2009 Mayıs Anneleri

ay ya emmiyo resmen kavga ediyoruz emmeyince uyumuyo çünkü sadece memede uyuyo saat 2 buçukta emdi taaa o zamandan beri aç salak gibi oldu iyice

bu arada herkeze teşekkürler bundan sonra ana kucağına koymam artık

hayırlı akşamlar kızlarr....

gülhancım geçmiş olsun darısı damatlığına inş :)koca adamın artık erkek oldu hee maşAllah ona :)

beyaz cnm biliyosun bizimde kusma sorunumuz var ben gaviskon kullanıyorum günde 3 defa baya işe yaradı kestiğim anda kusma dvm ediyor malesef ne zamana kadar sürer bilmiyorum çok kötü bi durum ya biz 2 ay daha kullanıcaz (

gülhancım hayırlı olsun canım maşallah damatlığını da görürsün inşallah

kızlar çok fenayım ben sabah dr a gittim ilaç verdi okula gittim iyice tıkandım 2 gün tatil iyice dinleneyim bari
Ahsende hasta gece iyice tıkanıyor otribebe aldım baya açtı o iyi olsun da ben önemli değilim yaaa

geçmişi fazla okuyamadım bora bebek adam olmuş maşallah ve geçmiş olsun iki gün sonra iyileşir o da inşallah
esencim geçmiş olsun canım aman kızçene geçmesin dikkat et

merhaba kızlar öncelikle sünnet olan bebişlere geçmiş olsun Allah düğünlerinide göstersin diyerek başlıyayım.sizleri takip ediyorum bende yorum yazmak paylaşmak istiyorum ama bi türlü kısmet olmuyo.benim oğlum 5 aylık ek gıdaya geçeceğim ama nasıl yapsam nerden başlasam tam bilemedim azar azar meyveleri tattırıyorum yoğurt 6 aya sakladım.sizler şunu soracağım ferro senol kan damlası verdiler sağlık ocağından günde 9 damla dediler kendi doktorumuzda bebeğin 2 katı olacak dedi yani bebek 7 kilo ise 14 damla 8 kilo ise 16 damla dedi sizler nerkadar yapıyorsunuz ve diğer sorumda devit3 le ilgili bana devit 3 yerine eş değer olan başka bi damla verdiler sakıncası olurmu diye korkuyorum damlatmadım daha.teşekkürler.ii akşamlar.

bizim doktorumuz ferro sanolu günde 6 damla ver dedi.kiloyla orantılı diye bişey demedi. devit3 den de 3 damla vermemi söyledi. devit3 e eşdeğer ilaç için bişey diyemiycem canım.

MERHABA ARKADAŞIM. hoşgeldin. demir damlasını 5 damla veriyorum. d vitamini içinde, bende hiç devit kullanmadım. benimkinin adı ACD3 içinde hem A, hem C hemde D vitamini var. sağlık ocağından monovit vermişlerdi ama yan komşumuz çocuk doktoru, onda 5-6 şişe ACD3 varmış, bu daha iyi bunu kullan dedi. bende onu kullanıyorum.a.s.

canım ben yeni başladım ferroya 5 damla dedi s.ocağı, Devit ide geçen ay dr kesti başka verdi onu kullanıyorum.

başı bağlıymış desene, ozaman çapkınlık olmaz
benim oğlumda nişanlı haziran annelerinde gelinim delikafadulden
hadi sanada hayırlısı olsun diyelim.
Kızımda kocişte uyuyor ben uyuyamadım ama hala sonra gece nöbet tutcam galiba.
sibel naber kız

galiba sağlık ocağının verdiği D vitamininden bahsediyosun eğer dediğin o ise o damladan verenleri çok gördüm ama bence Devit3 vermek daha doğru hemde çok ucuz başka bir şey vermeye değmez

benimde komşum devit3 vermediğini multivitamin verdiğini söylemişti bana sende ver falan demişti bende doktorumuza sordum hiç alakası yok dedi çünkü anne sütünde bütün vitaminler varmış sadece d vitamini olmadığı için takviyesini yapıyomuşuz tabi seninkinin anne sütü alıp almadığını bilmiyorum almıyorsa eğer senin vermiş olduğun tabiki de daha iyikaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun geçmişler olsun bora bebeğe ayy pardon bora erkeke kaydirigubbakcemile3 darısı artık bizim bebişlerimizin başına diyelim ben yaptırmayı çok istiyorum ve yaptırmam da lazım ama çok korkuyorum müsait olunca inşallah ayrıntılı anlatırsın canım opuyorumnanaktan

