2009 Mayıs Anneleri

cans canım, benim doktorumda hacettepede prof. ve hiç birşey anlatmıyor. kendi bile bakmıyor ultrasona bende bırakmaya karar verdim. bende araştırma hastanesi olsun ve hastane içinde olsunda ters bi durum olursa hemen ulaşabileyim diye tercih etmiştim. ama özel olmasına rağmen sıra beklemek ve 1-2 saat bekledikten sonra 5-10dk içinde çıkmak acayip sinir bozuyor (hiçbirşey sormayan tabiki bir iki dakikada çıkyor.)

Ay böyle bi doktorum olsa boğarım heralde. Ne sinir ya. Ben o yüzden teyzemin iki doğumunu da yaptıran doktoru tercih ettim. Acaip çenebaz, sevimli bir bayan. Kontrole gittiğimde beni sürekli güldürüyor. Sonrada gülme kız bak çocuk sallanıyor ekranda diyor :) O yüzden doktor çok önemli. Eğer imkanın varsa vakit fazla ilerlemeden kendini yakın hissedeceğin bi doktor bulmak lazım...

çok sinir bozucu bir olay hem sıra bekle hem ilgi görme canım en kısa zamanda iyi bir doktor bulursun inşallah iletişim çok önemli bu dönemde anne ile doktor arasında

evet canım doktorla iletişim çok önemli en ufak bir sıkıntında arayabilmelisin seni huzurlu hissettirmeli bence doktor...

cnm o kötü günleri aklına getirmemeye çalış,doktorunda hersey yolunda demiş zaten bi sorun olsa belirti olurdu.canını sıkıp strese girip bebişini üzme annesi..

maşallah bebişine bende karnımın solunda bazen göz seğirmesi gibi bişeyler hissediyorum ama eminde olamıyorum.valla cnm benim karnım tas gibi oldu göbek deliğimin yaklasık 10 cm kadar altı.

arkadaşlar benim ikinci bebişim ve ben hareketlerini hissediyorum dün akşam hem kızım hemde eşimde gördü dokundu cimcime şimdiden maşallah kıpır kıpır çok şükür

maşallah cimcimeye :teytey: darısı basımıza.ama az kaldı 18 20.haftalar gibi diyorlar.

cnm doktorla iletişim bence çok önemli.ben asla dayanamm öyle bir doktora.benim doktorum erkek.ve seker birisi.çok yoğun aylar sonrasına randevu vermesine rağmen insanlara ne zman arasam ulasırım.ve sevecen anlayıslı.ağrım var diyorum ertesi günü ya kendisi ya hemsire mutlaka arar fulyacım nasıl oldun diye.

kızlar yürüyüş yapıyormusunuz akşamları eşimle yürüyorduk ama havalar soğumaya başladı kışın en olumsuz yanı dışarıya çıkamamak olsa gerek

gunaydın kızlar nasılsınız ben daha yenı uyandım sımdı kahvaltı yapıcam gercı benım kahvaltım sut ve mısır gevregı normal kahvaltı yapamıyorum mıdem bulanıyor kahvaltıdan
haftaya perşembe ayrıntılı ultrasona gırıcem ınsallah guzel gecer doktorumun yazdıgı receteyı aldım bır suru ılac yazmış bunlardan sızınde kullandıklarınız varmı
-----elevıt
-----balık yagı hapı
-----gynofren (kan ılacıymış)
----magnesıum( suda erıyor ıgrenc)
----calcımax(kalsıyum ve vıtamınmış buda suda erıyor bunun gebelık katagorısı c dıgerlerı hep a korktum doktoru aradım kullan sen dedı bırşey olmaz
ben malesef ıyı beslenemıyorum canım hıcbırşey ıstemıyor zorla yıyorum cunku bılıyorsunuz benım bebişler ıkız onlarda ac kalır dıye korkuyorum kan degerlerım duşmuş vucutta vıtamın kalmamış ınsallah bu ılaclar işe yarar

örnek bir doktor benim doktorumda sevecen bilgi vermeyi seviyor onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum bu çok önemli sezeryan olacağı içinde bir problem olmazsa doğumumuda kendisi gerçekleştirecek inşallah

kızlar yürüyüş yapıyormusunuz akşamları eşimle yürüyorduk ama havalar soğumaya başladı kışın en olumsuz yanı dışarıya çıkamamak olsa gerek

bende yuruyuş yapmak ıstıyorum ılk aylar bulantılardan baş donmelerınden cıkamadım sımdıde soguklardan cıkamıyorum kış hamılelıgı zormuş gercekten

kızlar selam , sabah kontrolümüz vardı... bugün cinsiyetini öğrenecektik ama göstermedi yine ( 15 gün sonraya kaldı ... Birde çok sakin bir bebek sadece parmağını emiyo ve uyuyo başka hareket yok. dr uslu diyor ama ben biraz tedirgin oldum... sizinkiler ne durumda benimki kadar sakin bebişi olan var mı yoksa sadece biz mi bu durumdayız...

