canım ben kullandım ama bana sert ve kalın geldi şimdi baby star kullanıyorum mennunum.primada yapışkanları yüzünden istemedim.molfixte güzeldi ama.
kızlar önce molfix kulandım sonra prima aldım zeynepe
sanki son zamanlarda altı ıslak kalıyordu prşmada
şimdi huggies aldım bakalım o güzel mi
kullanan var mı aranızda memnun musunuz
sağol cnm sanada iyi akşamlar bende sizi öptüm..ferdacım iyi akşamalr öptüm snei ve oğluşunu
iyiyim cnm sen nasılsın fulya?
bende kayıtlıymışssım cnm baktım resimlere :))
ben huggies kullandım memnun kalmadım sert geldi ve belinde iz yaptı ıslak hissi vardıkızlar önce molfix kulandım sonra prima aldım zeynepe
sanki son zamanlarda altı ıslak kalıyordu prşmada
şimdi huggies aldım bakalım o güzel mi
kullanan var mı aranızda memnun musunuz
Sabah yazdım ama birkaç kişi dışında yazan olmamış.Yoğunluktan dolayı giremiyorum sizi takip edemiyorum pek.
Çok üzüldüm unutuldum sanırım.
çimden keçi gönderdim size komşularım :))) (özlem ve fulya)
sağol cnm denicem,geçmiş olsun bebişlere,darısı bize,ağladılarmı çok,kiloları iyi maşallah dimi,ne diyo doktorlar..
,bu arada aşıları sağlık ocağınamı yoksa doktoramı yaptırıyorsun?
selam kızlar şükür girebildim sünnet olayını atlattık şükür derken oğlum ateşlendi 2 gece hiç uyumadım bu gece rahat yattık sonunda düştü ateş
sizler nasılsınız birsencim maşallah kız 6 aylık mı oldu bu paşalar şimdiiiiiiiiiiiiii :)
birsencim canım ooo paşalar artık herşeyi yiyebilcekler darısı bize inşallah yakında.
böcekcim domestos da kaynatabilirsin. o da kokuyu alıyor.
birso hayırlı olsun bacım kıymalı çorbanız:)) diş için ne dedi?? belirtileri söyleyince,çıkıyor mu dedi??
geçmiş olsun bengicim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?