bego2 meleğimsin burcu hepinize iyi akşamlar....bizlerden başka kimsecikler yok şuan...aslında benim de uyumam lazım oğlum uyumuşken ama ben biraz burda takılayım dedim...
kızlar bebeğimin çenesinde kırmızı pıtırcıklar var doktor salyasından oluyor demişti ama şimdi yüzüne da dağıldı ya alnı yanakları ve kulak arkalarında var neden olabilir acaba onu öyle gördükçe içim sızlıyor.sizin bebişler de de var mı?
cnm geçmiş olsun konak olayını nasıl çzdünüz benim oğlumdada varbizim ilk aylarda o şekilde idi pullanıp dökülüyor gibi kızarık falan idi. Yağla dediler bebek yağı ile yağladım ama bu sefer de fazla mı yağladım ne konak oldu ve konakla da çok uğraştık.
merhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve
ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü
kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....
antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...
birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......
bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....
sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......
ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım ded...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa
İyi akşamlar cnm , kağanda uyudu ben gece perisi, sen nasılsına.s.
Benim ilk çocuğumun doktoru antibiyotiğe karşı ve Antalya nın sayılı doktorlarından 5 yıldır hiç antibiyotik vermedi. ve ikinci çocuğum da 5 aylık. bayramda memlekette hasta olduk ve sağlık ocağına doktora gittik doktor iki oğluma da antibiyotik döşedi. tel ile kendi doktorumuza sorduk henüz çok küçük calpol bile vermeyin ateşi çıkarsa tel edin dedi.. büyük oğluma da öksürüyor diye sekrol ve burun için deniz suyu fısfısı sık sık sıkın dedi. 2-3 güne geçti şükür...yeğenim her zaman antibiyotik aldığı için alerjik bünyesi oldu..bence kulak iltihabı dışında antibiyotik kullanılmamalı...
cnm geçmiş olsun konak olayını nasıl çzdünüz benim oğlumdada var
fisfisfis
bende gece kuşu kaydirigubbakcemile3 sonrada sabah erkenden hortlayınca uykuuum var diorum ve hergün bu akşam erkenden yatıcam oğlanla diye söz veriorum ama nerdeeee kaydirigubbakcemile2 şöle çay kahve dizi keyfi yapmak yada buraya takılmak istio cnm rahat rahaaatt....bu arada kağan a da iyi uykulaaarr...uyusunda büyüsün inş...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
kızlar ben çıkıyorum maalesef...kocişim bu gece ankaraya gidicek bişiler hazırlıyım..yrn görüşürüz... herkese iyi geceler bebişlere de güzel uzun derin uykular...:) annişleri çok uyandırmasınlar dimi ama... :)))))
kız boşver konak olursa saçı gür olur derlerkaydirigubbakcemile3
ama illede çözecem bu sorunu dersen,bizde olmadı hiç ama, bebeyağı ile yağlayıp konak tarakları ile taraman lazım diye duymuştum.
Kız bu konak tarağı ne olakii:uhm:
sağol canım çok zor geldi bana ama kuzum ileride rahat etsin istedimIyi Aksamlar Kizlar,
Doruk'u ancak yarim saat gec uyutabildim, banyo yaptirmistim, sanirim o yüzden uyku feci bastirinca gözleri bayildi kuzumun. Gece kalkmaz umarim dün gibi ya. Uykuya cok ihtiyacim var:sinifsinif:
Tülay'cigim Kraft'a da bakacagim. Burada var mi acaba o marka bilemiyorum gerci.
Sibel'cigim, sanirim Arzum'u burada bulamam. Siparisle olur ancak ama hem beklemesi uzar hemde kargo fiyatiyla birlikte, ekonomik olmaktan cikar sanirim:çok üzgünüm:
Bengi'cigim, kiyamam minigime. Umarim bir an önce iyilesir kuzum. Ayrica tebrik ederim, cesur davranmissiniz. Bende istiyorum kendini cok bilmeden olsun bitsin ama burada sünneti yasakladilar, ancak Türkiye'ye geldigimizde. Bu sene kardesimin dügünü var, ancak seneye olacak galiba.
