2009 Mayıs Anneleri

ay kızlar valla iyi oldu ottutturım bari artık kollarım koptu maşallahı var bizimkininde bide bişey söyliycem ben ek gıdalara henüz başlamadım halen anne sütü veriyorum meyve sularına başlasammıki

KIZLAR benımkıde bayadır kabız bugun 3.gun hala tık yok benımkınede kandamlası nyaptı sanoırım ben wermıom artık...eczaneye sorcam baska marka için hala soramadım...varmı baska marka seher bırso ne dedıo..
burcu benımkıne zeytınyagıda kar etmedı anacım ya...
boızdede< mısafır vardı yenı gıttıler bı bakıım dedım ama kımsecıkler yok gıbı...

canım bırsenle burcu ferro sanol kabız yaptı dıye ferrum kullanmış benımkılrde ferro sanal bende sımdı ferrum alıcam
canım bıde kara erik cok işe yarıyormuş tubişin kızıda cok kabızdı ondada zeytınyagı işe yaramadı ama erik iyi gelmış onuda dene
bıde canım su icir bol bol

seher benımkıdebferro sanol ben wermıom bıu haftadır...kara berıkten hosaf yaptım bende içirdim ewet o daha ıyı geldı duzeldıydı damlayı gene werdım gene kabız oldu artık wermıom...bende ferrumm alıım ozaman.dr asordum ferro sanol ıshal yapar dedı tanıdık eczacı war ona sorcam bende bı cıkamadım carsıya...

kara eriğin kavonozu var kızlar hipp alın valla benimkiler hüpletti çiği olarak yedirdim

gaz yaptııı

yaaaaaaaaaa ömerim çok fena kusma ishal var günde 4 kez kusuyor 2-3 kerede ishal kaka yapıypr mız mız uyku yok herşey dişi işaret ediyor ama dişşşşşşşşşşş yokkk

geçmiş olsun birsencim diş öyle hemen çıkmaz baya sürüyor etkisi de geç geliyor meret:))

Günaydın kızlar,off çok uykummm var akşam çıldırttı beni sanki kurulmuş gibi her saat başı uyandı bide nasıl ağlıyor off bugün nasıl çalışıcam bilmiyorum gerçi 3gündür böyle ama bu akşam delirdim resmen iyice huyusuyu değişti kızımın yaa ooff başında olmazsak daha çok değişir çalışmak falan istemiyorum bugün isyanlardayım:umursamaz:

Günaydınlar Kızlar;

Bende acayip uykusuzum Yağız işe başladığımdan beridir sabah 5 de kalkıyor ben gidene kadarda uyumuyor.Beni arıyor sanırım cin gibi oyun oynamak istiyor velet.Hasta olan bebişlere ve annelerine çok geçmiş olsun.Demir damlası bize doktorumuz ferrum verdi hiç sorun yaşamadık sadece rengi yeşil o kadar.Erik püreside hakikaten çok işe yarıyor muhakkak deneyin.Hippin kini bulmak çok zor ama herobaby organik mürdüm eriği elma püresi var onuda deneyin derim.

Hepinizi öpüyorum ben işlere dalayım gün başladı yine zaten işe bi geldiğimi hatırlıyorum bide çıktığımı
.

günaydın herkese nasılsınız kızlar

sibelcim günaydın tatlım yağız seni istiyor az gördüğü içinde oyunlar yapıyor bitanem çalışan annelerin en büyük sıkıntısı ayrılık özlem ve ilklerine tanık olamamak herşey yavrularımız için

bende dün annemlere gittim yemeği orada yedik sonra durunun maması bitmiş markete gittik gezdik gelirken kucağımda uyudu yağmurumunda uykusu geldi eve gidince ikisinide yatırdık içimden çok şükür ki kızlarımın sağlığı yerinde dedim iyiki doğurmuşum dedim kızlar uyurken ki mahsumluklarını görünce kıyamam ben onlara şuan işteyim bir an önce akşam olsun da kızlarıma kavuşayım

farmville oynayanlar güzel yeni şeyler gelmişşşşş
çimden süslerrr
hediye yollayın hemen
3 kişiye yollanabiliyor:lepi:

aynısı bende de var birsencim. günde 3-4 kze kaka yapıyor,hemde beline kadar!! dün yorganına kadar yıkadım kuzumun. dün misafirlerim vardı,okuldan 4 arkadaşım gelmişti. hepsinin üstüne tek tek kustukaydirigubbakcemile3 ve normal de gece 1 kere kalkan kuzucuk bu gece 4 kere kalktı. bide bişe yemiyor ki en çok buna üzülüyorum:çok üzgünüm: gözünü açara açmaz elini sokuyor ağzına. ben bişiler hissediyorum elimi sürücünce damaklarına ama daha gözle görülmüyora.s

sana da günaydın tatlım.

günaydın sibelim. kolay gelsin bitanem,çok zorrr( hem anne hem ev kadını hemde iş!! offf:çok üzgünüm:

günaydın canım. maşallah kuzularımıza. zor ama,herşey onların refahı mutluluğu ve geleceği için.a.s

farmville oynayanlar güzel yeni şeyler gelmişşşşş
çimden süslerrr
hediye yollayın hemen
3 kişiye yollanabiliyor:lepi:
ben yolladım kız ama 3 değil bisürü kişiye gönderdim. sen bende kayıtlımısınki?? neydi adın kaydedeyim hemen.

günaydın bacılar...

günaydın kızlar

günaydın kızlar.a.s.

günaydın kızlar hepinize,cnm bizde santafer kulanıyoruz ama çok şükür kabız filan yapmadı memnunum istersen dene,çok merak ediyorum sen çok çektinya şimdi nasıl bebiş yine öyle huzursuzlukları varmı,hatta Dağhanda çok fenaydıda sen anlattıkça ben şükrediyodum ve hep sana dua ediyordum,şimdi iyi dimi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…