cnm senin adın ayse dimi?
evet canım ayse ben. geldimi keçin:)))
geldi cnm:)) sağol bende gönderdim
üzülme cnm ya kimse yoktu zaten tüm günSabah yazdım ama birkaç kişi dışında yazan olmamış.Yoğunluktan dolayı giremiyorum sizi takip edemiyorum pek.
Çok üzüldüm unutuldum sanırım.
sağol cnm geldi keçi :))çimden keçi gönderdim size komşularım :))) (özlem ve fulya)
sağol cnmben huggies kullandım memnun kalmadım sert geldi ve belinde iz yaptı ıslak hissi vardı
]
bezler hakkında konuşulmuşşş ben prima kullanıyorum pantlarında sorun yasadık kızlar şikayet ettim ....o bezlerden numune gönderin kargolarının tlf vermiş arayacam gelip alacaklar....primadan memnunum...
kızlar,bugün oğluma bir bakıcı buldum sanırım ikinci dönem için. daha doğrusu o beni buldu. karşı komşumun akrabasıymış. kocası şehir dışındaymış,bir tek 10 yaşında kızı var. çok fakirler,kadının başka çocuğu olmamış. o nedenle çok düşkün çocuklara. komşumun dediğine göre çok temiz,titiz bir kadınmış. geldi,tanıştık. güvenilir birine benziyor ve bu işe çok ihtiyacı var. aklıma yattı gibi. tek düşündüren kısım, bundan önce hiç çalışmamış. ilk benim oğluma bakacak. aslında acemi olması biraz daha iyi, ne dersem onu yapar. temizlik de yapacak. istersen yemekte yaparım dedi. 250 ya da 300 TL verecem.
Allah utandırmasın!:Saruboceq:
hııı bide işin zor kısmı,bunu kaynanama nasıl söyleyecez??!!kafamçokkarıştı ikinci döneme o gelip bakacaktı güya oğluma. o bana gelip misafir olacaktı, bende onun hizmetini görecektim!! çok üzülecek bu işe!!!:lepi:
selam kızlar çok giremiyorum ya çok üzülüyorum
okuldaydım ben geldim yemek yedim kızımla oynadım uyuttum şimdi oturdum dahaa
FERDAA geçmiş olsun tatlım yaaa dalgınlık bende de varr
kızlar şimdi haberleri izledim domuz gribi için alarm veriliyormuş kasımda bulaşıp aralıkta ölümler yaşanacakmış
çok endişelendim ben kalabalık ortamda çalışıyorum nasıl korunabilirim ki eve gelince bütün kıyafetlerimi çıkarıp yıkamam lazımmmm duşa girebilirim eee başka ne yapacağımm((
kızlar,bugün oğluma bir bakıcı buldum sanırım ikinci dönem için. daha doğrusu o beni buldu. karşı komşumun akrabasıymış. kocası şehir dışındaymış,bir tek 10 yaşında kızı var. çok fakirler,kadının başka çocuğu olmamış. o nedenle çok düşkün çocuklara. komşumun dediğine göre çok temiz,titiz bir kadınmış. geldi,tanıştık. güvenilir birine benziyor ve bu işe çok ihtiyacı var. aklıma yattı gibi. tek düşündüren kısım, bundan önce hiç çalışmamış. ilk benim oğluma bakacak. aslında acemi olması biraz daha iyi, ne dersem onu yapar. temizlik de yapacak. istersen yemekte yaparım dedi. 250 ya da 300 TL verecem.
Allah utandırmasın!:Saruboceq:
hııı bide işin zor kısmı,bunu kaynanama nasıl söyleyecez??!!kafamçokkarıştı ikinci döneme o gelip bakacaktı güya oğluma. o bana gelip misafir olacaktı, bende onun hizmetini görecektim!! çok üzülecek bu işe!!!:lepi:
selam kızlar çok giremiyorum ya çok üzülüyorum
okuldaydım ben geldim yemek yedim kızımla oynadım uyuttum şimdi oturdum dahaa
FERDAA geçmiş olsun tatlım yaaa dalgınlık bende de varr
kızlar şimdi haberleri izledim domuz gribi için alarm veriliyormuş kasımda bulaşıp aralıkta ölümler yaşanacakmış
çok endişelendim ben kalabalık ortamda çalışıyorum nasıl korunabilirim ki eve gelince bütün kıyafetlerimi çıkarıp yıkamam lazımmmm duşa girebilirim eee başka ne yapacağımm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?