esracım dün yağmur yağdı bugün güneşli ona göre al tatlım gelirsen beklerim bana mutlaka
kızlar isim değişikliği için nereye yazıyorduk bulamadımmmmmmm
off be giremedim tüm gün!!! pc kocişin hizmetindeydi. bi çeviri işi almıştı,dün çevirdi kaydetti bugün son düzeltmeleri yapacaktı. bi baktık dosya yok:1shok: naptıysak bulamadık-tatlicadiarzu- hepsini yeniden çevirdi bütün gündür başındaydıkafamçokkarıştı
sıra bana geldi. :)) oğluşum ishal ama hiiiç su içmiyor yaa( hiç bişi de yemek istemiyor çok üzülüyorum:çok üzgünüm:
Kızlar geçmişi okuyamadım yarın toptan okucam inş. yaramaz bişi yoktur , iyi gecelerŞeniz
Gülhancım boramız sünnetmi olucak maş. koca adam oluyo demek
Özlemcim bulursan banada söyle cnmkaydirigubbakcemile5
sağolun teyzoşlar. yaa aslında hasta değil ama, ishal ve iştahsız. hiç bişi yediremiyorum. tek beni emmek istiyor. da ahh keşke sütüm yetse:çok üzgünüm:
merhaba kızlar işe başladık fazla giremez oldum ama aklım sizde inşallah bir sorun yoktur sanırım bora sünnet olucak hayırlısı olsun canım umarım ağrısız olur hepinizi çoköpüyorum kendinize ve kuzucuklarıma iyi bakın
merhaba kızlar çokk yoruldum bugün ömerin kontrolü vardı gayet iyi demiş doktorumuz
bende aliyi ortapediste götürdüm canıma tek etti.....doç.bi doktordu ...çok güsel ilgilendi...iki şey var dedi burada bir arkadaşın bebeğinde vardı bacaklarının çizgisininden bahsetmişti ....alşin tek bacağında var diğerinde yok..bide bACaklarını açtıı tam açılmadı dedi...neyse rotgen çekildi hiçbişey çıkmadı sadece kemik gelişimi 6 aylık bebek gibi değil dedi...5 aylık gibi dedi ama bu sorun değil dedi çünki 1,5 ay erken doğduğu için dedi ama normal doğupta olsaydı sorundu dedi 8 ayında birdaha bakacak
bi arkadaşımı ziyarete gittim ...ilkkez iki dişi çıkmışş bir bebek gördümmmmmm kızlar ikizler 2 kız birinin altta iki dişi var şok oldummm yaaaaa......ama babası sişci çekti zaten kıl gibi bişey tutuyordur onları.....ama çok tatlılardıııı
selam kızlar naızlınız?
okuldaydım bugün
kızımı çok özledim dönene kadar
çalışan annelere Allah kolaylık versin
off be giremedim tüm gün!!! pc kocişin hizmetindeydi. bi çeviri işi almıştı,dün çevirdi kaydetti bugün son düzeltmeleri yapacaktı. bi baktık dosya yok:1shok: naptıysak bulamadık-tatlicadiarzu- hepsini yeniden çevirdi bütün gündür başındaydıkafamçokkarıştı
sıra bana geldi. :)) oğluşum ishal ama hiiiç su içmiyor yaa( hiç bişi de yemek istemiyor çok üzülüyorum:çok üzgünüm:
Kızlar geçmişi okuyamadım yarın toptan okucam inş. yaramaz bişi yoktur , iyi gecelerŞeniz
Gülhancım boramız sünnetmi olucak maş. koca adam oluyo demek
Özlemcim bulursan banada söyle cnmkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?