2009 Mayıs Anneleri

ferro sanol damla verdik 1 haftadır kg başına 1 damla

ferro sanol benimkileride kabız yaptı ben ferrum kulanıyorum

ayyy bu arada halamın torunu var bizimkilerden 28 gün küçük

biz kan ilacı alırken neden kan ilacı alıyor bişeymi var dedi hayır dedim takviye destek dedim...

bana gelmiş diyorki bizim torun maşşallah pembe beyaz mış doktor gerek yok demiş kan ilacına ..........benimkiler hasta ondan alıyo dedim bende yaa manya bak ya

ben kimi duyduysam kan ilacı alıyor bebekleri

birsencim iki üç güne geldi tatlım

ferrum aldım bende sende doktoruna danış değiştir istersen burcum

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar anneme gideceğim kızları alacağım yemek yapacağım çok işim var çok

kızlar merhaba ben 2010 mart annesi olacağım rabbim izin verirse bişi soracağım sizlere 3 lü test oldum afp değerim yüksek çıktı aranızda böyle olan varmıydı

Dr a gidince belki bizede ondan verir

kızlar,yeni girebildim. misafirim vardı öğleden sonra. okuldan arkadaşlarım geldiler, okul çıkışı uğramışlar:)) çok sevindim. oturduk biraz,yedik içtik. dedikodu yaptık:kedi: iyi oldukaydirigubbakcemile2

benim az midem bulanıyor bugün sabahtan beri ya,kahvaltıyı zor yaptım. şimdi de karnım aç ama kızların getirdiği tatlıyı bile yiyesim yokkafamçokkarıştı (çok sevmeme rağmen) CADIARZU noolaki???

selam kızlar okuldan geldim yemek yedim ancak girdim geçmişi okuyamadım bir sorun yoktur inşallahhh

incihan canım inşallah kolaycacık atlatırsınız sünnetiniz hayırlı olsun canım
kızlar benimde çok fena boğazım ağrıyor yaaa bende mi hasta oluyorum zaten yavrucak hasta bi de ben
hep o eşimden bulaştı dövecem onuuuuu

selam kızlar hepınıze
burcucum canım oglusuna zeytınyagı ver cok ıse yarıyor benımkıledre kabız ondan verıyorum dun akşam kızım hıc yatmadı agrıdan
sanırım benımde kan ılacı yapıyor bende bırsenle banunun dedıgınden alıcam bu sefer

ay kızlar valla iyi oldu ottutturım bari artık kollarım koptu maşallahı var bizimkininde bide bişey söyliycem ben ek gıdalara henüz başlamadım halen anne sütü veriyorum meyve sularına başlasammıki

kızlar iyi geceler...artık kendi bilg.var eskisi gibi aranızdayım.. gecmişi okumadım hasta bebişler varsa gecmiş olsun.. bugun sabah doktora gittik gecen ay zeynep 40 günde 500 gr almıstı.bu hafta tekrar cağırdı doktor..140 gr almıs bir haftada dahaiyi dedi..şükür... daha biz ek gıdalara başlamadık 4,5 aylığız.. ordan kayınvalidemlere gittik.akşamda bir arkadasımıza az önce geldik eve.
hepinizi özledim valla tek tek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…