2009 Mayıs Anneleri

Sağol TULAYCIM düşünmem bile yeter.Cok sukur korktuğum gibi olmadı keyfi yerınde oğlumun.Bir tek bez değince canı acıyor heralde.

Merhaba kızlar

sık sık gırıcem dedım ama ben bu sıteye bı tÜrlÜ alıŞamadım...
Ne var ne yok nasılsınız

Oyyyy kuzucum yerim ben onu kocaman erkekmi olmuş.

Allah nazarlardan korusun darısı damatlığına Gülhancım.

ya kızlar ferrum sanol damlasından bahsetmişsiniz. ben de 1 aydır günde 6 damla veriyorum. hiç kabızlık filanda yapmadı kızımı. birde devit3 vermeye devam ediyor musunuz? geçen ay aşıyı yapan ebe devit3 ü kes bıngıldağı kapanmak üzere dedi bende kestim vermeyi. geçen gün doktorumuza söyledim çok kızdı. bıngıldağı normal devam et vermeye dedi. siz veriyor musunuz?

Oyyyy kuzucum yerim ben onu kocaman erkekmi olmuş.

Allah nazarlardan korusun darısı damatlığına Gülhancım.

annesi erkek adam oldu artık keyfi yerinde olcak tabiki:))

ayyy kıyamam ben bora kuzusuna. nasılda mahsun bakmış öyle. geçmiş olsun arkadaşım. çabucak iyileşsin inşallah.

incihan geçmiş olsun hayırlı olsun cnm
bende kestircem oğluşumun fındığını:)

Desteğiniz için cok teşekkür ederim canlarım.Ama annelik nasıl bir duyguymuş ya Dünden beri gözüm ne uykuda nede yemekte.Onun canı acımasın diye kalbim çarpıyor resmen.Atlattık inşallah.Darısı tüm erkek bebişlerin basına.Ay bide benimkine narkoz yaradı heralde kızlar.Babannesine nasıl gülüyor anlatamam.Yabanılıkte gitti pıpının yarısıyla.

ceylinim ben devam ediyorum.hatta ayrı ayrı gittiğim bütün düktorlar 1 yaşına kadar mutlaka ver dediler.

ya gülhancım güldürdün beni valla:)))) demekki boracığın derdi başkaymış artık büyüdüğümü farkedin diyomuş:))

ya gülhancım güldürdün beni valla:)))) demekki boracığın derdi başkaymış artık büyüdüğümü farkedin diyomuş:))

Evet Tulaycım ya eski Bora gitti yenisi geldi.Aman maşallah diyeyım dılımı ısırayım.Cok sakınledi ilaçtanmı anlamadım valla.İnşallah böyle devam eder.Babanneside cok sevınıyor bu duruma.

ben devam ediyorum cnm devit3 bıngıldağının kapanmasına yardımcı olsun diye zaten ama eğer drun devam et diyosa et cnm.

tlyonly ve cerencim sağolun cevabınız için. bizim doktorda 1 yaşına kadar kullanacaksın dedi. ebelerde kendi kafalarına göre konuşuyorlar. ben de saf gibi ebenin dediğini yaptım. nerdeyse 1 ay vermedim kuzuma. doktorda kızdı valla.

Gülhan canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun Boranın sünneti
atlattınız çok şükür
acıbademde mi oldu cnm ameliyatını
bende orda çalışıyordum eskiden
kucağında olan dr.da reşat bey galiba
neyse eski günler geldi aklıma

OFFF kızlar yorgunluktan uykusuzluktan ölüyorum off mesai bitsede gitsem eve gerçi evdede iş var ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…