çok teşekkür ederim canım ellerine yüreğine sağlık
of birso çok üzülüyorum sana ya Allah kolaylık versinaha yeni bişi daha türüyo mayıs çocuklarında dikkattttttttttttt dikakkattttttttttttttttttttttttt
bakın ömer danası uyumuyor kendini top gibi yerde yuvarlıyo kızlar biuçtan bi uca gidiyor yaa
kıyafet giydiremiyorum kendisine yemek yemiyor,uymuyor sürekli mız mız
gecenin bir yarısı uyanıyor uyumuyor ben kızınca çığlık çığlığa ağlıyor dün gece annem geldi
,resmen anneme beni al bakışı yapıp kolunu uzattı çocuk ama annemde dayanamamış 1 saat olmadan bana postaladı şimdi bir fitil attım inş. rahatlar ya devaölı burnunu temziliyorum gaz ilacıda verdim
8 de doktora gidecem bakalım ne diyecek bu duruma olmadı doktorunu arayacam yaaaaaa
ne bu böleee ....nurten aynı sinir bendede var cnm geve ağladım bile gecenin üçü sabahın yedisinde sallıyodum hala yaaa.....beni hiçbişey sakinleştirmiyo yaa...........
neyse misafirimiz sallıyo kadon alayım onu ben sallayım azcıkk yaa
canım benım hayırlı olsun bunuda atlatmış oldun bırkac gun huzursuzluk yapar Allah kolaylık versın sana canım
canım okyanus sularının bır zararı yok benım oglum dogdugundan berı bız kullanıyor işede yarıyor al sende yazık yavrucak cok rahatsız olur burnu tıkalı
canım bi<ze de dr otortmayın dedi 25 yaşındaki bel fıtıkları şimdiki oturtmalardan kaynaklanıyormuş az daha sabır dedii
selam kızlar bugün sabah 9 da bir kalktım daha şimdi oturuyorum sınıfta çok yoruldum çocukları sınav yaptım ama durumları çok kötü ya geçen yıl ben gitrmedim derslerine herşeyi unutmuşlar yaaalmaz:
neyse hallederim inşallah canım elmalı kurabiye istedi şimdi onu yapıcam Ahsen uyuyorken
yarında veli toplantım var 6 da başlıyor 8 e kadar süreer herhalde kayınvalidemin evi okula yakın Ahseni yarın oraya götürücem k.validem emzirmem için okula getirecek kreşte emziricem hava güzel nasılsa koyup getirebilir
kızlar nevresim takımı almıştım internetten bugün gelmiş çok güzeller yaaa baya hoşuma gitti ucuza da aldımm
banu nasıl oldu haberiniz var mı başşka neler oldu geçmişi okuyamayabilirim pasta yapıcam:hulya:
afıyet olsun canım nevresımlerınıde gule gule kullan senın meslekte zor bacım ya beyın yorucu streslı
canım ya emzırmıyorsan bır dr gıt hastalanmam gerekır ama cok stres yapıyorsan tubişin dedıgı gıbı oda etkıler
bacım seni cok ıyyı anlıyorum benım cocuklarda gece 4 kere kalkıyor ve sabah 5.30 en fazla 6 ya kadar uyuyorlar okadar yoruluyorumkı bazen kendımı kaybetıyorum bırkere kızıma bagırdım saatlerce agladı cocuk ve ınan ıkı gun benım kucagıma gelmedı annelık gercektn cok zormuş mevlam hepımızın yardımcısı olsun
bacım ya burda boşa zaman kaybedıyon sen benım anacımın yanına gelsene en azından işe yarar calışmaların zemuszemus
çok sağol canımlen strese sokmasana insanı Allah Allahkaydirigubbakcemile3
süttür o koruyan sütt
tamam canım msn adresimi yollarım özelden şimdi yatıyorum iyigecelerrr
banucum canım bence de görümcen evlenir gider sen boşandığınla kalırsın bırak Allah rızası için yaptığını düşün rahatlarsın güzelim Allah yardımcın olsun
tutkun kolay gelsin canım senin işin zorrrr
bengi hayırlı olsun sünnetinizz büyümüşte erkek olmuş oğluşummm
ay hadi çıktım ben iyi gcelerrrrrrrrrrr
canım ya ilk çiş zor oldu sonrası şükür iyi bi de sabah ikidir ağlayarak kalkıyo bakalım geçti gibi ama inşallah bi sorun çıkmadan geçer giderbengicim hayırlı olsun oğlun nasıldı gece
güle güle güzel günlerde kullan canım :)Şimdi gelelim sabırsızlıkla beklenen kocişin süprizlerine,zemuszemus
Adam coşmuş gene anacım.Saat almış bana hediye ne zamandan beridir istiyodum,Pasta almış gelirken birde patronu bangkok'a gitmişti.Ondan orkide istemiş 1 koli.
