cans canım, benim doktorumda hacettepede prof. ve hiç birşey anlatmıyor. kendi bile bakmıyor ultrasona bende bırakmaya karar verdim. bende araştırma hastanesi olsun ve hastane içinde olsunda ters bi durum olursa hemen ulaşabileyim diye tercih etmiştim. ama özel olmasına rağmen sıra beklemek ve 1-2 saat bekledikten sonra 5-10dk içinde çıkmak acayip sinir bozuyor (hiçbirşey sormayan tabiki bir iki dakikada çıkyor.)
cans canım, benim doktorumda hacettepede prof. ve hiç birşey anlatmıyor. kendi bile bakmıyor ultrasona bende bırakmaya karar verdim. bende araştırma hastanesi olsun ve hastane içinde olsunda ters bi durum olursa hemen ulaşabileyim diye tercih etmiştim. ama özel olmasına rağmen sıra beklemek ve 1-2 saat bekledikten sonra 5-10dk içinde çıkmak acayip sinir bozuyor (hiçbirşey sormayan tabiki bir iki dakikada çıkyor.)
merhaba arkadaşlar.. bu hayırlı gunde herkese sağlık ve afıyet dılıyorum ... umarım herkes ıyıdır .bazı arkadaşlar uzucu olaylar yaşamışlar geçmiş olsun
doktora gıdecek arkadaşlara hayırlısı dıyorum guzel haberlerle donmenız dilegıyle ,, arkadaşlar havalar sogumaya başladı dıkkatlı olmak lazım .bol bol c vıtamını ve su ...
arkadaşlar sıze bır sorum olacak aslında bır kaç gundur kafamı meşgul edıyor.. ben şu an 15 + 4 gunluk hamıleyım ( ne yazık kı geçmişte bazı uzucu olaylar yaşadım 12 haftalık bebeğimin kalbı durmuştu allah kımseye yaşatmasın .. ) bebeğimin hareketlerını hıssedemıyorum bazı arkadaşlarımız az da olsa bırşeyler hissettıklerını soyluyorlar ama ben hiç bır kıpırtı duyamıyorum .. geçen cuma dr a gıtmıştım herşey yoluda dedı dr ... pazartesı gunu dr a gıdecegım üçlü test için ama o zamana kadar nasıl sabredecegım ben ? hareketler konusunda yardımınızı beklıyorum..
dünyanin en güzel anneleri vede bebisleri. Coktandir yazamadim maalesef cok yogun vede stresli günler gecirdigim icim, ama her yazinizi kacirmadan okudum.
Herhalde aranizda en sansli benim, benim bebisim hic durmuyor ordan oraya gidiyor bir hareket var görseniz, dün doktora bile kalb atisini ölctürmedi ordan oraya ziplamaktan. Benim ikinci cocugum oldugu icin herhalde cok erken hissettim, darisi en kisa zamanda sizlerin basina kizlar!!!!!! Ama üzülmeyin ilk bebegimde herhalde bende 18. haftalarda hissetmeye baslamistim. Birde kizlar size bir sorum var benim bebis cok altta. Karninizda nerde sertlik hissediyorsaniz bebis ora olurmus sizinki nerde???? :uhm:
arkadaşlar benim ikinci bebişim ve ben hareketlerini hissediyorum dün akşam hem kızım hemde eşimde gördü dokundu cimcime şimdiden maşallah kıpır kıpır çok şükür
cnm o kötü günleri aklına getirmemeye çalış,doktorunda hersey yolunda demiş zaten bi sorun olsa belirti olurdu.canını sıkıp strese girip bebişini üzme annesi..
maşallah bebişinebende karnımın solunda bazen göz seğirmesi gibi bişeyler hissediyorum ama eminde olamıyorum.valla cnm benim karnım tas gibi oldu göbek deliğimin yaklasık 10 cm kadar altı.
maşallah cimcimeye :teytey: darısı basımıza.ama az kaldı 18 20.haftalar gibi diyorlar.
cnm doktorla iletişim bence çok önemli.ben asla dayanamm öyle bir doktora.benim doktorum erkek.ve seker birisi.çok yoğun aylar sonrasına randevu vermesine rağmen insanlara ne zman arasam ulasırım.ve sevecen anlayıslı.ağrım var diyorum ertesi günü ya kendisi ya hemsire mutlaka arar fulyacım nasıl oldun diye.
kızlar yürüyüş yapıyormusunuz akşamları eşimle yürüyorduk ama havalar soğumaya başladı kışın en olumsuz yanı dışarıya çıkamamak olsa gerek
kızlar yürüyüş yapıyormusunuz akşamları eşimle yürüyorduk ama havalar soğumaya başladı kışın en olumsuz yanı dışarıya çıkamamak olsa gerek
kızlar büyük gününüze az kaldı... 29 kasım :)
kızlar selam , sabah kontrolümüz vardı... bugün cinsiyetini öğrenecektik ama göstermedi yine( 15 gün sonraya kaldı ... Birde çok sakin bir bebek sadece parmağını emiyo ve uyuyo başka hareket yok. dr uslu diyor ama ben biraz tedirgin oldum... sizinkiler ne durumda benimki kadar sakin bebişi olan var mı yoksa sadece biz mi bu durumdayız...
Buarada faranjit ve boğaz ağrısı için adaçayıyla gargara yapmak çok faydalı , mikropları öldürüyor... tavsiye ederim...
kızlar selam , sabah kontrolümüz vardı... bugün cinsiyetini öğrenecektik ama göstermedi yine( 15 gün sonraya kaldı ... Birde çok sakin bir bebek sadece parmağını emiyo ve uyuyo başka hareket yok. dr uslu diyor ama ben biraz tedirgin oldum... sizinkiler ne durumda benimki kadar sakin bebişi olan var mı yoksa sadece biz mi bu durumdayız...
Buarada faranjit ve boğaz ağrısı için adaçayıyla gargara yapmak çok faydalı , mikropları öldürüyor... tavsiye ederim...
gunaydın kızlar nasılsınız ben daha yenı uyandım sımdı kahvaltı yapıcam gercı benım kahvaltım sut ve mısır gevregı normal kahvaltı yapamıyorum mıdem bulanıyor kahvaltıdan
haftaya perşembe ayrıntılı ultrasona gırıcem ınsallah guzel gecer doktorumun yazdıgı receteyı aldım bır suru ılac yazmış bunlardan sızınde kullandıklarınız varmı
-----elevıt
-----balık yagı hapı
-----gynofren (kan ılacıymış)
----magnesıum( suda erıyor ıgrenc)
----calcımax(kalsıyum ve vıtamınmış buda suda erıyor bunun gebelık katagorısı c dıgerlerı hep a korktum doktoru aradım kullan sen dedı bırşey olmaz
ben malesef ıyı beslenemıyorum canım hıcbırşey ıstemıyor zorla yıyorum cunku bılıyorsunuz benım bebişler ıkız onlarda ac kalır dıye korkuyorum kan degerlerım duşmuş vucutta vıtamın kalmamış ınsallah bu ılaclar işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?