2009 Mayıs Anneleri

hayırlı olsun canım yaaa çok sevindim çok acımamasına bizde düşünüyoruz hem en sağlıklısı buymuş allah evliliğinide göstersin inşallah

kızllllllllllllarrr mehmedi anakucağına koydum oyuncaklarını alıyodum çıngıranı alayım derken yan gelmiş düşüyodu içim yandı şişlik morluk yok hemen tuttum çoook korktum artık anakucağı sakıncalı valla korkusu yetti ayaklarım titriyo içim yandı

geçmiş olsun cnm
bişey olmamış sende sakinleş

semacım geçmiş olsun. geçen hafta aynısı bana da oldu. pat diye poposunu kaldırıp bi atladı anakucağından!! neyseki ayağımın dibindeydi. hemen müdahele ettim. yanında olmasam kuzum düşecek,anakucağı da üstüne düşecekti Allah korusun!! artık emniyet kemerini takıyorum ona koyduğumda.

ben geldim kimse kalmamıs ..sibelcim sen varsın sanırım nasılsın cnm?

boracık sünnet olmamıs..gülhan cnm gecmiş ve hayırlı olsun tatlım...

cok sağol arkadasım.Evet acıbademde oldu.O dr bilmiyorum canım biz dışarıdan cocuk cerrahısı getırdık.Ama acıbademden de o dr gırdı.Senınde hatıralar canlandı desene

hayırlı olsun canım yaaa çok sevindim çok acımamasına bizde düşünüyoruz hem en sağlıklısı buymuş allah evliliğinide göstersin inşallah

tesekkürler canım.Bizde hem sağlık için hemde o korkuyu yasamasın dıye yaptırdık.Ve iyikı olmuş şimdilik çok rahatız.
Sanada gecmış olsun.Artık koyma canım ben Borayı bırtek yerde bırakabiliyorum.

ben geldim kimse kalmamıs ..sibelcim sen varsın sanırım nasılsın cnm?

boracık sünnet olmamıs..gülhan cnm gecmiş ve hayırlı olsun tatlım...

Cok sağol canım.Atlattık şükür.Kız annelerı rahat tabı.Ay yok yok kadınların cilesi daha zor valla.Bunlarda bi pipi birde askerlik işte

yzw zeynep zaten çok kusuyor bide ellerini sokmuş teeeeee dibine kadar öğürüp duruyor
deminden beri 2 kere kustu
ne yapıcaz bununla bilmem
eşref saati gelmiş keyfi yerinde
ayyyyyyyyyyyy ayyyyyyyy diye bağırıp duruyor
ben gidem oynayam azcık zeynomla
bana bakıp çığlık atıyo yavrum
mıncıklayayım şunu biraz
gelriim yine

merhaba kızlar, uzun zamandır yazamadım , ağır bir gip geçirdim yeni yeni iyileşiyorum Allaha çok şükür kuzuma geçmedi,
Akşam yusuf kayra bebek hamağından düştü, iki dakika yanından ayrılmıştım sadece, pat diye bir ses ve ağlamaya başladı hemen koştum, hamaktan parke zemine düşmüş, saatlerce ağladı oda bende ((
ama iyi bugün çok şükür kızarıklığı morluğu yok, zaten yere yakın bir mesafeydi ama ahşap parke zemin , sert yani, çok fena içim yandı, kaldırdım attım hamak falan lazım değil artık
Allahtan yalnız değildim kayınvalidem vardı, kadıncağız hem yavrumu sakinleştirdi hem beni

Allah hepimizin evladını korusun ,

bu arada boraya maşallah, erkek adam olmuş , artık başlar çapkınlığa annesi

herkes iyidir inşallah anneler bebişler opuyorumnanaktan

iyiyim sen nasılsın gazel nasıl
hastayım kızlar fenalardayım başım ağrıyor burnum tıkalı boğazım şişşş pofffffffffff
geçmiş olsun öğretmen hastalığına yakalanmışın çokmu bağırdın kız
canım ya mamayı değiştir yada Aptamil Milumiller var daha şekerlidir yada Bebelacın Ülker heronun bisküvili muzlusu var onu kullan daha vitaminli onlar

doğru hatırlatmak lazım dimi
kız büyüyolar işte artist bunlar

hep öyle uyumayı unuttuk
geçmiş olsun canım ağır geldi heralde mama galiba
bi dr a sor canım
Merhaba kızlar

sık sık gİrİcem dedİm ama ben bu sİteye bİ tÜrlÜ alıŞamadım...
Ne var ne yok nasılsınız
iyiyiz sen nasılın
hayırlı cumalar mayıs anneleri....................
sağol sanada

yerim seni ben tatlı damadım çok geçmişler olsun ERKEK mi oldu şimdi annesi maşallah kuzunada

canım yoksa bişey telaş etme zaten bağırır durmadan acı olsa

aleyküm selam canım biz iyiz sen naıslısn tutkun? hoşgeldin cnm
sağol tatlım iyiyim sen nasılsın
Dırımcım yavaş yavaş az az bindir alırsn önce alışsınlar telaş etme büyüyolar
Kızım işteyken bizi arıyor ya ondan çok nazlanıyor uyandığında arıyormuş özellikle dudak büküyormuş özellikle

geçmiş olsun canım ya artık dikkat lazım.kız Bora benim damat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…