2009 Mayıs Anneleri

Canım takma kafana. Nazlı ve uyuşuk olacak belli ki :)

kızlar net.ten kosu bandı aldım çok uygun fiyatlara cok kaliteli ürünler var. bu soğuklarda çok iyi evde rahatca yürüyüs yapabiliyorum.adresi versem reklama girer mi acaba kızlar? karar veremedim

Valla bimiyorum ki canım. bende bi kere dergi sitesini vermiştim ama CADIARZU

Hadi bakalım canım inşallah bu istediğin gibi çıkar bu sefer...

Valla canım bana bu zaman kadar bitek folik asit vermişti. Bakalım yarın ne diyecek?

canım bizde 12+5 ken gttiğimizde çok az hareketliydi parmağını emiyordu.ölçümü rahatça yapıldı ama daha sonra sürekli poposunu döndü yattı o yüzden endişe etmeama geçen salı gittiğimde ise meleğimm hiç durmuyordu sürekli kıpır kıpır..salı günü 16 +1 dim.

14. haftamız bugün bitti... 15 gün önce de çok sakindi bugünde.. gerçi o zaman büyük ihtimal erkek demişti dr ama bugün hiç hareket etmedi... ben dr umdan da pek memnun diilim zaten beni tatmin etmiyor sanırım başka bir dr bulmam gerkecek yine... ikizlerin hayırlı olsun canım...
senin nazlı kızınla benim nazlı oluşum ii anlaşırlar sanırım :))

[/COLOR]
aaa sende bursalısın bende bursadayım canım ıhsanıyede sen nerde oturuyon sımdıden tanışalım bu nazlıları ılerde baş göz ederız :roflol:

birde megadyn diye bir vitaminim var günde ikikez alıyorum vücuttaki folisk asit felan iyi bu vitaminin içinde o kadar çok vitamin varki herşey karışık elvit vs.içmiyorum ve yemek yemeye yeni başladım

arkadaşlar benim ikinci bebişim ve ben hareketlerini hissediyorum dün akşam hem kızım hemde eşimde gördü dokundu cimcime şimdiden maşallah kıpır kıpır çok şükür

yaaa siz hissediyorsunuz ben ikiz olduğu halde hissedemiyorum ben anormalmiyim yawww
kızlar yürüyüş yapıyormusunuz akşamları eşimle yürüyorduk ama havalar soğumaya başladı kışın en olumsuz yanı dışarıya çıkamamak olsa gerek
cnm yürüyüş yapmıyorum çünki çok gezince kasıklarım ağrıyor ve yeni kilo almaya başladım gerçi şişko bir anne adayıydım ben ama ....
evet adaçayı çok iyi ben yaptım ama bu hafta nezle oldum boğazım acıyordu neyseki birkere yapabildim çünki midem bulandı ama faydalı oldu bence

kızlar net.ten kosu bandı aldım çok uygun fiyatlara cok kaliteli ürünler var. bu soğuklarda çok iyi evde rahatca yürüyüs yapabiliyorum.adresi versem reklama girer mi acaba kızlar? karar veremedim

cnm bende var benim evim çekme kat bir balkonum var kapalı her tarafı ama kışın yürüyüş yapamıyorum çünki alerjik astımım var terlersem hemen duş vs.almam gerek camı açmam gerekiyor açarsam rüzgar çarpıyor her koşulda kışın yürüdüğümde zaten hasas olan vücudum şuan dahada hasasken beter hasta olurum hastaneye yatırır eşim birkere zatüre geçirdim ....çok zor kışın hamişlik ne yapalım 3 ay yiyemedik şimdi yiyecez şişecez

benimkilerde biri uyuyordu sanki çok skin yatıyordu öteki dönüyordu sürekliiii zilii kız o diyorum inş.haftaya öğreniriz cinsiyetlerini yawww

[/COLOR]

aaa sende bursalısın bende bursadayım canım ıhsanıyede sen nerde oturuyon sımdıden tanışalım bu nazlıları ılerde baş göz ederız :roflol:

babaaaa baaaaa hemen dünür buldu hatun kendineee beşik kertmesimi yapıyon kızzz:jeyyar:

kızlar benim duş olayım bile çok kötü inanın haftada birkere yapabiliyrum çünki hala ılık su ile banyo yapıyorum ...doktorum sıcak su yok dedi ben alışmısım sıcak suya üşüyorum duş alırken birde saçlarım gür birazda uzun alerji doktorum muhakak saçını hemen kurutmalısın dedi yani bennnn
her koşulda çok dikkat etmeliyim tam alerji mevsiminde doğum yapacaz allah izin verirse tabi ...
aşı olduğumda halde resksiyomnlarını baya iyi gösterip beni rahatsız ediyor

bursalılar toplanmış bakıyorum yine benide unutmayın.canım memnun değilsen cok geç kalma değiştir derim sonra dr kabul etmeye biliyor

[/COLOR]

inşallah geçer canım seninde problemlerin ikiz annesi olmak cok daha zor heralde :uhm:

canım banada cok sıcak su kullanma dedı ama ben yınede bıraz sıcak suda banyo yapıyorum ayakta kuvete oturmadan bıde cok uzun sure kalmadandıger turlu temızlenemıyorum sankı

kızlar yaaa! bizim modem bozuldu. dün giremedim. şimdi okuldayım, geçmişi de okuyamadım. akşam bizde doktora gidecez, bebişimin cinsiyetini öğrenecem sizle paylaşamayacam

[/COLOR]

ben beşevlerde oturuyorum ama işyerim ihsaniyede... bencede bu nazlılar birbirlerine çok uygunlar:)) bizim cinsiyette bi değişiklik olmazsa tabi :))))

sıcak su yok mu?ee ben öyle yapıyorum mümkün diil soğukta yapamam ılıkta bile yapamıyorummklava:

hem bursalı bıde mal mulk durumu ıyıyse neden olmasın kız sımdıden kısmetlerı acıldı bızım nazlının :jeyyar:

ohhhh maşallahhhh valla ben kızımı nasıl veririm bilmem ama oğlum olursa kız hazır çok yakın arkadaşım kızı var gerçi biizmkilerle arası 10 ay olacak ama hahaa olsun babası eşimi çok seviyor aytunça verecem kızımı diyor hahaha

cnm bende senin gibi uzun olmadan ayakta ılık su ile duş ama ne ılık duş nede kısa süre bana ters bide kocam olmadan duş yapamıyorum

Son düzenleme:

bursalı mayıs annelerı toplanıp buluşalım kızlar bırgun ya tanışırız bneım bursadan 5 arkadaşım var devamlı goruştugumuz sıtede tanışmıştık devamlı gıdıp gelıyrouz sımdı bızde tanışalım beraber bebişlerımızı buyuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…