Hediyeyi verdi pastamınızı yiyemedik bile o kadar hastalandımki akşam sızmışım.kafamçokkarıştı Bide üstüne evi toplamış,bulaşıkları yıkamış,biberonları sterile atmış,mama suyu kaynatmış beni kaldırdı.Salonda uyumuşum üstümü örtmüş.Kalktık yatmaya gittim bir baktımki aldığı orkideleri yatağın bir köşesine yaymış.akannehir Çok kötü oldum valla ben hasta çocuk hasta olunca kutlama falan olmadı tabi bakalım en kısa zamanda kaydirigubbakcemile3.
Fotoğraf makinesi annemde kaldığı için netten koyuyorum resimleri.Pastayıda netten sürekli aldığımız bir yer var bende hep ona ordan alırım onunda netten koyucam resmini artık böle idare edin.
Anam ben bu adamı ödüllendirmeliyim ama bunun için iyileşmem lazım.Yarın işede başlıyorum offfff offfff.
İşte saatim ve pastam.
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
oh beeeee sonunda gidiyor babanı tebrik ederim artık gülsün senin de şu yüzün di mi amaalmış canım biletini bugün gece gidiyor kız hayırlısıyla
gıcık adam yaaa... neyse mayısın sünnetli 2 oğluşu olacak desene kolay gelsin canımAy cok sinirlıyım kızlar.Dün Boraya idrar tahlılı yaptırmıştımya birde kültür testi yaptırayım dedim hazır idrarı varken.İdrar testının sonuçunu dun aldık şükür iyiydı.Bu akşamda kultur sonuçu verılecektı.Neyse zarıl zarıl tel calıyor Borada ağlıyor bakamadım.2 dk sonra yıne calıyor.Actım laboratuvar sonuçlar çıkmış.Adam dıyor kı sonuçlar hıç ıyı değil,değerler tavan yapmış cok acıl tekrar yapmalıyız.Elım ayağım tıtredı telefonda.
Hemen dr aradım anlattım.Kadın da guldu önemsız birsey dedı en kötu sonuç erken sunnetmiş.Hastalık fılan değil dedi.
Yanı adam öylebir sonuç verıyor kı sankı umutsuz hasta cok acıl cok acıl dıyor.Nasıl sınır oldum anlatamam.Nefes alamadım tel de ya.
geçmiş olsun kıyamamherkes iyidir inşallah, bizimki baya ateşlendi bugün calpol verdim
yemeğin yanına pilav yapayım oğluş uyuyor
görüşürüz
Allah kolaylık versin ilk geceyi atlatırsanız kolay olur inşallah ateşlenmeden kolaycık atlatırsınız
Gecmiş olsun canım sizede ay bu bebişler hıç hastalanmasın ya.
Melek Gunel e gidiyoruz biz canım.Çok ama cok memnunuz doktorumuzdan.Zaten bircok referans üzerine baslamıştık.
Evet tatlım adamın salaklığı bende cok ciddi birşey sandım.Nerden bilecek kultur sonuçlarını sankı hep test yaptırıyoruz.
