ben devam ediyorum cnm devit3 bıngıldağının kapanmasına yardımcı olsun diye zaten ama eğer drun devam et diyosa et cnm.
kızllllllllllllarrr mehmedi anakucağına koydum oyuncaklarını alıyodum çıngıranı alayım derken yan gelmiş düşüyodu içim yandı şişlik morluk yok hemen tuttum çoook korktum artık anakucağı sakıncalı valla korkusu yetti ayaklarım titriyo içim yandı
Gülhan canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun Boranın sünneti
atlattınız çok şükür
acıbademde mi oldu cnm ameliyatını
bende orda çalışıyordum eskiden
kucağında olan dr.da reşat bey galiba
neyse eski günler geldi aklıma
hayırlı olsun canım yaaa çok sevindim çok acımamasına bizde düşünüyoruz hem en sağlıklısı buymuş allah evliliğinide göstersin inşallah
ben geldim kimse kalmamıs ..sibelcim sen varsın sanırım nasılsın cnm?
boracık sünnet olmamıs..gülhan cnm gecmiş ve hayırlı olsun tatlım...
iyiyim sen nasılsın gazel nasılgeldimm dünürrr eski bi arkadaşa gittim bacım akşam saat 8 de anca dönebildim eve :))
ferrumuda ben 8 damla veriyorum ...
tutkunum nasılsın bacım??
birso kız yürüteç iyi değilmiş nette okudum yürümeyi geciktiriyomuş..
geçmiş olsun öğretmen hastalığına yakalanmışın çokmu bağırdın kızhastayım kızlar fenalardayım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım şişşş pofffffffffff
canım ya mamayı değiştir yada Aptamil Milumiller var daha şekerlidir yada Bebelacın Ülker heronun bisküvili muzlusu var onu kullan daha vitaminli onlarkıslar günaydın ben haziran annesiyim ama sizi kendi topiğimden çok takip ediyorum
gerçekten hem çok
aktifsiniz hemde bizden önde gittiğniz için sizlerden çok şey ögreniyorum
size bi sorum var kızım bu ay sadece 300 gr aldı sadece beni emiyodu ramazanda sütüm çok azaldı yeterli beslenemedim
kızıma sadece gece 90cc mama veriyorum ama istemiyo aç biliyorum
dün içine 1 tane cicibebe ufaladım öyle içirmeyi denedim ve hepsini bitirdi dahada olsa içerdi
zararı varmı bilmiyorum ne yapsam böyle vermeye devammı etsemmi bişey olurmu acaba??
doğru hatırlatmak lazım dimiherkeze hayırlı cumalar bu günlerde benim velette uyumamak ayrıca aşırı derecede emmemek için direniyor ama onun başka bi alternatifi yok hani mama versem o tatlı geliyo diycem ama oda yok sadece öğlenleri yoğurt veriyorum birde bazı geceler muhallebi onlarıda severek yemiyo zaten resmen ittiriyo kendini köprü kuruyo emmicem diye her gün savaşarak emziriyorum uyku zaten hiç yok gündüz 3 saat uyuyo adam sanıyo bizim oğlan kendini inan beni bıraksalar hep uyurum o haldeyim artık
birde sibelcim tutkuncum arada girdinmi burda zaten unutuluyosun tanınmıyosun bile:gitme:mafoldumben
hep öyle uyumayı unuttukcanım ben,m kzıımda öyle inan nasıl uykusuz dayanıyor anlamıyorum.valla beni bıraksalşar deliksiz 1 hafta uyurum yorgunluktan iş ve canım çıktı valla.ama bizim bıdık cin gibi hiç uykusunu alamamış hali yok
geçmiş olsun canım ağır geldi heralde mama galibaherkese hayırlı cumalar hanımlarr
baya bi süre giremedim eren çok hastalandı daha yteni yeni kendine geldi derken bi yandan da ek gıda telaşımız var bu günde bi sancıyla uyandı yavrum çatlıyodu nerdeyse acile gidecektim(
neyseki neobaby in şurupundan vardı verdim biraz yatıştı uyudu yavrum heralde mamadan oldu hero baby nin tahıttı sütlüsünü veriyodum dün 2 kere verdimondan galibaa
bi dr a sor canımtalım bende sma aptamil ve bebelac kullandım denemediğim marka kalmadı ama 2-3 aydır zeynep acayip kusuyor karşıya fışkırtıyor resmen bu yüzden de kilo alımı çok yavaşladı
aptamil ar varmış kusan bebekelr için onu deneyeyim diyorum bir de
iyiyiz sen nasılınMerhaba kızlar
sık sık gİrİcem dedİm ama ben bu sİteye bİ tÜrlÜ alıŞamadım...
Ne var ne yok nasılsınız
sağol sanadahayırlı cumalar mayıs anneleri....................
yerim seni ben tatlı damadım çok geçmişler olsun ERKEK mi oldu şimdi annesi maşallah kuzunada
canım yoksa bişey telaş etme zaten bağırır durmadan acı olsakızllllllllllllarrr mehmedi anakucağına koydum oyuncaklarını alıyodum çıngıranı alayım derken yan gelmiş düşüyodu içim yandı şişlik morluk yok hemen tuttum çoook korktum artık anakucağı sakıncalı valla korkusu yetti ayaklarım titriyo içim yandı
sağol tatlım iyiyim sen nasılsınaleyküm selam canım biz iyiz sen naıslısn tutkun? hoşgeldin cnm
geçmiş olsun canım ya artık dikkat lazım.kız Bora benim damatmerhaba kızlar, uzun zamandır yazamadım , ağır bir gip geçirdim yeni yeni iyileşiyorum Allaha çok şükür kuzuma geçmedi,
Akşam yusuf kayra bebek hamağından düştü, iki dakika yanından ayrılmıştım sadece, pat diye bir ses ve ağlamaya başladı hemen koştum, hamaktan parke zemine düşmüş, saatlerce ağladı oda bende((
ama iyi bugün çok şükür kızarıklığı morluğu yok, zaten yere yakın bir mesafeydi ama ahşap parke zemin , sert yani, çok fena içim yandı, kaldırdım attım hamak falan lazım değil artık
Allahtan yalnız değildim kayınvalidem vardı, kadıncağız hem yavrumu sakinleştirdi hem beni
Allah hepimizin evladını korusun ,
bu arada boraya maşallah, erkek adam olmuş , artık başlar çapkınlığa annesi
herkes iyidir inşallah anneler bebişler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?