günaydın kızlar aksam kınya gittim kuzenimin kınasııı kınasını ben yaktım
güsedl geçti çocuklara babası baktı resimleri faceye atıyorum pınoşum özledik seniiiii
burcu cnm ben 2,5-3 aylıktan sonra hep yüzükoyun yattılar alişin doğuştan kafası yamuk cnm çokkk aza indi ama hala yamukkkk
Günaydın kızlar nasılsınız, size bişi danışıcam, dr bana kağanı yan yatırmamı söylüyor kafa şeklinde bi bozukluk yok diyor, anneannem ve bikaç tanıdıkta çocuğun kafasının arkası geriye doğru uzun kalır diyor sırt üstü yatırmamı söylüyor , dikkat ettim banada geriye dğru biraz uzun gibi geldi, aklım karıştı , sizin çocukların kafalarının arkası dümdüzmü bombelimi kağanın biraz bombeli uzun gibi geldi bana eşimde çcuğun yüzü ince uzun zaten yapısı bu falan diyo, emzirme odasında bi bayanla tanıştım o da bana sezaryenle doğan çocukların kafaları yuvarlak olur geriye doğru dedi aklım iyice karıştı, neyse kızlar fikirlerinizi bekliyrum bide bu kafa şekillenmesinin kaçıncı aya kadr olduğunu biliyonusmu
benim kızımın da kafası senin anlattığın gibi. hatta şimdi düzelmiş hali. daha uzundu geriye doğru şimdi biraz daha yuvarlaklaştı. ilk iki ay patates kafalım diye seviyordum bitanemi. doktorda normaldir demişti farklı pozisyonlarda yatır düzelir demişti. neyse şimdi daha şekilli eskiye göre. endişelenme bence bir tanıdığımız kafası böyle olan bebekler çok zeki olurlar demişti. bu arada benimde bebeğim sezaryanla doğdu ondan da oluyormuş.
Cnm kağan hiç sırt üstü yatmak istemiyo , uyurken yatırıyorum dönüyo yine yan yatıyo, hatta dün abarttım çocuğun kafasının 2 yanına bebe yastığı fln koydum ama kağan eliyle açtı kafayı sürüne sürüne çıktı yine(ya bizim bi tanıdığın oğlu var kafası feci uzun arkaya doğru, zaten bana öyle söyleyince hemen o aklıma geldi valla üzüldüm ne yalan söyliyim hatta mralim bozuldu ağladım bile
bence zorlama çocuğu nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın. zaten çok şeker maşallah o da nazarlığı olsun. hem saçları uzayınca da belli olmaz o kadar. seninki de kız güzeli maşallah uzatıver saçlarını. ki bence büyüdükçe düzelecektir nolur dert etme. allah hastalık vermesin kuzuna a.s.
bilyorum canım. nolcak erkek çocuklara da çok yakışıyor uzun saç.Kız benimki erkek :)))
gündüz uykuları yarım saati geçmeyen ceylin iki saattir uyuyor. babası evde ya ona uslu kız tavırlar gösteriyor. hafta içi canıma okuyan çocuk hafta sonu melek oluyor. bu kızlar çok zilli oluyor valla. şimdiden babacı :)
Cnm kağan hiç sırt üstü yatmak istemiyo , uyurken yatırıyorum dönüyo yine yan yatıyo, hatta dün abarttım çocuğun kafasının 2 yanına bebe yastığı fln koydum ama kağan eliyle açtı kafayı sürüne sürüne çıktı yine(ya bizim bi tanıdığın oğlu var kafası feci uzun arkaya doğru, zaten bana öyle söyleyince hemen o aklıma geldi valla üzüldüm ne yalan söyliyim hatta mralim bozuldu ağladım bile
gündüz uykuları yarım saati geçmeyen ceylin iki saattir uyuyor. babası evde ya ona uslu kız tavırlar gösteriyor. hafta içi canıma okuyan çocuk hafta sonu melek oluyor. bu kızlar çok zilli oluyor valla. şimdiden babacı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?