2009 Mayıs Anneleri

mayıs anneleri okuyup okuyup kaçıyor anlaşılan(
burcu canım,bizde 4 numara kullanıyoz. ama plus değil henüz. bizim sıpaların popişleri accuk büyük heralde:))

mayıs anneleri okuyup okuyup kaçıyor anlaşılan(
burcu canım,bizde 4 numara kullanıyoz. ama plus değil henüz. bizim sıpaların popişleri accuk büyük heralde:))

ayşecim benimkide öyle:))))

:))) kızlar belden çıkarsa bide plus ı deneyin , bizimki bi mıçıyo maş. geçenlerde sırtından topladım ıslak mendille :)))akannehir

birazdan resim eklicem,dün ve bugün çektim :))) eğer kağan uyanmazsa tabi....:hulya:

kızlar bebeğimin çenesinde kırmızı pıtırcıklar var doktor salyasından oluyor demişti ama şimdi yüzüne da dağıldı ya alnı yanakları ve kulak arkalarında var neden olabilir acaba onu öyle gördükçe içim sızlıyor.sizin bebişler de de var mı?

aa kızıl kızamık fln olmasın cnm ya
yada bi kıyafetinin yada önlüğünün yakası tahriş etmiş olabilir
CADIARZU

cnm ek gıdaya başlamışmıydın? bende ek gıdaya başladığım ilk günlerde vücudunda isilik gibi kırmızı pıtırcıklar olmuştu.. bi yakınım vücut yeni gıdalara böle tepki veriyo alışınce geçer demişti....öyle de oldu geçti çok şükür... ek gıdaya başladıysan belki seninki de ondandırCADIARZU

merhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve

ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü

kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....

antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...

birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......

bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....

sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......

ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım ded...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa

esencim güle güle cnm ,mercimekimin saçını pupumu yaptın sen öyle ne tatlı olmuş avatardakinde maş.
evet canım iki yandan kulak yaptım kuzuma çok seviyom o halini
benim özelime yazsana
bizimkinde olmadı canım bir sor dr a bence

hehe önce olsun diye uğraş sonra korun çok komik yaaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar selam nbr bibakayım dedim size nasılsınız herkes iyidir umarım biz iyiyiz Türkiz ananesiyle mutlu bizi unuttu hatta ek gıdada fena değil

dırım geçmiş olsun tatlım.meleğimsin o kızarıklar tahrişten oluyor elanor muydu bi pembe merhem vr o iyi geliyor eczaneye sor dırım alışverişide aradan çıkarmışın.Esen nereye gidiyon kız
mutaharam nasılsın

Kıyamam ömerime yaa canım benim hasta hala demek geçmiş olsun, birsen bende merak ediyom su spirali cnm ya acıyomu diye ondan bi fikir şeyedemiceeeeem
a.s.
kızlar selam nbr bibakayım dedim size nasılsınız herkes iyidir umarım biz iyiyiz Türkiz ananesiyle mutlu bizi unuttu hatta ek gıdada fena değil

Cnm bi bakma hep bak, bende geldim artık gel bize katıl bize :)))
a.s.

bego2 meleğimsin burcu hepinize iyi akşamlar....bizlerden başka kimsecikler yok şuan...aslında benim de uyumam lazım oğlum uyumuşken ama ben biraz burda takılayım dedim...

canım ben ek gıdaya başlayalı 1.5 ay oldu ama ilk başta çenesinde vardı doktor salyasından dolayı demişti ama şimdi gittikçe yüzünü kaplamaya başladı vücdunda yok sadece yüzünde var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…