Bizim sağlık ocağımızda da 9 damla verdiler ama esas olanı kilo başına bir damlaymış ve iki katı verildiğini burada ki hiç bir anneden duymadım acaba bebeğinde kansızlık falan mı var canım...

geçmişi fazla okuyamadım bora bebek adam olmuş maşallah ve geçmiş olsun iki gün sonra iyileşir o da inşallah
esencim geçmiş olsun canım aman kızçene geçmesin dikkat et
zaten ondan bana geçti :gitme:
geçmiş olsun esencim:teselli:
saol canımmm

canım bizim dr da 6 damla dedi ama ablam dr biliyorsundur belki onun çalıştığı hastanedeki çocuk dr u şimdiden demir yüklemeye gerek yok çocuklara günde 3 damla vermeniz yeterli demiş bende öyle yapıyorum,
devit 3 kullanıyorum bende ama bazı sağlık ocaklarında monovit veriyorlar

neyse bari kimsecikler yok bende gidip uyuyayım iyi geceler tatlı rüyalar bebişler ve annişler opuyorumnanaktan

Herkese iyi geceler bacılarım a.s.

Ay nasıl özledim burayı ya :çok üzgünüm: Biliyosunuz bilgisayarım bozuk. İstanbul'da koskoca Sony'nin laptop tamir servisi sadece Fatih'te olunca kaldı tamir işi. Eşimin yolu hiç o tarafa düşmedi götüremedi tabi. Pazartesi kargo ile yollayacağım artık. En kısa sürede tamir eder yollarlar inşallah :Saruboceq:

Valla özledim sizi ya. Evde canım da sıkılıyor bilgisayar olmayınca. Gerçi Defnoşumla uğraşıyorum. Kuzumun 5 ay boyunca başına gelmeyen herşey bi anda çıktı. Önce hafif hafif öksürmeye başladı. Sonra burnu tıkandı. Su içmediği için ağzında mamadan dolayı pamukçuk çıktı. Pamukçuk olan kız bebeklerde popoyada vururmuş. Poposunda pişiğe benzer kabarıklıklar çıktı. Ay zaten pamukçuk temizlemek ayrı bi dert. Karbonatlı su ile temizliyoruz ama canı çok acıyor kuzumun. Sonrada Mikostatin sürüyoruz. Neyse geçmek üzere az kaldı ama bu arada biberonu bıraktı kuzum. Ağzı acıyor diye biberonu istemiyor. Sabah Milupa'nın 5.aydan itibaren olan kahvaltısından veriyorum kaşıkla onu yiyor. Öğlen meyve yiyor. Sonra yoğurt. Gecede muhallebi yiyor. Tabi kaşıkla yemekten sıkıldığı için hep yarıda bırakıyor. Aralarda da beni emiyor sürekli kuzum a.s

Dertliyim yani anlayacağınız. İnşallah ağzıda, poposuda, yemek yemeside biran önce düzelir kuzumun. Valla kendi kendimize nazar değdirdik :çok üzgünüm:

Birsen ve Sibel'den arada haberlerinizi alıyorum. Çoğu bebişimiz hastaymış bu aralar. Çok ama çok geçmiş olsun hepsine kuzularımın a.s.

3 gündür kayınvalidemdeydim. Köyden geldi. Gelen giden bitmediği için nete falan giremedim.Fena yoruldum valla. Evimde olsam daha iyiydi. Şimdide arkadaşlardayız. Kayınvalidemden direk buraya geldik. Yarın burdan Büyükada'ya arkadaşların evine geçicez. Haftasonu ordayız. Tam bi göçebe hayatı yaşıyorum valla :bbo:

Bu arada baktım da herkes facee'de çiftliğe sarmış. Benim güzelim üzümlerim çürüdü senağlama Herkes beni geçmiş valla. Acil bilgisayarımın düzelmesi lazım ki el atayım kaydirigubbakcemile3

Saat geç olmuş. Size baktım kaçayım artık. İnşallah bu hafta yapılırsa önümüzdeki hafta görüşürüz. Geçmişte fena birikmiş. Bol bol okurum artık. Hepinizi kocaman öptüm a.s. Azcık daha özleyin beni :dance:

günaydın kızlarrr bebişler ve sizler umarım iyisinizdir.bugün hava çok güzel oğlumda milupanın sütlü pirinçli muhallebisini yiyor kaşık mama olarak sevmedi ama biberonda severek içiyor.kızlae bebeklerinizi gece uyurken nasıl giydiriyorsunuz benimki yorganını tepiyor üzeri açık yatmak istiyor bide son hallerine baktım bebişlerin bazıları oturuyor erken değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…