ayşecim ya ya tamam belki kaynanan misafir gibi olacak ama başkasının bakmasından daha iyi değilmi canım.tabi sen bilirsinde zaten 3 ay kadar bakmıcakmı biraz katlansan.tamam yorucu olabilir ki bunu ben çok iyi anlıyorum çünkü benimde annem bakıyor bazen ben onun evini bile temizliyorum ama en azından içim rahat çocuğum güvenilir ellerde.
canım ben,m kzıımda öyle inan nasıl uykusuz dayanıyor anlamıyorum.valla beni bıraksalşar deliksiz 1 hafta uyurum yorgunluktan iş ve canım çıktı valla.ama bizim bıdık cin gibi hiç uykusunu alamamış hali yok
yaaa şu iki haftadır iki saat tam uyuduğum ya bir ya iki keredir canım illa yarım saatte en fazla bi saatte uyanıyor:Saruboceq:allahım nolur uyusun
canım bende verdim bi ara benimkide daha çok sevikıslar günaydın ben haziran annesiyim ama sizi kendi topiğimden çok takip ediyorum
gerçekten hem çok
aktifsiniz hemde bizden önde gittiğniz için sizlerden çok şey ögreniyorum
size bi sorum var kızım bu ay sadece 300 gr aldı sadece beni emiyodu ramazanda sütüm çok azaldı yeterli beslenemedim
kızıma sadece gece 90cc mama veriyorum ama istemiyo aç biliyorum
dün içine 1 tane cicibebe ufaladım öyle içirmeyi denedim ve hepsini bitirdi dahada olsa içerdi
zararı varmı bilmiyorum ne yapsam böyle vermeye devammı etsemmi bişey olurmu acaba??
sibelcimm iyiyim canım.ben işyeri kapanacaktı ama vazgeçtiler canım.bir bakıma iyi oldu benim için alıştığım yer başka.canım arkadaşlara alınma çünkü bende kısa bir süre önce aynı senin gibi alınganlık yaptım hatta selamıma bile cevap veren olmuyordu demekki bazen olabiliyor.sağolsun birsencim bu konuda çok duyarlı davrandı:)) canım önemli değil ya sen yolun ne zaman düşerse alırsın.zaten ben 1-2 parça eşofmandır alt pijamadır aldım bişiler.
hayırlı cumalar cnm sanada..
cok zor cnm anlıyorum sni çok iyi.. ama gececek hepsi..benimkide öyle uykudsn ölüyor ama uyumuyor zorlaaa
canım yaa, sen çalışıyosun bide değilmi?? Allah kolaylık versin( gündüz uyuma şansın yokmu? birileri ilgilense kuzuyla?
canım ben aptamil ve bebelac kullanıyorum ama her ikisinde de sorun yaşamadım.
hımm evet canım doğru bebelactada var kusan bebekler için öyle bir mama ama doktora sordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?