2009 Mayıs Anneleri

vallahi sorma mahvoldum arada oğluş uyandı emdi gene devam sanırım başladığımda saat 11 e geliyorduuuuuu

slm kızlar daha uymadım süt sagıyorum..

kuzenlerim bendeydi 1de gittiler arkalarını topla duşmuş derken bu saat oldu accayip uykum var...

sabaha erken kalmaz inş.1 saattir sagıyom 40lık çıkıyo ya delirecem.. eşim hastta gibi ve çokkk nazlı

yanmışım yaaa.. bide adet oluyorumki ayşe gibi kan gövdeyi götürüyo affedersinizzz..

temizlige başlıyorum halılarımı degiştiremiyoz bu kışda kullanıcam napım, erkende yıkatmaya vericem..

neyse şu bol sütümü kızıma veriyim bide mama yer uyuruz...

burcu gelmiş hoj gelmiş, tiviti ist. taşınmış sevindim cnm yalnızlıga sonnn..

ya birsen senin çocuklara igne verseler daha çabuk atlatmazlarmı ya?? sürekli antibiyotik böbreklere yazık..

hadi iyi hafta sonlarıı

SıZLERı ÇOKK SEVıYORUMMM

slm kızlar daha uymadım süt sagıyorum..

kuzenlerim bendeydi 1de gittiler arkalarını topla duşmuş derken bu saat oldu accayip uykum var...

sabaha erken kalmaz inş.1 saattir sagıyom 40lık çıkıyo ya delirecem.. eşim hastta gibi ve çokkk nazlı

yanmışım yaaa.. bide adet oluyorumki ayşe gibi kan gövdeyi götürüyo affedersinizzz..

temizlige başlıyorum halılarımı degiştiremiyoz bu kışda kullanıcam napım, erkende yıkatmaya vericem..

neyse şu bol sütümü kızıma veriyim bide mama yer uyuruz...

burcu gelmiş hoj gelmiş, tiviti ist. taşınmış sevindim cnm yalnızlıga sonnn..

ya birsen senin çocuklara igne verseler daha çabuk atlatmazlarmı ya?? sürekli antibiyotik böbreklere yazık..

hadi iyi hafta sonlarıı

SİZLERİ ÇOKK SEVİYORUMMM

günaydın kızlar ben kızı emzirmeye kalktım sabah namazını bekliyorum sonra kalkamamm

nurtencim nasılsın güzelim
sütünle neden dalga geçiyorsun kızzz ne kadar çıksa kar kardır :)

Kızlar Günaydınlarrrrrrr :))
kağanım yine sabahın 6 buçuğunda ayaktaydı şimdi yeni uyudu bi homurdanıyorduki uykusu gelmiş diye bide uyuyamıyo ya sinirli sinirli emdi, zorla pış pışladım uyudu rahatladı kuzucum :)))

kızlar kağanın park yatağına yatak alıcaz, sizler nasıl yatak aldınız kuzulara, viskon var yaylı var karar veremedim hangisi daha iyi olur acep

Bengiciiiiiiiiiiiim sünnetmi oldu bıcırıkk, hadi hayırlısı olsun attınız arkaya darısı başımıza artık,ben kağandan daha çok korkuyorum niyeyse:kedi:

Nurtencim hoşbulduk canımm
opuyorumnanaktan

kızlar günaydınlar cumartesiya netim açıldı niyeyse hemen gireyim dedim.

sayfaları okuyamadım ama sanırım birsonun paşaları hastaymış canım çok çok geçmiş olsun.

birde sünnet olan paşamız varmış. geçmiş olsun hayırlı olsun diyeyim.

bizde yaptıracağız. çünkü bizimkininde pipisinin ucu kapalıymış doktorlar sünnet tavsiye ediyorlar.çok kapalı değil ama mesela seneyi beklemeyin diyorlar. bende çok korkuyorum çok acıyorum oğluma ne yapacak nasıl dayanacak diye..ne olursa artık bakalım..

günaydin kizlar a.s.

ay bu kıza bi haller oldu..7-8 gibi uyaniyor..bi daha bu saatler uyuyor..yedir,içir,altini değiş,oyna derken benimde uykum kaciyor iyice..kahvaltisini yaptirdim uyudu şimdi :) anasida tek gözü kapali duruyor :))) bugun yumurtya basladik..kahvaltisina koydum.. uyansinda meyvesini yiyip pazara cikicaz..tabi ben cikana kadar kesn sebze saatide gelior onu yer öyle cikariz kaydirigubbakcemile3

bu ay cok az kilo aldi 5 haftada 600gr almiş kuzum yani 1 ayda 500gr..doktoru zaten 500e tamamla demişti..ama benim canım cok sıkıldı..zaten emeklemeye baslayinca hepten kilo aldirmak zorlaşcak..oyuzden bu ay iyi kilo aldirmam lazim :S 8290gr 67cm olmus..boyada gitmemiş cok fazla..püff yani..