Sağol Birsom.Zaten yaptırıcaktım sunnet.Dr tekrar tahlıl istedi ama birşey cıkmasa bile biz yaptırıcaz.İyi bir dr arıyorduk sünnet için.Sonunda buldum birtane sadece cocuk ürolojısiymiş branjı.İyi bir prof mu..Pazartesi ye randevu aldım bakalım.
off ya sen hem bebe hem okul hem kk nasıl yetişiyorsun ben yetişemiyorum vallahigördüm canım saolasınn:)ama nutellaya param yetmedi
kızlar mutfağı toparlayıp yatıcam be bugün veli toplantısı vardı çok yoruldum tartışma çıktı berbattııııı
oyy sinir bozucu bi duruuuummselam herkeze hayırlı geceler 2 gündür uğrayamadım mehmetin gece sık sık uyanmasının sebebi emzirmemmiş kızlar:ecrin_bebek: onu her ağladığında alıp emziriyorum acaba açmı diye sebebi buymuş kaldırmıcam artık hemen sallıcam yerinde bir hafta uykusuz kalma ihtimalimiz var ama düzelicez inşallahdün ilk belirtileri gösterdi bile her saat başı kalkıyodu ya dün 11 de yattı 3 buçukta kalktı salladım geri uyudu 5 de tekrar uyandı bu sefer acıkmıştır dedim emzirdim 5 den sonra mızkladı durdu hep yaniöğrenicez yavaş yavaş düzelicek galiba uykularımız çok şükür :Saruboceq:
kafamçokkarıştıbu gün kaynanamla gezmeye gittik kaynanam bu çocuğa ben bakıyorum demedi bitek sanki onun bebeği her sorulan soruya atlıyo işte şunu yediriyorum şöyle yatırıyorum benim çocuklarım hiç ağlamazdı sema bakamıyo buna çook ağlıyo bende tektim ama şimdiki gençler evle 2 işi beceremiyo ayyyyy sinir oldum gidiceme gitmişime pişman oldum anlıcağınız
bide bu rep nasıl veriliyo hepinize vereyim:jeyyar::1hug:
kıyamam yaaa :))))selamın aleyküm ömerle biz geldikkk evet yine uyumuyoruz kesin ömer diş çıkaracak parmak kalmadıııı ağzına sokmadı ben kaşıyorum öle mutlu oluyokiii....çok hırçınnn,,,bişey yemek istemiyor ama keyif yerinde bide bugün 3 kere kaka yaptııı ishal gibiii.....
ayyy ömer uyur aliş kalkar bu birsen ne zaman uyur yaaaaaaaaaaaaaaaa
sema gülmüşsün yaa evet vahşiiii oldu benim oğlum yaaa devamlı bi insan yuvarlanırmı şimdi gitmiş mutfak dolabına yapışmış kafasını omzunu kaldırıyor neymiş kalkacakmışşşşşşşşşş.....aman yaaa
gözün aydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3birsencim maşallah oğluşuna yerim ben onu :))))
günaydın kızlar nasılsınız dün görümcem gitti ve üzerimden sorumluluğuda kalktı kuş gibiyim kızlar çok rahatladım eşimin bir dediğini iki yapmam artık
duru dün benide eşimide çıldırttı gece oyun oynamak istiyor bağırıyor falan bizde uykusuzuz gece 12 de bindirdik otobüse kızı eve gelmemiz 1 i buldu annem baktı duruya geldiğimizde gözleri açık aguluyordu tam iki saat devam etti uyanık kalması en sonunda uyudu eşimde bende çok yorgun düştük
bugün daha keyifliyim Allah hayırlısını versin şimdi kızı diğer abisinden isteyecekmiş çocuk bizden gittiya sorumluluğu çok sevindim
oy maşallahhhcanım ya kaçgündür ciyak ciyak bağırıor. gözden kaybolduğum an sanırsın çocuğu boğazlıyorlar. gündüzde memede alıyor uykusunu. üst komşum bile senin kızın sık sık sesi geliyor diyor. bide ses var maşallah yani. çok fazla kucağımda taşıyamıyomda artık.
