hastayım kızlar fenalardayım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım şişşş pofffffffffff
kızlar şu ferrum damlayı kaçar tane veriyoduk??
hastayım kızlar fenalardayım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım şişşş pofffffffffff
hrkesler yattımı yaw kımse kalmamış msndede tubışle hulya ben gemeden cıkmış :umursamaz: en ıyısı bende yatayım
bırsen yurutecmı aldın ya bnde almak ıstıyorum ıkı bebek olunca cok zor artık yatmak ıstemıyrolar yurutecde dururlar blkı bıraz ama oda cok zararlıymış karar veremedım bır turlu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese ilk iki saatim boş ama oğlan uyumadığı için mecbur ayaktayım
kıslar günaydın ben haziran annesiyim ama sizi kendi topiğimden çok takip ediyorum
gerçekten hem çok
aktifsiniz hemde bizden önde gittiğniz için sizlerden çok şey ögreniyorum
size bi sorum var kızım bu ay sadece 300 gr aldı sadece beni emiyodu ramazanda sütüm çok azaldı yeterli beslenemedim
kızıma sadece gece 90cc mama veriyorum ama istemiyo aç biliyorum
dün içine 1 tane cicibebe ufaladım öyle içirmeyi denedim ve hepsini bitirdi dahada olsa içerdi
zararı varmı bilmiyorum ne yapsam böyle vermeye devammı etsemmi bişey olurmu acaba??
herkeze hayırlı cumalar bu günlerde benim velette uyumamak ayrıca aşırı derecede emmemek için direniyor ama onun başka bi alternatifi yok hani mama versem o tatlı geliyo diycem ama oda yok sadece öğlenleri yoğurt veriyorum birde bazı geceler muhallebi onlarıda severek yemiyo zaten resmen ittiriyo kendini köprü kuruyo emmicem diye her gün savaşarak emziriyorum uyku zaten hiç yok gündüz 3 saat uyuyo adam sanıyo bizim oğlan kendini inan beni bıraksalar hep uyurum o haldeyim artık
birde sibelcim tutkuncum arada girdinmi burda zaten unutuluyosun tanınmıyosun bile:gitme:mafoldumben
berbat bi gece geçirdim dün saat 1,30 kadar uyuyamadım.........tam dalıyordum ali kalktı sabah 7 kadar ikiside uyumadı
günaydın kızlar.geçmişi okudum ama alıntı yapmayı unutmuşum
işe başlayan arkadaşlar,unutulduklarından yakınanalar( tutkun ve sibellülülülülülü) unutulmadınız bacım. ama çoğu kişi işe başlayınca,topikte hareket kalmadı.:bbo: bazen kendi kendimize çalıp oynuyozkaydirigubbakcemile3
damlayı da bi süredir kullanmıyordum,ne kadar damlatacağımı unutmuşum. hatırlattığınız için sağolun.a.s.a.s.
boşver sibelcim ya,kuzunla biraz oynaş yorgunluğun geçer annesi:teselli:
birsencim senn kuzular da düzene girecekleri yerde iyicemi bozuluyolar nee??:teselli:
annende misin şimdi?
günaydın kızlar.. nasılsınız.ayşecim bakıcı inaşllah iyi olur canım.sibelcim nasılsın? brisencim sen nasılsın? fazla kimse yok galiba(
herkeze hayırlı cumalar bu günlerde benim velette uyumamak ayrıca aşırı derecede emmemek için direniyor ama onun başka bi alternatifi yok hani mama versem o tatlı geliyo diycem ama oda yok sadece öğlenleri yoğurt veriyorum birde bazı geceler muhallebi onlarıda severek yemiyo zaten resmen ittiriyo kendini köprü kuruyo emmicem diye her gün savaşarak emziriyorum uyku zaten hiç yok gündüz 3 saat uyuyo adam sanıyo bizim oğlan kendini inan beni bıraksalar hep uyurum o haldeyim artık
birde sibelcim tutkuncum arada girdinmi burda zaten unutuluyosun tanınmıyosun bile:gitme:mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?