geçmiş olsun canım.bazen olabiliyor ya dalgınlıktan.
böcek sirke kaynat mutfakta çıkar
bu arada artık kıymalı sebze verebilirsin dediler bizee
çok geçmiş olsun cnm nasıl kolaymı sünnet işi bende düşünüyorumda oğlumu sünnet ettirmeyi..selam kızlar şükür girebildim sünnet olayını atlattık şükür derken oğlum ateşlendi 2 gece hiç uyumadım bu gece rahat yattık sonunda düştü ateş
sizler nasılsınız birsencim maşallah kız 6 aylık mı oldu bu paşalar şimdiiiiiiiiiiiiii :)
böcekcim domestos da kaynatabilirsin. o da kokuyu alıyor.
birso hayırlı olsun bacım kıymalı çorbanız:)) diş için ne dedi?? belirtileri söyleyince,çıkıyor mu dedi??
geçmiş olsun bengicim(
özlem cnmyollayayım hemen:)) beyazcım senin adını ben bilmiyorummm
bilmem,özlem adım seninki neydigünaydın canım. maşallah kuzularımıza. zor ama,herşey onların refahı mutluluğu ve geleceği için.a.s
ben yolladım kız ama 3 değil bisürü kişiye gönderdim. sen bende kayıtlımısınki?? neydi adın kaydedeyim hemen.
günaydın kızlar.a.s.
bizde daha kullanmıyoru cnmkızlar herkes kan ilacı kullanıyor ama bana ne sağlık ocağı nede doktorumuz vermedi( sadece doktorumuz 6.ayda başlıcaz dedi.neyse cumartesi rota aşımız ve kontrolümüz var o zaman sorarım.
oy geçmiş olsunayy kızlar dün başıma geleni hiç sormayın,bi ara havale yapmak için bilg.açmıştım,sonra kk ya daldım oğlum uyuyordu salıncağında,bi ara uyanır gibi oldu sallıyorum sürekli neyse sonunda uyandıyanına gittimki almak için nasıl bi koku geliyo mutfaktan hemen koştum tabi,heryer duman altı,dağhanın suluğunu koymuştum cezveye kaynasın diye,erimiiş gitmiş yanmaya başlamış,hemnen camı açtım cezveyi dışarı attım,geldim oğlumu aldım doğru balkona,ev duman olmuş,çocuk kokudan uyanmaya çalışıyomuş bende habire sallayıp duruyorum,nasıl korktum ama,neyseki ucuz atlattık..
kızlar bişey sorucam,söylemesi ayıp dün akşam balık yaptıkda(hamsi)kokusu hala çıkmadı evden nasıl geçer bi fikriniz varmı?
selam kızlar şükür girebildim sünnet olayını atlattık şükür derken oğlum ateşlendi 2 gece hiç uyumadım bu gece rahat yattık sonunda düştü ateş
sizler nasılsınız birsencim maşallah kız 6 aylık mı oldu bu paşalar şimdiiiiiiiiiiiiii :)
ayy kızlar dün başıma geleni hiç sormayın,bi ara havale yapmak için bilg.açmıştım,sonra kk ya daldım oğlum uyuyordu salıncağında,bi ara uyanır gibi oldu sallıyorum sürekli neyse sonunda uyandıyanına gittimki almak için nasıl bi koku geliyo mutfaktan hemen koştum tabi,heryer duman altı,dağhanın suluğunu koymuştum cezveye kaynasın diye,erimiiş gitmiş yanmaya başlamış,hemnen camı açtım cezveyi dışarı attım,geldim oğlumu aldım doğru balkona,ev duman olmuş,çocuk kokudan uyanmaya çalışıyomuş bende habire sallayıp duruyorum,nasıl korktum ama,neyseki ucuz atlattık..
tünaydınlar kızlarrr ....
biz 6 ay aşımızı olduk çok şüküğr 3 bacakatan iğne bri ağız damlası aldı kuzular
aliş 810 gr almış ömer 560 gr almış
aliş 7500 gr oldu ömer 8060 gr oldu
doktor diş için ömere krem verdi damaklara sürülecek...
çok yoruldum yawww
selam kızlar şükür girebildim sünnet olayını atlattık şükür derken oğlum ateşlendi 2 gece hiç uyumadım bu gece rahat yattık sonunda düştü ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?