bugün sağlık ocağında giysileri ile beraber 10 kilo geldi, walla fıtık olacam bu gidişle.
güle güle kullanın canım çok tatlı bu kız cicişleri yaaaa
:lepi: güle güle kullan :)
off bayağı da varmış geri ödemek de koyar adamaayy acayip moralim bozuldu. dün postaneden kağıt gelmiş benim ücretsiz izinle ilgili.
memur olarak çalışıyom. ağustos 28de ücretsiz izne ayrıldım. parayı çalışmadan peşin yatırdıkları için ağustos 15de maaşımı aldım. 17günlük farkı geri ödemem gerekiyordu. bugün eşim bi öğrendiki tam 940 tl geri ödemem var. biraz daha sıksalar maaşımın hepsini alacakalarmış. ama nerden keseceklerini bulamamışlar. off ya çokk sinir bozucu bi durum. bekliyordukta bukadarını da değil.
oh maşallah :)canla başla çalıştık,başardık:lepi: hakikaten ya 2 günde 9. seviyeye gelmişimkaydirigubbakcemile5 ama dün gece rüyamda bile balkabağı,fasulye,pirinç filan ekiyor çapalıyordum:kedi:
sıkma canını druna güven bence sağlıklı olsun da boşver gerisiniyok be bacım anlatması lazım birinin bana onuu anlamadım
valla yarım gün ama öğrenciler kafa bırakmıyor 1 senedir de derslere girmeyince alışamadım farklı olarak bebekte var bütün yemeklerini hazırlayıp öyle gidiyorum okulaa
bugün Ahsenin kontrolü de vardı rota aşısı oldu
7300 gr oldmuş çok az kilo almış çok moralim bozuldu dr ayına göre iyi dedi ama ban beğenmedim çok üzüldüm Ahsenin midesinde sıkıyönetim ilan ettim yedirip duruyom
hayırlısı olsuuunnn :)günaydın hanımlar... ben önceleri de çok giremiodum zaten taşınma esnasında hiiiç gremedim kk ya...taşınma derken bi kaç ay önce ankara da yalnız olmamızdan kimseciklerin olmadığından dert yanıyoduummm yaaa...(belki hatırlayanlar olur) istanbula geri döndük evimizi ist.a taşıdık kaydirigubbakcemile2 çok seviniorum...kartal da deniz manzaralı bi evimiz oldu sahilyolu üstündeyiz... annemlere ablamlara da yakın.. yakın derken yine vasıtaya binmek gerekiyo çok da yakın olmak iyi değil.... öyle işte...en son ankarada çok sefil bi durumdaydım ayağım kesilmiş 8 dikiş atılmıştı...üstüne ağır bi grip geçirmiştim yatarak...tabi oğlumla yatmak ne kadar mümkün olursa..neyse ki hepsi geçti evime yerleştim o dönemde ailem çok yardım etti şükür rahatladık...
hepinize iyi bi gün diliyorum... :1hug: ara ara geçmişi okudum ama aklımda pek bişi kalmadı...o yüzden herkese iyi sağlıklı mutlu huzurlu bi gün diliyorum a.s.a.s.
hoş geldin canım of evdeki sürpriz çok kötüKızlar merhabalar, sonunda evimdeyim, ama eve girer girmez uğradığım şokun etkisiyle halaaaaaaa uğraşıyorum, hatırlarsınbız temmuzda eşimin teyzesi geldi demiştim, hani evimde kalmışlardı, o zaman patates alıp yemek yapmışlar ve 2 patateside mutfakta bırakmışlar, zaten biz evde yokuz aydır, işte o patatesler böceklenmiş ve evin her yerini hiç abartmıyorum her yerini böcek sarmış, artı hiç açılmamış bakliyat poşetlerinide delip içlerine yuvalanmışlar üremişler , pazar günü döndüğümden beri evin dolaplarını aktarıyorum çok şükür sonunda kurtulduk sanırım, temizlik süpürme silme derken mafoluyorum, ama temizlik daha bitmedi, bide annem bende kalırken herşeyin yeribni değiştirmiş bi yandanda yeniden eski haline getirme işi ile uğraşıyorum...
