2009 Mayıs Anneleri

bende ferrum kullanıyorum 4.ayda verdi sağlık ocağı.
doktoruda tamam kullan dedi
günde 9 damla veriyorum

iyi geceler... ben yatıyorum artık

birsencim ben hoppala aldım ona koyuyorum arada..
yarın face e koyarım resim..

hrkesler yattımı yaw kımse kalmamış msndede tubışle hulya ben gemeden cıkmış :umursamaz: en ıyısı bende yatayım
bırsen yurutecmı aldın ya bnde almak ıstıyorum ıkı bebek olunca cok zor artık yatmak ıstemıyrolar yurutecde dururlar blkı bıraz ama oda cok zararlıymış karar veremedım bır turlu

günaydın herkese ilk iki saatim boş ama oğlan uyumadığı için mecbur ayaktayım

kızlar şu ferrum damlayı kaçar tane veriyoduk??

Ben 6 damla veriyorum.Doktorum her hafta 1 damla ver ve birer damla artırarak git 6 haftada 6 damlaya ulaşınca arttırma 6 damlayla devam et dedi.Ferrum veriyorum bende hiç kabızlık sorunu yaşamadık çok şükür

hastayım kızlar fenalardayım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım şişşş pofffffffffff

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine sen şimdi çocukların içinde de hemen hasta olursun salgın var :teselli:

Semracım banada doktorum hoppala ve yürüteç yasak bacak kaslarının yanlış gelişmesine neden oluyor dedi.

kıslar günaydın ben haziran annesiyim ama sizi kendi topiğimden çok takip ediyorum
gerçekten hem çok
aktifsiniz hemde bizden önde gittiğniz için sizlerden çok şey ögreniyorum
size bi sorum var kızım bu ay sadece 300 gr aldı sadece beni emiyodu ramazanda sütüm çok azaldı yeterli beslenemedim
kızıma sadece gece 90cc mama veriyorum ama istemiyo aç biliyorum
dün içine 1 tane cicibebe ufaladım öyle içirmeyi denedim ve hepsini bitirdi dahada olsa içerdi
zararı varmı bilmiyorum ne yapsam böyle vermeye devammı etsemmi bişey olurmu acaba??

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın herkese ilk iki saatim boş ama oğlan uyumadığı için mecbur ayaktayım

Günaydınlar Herkese iyi haftasonları;

Çabuk geçsin bugünde tatil olsun ya çok yoruldum bu hafta dinlemeye ihtiyacım var.Gerçi Yağız'la dinlenmek mümkün değil ama mirmirmirmir

berbat bi gece geçirdim dün saat 1,30 kadar uyuyamadım.........tam dalıyordum ali kalktı sabah 7 kadar ikiside uyumadı

günaydın kızlar.geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum
işe başlayan arkadaşlar,unutulduklarından yakınanalar( tutkun ve sibellülülülülülü) unutulmadınız bacım. ama çoğu kişi işe başlayınca,topikte hareket kalmadı.:bbo: bazen kendi kendimize çalıp oynuyozkaydirigubbakcemile3

damlayı da bi süredir kullanmıyordum,ne kadar damlatacağımı unutmuşum. hatırlattığınız için sağolun.a.s.a.s.

boşver sibelcim ya,kuzunla biraz oynaş yorgunluğun geçer annesi:teselli:

birsencim senn kuzular da düzene girecekleri yerde iyicemi bozuluyolar nee??:teselli:
annende misin şimdi?

günaydın kızlar.. nasılsınız.ayşecim bakıcı inaşllah iyi olur canım.sibelcim nasılsın? brisencim sen nasılsın? fazla kimse yok galiba(

canım 4.aydan sonra kilo alımları yavaşlıyor kuzuların. ondan endişelenme. ama sana doymuyor gibi geliyorsa mama ver. mamayı sevmediyse başka marka ile değiştir canım. ama cicibebeyi pek önermiyorlar şekerli olduğu için. ilk 1 yıl şeker ve tuz yok ba.sebişlerimize

herkeze hayırlı cumalar bu günlerde benim velette uyumamak ayrıca aşırı derecede emmemek için direniyor ama onun başka bi alternatifi yok hani mama versem o tatlı geliyo diycem ama oda yok sadece öğlenleri yoğurt veriyorum birde bazı geceler muhallebi onlarıda severek yemiyo zaten resmen ittiriyo kendini köprü kuruyo emmicem diye her gün savaşarak emziriyorum uyku zaten hiç yok gündüz 3 saat uyuyo adam sanıyo bizim oğlan kendini inan beni bıraksalar hep uyurum o haldeyim artık
birde sibelcim tutkuncum arada girdinmi burda zaten unutuluyosun tanınmıyosun bile:gitme:mafoldumben

Son düzenleme:
canım ben,m kzıımda öyle inan nasıl uykusuz dayanıyor anlamıyorum.valla beni bıraksalşar deliksiz 1 hafta uyurum yorgunluktan iş ve canım çıktı valla.ama bizim bıdık cin gibi hiç uykusunu alamamış hali yok

GÜNAYDIN kızlar...
zeynep resmen saldırıyor bilg.a..illa o yazısacak sanki sizinle:))

2 saattir uyanığız ama yataktan cıkamadık.kalkayımda kahvaltı edeyim..

cnm 4 aydan sonra kilo alımları azalıyormus..stres yapma.. yediklrine dikkat et cnm. bu hafta 150gr aldı mesela kızım dikkat ettim kendime valla hemen farketti..

birsen yaaa kıyamam sana...

hayırlı cumalar cnm sanada..
cok zor cnm anlıyorum sni çok iyi.. ama gececek hepsi..benimkide öyle uykudsn ölüyor ama uyumuyor zorlaaa

berbat bi gece geçirdim dün saat 1,30 kadar uyuyamadım.........tam dalıyordum ali kalktı sabah 7 kadar ikiside uyumadı

Ay kuzum ya allah yardımcın olsun teldede konuştuk sıkma canını geçecekkkkk biraz daha sabır :teselli:

Saol tatlım yaaaa öle oldu gerçi benim sitemim giremeyenlere değil.Bi bakıyosun benden önce yazanla benden sonra yazanlara alıntı yapmışlar bana bişey yazmamışlar ben buna bozuluyorum çünkü elimden geldiğince geçmişi okuyup alıntı yaparım.Bu aralar hariç.Ayrımcılık gibi geliyor.:çok üzgünüm:

günaydın kızlar.. nasılsınız.ayşecim bakıcı inaşllah iyi olur canım.sibelcim nasılsın? brisencim sen nasılsın? fazla kimse yok galiba(

Canım nasıl olayım yoğun bir tempoda çalışmaya devam valla çok zormuş çalışan anne olmak.Sen nasılsın canım işyeri noldu sizin halen yanı yerde devammı.Bu arada şu havuzlu hana gitme olayımda yalan oldu Yağızın hastalığı sonrasında işe başlamam falan ama kısmetse 2 hafta içinde gidicem aklımdasın a.s

Bu mayıs bebelerinin hepsi aynı heralde tatlım yemek yememe sorunları illallah ettirdi.Çok üzülüyorum zaten iştahsız olunca.Aynen bende Tülayın da da dediği gibi 1 hafta deliksiz uyurum heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…