2009 Mayıs Anneleri

sibelcimm iyiyim canım.ben işyeri kapanacaktı ama vazgeçtiler canım.bir bakıma iyi oldu benim için alıştığım yer başka.canım arkadaşlara alınma çünkü bende kısa bir süre önce aynı senin gibi alınganlık yaptım hatta selamıma bile cevap veren olmuyordu demekki bazen olabiliyor.sağolsun birsencim bu konuda çok duyarlı davrandı:)) canım önemli değil ya sen yolun ne zaman düşerse alırsın.zaten ben 1-2 parça eşofmandır alt pijamadır aldım bişiler.

herkese hayırlı cumalar hanımlarr
baya bi süre giremedim eren çok hastalandı daha yteni yeni kendine geldi derken bi yandan da ek gıda telaşımız var bu günde bi sancıyla uyandı yavrum çatlıyodu nerdeyse acile gidecektim(
neyseki neobaby in şurupundan vardı verdim biraz yatıştı uyudu yavrum heralde mamadan oldu hero baby nin tahıttı sütlüsünü veriyodum dün 2 kere verdimondan galibaa

ayşecim ya ya tamam belki kaynanan misafir gibi olacak ama başkasının bakmasından daha iyi değilmi canım.tabi sen bilirsinde zaten 3 ay kadar bakmıcakmı biraz katlansan.tamam yorucu olabilir ki bunu ben çok iyi anlıyorum çünkü benimde annem bakıyor bazen ben onun evini bile temizliyorum ama en azından içim rahat çocuğum güvenilir ellerde.

annem baksa canıma minnet! gelme şansı olsa buraya, yemeğimi de yapardı canım benim,temizliğimi de. ama kaynana kötükedihüso bunu yazdığına göre sanırım sen ya kaynananla iyi geçiniyorsun,ya da aynı evin içinde hiç yaşamadın a.s bu arada 3 ay değil,5 ay canım. gündüz gelse akşam evine gitse veya ben onun evine götürsem kuzumu, problem yok. ama başka şehire gelecek benim için. 5 ay aynı evin içinde!!:1shok: düşüncesi bile korkunç!! öyle bi durumda benim kuzumla oynamaya bile vaktim kalmayacak. yemek, temizlik, okulun işleri, kaynananın hizmeti derkenkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı bide sevmediğim bi insan işte. 5 aylık huzurumu değişemem canım yaa, güvenilir birini bulduktan sonra. Allah'a emanet diyecez artık:çok üzgünüm:

yaaa şu iki haftadır iki saat tam uyuduğum ya bir ya iki keredir canım illa yarım saatte en fazla bi saatte uyanıyor:Saruboceq:allahım nolur uyusun

canım bende verdim bi ara benimkide daha çok sevi
bazen sadece 1 tane atıyorum içine
yemeyince ne yapayım aç kalacağına öyle yesin diyorum

güle güle giysin cnm kuzun

ayşecim hımm durum başka o zaman ben 3 ay falan sandım.benim kaynanam konyada canım zaten gelsede bakamaz çok yaşlı:) ama dediğin gibi 5 ay uzun süre tabi bide anlaşmak sevmekde var o zaman kadın güvenilirse dicek bişeyim yok canım.

hayırlı cumalar cnm sanada..
cok zor cnm anlıyorum sni çok iyi.. ama gececek hepsi..benimkide öyle uykudsn ölüyor ama uyumuyor zorlaaa

inşallah en kısa zamanda geçer canım yaaaaa:Saruboceq:canıma tak etti artık eskiden sesden uyuyamazdım yattımmı hemen uyuyamazdım şimdi nerede olsa uyyorum gözümü kapattımmı gidiyorum :uhm:

kızlar aptamil ar kullanan var mı
zeynep çok kusuyor
bi arkadaşımın kzıı da öyleymiş bunu kullanmışlar şimdi çok iyimiş normale dönmüş
bizde alıp kullanıcaz bakalım
aranızda kullanan var mı?

semacım valla aynı kaderi paylaşıyoruz bende ses ışık hayatta uyuyamazken şimdi her yerde resmen sızıyorum bide çalışan anne olmak çok zorya gündüz dinlenme gibi şansın yok.inşallah geçecek canım bugünler.

canım yaa, sen çalışıyosun bide değilmi?? Allah kolaylık versin( gündüz uyuma şansın yokmu? birileri ilgilense kuzuyla?

canım hamileliğimin 4 ayında bıraktım ben özel bi okulda ana sınıfı öğretmeniydim bu sene erteledim okulu oğlum için seneye nasipse a.s.

canım ben aptamil ve bebelac kullanıyorum ama her ikisinde de sorun yaşamadım.

talım bende sma aptamil ve bebelac kullandım denemediğim marka kalmadı ama 2-3 aydır zeynep acayip kusuyor karşıya fışkırtıyor resmen bu yüzden de kilo alımı çok yavaşladı
aptamil ar varmış kusan bebekelr için onu deneyeyim diyorum bir de

hımm evet canım doğru bebelactada var kusan bebekler için öyle bir mama ama doktora sordunmu

cnm sürekli götürdüğüm bir dr.yok zeynebi
dün sağlık ocağına gititk ağzında aft çıkmış sanırım
başta diş sandım
baktım diş değil 3 haftadır var
emzir mam verme diyo
yetmiyor dedim
yetermiş 4 aylık bebkmiş daha
deli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…