2009 Mayıs Anneleri

bence özel doktorunsa bi arayıp sor...yada en kısa zamanda doktoruna git danış...eğer kızamık su çiçeği gibi bi hastalıksa merhem filan verebilir... umarım önemli bişi diildir...

bego2 meleğimsin burcu hepinize iyi akşamlar....bizlerden başka kimsecikler yok şuan...aslında benim de uyumam lazım oğlum uyumuşken ama ben biraz burda takılayım dedim...

İyi akşamlar cnm , kağanda uyudu ben gece perisi, sen nasılsına.s.

bizim ilk aylarda o şekilde idi pullanıp dökülüyor gibi kızarık falan idi. Yağla dediler bebek yağı ile yağladım ama bu sefer de fazla mı yağladım ne konak oldu ve konakla da çok uğraştık.

bizim ilk aylarda o şekilde idi pullanıp dökülüyor gibi kızarık falan idi. Yağla dediler bebek yağı ile yağladım ama bu sefer de fazla mı yağladım ne konak oldu ve konakla da çok uğraştık.
cnm geçmiş olsun konak olayını nasıl çzdünüz benim oğlumdada var
fisfisfis

Benim ilk çocuğumun doktoru antibiyotiğe karşı ve Antalya nın sayılı doktorlarından 5 yıldır hiç antibiyotik vermedi. ve ikinci çocuğum da 5 aylık. bayramda memlekette hasta olduk ve sağlık ocağına doktora gittik doktor iki oğluma da antibiyotik döşedi. tel ile kendi doktorumuza sorduk henüz çok küçük calpol bile vermeyin ateşi çıkarsa tel edin dedi.. büyük oğluma da öksürüyor diye sekrol ve burun için deniz suyu fısfısı sık sık sıkın dedi. 2-3 güne geçti şükür...yeğenim her zaman antibiyotik aldığı için alerjik bünyesi oldu..bence kulak iltihabı dışında antibiyotik kullanılmamalı...

esen ilerlemişsin baya çiftlikte bacım:)) aman benim gibi takma kafaya sende:)) bugün öğlene kadar giremedim, sorun vardı,kafayı yidim ürünlerim telef oldu diyikaydirigubbakcemile3 sonunda hallettim de kurtardım ürünleri şükür:lepi: hatta önceki gece rüyamda gördüm ürünleri ektiğimi biçtiğimi:kedi:

bizde arkadaştaydık,biraz önce geldik. evleri bize arabayla 3dk filan. kuzum yolda gelirken o 3 dk'da uyudukaydirigubbakcemile3 attım yatağına koştum buraya.

bu arada bayramdan döndüğümüzden beri odasında yatıyor kuzum:lepi: geceleri nefesini özlüyorum, uyandığımda boş sepetine kayıyor gözlerim ama olsun. sepete yorgan sığmaz,battaniyeyi de açıyor üstünden,bide erkenden alışsın. karşı komşumun oğlu 3.sınıfta hala annesigilin odasında yatıyorkafamçokkarıştı tek çocuk diye kıyamamışlar ayırmaya, ahanda ayırsınlar bakim bundan sonra!delikafadulden

İyi akşamlar cnm , kağanda uyudu ben gece perisi, sen nasılsına.s.

bende gece kuşu kaydirigubbakcemile3 sonrada sabah erkenden hortlayınca uykuuum var diorum ve hergün bu akşam erkenden yatıcam oğlanla diye söz veriorum ama nerdeeee kaydirigubbakcemile2 şöle çay kahve dizi keyfi yapmak yada buraya takılmak istio cnm rahat rahaaatt....bu arada kağan a da iyi uykulaaarr...uyusunda büyüsün inş...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

cnm benim bizim doktorumuzda karşı ama kuzumun o kadar tıkalıki burnu o balgam gitmiyor 10 günden fazla oldu kulağa ilerler dedi zaten daha büyük sorun olur dedi kusuyor çocuğum balgamdan .........

kızlar ben çıkıyorum maalesef...kocişim bu gece ankaraya gidicek bişiler hazırlıyım..yrn görüşürüz... herkese iyi geceler bebişlere de güzel uzun derin uykular...:) annişleri çok uyandırmasınlar dimi ama... :)))))

İyi geceler cnm , inş sabaha kadar deliksiz uyurlar :)))
:sm_cool:

kız boşver konak olursa saçı gür olur derlerkaydirigubbakcemile3
ama illede çözecem bu sorunu dersen,bizde olmadı hiç ama, bebeyağı ile yağlayıp konak tarakları ile taraman lazım diye duymuştum.

Kız bu konak tarağı ne olakii:uhm:

benim ömerde konak oldu dalin şampuan yaptı

ben banyodan 2 saat önce zaytinyağı sürdüm duş aldırdım çıktı

ben yatıyorum artık.yarın akşama misafirim var. ve ben şakır şakır kanıyorumsenağlama yatiimde güç toplayım biraz.mirmirmirmirmirmirmirmir

konak bizde de oldu zeytinyağı sürüp tarıyorsun eczanede satılıyor tarağı hemen geçiyorr

Sağolun kızlar yaa.s. kocişe aldırayım şu tarağı bide süreyim z.yağını olsun bitsin yoksa alnına kadar gelcek küçümenimin
Bende kaçar hadi Allah rahatlık versin bol uykulu geceler
Şeniz

saatlerdir okuyoruuuuuuummmm bitmiyoooorrr :)

sağol canım çok zor geldi bana ama kuzum ileride rahat etsin istedim
Bengicim hayirli olsun,geçmiş olsun tatlimm a.s. bunlarda size ufak sünnet hediyelerimiz olsunnn :)

istersen (eşin felan kiziyorsa) hemen silerim
çok teşekkür ederim canım ellerine yüreğine sağlık
of birso çok üzülüyorum sana ya Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…