yok canım bana kimse bişe demiyor hatta kayınvalidem olur kızım iniş çıkışlar herşeyi böyle kafana takarsan zor büyütürsün dedi kadıncağaz
hülya ancak akşamları aça biliyorum pc yi ama anlatın valla bişe anlamadıım ne yaptığım konusunda hiçbirfikrim yokkkk
aman yaaa ne bileyim dr az almış dedi bende alştım her ay 1 kilo almasına üzüldümkız esen benm kızın kilosu 6800 daha ne istiyon gayet güzel mercimegin kilosu obezmi yapıcan çocugu
ne güzel canım ya benim burada ne annemler var nede kayınvalidemler komşular arkadaşlarım falan beni deli ediyorlar sen galiba Gaziantepliydin değilmi sanki yanlış hatırlamıyorsam öyle okumuştum bir ara
günaydın teyzelerim
ohh maşallah gülüşünü yerim ben senin..allah nazarlardan korusungünaydın sana da duru hahım.... hep böyle gülersin inşallah...
günaydın duru cummm yerim seni kuzum benim
günaydın hanımlar... ben önceleri de çok giremiodum zaten taşınma esnasında hiiiç gremedim kk ya...taşınma derken bi kaç ay önce ankara da yalnız olmamızdan kimseciklerin olmadığından dert yanıyoduummm yaaa...(belki hatırlayanlar olur) istanbula geri döndük evimizi ist.a taşıdık kaydirigubbakcemile2 çok seviniorum...kartal da deniz manzaralı bi evimiz oldu sahilyolu üstündeyiz... annemlere ablamlara da yakın.. yakın derken yine vasıtaya binmek gerekiyo çok da yakın olmak iyi değil.... öyle işte...en son ankarada çok sefil bi durumdaydım ayağım kesilmiş 8 dikiş atılmıştı...üstüne ağır bi grip geçirmiştim yatarak...tabi oğlumla yatmak ne kadar mümkün olursa..neyse ki hepsi geçti evime yerleştim o dönemde ailem çok yardım etti şükür rahatladık...
hepinize iyi bi gün diliyorum... :1hug: ara ara geçmişi okudum ama aklımda pek bişi kalmadı...o yüzden herkese iyi sağlıklı mutlu huzurlu bi gün diliyorum a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?