2009 Mayıs Anneleri

tutkun naber cnm ev işi ne oldu bizim kına ne oduu kızzz bi heycan yaptırdın şincik ne olacak?hehee şaka cnm ...karışıya kartala korsan taksi bile 60 tl ye götürüyorr kızz

Ayşecim hayırlısı olsun umarım anlaşırsınız.Böylesi daha iyi olur kaynananla didişmektense.Bak ben kötü oldum annem baksın diyince bi triplerde ama sen takma derim.O kadına rahatlıkla herşeyi söyleyip yaptırabilirsin ama kaynanana bişey diyemezin.

evet sibelcim. haklısın. kaynanama şunu yap bunu yap diyemem. biz ordayken kadın yaşpastanın kremşantisini yedirmiş kuzuma. bide övünerek söylüyor,bir sürü pasta yedirdim oğluma diye!!!! o verilirmi hiç 4 aylık bebeğe??? ama bilmediği için tabi,kötü niyeti olduğundan değil. yinede çok kızdım,ama sesimi çıkaramadım. bakıcı olsa,herşeyi söylersin. bide temizlikte yapıcak ohhh:lepi: bana da oğlumla ilgilenmek kalacak:sm_cool::sm_cool:

slm kizlar
yaa bi kac gun giremedim aliskanlik yapiyo burasi wallaa
herkes bebeklerin uykusuzlugundan dert yanmis
alin bendende o kadarr,yatmiyor kacgundur
yatincada sabah 5 te agliyo bagiriyo bende yatamiyorum tabikii
ayrica kucakta durmak istio ,hic yatmak istemio
karar verdik önumuzdeki hafta yürütec aliyoruzz icinde durrur ölee hic olmasa
ablasi da böyleydi 5 aylik koymustuk yürütece cadiyi
dirimkiziiiiiii ask-i memnu izliyorsun demekk ayy benim türk tv kanallarim yokk bee

slm kizlar
yaa bi kac gun giremedim aliskanlik yapiyo burasi wallaa
herkes bebeklerin uykusuzlugundan dert yanmis
alin bendende o kadarr,yatmiyor kacgundur
yatincada sabah 5 te agliyo bagiriyo bende yatamiyorum tabikii
ayrica kucakta durmak istio ,hic yatmak istemio
karar verdik önumuzdeki hafta yürütec aliyoruzz icinde durrur ölee hic olmasa
ablasi da böyleydi 5 aylik koymustuk yürütece cadiyi
dirimkiziiiiiii ask-i memnu izliyorsun demekk ayy benim türk tv kanallarim yokk bee

kızlar önce molfix kulandım sonra prima aldım zeynepe
sanki son zamanlarda altı ıslak kalıyordu prşmada
şimdi huggies aldım bakalım o güzel mi
kullanan var mı aranızda memnun musunuz
ben huggysden memnun kaldım canım şimdi eşim molfix almış ama hugys daha iyi bence

Sabah yazdım ama birkaç kişi dışında yazan olmamış.Yoğunluktan dolayı giremiyorum sizi takip edemiyorum pek.

Çok üzüldüm unutuldum sanırım.
kız az girince hep unutuldukmu ne

kız çalışınca hep unutulduk kız ev iş bebek ve kk yetişemiyoruz

çimden keçi gönderdim size komşularım :))) (özlem ve fulya)
kız hani bana keçiler
iyiyim cnm annemdeydim eve geldim yemek yapıyorum bir yandan..
evet kayıtlıymısız:))
ben kayıtsızım sende galiba şu çiftliği bi ben çözemedim
kız süper olmuş kaynanayı boşver senin rahatın ve oğlun daha iyi olsun boşver kızar susar
tutkun naber cnm ev işi ne oldu bizim kına ne oduu kızzz bi heycan yaptırdın şincik ne olacak?hehee şaka cnm ...karışıya kartala korsan taksi bile 60 tl ye götürüyorr kızz
iyiyim tatlım kız evin experi geldi krediyi bekliyoruz kredi onaylansın evi hemen alıp boyuycaz bankadaki memurun ağırlığı bizi mahvetti tam prosedürcü çıktı valla Ziraat gel hemen 3 güne elinde diyor 5 milyar fark var ondan bekliyoruz.eve geçsem hemen kınayı yapcam kız.şu ev bitsin zaten evv sahibimiz bulmuş kiracı 25 inde girecekmiş bizde çıkarız o zamana şimdi ben E5 e yakın olcam Metrobüsle Kadıköye gelip ordan direk benim yeni eve gelirsiniz rhat olur yada Cevizlibağdan otobüse binin benim yeni eve yakın ineceksiniz rahat olucak yani taksiye gerek yok.

kızlar şu ferrum damlayı kaçar tane veriyoduk??
ben 5 damla veriyorum.
GÜLHAN IM ARADIM AÇMADIN KALABALIKSINIZ HERALDE GEÇMİŞ OLSUN TATLIM BORA CANIM DAMADIM NASIL İYİMİ?

bizde yürütec alalım diyoruz yaaaaaa durmuyolarr artıkk annemde bitane al bizde kalsın diyoo pöfff

kızlar ya ben daha ferrum damlaya başlamadım benim oğlum 4 ay 11 günlük oldu sağlık ocağında da birşey demediler doktorda 6.ayda dedi siz ne zaman başladınız ve ismi ne nasıl aldınız

çok tatlı baktım canım şimdi ben

hep öyle.erken değilmi yürüteç içinya

iyi geceler kızlar... Zeynep uyudu bende radyo dinliyorum bir yandan
iyi geceler
bende sabah 6 da kalkcam yatayım yavaştan bari

geldimm dünürrr eski bi arkadaşa gittim bacım akşam saat 8 de anca dönebildim eve :))
ferrumuda ben 8 damla veriyorum ...

tutkunum nasılsın bacım??

birso kız yürüteç iyi değilmiş nette okudum yürümeyi geciktiriyomuş..

hastayım kızlar fenalardayım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım şişşş pofffffffffff

yürüteç bence bebeğe göre iyi veya kötü olarak değişiyor benim eltimde erkenden bıraktı ama kızıda yaşına girmeden hemen yürüdü

yaaa hulyaaaa devamlı ayakta olmak istiyolarrr yoruldum yaaaa ömer heleeee çekyatın köşelerine tutturyorumm

neysemmm ben yatarrr netten bi bakim bu konuya iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…