2009 Mayıs Anneleri

sağolun kızlar böcekçim kolay ya kısa zamanda iyileşti şükür ben tavsiye ederim ama mutlaka çocuk cerrahına önden götürün

sağolun kızlar.. arada face e giriodum ama buraya girmeye vaktim kalmıodu..
yeni fotolar koydum face e
annemdeyim şimdi eve gidince burayada koyarım
nasılsınınz

kızlar önce molfix kulandım sonra prima aldım zeynepe
sanki son zamanlarda altı ıslak kalıyordu prşmada
şimdi huggies aldım bakalım o güzel mi
kullanan var mı aranızda memnun musunuz

canım ben kullandım ama bana sert ve kalın geldi şimdi baby star kullanıyorum mennunum.primada yapışkanları yüzünden istemedim.molfixte güzeldi ama.

canım ben kullandım ama bana sert ve kalın geldi şimdi baby star kullanıyorum mennunum.primada yapışkanları yüzünden istemedim.molfixte güzeldi ama.

cnm bende molfixi beğendim am baya kalın o da
primanın inceliği güzel
huggiesde kalın geldi bana
babystarı denemedim onn numunelerini kullanmıştım ama hatırlamıyorum,

cnm bende hugıes kullandım ama çok kalın geldi bi de bel lastiği tahriş etti oğlumun belini molfıx de güzeldi ama şimdi prima kullanıyorum inceliği güzel,bütün bezlerdede büyük çişi belinden çıkıyo bazen Dağhanın neden anlayamadım,bu arada geçen büyük bi markette prima 80 liyi 27 ye almıştım didimden istanbulda bi markette aynı bez 20 lira bilginiz olsun benim gibi kazıklanan olduysa,3 harfli marketlerin birinde

Sabah yazdım ama birkaç kişi dışında yazan olmamış.Yoğunluktan dolayı giremiyorum sizi takip edemiyorum pek.

Çok üzüldüm unutuldum sanırım.

sibelcim unutulmadın canım. ama buralarında pek tadı kalmadı( herkes işe başladı galiba,kimse gelmiyor. 3-5 kişi. birsen var,ben varım, banu var, aslı var bazen hülya ve tuba. bazen esen,burcu ve tutkun. bazen birkaç arkadaş daha. ama çok az yazılıyo, çok az okunuyor( bir gün gelemedim,akşama 1 sayfa geçmişti( önceden okumaya fırsat bulamazdık!! (

beyazcım(özlemcim) bende kayıtlısın canım. o zaman göndermişimdir sana o şekilli çimlerden. :)) yoksa da ilk fırsatta gönderirirm:)) fulya da kayıtlıymış, sana da göndremiş olmalıyım.

ben huggies kullandım memnun kalmadım sert geldi ve belinde iz yaptı ıslak hissi vardı
Sabah yazdım ama birkaç kişi dışında yazan olmamış.Yoğunluktan dolayı giremiyorum sizi takip edemiyorum pek.

Çok üzüldüm unutuldum sanırım.

sibelcim normalde geçmişi hep okur cevap yazarım ama bu sefer okuyamadım oğlum yeni iyileşiyor onunla ilgileniyorum hayırdır ne oldu

cnm biz cerrahpaşada aşı oluyoruz....orada muaynede oluyolar
kilolarını çok iyi buluyolar cnm pramatüreye göre 9 aylık bir bebelk vardı o 8240 gr dı düşün kadın dedi 3 ay var aramızda beninmki seninkinden 500 gr da fazla doğmuş dedi
tabi bence onun bebeği zayıff

evet cnm 6 aylık oldular cnm geçmişde olsun bu arada

birsencim canım ooo paşalar artık herşeyi yiyebilcekler darısı bize inşallah yakında.

inş.. cnm bende vereceğim yaa yemeğe çabul alışsınlar yoksaa paralar gidiyoo

böcekcim domestos da kaynatabilirsin. o da kokuyu alıyor.

birso hayırlı olsun bacım kıymalı çorbanız:)) diş için ne dedi?? belirtileri söyleyince,çıkıyor mu dedi??

geçmiş olsun bengicim(

cnm doktor diş den olabilir normal 6 aylık zamanı dedi...krem verdi

sibo cnm unuturmuyuz yaaa aşk olsun

bezler hakkında konuşulmuşşş ben prima kullanıyorum pantlarında sorun yasadık kızlar şikayet ettim ....o bezlerden numune gönderin kargolarının tlf vermiş arayacam gelip alacaklar....primadan memnunum...

fulyacığım sağol cnm benimmm

bu arada incihanın oğlusu sünnet olmuştur eve gelince aradım ameliyathanedeydi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…