hoşgeldin burcum içime doğmuş sabah sana mesaj attım merak etmiştim evin hali kötü olmuş
hoşgeldin cnmKızlar merhabalar, sonunda evimdeyim, ama eve girer girmez uğradığım şokun etkisiyle halaaaaaaa uğraşıyorum, hatırlarsınbız temmuzda eşimin teyzesi geldi demiştim, hani evimde kalmışlardı, o zaman patates alıp yemek yapmışlar ve 2 patateside mutfakta bırakmışlar, zaten biz evde yokuz aydır, işte o patatesler böceklenmiş ve evin her yerini hiç abartmıyorum her yerini böcek sarmış, artı hiç açılmamış bakliyat poşetlerinide delip içlerine yuvalanmışlar üremişler , pazar günü döndüğümden beri evin dolaplarını aktarıyorum çok şükür sonunda kurtulduk sanırım, temizlik süpürme silme derken mafoluyorum, ama temizlik daha bitmedi, bide annem bende kalırken herşeyin yeribni değiştirmiş bi yandanda yeniden eski haline getirme işi ile uğraşıyorum...
zeynepde yapıyo teyzesi bayadır ama arifeden baeri kolunu çekiyo altından artıkayy bide kağan 2 gündür resmen yuvarlanıyo kızlar... düz bırakıyorum debelenip ters dönüyo ama kolu altında kalıyo gelince düzeltiyorum
geçmiş olsun cnma.s.ben çok kötüyüm kızlaarr(( adet oldum bu sabah ve çok kötü sancım var!! aksi gibi eşim nöbetçi bugün okulda ve 4 buçuğa kadar gelemeyecek. ve oğlum benden ilgi istiyor ( ben gidip yatayım,ısınırsam geçer belki
Kızlar kağan tükürüğü ile büvvvvv yapıyo şimdi üstü başı hep püskürüğü ile ıslanıyo ya sabahtan beri 2 sefer üst değiştirdim önlük takıyorum şimdi öyle dursun gerçi hiç sevmiyo önlüğü çekeleştiriyo yemeye çalışıyo
evet canım gaziantep kilisliyim yanlış hatırlamıyorsun dikkatlisin maşallahh
Bide sizi çok özlemişim beeeeeeee :)))kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.bizde seni çok özlemiştik.artık buralar pek bi sessizleşti,ben evdeyim boş boş,kaynatacak kimse yokgeçmiş olsun canım ben sıcak su şişesi koyardım belime fln çok iyi gelirdi bi dene istersen:1hug:
sağol canım. sobayı açtım,uyumuşuz oğlumla beraber. biraz daha iyiyim. bişiler yemem lazım ama hiç bişe yapasım yokhoşgeldin canım hem evine hem kk ya... ama evdeki manzara çok kötüymüş yaa açıp telefonu ağzına geleni saycan bence onu haketmişler ya... yazık günah hem emeğine hem de o kadar ziyan olan bakliyata... ufff ya ben bile sinir oldumbide böceklerden fena tiksinirim... neyse ki onları temizleme işin bitmiş geri kalanı içinde kolay gelsin cnm...kağan da uzlu durur da annesini yormaz inş...
umarım ağrıların kısa sürede geçer cnm.. bence de sıcak iyi gelebilir...en kötü bi parol al bari...yardım edecek de kimse yoksa hastalık çok zor oluyo...tekrar geçmiş olsun cnm...
sağol canım. kııız sabahtan beri giremiyorum face'e çıldırdım!burcucum hoşgeldin güzelim biz de seni çok özledik
evin kötü olmuş yaaa düzene sokmak zamanla olur da öcek işi kötü olmuş insanlar malesef çok düşüncesiz olabiliyor
twetty canım bende takmamaya karar verdim artık kilosunu elimden geleni yapıyorum ben
ayşe geçmiş olsun güzelim dinlen biraz şu bahçe işleri de seni çok yordu ek biç toplaakaydirigubbakcemile3
ayyy çok şirin oluyolar ama dimi???:1hug:benim oğlumda yapıyodu 1 haftaya kadar. kaşlarına kadar ıslatıyodu sıpamkaydirigubbakcemile3 ben güldükçe daha çok yapmaya başladı. neyseki 1 haftadır unuttukaydirigubbakcemile3Kızlar kağan tükürüğü ile büvvvvv yapıyo şimdi üstü başı hep püskürüğü ile ıslanıyo ya sabahtan beri 2 sefer üst değiştirdim önlük takıyorum şimdi öyle dursun gerçi hiç sevmiyo önlüğü çekeleştiriyo yemeye çalışıyo
neyse ben kaçtım az işlerimi toplayıp gelriirm yine
pc açık
Hoşbulduk cnm :))içine doğmuş demek varya temizlikten başımı yeni kaldırıyom gerçi daha temizlenecek yer çok malum 4 aydır yokuz ... ya ben görmedim mesajı nereye attın cnm
SAĞOL TEYZESİÖzlemcim sağol cnm, gerçekten yordu beni gerçi hala yoruluyorumya neyse, zynebimede maş. kız arefe hani oldu biteli aferin ona :))) bide bktım damagına göremedim beyazlık fln yada ben anlamıoyorda olabilirim ama çıkarmasınlar ya erken çıkan dişler sağlam olmuyomuş çabuk çürüyomuş, zeynebimde bıcı bıcı yapmış kağanda yapacak akşam :)))
Bu arada hastalıkmı var cnm geçmiş olsun benim geçmişe bakacak vaktim olmadı...
