Banu sonunda defetmissin görümcesi, gözün aydin canim. Umarim bir daha yasamazsin böyle bir kriz. Cimcime'de cok tatli görünüyor, cok güzel gülmüs. Ve gündüz cok uyudugu icin gece sorunlu oluyordur, ben korkumdan ögleden sonra hic uyutmuyorum ama yine de sorunlu oldu uyku düzeni
Bu arada biraz oynayip yorayim ve uyutmayi deneyeyim yine. Görüsürüz sonra kizlar...
canım senin adına çok sevindim
tweety cnm hayırlı olsun cnm yaaa ohh sende istanbullu oldun demekkkk
iyi tatlım çok şükür öperim teyzesiisağol bitanem sanada günaydın ahsen nasıl öp benim yerime kokulu kokulu
evet canım aslında çok takmamak gerekli ama elde değilSelamlar Herkese,
Bizim Beyefendiyi artik gec yatiriyorum ama ters tepki yapti galiba, bu sefer daha da erken kalkmaya basladi. Dün gerci öglene dogru 3 saat deliksiz uyudu, umarim bugünde uyurda bende uyku acigimi kapatirim biraz.
Bu arada Esen üzülme diyemeyecegim, Annesin ve haliyle tedirgin oluyorsun. Ama birde söyle düsün. Ek gidalara gecince kilo alimi yavasliyor diye biliyoruz. Simdi Ahsen'de ek gidalara gectigine göre, gecis döneminde bünyesi yadirgamistir yeni beslenme düzenini. Bence sürekli yedirip yemeden biktirma, bu sefer hepten sorunlu olabilir. Bende emzirme krizi yasiyordum sürekli biliyorsun. Kilo alimi durmustu Dorugun. Bir yöntem buldum, öglen 10-15 dk uyumalari oluyordu, o uyandigi sersemlik aralarinda emzirdim ve israr etmedim. Simdi Allahtan güzel emiyor. Ama pesinden emsin diye dolastigimda, o bambaska frekansta oyun istiyordu ve emmeye tepkiliydi. Simdi sorun neredeyse bitti gibi. Birde asiri hareketliler ve artik daha az uyuyorlar. Bu da etkiliyor kilo alimini. Doktor tedirgin olmuyorsa, cekinme bence. Sonucta kilo alabiliyor ve doyduguna eminsin. Umarim bu ay daha düzenli olur kilo alimi.
iyi tatlım çok şükür öperim teyzesii
evet canım aslında çok takmamak gerekli ama elde değil
öyle çok abartmıyorum zaten biz tam anlamıyla geçmedik ek gıdalara biliyorsun emziriyorum ben Ahseni 1-2 tatlı kaşığı veriyorum ama bol bol emziriyorum çok şükür emzirmede sorun yaşamıyorum emiyorr
ben çok kötüyüm kızlaarr(( adet oldum bu sabah ve çok kötü sancım var!! aksi gibi eşim nöbetçi bugün okulda ve 4 buçuğa kadar gelemeyecek. ve oğlum benden ilgi istiyor ( ben gidip yatayım,ısınırsam geçer belki
Kızlar merhabalar, sonunda evimdeyim, ama eve girer girmez uğradığım şokun etkisiyle halaaaaaaa uğraşıyorum, hatırlarsınbız temmuzda eşimin teyzesi geldi demiştim, hani evimde kalmışlardı, o zaman patates alıp yemek yapmışlar ve 2 patateside mutfakta bırakmışlar, zaten biz evde yokuz aydır, işte o patatesler böceklenmiş ve evin her yerini hiç abartmıyorum her yerini böcek sarmış, artı hiç açılmamış bakliyat poşetlerinide delip içlerine yuvalanmışlar üremişler , pazar günü döndüğümden beri evin dolaplarını aktarıyorum çok şükür sonunda kurtulduk sanırım, temizlik süpürme silme derken mafoluyorum, ama temizlik daha bitmedi, bide annem bende kalırken herşeyin yeribni değiştirmiş bi yandanda yeniden eski haline getirme işi ile uğraşıyorum...
ben çok kötüyüm kızlaarr(( adet oldum bu sabah ve çok kötü sancım var!! aksi gibi eşim nöbetçi bugün okulda ve 4 buçuğa kadar gelemeyecek. ve oğlum benden ilgi istiyor ( ben gidip yatayım,ısınırsam geçer belki
hoşgeldin canım hem evine hem kk ya... ama evdeki manzara çok kötüymüş yaa açıp telefonu ağzına geleni saycan bence onu haketmişler ya... yazık günah hem emeğine hem de o kadar ziyan olan bakliyata... ufff ya ben bile sinir oldumbide böceklerden fena tiksinirim... neyse ki onları temizleme işin bitmiş geri kalanı içinde kolay gelsin cnm...kağan da uzlu durur da annesini yormaz inş...
umarım ağrıların kısa sürede geçer cnm.. bence de sıcak iyi gelebilir...en kötü bi parol al bari...yardım edecek de kimse yoksa hastalık çok zor oluyo...tekrar geçmiş olsun cnm...
burcucum hoşgeldin güzelim biz de seni çok özledik
evin kötü olmuş yaaa düzene sokmak zamanla olur da öcek işi kötü olmuş insanlar malesef çok düşüncesiz olabiliyor
twetty canım bende takmamaya karar verdim artık kilosunu elimden geleni yapıyorum ben
ayşe geçmiş olsun güzelim dinlen biraz şu bahçe işleri de seni çok yordu ek biç toplaakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?