burcucum hoşgeldin tatlim :) gelir gelmez kötü bi süprizle karşilaşmişin..en kötüsü o olsun diyelim kaaninda maşaAllahi var boncuk olmus hepten :)

ay kac gündür okuyorum yazamiyorum..ne diyecegimide unuttum :)

birsencim geçmiş olsun tatlim..uzun süre oldu gercekten..antibiotik cabuk gecirir..keske bukadar beklemeseydiniz..tabi nerden bilicektiniz bu kadar sürecegini :S inşaAllah cabucak atlatir kuzum..

esencim aysecim sardi sizi ciftlik olayi he :) hele biraz daha ilerleyin ozaman görürsünüz :)

beyazcim aman hasta olma yahu gene..sicak dus al sıksık..

nurtencim hadi gözün aydin..regl olmussun :) pamuk gibi olmussun cadilik gitmiş hedefinede ulaşmişinnn 60kg olmussun..hadi darisi 2.hedefe :)

cerencim ojeli fistik hayirli olsun tatlim netiniz :) artik sıksık aramiza katilirsin :) gerci bizde pek ugrayamaz olduk..anca okuyorum..çünkü düzen oturtmaya calişiyorum su ara..

artik tüm ögünleri bitirdim kizlar..kahvalti,meyve,sebze,yogurt,muhallebi ve gece-sabah mamasi..şimdi bunlarin saatlerini oturtmaya calişiyorum..

ay midem kaziniyor bi khvalti yapayim yahu :) muckss

bu arada birsencim spiral oalyinda fikir beyan edin demiştin :) edeyim :) ben hiç taktirmadim..ama yakin bi tadigim kullaniyor..10senelik olanlardanmi ne taktirmiş..cok memnun..istedigi zaman doktora gidip cikarttiriyorsun zaten..kendi fikrimi hiç sorma ben biraz psikopatim :) hap kullandim 3-4 ay ama onada güvenmem oyuzden spiral taktirmayi hiç düşünmedim..

gunaydın kızlarrrrr..
kacgundur gıremıorum bebk tebrıklertı vardı ıkı gun gezdık oglanla pek mızıklık yapmadı gezmede allahtann...veee eşim bana surprız yapmıs dızustu pc almışşşdelikafadulden
cok sastım dun tam cıktım ewden oglanla kargo geldı kapıya bıde baktıydım laptop:1shok:cok sastım cokkewdekı pc den dert yanınca ben surprız yapmış benımkı cokkk sewındımhihoyyytsewıorum bu adamı ben yaaaaa:asigim:
artık kanı gıbı calışan pc ye elweda cektımmm ohh be hızlı net gıbısı yokmusss..şimdi yagızı sallıyom salıncakta bı yandanda yazıomm ne guselmiş...
,bızde 9 da kalktıkk şimdi gerı uyucak benımkı 1 saat kestırme uykusuuu mızıklanıo sıpaaa
BURCU dondunmu marmarıseeee nasıl gectı yolculukkkkzemuszemus

kızlar bu arada bugun canım ayrı bı sıkkın:sinifsinif:
işe başlamam 1 ay kaldı 5 kasımda baslıcammm hem ıyı hemde kotu..benım oglan mama yemıyo bıberon dan bişey içniyooo ben yokken ne yıcek ne içcek yaaa...:sinifsinif:sutumude sagamıyorum :sinifsinif: deli oldum yaaa oglan emıyo cuk cuk sut gelıyo makınaya tutuyom 10cc bıle sagmıyoo garantıye yolladık yok bişey dedıler onceden elle bıle sıkınca sut gelıyodu artık meme ucundan sıkınca gelıyoo benım goguslerdemı var sorun anlamadım... mama yemıyo bıberon almıyo napcm kızlarr yaa..pzrt dr gıtcem soylucem durumu bı care bulmalıyım..ustelık benım nobetler sabah 5 te baslıyo sabah 10 da ewde oluyom ama o arada benımkı emıyo gene ...sadece la gunduz olsa ek gıdayla oyalanır ama gce de nobet varr cok sıkkınım cokkk:1no2:

Hayırlısı olsun cnmopuyorumnanaktan

Hoşbulduk cicim:))) kız sen benim fıstık gibi yeğenimin kilosunda ne istiyorsun yesinde tetesi gibi tontişmi olsun yani manken kızım
kaydirigubbakcemile
herkese günaydınn
her yerim ağrıyor yine mi hast oluyorum ne
iyi hafta sonalrııı

Özlemcm geçmiş olsun , benimde üstümde halsizlik var çok sanırım kansızım

günaydın kısçelerimm.....nurten cnm bende iki bebe var bacım alişim tam 1 ay sürdü hasatlığı bastan antibiyotik vermek istemedikleri için toplanamadı eee tam o toplanıyordu bayramda ömerde hasta oldu şimdi doktora götürdüm....yani ömer ilkkez antibiyotik kullanıyor........................................

evet tubiş bilmiyordum bukadar sürecek kuzumun burnundan bir sümük çıkıyorrrr iyiki almışız o aspiretörü...........okyonus suyuna ful devammm

kızlar benim ömerimde 1 ayda 500 gr aldı sanırım boydan gitmiş biraz
ama ömerim hasta olduğundan yemiyor eskisi gibi bide kusuyor
alişim maşallah iyi bu sıra baya yiyor...
ve sebzeye gelince benimkiler sebze yemiyor yani kendi içn hazırladığımı yemiyor
bende çorbaya erken girecem valla düdüklüde domatesli soğanlı patates havuç,pirinçli mercimekli çorba yapacam yaww...öle olunca içiyolar veletler...annemde tarhana yapmışşş özel bahartsız onları verecem başka yolu yokk....meyve yoğurt muahllebi hazır kahvaltıyı yiyolar ama haşlanmış patates havucu itiyolar

Laptopunu güle güle kullan cnm :))) yağızımın şu beslenme olayı hakikaten zor gözüküyo sen bi kaç gün içinde dr a gitte 1 ayda ek besin fln derse yedirmeye alıştırırsın, ben döndüüüüüm :))) ama dönüşüm bi macera döndükten sonra yasadıklarım ayrı bi macera, neyse havaalanında tam bekleme salonunda kontrollere doğru giderken kağan bas bas bağırmaya başladı, hemen çözdüm olayı uykusu var maalesef, bi türlü susmadı, elimde kaganla birlikte 2 tanede el bagajı vardı, Allahtan vicdan sahibi bi bayan yanıma gelip çantalarımı tasıdı bende kağanı tasıdım yer yer hoplattım kucağımda, ay kadına tesekkür etmekten ağzım yırtıldı resmen o derece makbule geçti Allah razı olsun, neyse uçağa kadar biraz sustu, uçağa girince hostes ablalarıyla kucaktan kucağa hopladı, esas büyük yaygara koltuğa oturunca oldu, koltuğa oturduk bebek kemerini taktık ama kapalı alanda daha çok bağırmaya başladı bide kemere uyuz oldu...
neyse elimde bi emzik ve o emziği asla emmeyen oğlumla bağıra bağıra zorla emziği emdire emdire yutkunmasını sağlayarak havalandık ve ne hikmetse kalkışta uyumaya başladı :)))
inişe 10-15 dk kala benim uyanmaması için pişpişleyip sallamama rağmen uyandı, ve ağlamaya basladı yeniden neyse açtım kemeri hopladık... susmuyo.. parmak kuklaları ile oynattım accuk sakinledi, neyse...
inene kadar anırdı...
ınişten sonra tekerlekler yere değer değmez sustu ve inenlere bakarak kahkaha atmaya başladı, herkes o bağıran bebek bumuymuuuuş maşallah fln yapıyodu :)))) bizimkide kendisine dönüp konuşanlara bakıp bakıp gülücükler attı ve bi dahada ağlamadı:)))
dalamandan eşim karsıladı ztn bi problem olmadı ordada atatürktede bebek bakım odası varmış emzirip üst değiştirip ayrıldık :)))

cnm çorba olayı iyi olr bencede, zorlama ne istiyolarsa dr a danısarak ver nasılsa çorbadada sebze var ordan vitamin alır kuzucklar a.s.

gittiiiiiiii gittiiiiiiiiii ciftligim gittiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben senağlama senağlama telekom el koyduuuuu üüüüüüü senağlama senağlama

Yahu tamda pırınÇlerımı toplayacaktım yaaaaa nıye gıttı kııııııı

annemdeyım ben gÖrÜŞÜrÜzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…