Bide hayırlı olsun :)) anladın sen onu anladın:)))
kaydirigubbakcemile3
canım kolay gelsin. ucuz atlatmışsın,ben ilk reglimde oğlumun primalarından koydum altıma:1shok: hemde tam yolculuk zamanımızdı,2 saatte bir mola verdik,pantolonuma kadar değişmiştim molalardakafamçokkarıştı
bugünde 2.yi oldum buda yoğun gibi:çok üzgünüm:
ewet ya çok tatlııııııııııı oluyolar :))) maşhoşgeldin canım.bizde seni çok özlemiştik.artık buralar pek bi sessizleşti,ben evdeyim boş boş,kaynatacak kimse yokher akşam sayıklıyorum sizleri.:gitme:
sağol canım. sobayı açtım,uyumuşuz oğlumla beraber. biraz daha iyiyim. bişiler yemem lazım ama hiç bişe yapasım yok(
sağol canım. kııız sabahtan beri giremiyorum face'e çıldırdım!klava: bu hasta halimle bile gidimde ürünlerimi topliim dedim. ama açılmıyooo ( hepsi telef oldu çok üzgünüm:
ayyy çok şirin oluyolar ama dimi???:1hug:benim oğlumda yapıyodu 1 haftaya kadar. kaşlarına kadar ıslatıyodu sıpamkaydirigubbakcemile3 ben güldükçe daha çok yapmaya başladı. neyseki 1 haftadır unuttukaydirigubbakcemile3
canım kolay gelsin. ucuz atlatmışsın,ben ilk reglimde oğlumun primalarından koydum altıma:1shok: hemde tam yolculuk zamanımızdı,2 saatte bir mola verdik,pantolonuma kadar değişmiştim molalardakafamçokkarıştı
bugünde 2.yi oldum buda yoğun gibi:çok üzgünüm:
cep tel attım ulaşmadı mı
SAĞOL TEYZESİ
KAĞANIMDA YAPAR YAKINDA
CNM BENDE GÖREMİYOM SIK SIK KONTROL EDİYORUM AMA
ALT HAZILRIK ÇALIŞMALARI BUNLAR
CNM ÖYLE BİR GRİP OLDUM Kİ BİR HAFTA OLDU GEÇMEDİ HALA
AMA BUGÜN AZ DAHA İYİİM
BAKSANA GEZMEYİ BİLE DÜŞÜNÜYORUM
2 GÜNDÜR ANNEMDEYDİM O ZEYNEBE BAKTI BENDE YATTIM O KADAR KÖTÜ OLDUM
SENİNDE ÇABUCAK BİTER İNŞ İŞLERİN CNM
AY CANIM AY GEÇMİŞ OLSUN SANADA BENDE ÖYLE OLACAK DİYE ÇOK KORKTUM
BİŞDE GRİBİM ÜST ÜSTE GELDİ İKİSİDE:çok üzgünüm:
kzlar kağan uyandı burcu:1 kağan:1[/QUOTE
bu maç penaltılara gider cnm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
burcu özeline mesaj yazdım nonu tekrar gönderirsin sanırım yanlış numara var bende
kzlar kağan uyandı burcu:1 kağan:1[/QUOTE
bu maç penaltılara gider cnm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:))) emzirdim aynen daldı he he he :))) ama emerken altına doldurdu uyancak diye almadım gübreli gübreli uyuyo şimdi
burcu:2 kağan:1kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar bu arada biz artık prima 4 nonun plus ını kullanıyoruz, artık kakalarımız belimize çıkmıyo :)))eşim 4 no sanarak almış ama artık 4+ almaya karar verdik
CNM KAÇ KŞLOYA KADAR Kİ O BEN HALE PRİMA 3 NUMARA KULLANIYORUMŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?