Buarada faranjit ve boğaz ağrısı için adaçayıyla gargara yapmak çok faydalı , mikropları öldürüyor... tavsiye ederim...

kızlar net.ten kosu bandı aldım çok uygun fiyatlara cok kaliteli ürünler var. bu soğuklarda çok iyi evde rahatca yürüyüs yapabiliyorum.adresi versem reklama girer mi acaba kızlar? karar veremedim

Valla ben başından beri hiç yapamadım nerdeyse yürüyüş. Eve git, yemek ye, toparla derken uyuya kalıyorum hemen... Ancak hafta sonları mümkün olduğunca deniz kenarında yürümeye çalışıyorum...

kızlar büyük gününüze az kaldı... 29 kasım :)

Evet evet büyük gün Allah'ın izniyle :)

zaten kararımı verdim. doktordan çıkınca eşimle biribirimize bakıp kesin değiştirelim dedik en son gittiğimizde. yarın gideceğim doktor dışarda, hastane içinde değil. birde bu şekilde deneyelim bakalım. işyerindeki 3-4 kişi ona gitmiş çok memnunlarmış. demekki çok detaya inmeyecekmişim bu durumlarda.

QUOTE=seherim;4413959]gunaydın kızlar nasılsınız ben daha yenı uyandım sımdı kahvaltı yapıcam gercı benım kahvaltım sut ve mısır gevregı normal kahvaltı yapamıyorum mıdem bulanıyor kahvaltıdan
haftaya perşembe ayrıntılı ultrasona gırıcem ınsallah guzel gecer doktorumun yazdıgı receteyı aldım bır suru ılac yazmış bunlardan sızınde kullandıklarınız varmı
-----elevıt
-----balık yagı hapı
-----gynofren (kan ılacıymış)
----magnesıum( suda erıyor ıgrenc)
----calcımax(kalsıyum ve vıtamınmış buda suda erıyor bunun gebelık katagorısı c dıgerlerı hep a korktum doktoru aradım kullan sen dedı bırşey olmaz
ben malesef ıyı beslenemıyorum canım hıcbırşey ıstemıyor zorla yıyorum cunku bılıyorsunuz benım bebişler ıkız onlarda ac kalır dıye korkuyorum kan degerlerım duşmuş vucutta vıtamın kalmamış ınsallah bu ılaclar işe yarar
[/QUOTE]

canım birsürü ilaç yazmış kolay değil ikiz annesi olmak kendine dikkat et canım haplarını aksatmamaya çalış bende sadece demir ilacı ve toz magnesıum kullanıyorum herşey minikler için magnezyumu akşam yatmadan içiyorum ve kramp girmesini engelliyor ters bir harekette :1hug:a.s.

cnm bi terslik olsa doktorun söylerdi zaten endişelenme..uslu bebek olcak demek ki sanslısın annesi

canım kacıncı haftadasın bazen gec gosterıyor yaramazlar bebişinin sakın olmasından korkma gecen kontrolde bende gıttıgımde oglan ıcerde durmadan donuyordu kızda yuzustu yatmış hıc kımıldamıyor doktor cok ugraştı uyansında bakalım olcumlerıne dıye karnımı hafıfce falan bastırdı kıdıkladı ama nazlı kız bu sferde kıcını donup yattı bazen cok uyuşuk oluyorlar:1rolleyes:

canım ben sadece elevit kullanıyorum.kan değerlerime göre yeterliymiş tek ilaç.ama bence zorlada olsa ye biraz bişeyler ilaçlar olmazki ama hemde ikizler.bende sürekli kusuyordum ama yinede buna rağmen zorla yiyordum.allaha şükür şimdi haftada bire düştü bulantılarım.inşallah düzelir sin sende canımm...

kızlar hareketsizlik ve fazla kilo alımı doğumu zorlaştırıyor o nedenle bir problem olmadıkça yürüyüş gibi aktiviteler çok faydalı tabi zamandan problemimiz var çoğumuzun ama yarım saat bir yürüyüş ve temiz hava çok iyi geliyor

canım birsürü ilaç yazmış kolay değil ikiz annesi olmak kendine dikkat et canım haplarını aksatmamaya çalış bende sadece demir ilacı ve toz magnesıum kullanıyorum herşey minikler için magnezyumu akşam yatmadan içiyorum ve kramp girmesini engelliyor ters bir harekette :1hug:a.s.[/QUOTE]

sagol canım bende magnezyumu akşamları ıceyım ozaman zaten ıgrenc bır tadı var hıc sevmedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…