ferro sanol damla verdik 1 haftadır kg başına 1 damla
selam kızlar...
banucum tulaycım tşk ederim kızlar gazel bugun biraz daha iyi emiyor ama bu seferde çorbasını yemedi benneyaptımki
banucum görümcende ektiğini biçecek cnm sen mrk etme kimsenin ahı kimsede kalmaz yerimsenibenyerimseniben
bitanem nasılsın gazelim nasıl canım yemediyse zorlama yavaş yavaş alışır inşallah
canım bazen insanlar kendilerine fazla ve rahat gelen bir hayatı neden düşüncesizce kullanırlar en güzel örnek görümcem burada çok rahattı istediği gibi davrandı ve gittiği yer şehre uzak küçücük bir yer abiside çok sıkıyormuş telefonunu bile sık sık elinden alıyormuş kendi kaşındı adam gibi davransaydıda elindekilerin kıymetini bilseydi neyse iyi oldu çok mutluyum bitanem ben yuvam elimden gidiyordu çok stres yaşadım sayelerinde ne eşimin annesi ne kardeşi ne babası umrumda değil
İYİYİZ ŞÜKÜR CNM SAOL...
DEDİĞİN GİBİ KENDİ KAŞINDI SEN MUTLU OL GERİSİ BOŞ NE HALİ VARSA GÖRSÜNN Şeniz
Kızlar kaganım kabız ya çok ağlıyo ne yapmam lazım off bağırıyo ya su kan damlası yaptı bizede
OYY YAVRUM YAA KIYAMAMMM :sinifsinif:
EVET ZEYTİNYAĞI İYİ GELİYOR CNM İNŞ KAANADA İYİ GELİR Şeniz
İYİYİZ ŞÜKÜR CNM SAOL...
sağol bitanem Allah hepimizin yuvasından mutluluğu huzuru eksik etmesin inşallah
ferro sanol benimkileride kabız yaptı ben ferrum kulanıyorum
ayyy bu arada halamın torunu var bizimkilerden 28 gün küçük
biz kan ilacı alırken neden kan ilacı alıyor bişeymi var dedi hayır dedim takviye destek dedim...
bana gelmiş diyorki bizim torun maşşallah pembe beyaz mış doktor gerek yok demiş kan ilacına ..........benimkiler hasta ondan alıyo dedim bende yaa manya bak ya
ben kimi duyduysam kan ilacı alıyor bebekleri
İYİYİZ ŞÜKÜR CNM SAOL...
İnş. cnm ya bi görsen yırttı kendini evlatcım ya:gitme:
birsencim iki üç güne geldi tatlım
ferrum aldım bende sende doktoruna danış değiştir istersen burcum
ewet bidenem sorayım bende dr bizede ferrum verir heralde...
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar anneme gideceğim kızları alacağım yemek yapacağım çok işim var çok
iyi akşamlar cnm kolay gelsin sana şimdidenŞeniz
kıssssssssssssss dünürrrrrrrrrrrrr kardeşş mi geliyo yoksam :)))))))))
selam kızlar okuldan geldim yemek yedim ancak girdim geçmişi okuyamadım bir sorun yoktur inşallahhh
hoşgeldin canım. oğluşum ishal ve çok iştahsız. bizde başka sorun yok. sizde ne var ne yok??a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?