2009 Mayıs Anneleri

iyiyim canım ben uyku dışında ve yorgunluk dışında.canım bu havalrdan da olabilirbende 2 hafta önce felaket hastaydım hiç kalkmadan yattım mide bulantısı baş dönmesi kolumu bile kıpırdatamıyordum.

Bu arada kağanın gece uykusu 2 gündür bozuk kızlar ya, gecenin 4.30 unda uyanıyo sıpa,başlıyo agulamaya oyun istiyo, ışığı acmadan sallıyorum kucağımda 1.5 saat, öyle uyuyo 6 gibi dalıyo

canım ya benımde oglusum oyle sabah 5.30 da kalkıyor yatmıyor bıdaha 11 e kadar
kafayı sıyırcam zaten gecede sık uyanıyor kızım desen oda oyle ne yapcaz bı bu bıdıklarla yaw

burcum tülaycım aynı durum durudada mevcut iki gündür hatta bugün tülayla telefondada aynı konuyu konuştuk bebişler gece kuşu mu oluyor yoksa bende yoğunum biraz görüşmeler falan var

gece duruda aguluyor konuşuyor sesler çıkarıyor ağlamasa bile uyuyamadım şuanda çok uykusuzum kızlar

valla hep böyle uykusuz bu bebişler biz deliksiz uykuyu 7-8 sene unutcaz galiba

günaydın kızlar bizde şimdi kalktık
ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim
canım geçmiş olsun dr da bişey yapmıyor götür bakalım ne vercek

canım iş çıkmış başına ama böyle daha rahatsa iyi olmuş.valla ufak biyeri kaldırıyosun heryer oynuyor seni anlıyorum benim ev şu an koli dolu berbat toplasan bile gözükmüyor

geçmiş olsun sanada atlaşmışsın.
sanada gemiş olsun tatlım kuzunada maşallh tatlım

canım valla bu gece sorunu hepimizde var bende gece çayı işe yaramadı gece maması iyi oldu.rezenede sakinleştiriyor

geçmiş olsun iyi bişey çıkmamış amcası kızıma bi bebek almış kız aynı Kağan dedim sana gönder şu oğlanın fotolarını bi dergiye
burcum tülaycım aynı durum durudada mevcut iki gündür hatta bugün tülayla telefondada aynı konuyu konuştuk bebişler gece kuşu mu oluyor yoksa bende yoğunum biraz görüşmeler falan var
gece kuşu bunlar valla kız ne oldu senin görümce gittimi

offffffffffffff çokk canım sıkkınnn çokkkkkkkkkkk mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bu kız hiç memeyii emmek istemiyor artıııkkkk napcam ben yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mama versem biberon tutmayı bilmiyor zaten ağzınada sürmüyorr ne mama nede muhallebi denemediğim çeşit kalmadı ama nafileeeeee :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hülyacım anne memesine yakın silikon emzikler var onlardan denesen yada zaten acıkınca bir şekilde alır canımya.

kızlar topiğimiz eskisi kadar hareketli değil herkes çalışıyor bebişler büyüyor paylaşımlarımız azalmasın

kızlar iyi akşamlar hepinize gerçi kimsecikler kalmamış.çptüm hepinizi kuzucmu alıp doyasıya öpeyim çok ösledimm bebişimi..

Selam KIZLAR,

Bahsettığiniz uykusuzluk bizde doğduğundan beri var.Ben ümidi kestim artık böyle gidicek heralde.Gece cayı bizde hıç işe yaramadı.
Semoşum mesajını aldım sağol canım.Esra gitsin Bora iyileşsin öyle bulusuruz artık.
Ve sünnet için sağolun arkadaslar ama fena stres yaptım.Perşembe bi gelse de bitse rahatlıycam ya.
Offff annelik nasıl bir duygu ya onun ameliyathaneye girecek olma düşüncesi bile bitiriyor beni resmen.

banucum ve tülaycım buhaftasonu antalyaya geliyorum... buluşursanız haberim olsun katılmak isterim bende.. buarada havalar nasıl orda geceleri nasıl oluyor... ne getireyim napayım şaşırdım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…