benim oğluş da sünnete kadar öyleydi 1 aydır da kolunu da düzeltiyodu ama sünnetten sonra yavrum dönmeye bile niyetlenmedi bugün yeni yeni eski formuna kavuşacak umarım yakındaayy bide kağan 2 gündür resmen yuvarlanıyo kızlar... düz bırakıyorum debelenip ters dönüyo ama kolu altında kalıyo gelince düzeltiyorum
geçmiş olsun canımben çok kötüyüm kızlaarr(( adet oldum bu sabah ve çok kötü sancım var!! aksi gibi eşim nöbetçi bugün okulda ve 4 buçuğa kadar gelemeyecek. ve oğlum benden ilgi istiyor ( ben gidip yatayım,ısınırsam geçer belki
ayyyy ben de nasıl olacak acıyacak mı bilemediğimden kalkışamıyorum şu işe ama böyle de korkuyla olmuyo zaten çok uzun zamandır regl de olmuyorum korkuyorum beeeeeeemerhaba kızlar sabah ömerimi doktora götüreceğim demiştim ancak gelebildik eve
ömerimde üst solunumda sorun var....antibiyotiksiz olmaz dedi....baya balgam gördüü
kusması iyi ama yemediği için bu dönem kötü olur kilo alımları yavaşladı bide kusması belki kilo almaz dedi...ama kiloda kaybetmez dedi....
antibiyotik ,şurup ve bir damla verdi damla sadece 3 gün kullanılcak dedi...
birde şu burun aspirötrünü bulduk hartumu var çekece ağzımızla ......
bide kilosunu boyunu aldı 7965 çıktı bezle atlet vardı dedi 65 düşelim gerçi bez boş ama olsun dedi...daha 6 gün var ayını doldurmasına dedi.....
boyuda 67 cm olmuş kuzumun .....
sonra alışveriş merkezine girdik halama abiye baktım
halamlada aliş annemdeydi.....tezgahtarlar dedi gelsin kendi baksın daha iyi olur indirimdeydi
sonra halam alişle geldi onlar çocukalra bakarken ben kadındoğumcuya gittim rutin kontrolüm vardı
birde bu ay hap kullanmadım...artı leke geldi yine ve karnım çok şişti mantar varmış ondan dolayı şişmişim...vee çok güsell yumrutan var dedi doktor hamiş kalabilirmişim dikkat et dedi...bugün bile ilişki olsa 2-3 gün çatlasa yumurtan hamile kalırsın dedi...eşin korunsun dedi.......
ben dedim d.kontrol hapı kullanıyorum ama çok unutuyorum dedim....arka arkaya içmek zorunda kalıyorum dedim...olmaz dedi saati saatine içeceksin dedi ve öle çok sık arka arkaya alınması iyi değil dedi...genç kadınlara d.kontrol hapı veriyoruz dedi...kanseri önlüyor dedi...
ama sen unutuyorsan spiral takalım dedi..ben korkuyorum dedim kasarım kendimi dedimm..
uyutarak yapıyoruz dedi ama 350 tl dedi anestezi parasıymışşşş annemler acımıyo diyoo ebeler bile takar okadar para verme diyo
eltim normal doğum yapmış kadın o takılırken bayıldım ded...takmamış doktoru ne yapayım kızlar yaa(((
cnm geçmiş olsun konak olayını nasıl çzdünüz benim oğlumdada var
fisfisfis
benim ömerde konak oldu dalin şampuan yaptı
ben banyodan 2 saat önce zaytinyağı sürdüm duş aldırdım çıktı
bizim de dalin yaptı sabamed verdi dr bir de zeytinyağı sürüp yarım saat bekletip tarayıp yıkadım kafasını bi iki günde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?