2009 Mayıs Anneleri

tülaycım selin'in cicileri ççok güzelmiş. güzel günlerde giydir.
eşinde incelik yapmış ne güzel. yüzüğünü güle güle kullan canım.

bizde tekmele ve oyna aldık. ama ben olmadan yanında ilgilenmiyor fazla. oyuncaklara dokunurken bi gözüde bende oluyor hep. en azından kucakta taşımıyorum ona koyduğumda belli bi süre.

ceylinim teşekkür ederim. abetül canım lcw den aldım zaten onlar panço 6-12 arası diğerleri 6-9 arası canım bu arada bizim oyun halımız tiny love yağmur ormanları

kızlar bu sabah itibari ile adet oldum anlamıştım zati geldi şükür ve misafirim geliyo oyyyy

pasta tarifi ararken bakim dedim

browni ve şu buzlu pastadan yapım diyorum..

gelenler dayımla karısı ve annem avusturyadan geldiler her gün pasta yiyorlaarmış bende 2 çeşit yapım dedim abrtmış olurmuyumki??

dün oradaydım bugünde annm demiş çaya nurtene gidelim...
annemin emirvakilerini sevmiyorum yaaaa dün orada, bugün burda ve daha dün geldiler 2 ay buradalar!!!
hasta oldugumu söyleyince iptal edelim dedi ama söylemiş bikere olmaz dedim hep aynını yapıyo yaaa

offf çıkıyım bissürü işim var bide tembel günümdü bugünnn ev dandiniydi yeni topladımmm

hadi byeee hiç istemiyom yaaaaa

kolay gelsin canım sana a.s.

ay ne güzel kızlar ya ben daha regl olamadım olsamda bir rahatlayıversem artık:sinifsinif:

selam kızlar nasılsınız ben çok yoruluyorum çalışmaya alışamadım daha poffffffff

geçmişi okuyamadım yaaa vaktim yok eşim maç izlemeye gitti kızla ilgileniyorum
banuyu okudum ama çok şükür kurtulmuş

birsen kız amma ş,ikayet ettin damadımııı

esen bacım giremedinmi çiftliğe?? gel hadi seni bekliyom:)) yarım gün çalışıyosun bide tüm gün çalışsan nasıl yorulurdun kim bilir.:teselli:
sorma dünürüm ya, aynen öyle oldu. ilk gece çileklerim kurudu diye dün sabah 8'de açtım pc'yi,ürünleri toplayıp geri yattımkaydirigubbakcemile3
yahu nerde bu mayıs anneleri????
pınar yok, burcu yok, sibel yok, tutkun yok daha da kimseler yokkk!! nerdesiniz beee:çok üzgünüm:

yok be bacım anlatması lazım birinin bana onuu anlamadım
valla yarım gün ama öğrenciler kafa bırakmıyor 1 senedir de derslere girmeyince alışamadım farklı olarak bebekte var bütün yemeklerini hazırlayıp öyle gidiyorum okulaa
bugün Ahsenin kontrolü de vardı rota aşısı oldu
7300 gr oldmuş çok az kilo almış çok moralim bozuldu dr ayına göre iyi dedi ama ban beğenmedim çok üzüldüm Ahsenin midesinde sıkıyönetim ilan ettim yedirip duruyom

kız boşver çok kilo almasın. çıtı pıtı olsun minnoşum:)) doktor iyi diyorsa daha ne dertleniyorsun canım. zaten bundan sonra daha az alacaklar,hepimiz biliyoruz. sen rahat bırak bakim kuzumu:))

ayy o ara verme mevzuu beni de düşündürüyor. 2.dönem nasıl adapte olacam bakalım ben okula. nerdeyse 1 yıl olmuş olacak kopalı bide bana verecekleri sınıf çok kötü. 10 tane öğretmen değiştirdiler heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…