Bu arada kağanın gece uykusu 2 gündür bozuk kızlar ya, gecenin 4.30 unda uyanıyo sıpa,başlıyo agulamaya oyun istiyo, ışığı acmadan sallıyorum kucağımda 1.5 saat, öyle uyuyo 6 gibi dalıyo
valla hep böyle uykusuz bu bebişler biz deliksiz uykuyu 7-8 sene unutcaz galibaGÜNAYDIIIIIIIIIIINNN sabah 9 itibarıyla kalkmış bulunuyoruz bu gece yine deli gibi oldum bu sefer mehmet çok uyandı herzamanki gibi sallayıncada susmadı bende yanıma bizim yatağa yatırdım hiç deliksiz uyudu ya benim kokumu istiyo yada yatağında rahat edemiyo napsakki bu çocuğu yaaaaa
canım geçmiş olsun dr da bişey yapmıyor götür bakalım ne vercekgünaydın kızlar bizde şimdi kalktık
ya Ahsenin burnu çok akıyor dr a götürsem mi ki şimdi bi arayımda ona göre götüreyim
canım iş çıkmış başına ama böyle daha rahatsa iyi olmuş.valla ufak biyeri kaldırıyosun heryer oynuyor seni anlıyorum benim ev şu an koli dolu berbat toplasan bile gözükmüyorgelelim bızee.....
soylemıştımya odalarının yerını degısıyoruz dıye cocukların odasını benım yatak odama tasıdık benım odayıda oraya sımdı odaları ıyı oldu cunku daha sıcak
ama bır odayı bıle tasırken okadar ev dagıldıkı hertyer yerınden oynadı ozellıkle benım odamda cok iş varmış bazanın altındakıler dolapdakı okadart kıyafet amam öldum resmen cok sukurkı sımdı bıttı kuzularımı bıle bır haftadır dogru duzgun sevemedım bugun kendıme tatıl ılan ettım bol bol kuzularımla ılgılenıcem
geçmiş olsun sanada atlaşmışsın.günaydın kızalr nasılsınız? sanırım kuzuckların çoğu hasta .benim kızımda hastaydı ama allaha şükür hemen atlattık buırnu tıkalıydı ve hafif öksürüyordu.tonimer burun damlası valla çok iyi geldi kuzucum dhaha iyi şimdi.burcu canımya inşallah düzelmişsisndir.
sanada gemiş olsun tatlım kuzunada maşallh tatlımmerabalar herkese....benimde oğluşum hasta ama öle önemli bişi diil şükür...dün doktora gittik kontrole..ist.da evime yakın bi hastane var dün götüriym iyi bi doktor bulursam hep oraya gideriz dedim..neyse gittik bi haftadır filan günde 6-7 kere sıvı kaka yapıodu onu sordum kakasına bakalım dedi baktı ve teste gönderdi...bağırsak iltihabı çıktı ama önemli diil şurup vercem geçer dedi.... kilosu 7.480 boyu 68 cm olmuş iyi mi acaba... 5 ay 2 günlük oldu işte oğlum bu ay 500 gr filan almış..
bugünde pek giremiycem tüm hasta bebişlere geçmiş olsun... hepsini öpüyoruumm :1hug:
canım valla bu gece sorunu hepimizde var bende gece çayı işe yaramadı gece maması iyi oldu.rezenede sakinleştiriyorkızlar oğlum gece hiç uymuyo ne olur bi çözüm önerin gece çayı nasıl,emiyo mama veriyorum 30 40 dk bir uyanıyo çok kötü durudayım ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ŞİMDİDEN SONSUZ TŞKLER KENDİNİZE VE ÇOCUKLARINIZA İYİ BAKIN. BUARADA 2 GÜN SONRA 6. AYA GİRİYOZ 8 MAYIS DOĞUM TARİHİMİZ.
geçmiş olsun iyi bişey çıkmamış amcası kızıma bi bebek almış kız aynı Kağan dedim sana gönder şu oğlanın fotolarını bi dergiyeKızlar slm, dr dan geliyorum, halsizliğimi başdönmelerimi uyuşmayı fln anlattım acil bişi yok dedi , kan tahlili istedi yarın sabah vericem bakalm ordanda dr a göstericem, amanın kağan bi kuduruyo ya görmeniz lazım resmen parçalıcak yatağımı :)))
gece kuşu bunlar valla kız ne oldu senin görümce gittimiburcum tülaycım aynı durum durudada mevcut iki gündür hatta bugün tülayla telefondada aynı konuyu konuştuk bebişler gece kuşu mu oluyor yoksa bende yoğunum biraz görüşmeler falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?