2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar nasılsınızz
biz bugün dr a gittik Ahsen çok öksürüyor burnu tıkalı korktum götürdüm ciğerlerinde bişe yok ama önlemini almazsak bronşit olur dedi o yüzden ilaç verdi haftaya yine gel dedi
bugün ilaçları içti nefes alışı değişti inşallah iyileşir biran önce
sonra eşim bizi kahvaltıya götürdü kahvaltıdan sonra kızımla market yaptık eve geldik banyo yaptırdım kuzuya
akşamda arkadaşa yemeğe gittik 1 saat oldu geleli Ahseni uyutup yatıcam
yarın iş var bugün tatildii

evet banucum aynen bende uykusuz.tutkun cnım nasılsın.bu arada gitti görümcesi banunun
SAĞOL İYİYİM ben hala taşınamadım dahada zor annemi taşıdık ama yeni e yeni eşyalar iyi oldu bi mutluki sormayın sen nasılsın?ilgine sevindim sonunda rahatladı şimdi bi tuhaf olmuştur ama

Günaydınlar kızlar,

Öyle yoğunumki kaç günlerdir gün içinde bir türlü yazamadım.Yaklaşık 1 haftadır giremiyorum çok özledim sizleri.
Çalışan anne olmak çok zormuş hakikaten halen adapte olamadım.Allahtan annecim yardımcı oluyorda rahatım,evimi topluyor yemeğimi yapıyor çok şükür.Kaynananında yüzü sirke satıyor bu arada bozuldu biraz ama napalım alışacak konu evladım olunca kimsenin tavrını düşünmüyorum valla.Alıştım ama yoğunluğa eve gidince oğlumla oyunlar oynuyoruz bol bol kokluyorum öpüyorum ayyyyy duygulandım şimdi.Napalım herşey onlar için.

Neyse ben kaçayım işler beni bekler öğlen yemeği arasında bakmaya çalışıcam.Boracıkta sünnet oluyormuş bu arada Gülhancım allah nice mürüvetlerini görmenizi nasip etsin umarım sorunsuz geçer canım benim.

sibelcim günaydın tatlım çok şanslıyızki annelerimiz var gözümüz arkada değil benim temizlik yemek işlerimi kendim yapıyorum iki çocukla hiç boş vaktim olmuyor tatlım annem iki çocukla uğraşmaktan başka şeylere yardım edemiyor Allah razı olsun hepsinden
kızlar kardeşimde işi bırakmış bugün adam izinsiz çalıştırıyordu kaç haftadır akşamda geç çıkıyordu atışmışlar oda bırakmış hayırlısı olsun
görümcemde hayatından hiç memnun değilmiş kardeşimle görüşmüşler abisi herşeyine karışıyormuş kapı dışına çıkarmıyormuş yengemin değerini çok iyi anladım demiş anlasa ne olur ki şu saaten sonra

kızlar merhaba.nasılsınız? gülhancım inşallah yarını hayırlısıyla atlatırsın canım.esracım yanına biraz da kalın şeyler al buranın havası belli olmuyor ama genelde sıcak.canım.eğer ayarlıyabilirsek görüşelim mutlaka çok mutlu olurum.

gülhancım ya zaten streslisin boşver takma nasılsa yabancı değiller sen oğluşunla ilgilen onlarda bakarlar başlarının çaresine.

slm kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz çok şükür oğlum okula başladı öğlenleride kızımla birlikte kafa dinliyoruz, :) bişey sorucm benim kız 20nde 5.ayı dolduruck ama ben otutturuyorum koltuğa feln değil kucğmda bişy olmaz dimi

canım merhaba.iyiyiz bizler ama hareket yok eskisi gibi burda(..canım bende oturtuyorum koltuğa falanda doktor oturtabilirsin ama sürekli değil dedi.

ayşegül iyiyiz canım sen nasılsın bende arasıra oturtuyorum destekli yanlız çok değil kısa süreli

olmaz cnm olmaz doktor destekli oturtabilirsin dedi bana Dağhanda 14 ekimde 5. ayını dolduruyor.korkma yani..

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim ben bugun adet oldum aranızda bu kadar erken adet olan varmı normal mi acaba bilen varmı. oğlum emiyor ve ek gıda da yiyor bu arada

gülhancım ya zaten streslisin boşver takma nasılsa yabancı değiller sen oğluşunla ilgilen onlarda bakarlar başlarının çaresine.

Haklısın tulaycım ama Bora babannesını görünce cok ağlıyor oda hemen kucağına alıyor yuksek sesle konuşuyor tabı bızımkı nefes alımıyor nerdeyse katılıyor ağlamaktan.Uyarmama rağmen yapıyor.Tamam torunu özluyor ama bıraz zaman verse alışmasına.Telde bana ben onu kucağımdan indırmem oyalarım dıyor haftasonuda gezmeye götürürüz dıyor.Sunnetlı cocuk bı gunde nasıl sokağa cıkar bılmıyorum offf neyse işte

Bişey olmaz canım hepimiz oturtuyoruz artık.Cok uzun sure olmadan.

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim ben bugun adet oldum aranızda bu kadar erken adet olan varmı normal mi acaba bilen varmı. oğlum emiyor ve ek gıda da yiyor bu arada

Canım endışe edılecek bırsey yok bunda.Bizım bır coğumuz 2.adetlerını bıle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…