2009 Mayıs Anneleri

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim ben bugun adet oldum aranızda bu kadar erken adet olan varmı normal mi acaba bilen varmı. oğlum emiyor ve ek gıda da yiyor bu arada

canım bende geçen ay oldum bir problem olmaz aksine olmamız iyi oldu sıkıntı yapıyordu daha erken olan arkadaşlarda var

canım ben mayıs 5 te doğum yaptım 40 gün az geldi ama 40.günden sonra düzenli adet oldum.ben çoğu kişiye göre çok erken oldum:):)

gülhancım haklısında canım şimdi çok fazlada yapcak bişey yok.ama hemen gezdirmeseniz iyi olur canı yanabilir belki

merhaba güzel anneler ve kuzucukları.
az önce doktordan geldik. kızım 8300 gr olmuş yani 500 gr almış bu ay. çok normal dedi doktor. hatta biraz şişko :)) boyu da 66 cm olmuş kuzumun. yoğurdu devam sütüyle mayalıyorum tutmuyor dedim. pastörize sütle yapabilirsin dedi hatta güvendiğin bir sütçüden alıp da yapabilirsin dedi. çünkü pastörize sütte sulu oluyor dedi. neyse işte genel durumu iyi bebişimin.
ortopedi doktoruna da gittik. kalçası için belki hatırlarsınız bacaklarındaki çizgiler simetrik değil demiştim. ultrason sonuçlarına baktı, muayene etti bişey yok kalçasında dedi. kilolu bebeklerde olabiliyor dedi. röntgen çekmeye gerek yok çok küçük daha şimdiden radyasyon almasın çocuk dedi. eğer 8. ayda ayaklarını hala yere basamıyorsa röntgen çekeriz dedi.
biraz içim rahatladı. şu an yere basmaması normaldir her bebek aynı değildir ,8. aya kadar yolu var dedi.
neyse işte kafanızı şişirdim kusura bakmayın.

ceylinim maşallah büyümüş kuzucuk.evet canımya her bebeğin gelişimi farklı.o yüzden kendini strese sokma. kızlar ben çıkıyorum kuzucumu alayım eve gidip yemek çamaşır işlerini halledicem öptüm hepinizi ve kuzucukları

selam kızlar...
banucum tulaycım tşk ederim kızlar gazel bugun biraz daha iyi emiyor ama bu seferde çorbasını yemedi benneyaptımki

banucum görümcende ektiğini biçecek cnm sen mrk etme kimsenin ahı kimsede kalmaz yerimsenibenyerimseniben

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim ben bugun adet oldum aranızda bu kadar erken adet olan varmı normal mi acaba bilen varmı. oğlum emiyor ve ek gıda da yiyor bu arada
;

cnm gayet normal hem erken değilki 5 ay olmuş yaw sırnaşık şey
ama biz 6 aylık olduk hala ben adet olamadım oda başka tabi :uhm:

cnm hadi gözün aydın iyi şükür bebiş ...Şeniz

gülhancım haklısında canım şimdi çok fazlada yapcak bişey yok.ama hemen gezdirmeseniz iyi olur canı yanabilir belki

evet canım yapacak bırsey yok napalım idare edıcez arık.Dışarı fılan cıkarmam zaten kendısıde görunce anlar insallah.

Gözun aydın canım 8.aydada basıverır insallah annesı.

evet canım yapacak bırsey yok napalım idare edıcez arık.Dışarı fılan cıkarmam zaten kendısıde görunce anlar insallah.

Gözun aydın canım 8.aydada basıverır insallah annesı.

sağol canım.bora da erkek oluyormuş. çabucak iyileşir inşallah pipisi.allah damatlığınıda gösrerir size inşallah:1hug:

Kızlar kaganım kabız ya çok ağlıyo ne yapmam lazım off bağırıyo ya su kan damlası yaptı bizede

burcum armut suyu ve üzüm suyu iyi geliyor bitanem birde bir çay kaşığı zeytinyağı içir eğer yapamazsa kulak çubuğununu ucuna zeytinyağı sürüp popişini uyar doktorum demişti ozaman kolay yapıyor bitanem inşallah düzelir kabız olunca çok sıkıntılı oluyorlar

Sağol bitanem ya hemen vereyim z.yağı şimdi çok bağırıyo ya anırıyo resmen ayaklarını çekip kuzucum ya mafoldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…