2009 Mayıs Anneleri

günaydın herkese çok fazla kimse uyanamamış galiba hafta sonu millet dinleniyor herhalde benimde oğlum uyanmıştı daha yeni uyudu havada çok güzel bugün eşimde evde bir söyleyeyim belki dışarı çıkarız gerçi bu aralar pek bir eve yapıştım dışarı çıkasım yok ama kışında niye gezmedim diye dertlenmeyeyim kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar nasılsınız, size bişi danışıcam, dr bana kağanı yan yatırmamı söylüyor kafa şeklinde bi bozukluk yok diyor, anneannem ve bikaç tanıdıkta çocuğun kafasının arkası geriye doğru uzun kalır diyor sırt üstü yatırmamı söylüyor , dikkat ettim banada geriye dğru biraz uzun gibi geldi, aklım karıştı , sizin çocukların kafalarının arkası dümdüzmü bombelimi kağanın biraz bombeli uzun gibi geldi bana eşimde çcuğun yüzü ince uzun zaten yapısı bu falan diyo, emzirme odasında bi bayanla tanıştım o da bana sezaryenle doğan çocukların kafaları yuvarlak olur geriye doğru dedi aklım iyice karıştı, neyse kızlar fikirlerinizi bekliyrum bide bu kafa şekillenmesinin kaçıncı aya kadr olduğunu biliyonusmu

günaydın kızlar aksam kınya gittim kuzenimin kınasııı kınasını ben yaktım
güsedl geçti çocuklara babası baktı resimleri faceye atıyorum pınoşum özledik seniiiii

burcu cnm ben 2,5-3 aylıktan sonra hep yüzükoyun yattılar alişin doğuştan kafası yamuk cnm çokkk aza indi ama hala yamukkkk

Birsencim Allah mesut etsin inş. yamuk derken nasıl yani anlattığım gibimi yoksa arkadanmı yamuk

Son düzenleme:
Kızlar yavs geldim shbet edelim diye denk düşmedik tek takılıyom pöff, banucum defetmişin görümceyi gözün aydın, gülhancım pipinin bi kısmını fıygırmışınıs anladığın kadarıyla hadi gözünüz aydın darısı basta benim oğluşun ve sünnetsüz kk bebelerinin başına :))

benim kızımın da kafası senin anlattığın gibi. hatta şimdi düzelmiş hali. daha uzundu geriye doğru şimdi biraz daha yuvarlaklaştı. ilk iki ay patates kafalım diye seviyordum bitanemi. doktorda normaldir demişti farklı pozisyonlarda yatır düzelir demişti. neyse şimdi daha şekilli eskiye göre. endişelenme bence bir tanıdığımız kafası böyle olan bebekler çok zeki olurlar demişti. bu arada benimde bebeğim sezaryanla doğdu ondan da oluyormuş.

Cnm kağan hiç sırt üstü yatmak istemiyo , uyurken yatırıyorum dönüyo yine yan yatıyo, hatta dün abarttım çocuğun kafasının 2 yanına bebe yastığı fln koydum ama kağan eliyle açtı kafayı sürüne sürüne çıktı yine (ya bizim bi tanıdığın oğlu var kafası feci uzun arkaya doğru, zaten bana öyle söyleyince hemen o aklıma geldi valla üzüldüm ne yalan söyliyim hatta mralim bozuldu ağladım bile

bence zorlama çocuğu nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın. zaten çok şeker maşallah o da nazarlığı olsun. hem saçları uzayınca da belli olmaz o kadar. seninki de kız güzeli maşallah uzatıver saçlarını. ki bence büyüdükçe düzelecektir nolur dert etme. allah hastalık vermesin kuzuna a.s.

Kız benimki erkek :)))

gündüz uykuları yarım saati geçmeyen ceylin iki saattir uyuyor. babası evde ya ona uslu kız tavırlar gösteriyor. hafta içi canıma okuyan çocuk hafta sonu melek oluyor. bu kızlar çok zilli oluyor valla. şimdiden babacı :)

aa bak kağanda aynı öyle işte babası gelince hep melek

selam kızlar sabah kalktık ilaçlarımızı içti kızımla ıhlamur falan kaynattım sesim msim hep gitti ya(
şimdi kızımı yıkadım emzirip uyutucam uyursa bende biraz ev işi yapayım diyorum üst kattakilerde tadilat var herhalde balkonumu mahvettiler yaaaa

oh biirsen kınayı kim yakarsa bahtı ona benzermiş derlerrr:))

pınarım özledik seni güzelim defneye de üzüldüm biran önce iyileşir inşallah yazık kuzuma en çok annenin nazarı değermiş tatlım bol bol oku kuzunaaa.s.

ay ewt burcu ya benım oglanda hıc sırt ustu yatmıyo 2.aydan berı hep kapatarak yatırıyorum ole uyuyoo tum goce kapanarak yatıyo ....sırt ustu yatırınca zınkk acıyo goz-lerı hatta sallarken bıle sırt ustu yatıunca cıyak cıyak bugun eşime bu cocuun sırtımı garıyo nacep dedım..ama ısteyınce uyuyo sırt ustu ama cok nadırrr...

bu cocuklar babalarına nıyeyse hep boyle..kız erkek farketmıyo ceylın...

kac gundur gıremıyom kızlrr benımkı bı huysuzkı sormayın anam ya...babamız bıle ewet haklıymısın dedı yanı sonunda:)))yoksa sen bakamıyosun ben ı ıstıyo oglan dıoduuÇok üzgünüm çoookşimdi haklısın demeye basladıııkaydirigubbakcemile3
gun gectıkce mızıklanıyo uslancagına sabır dılıyom bol bolllllll....
gunu gunune uymuyo sıpanın bıgun bal kaymak bıgun acıbıber mubarekkk....
dun kayınvalıdemlere gıttık ...ordada yaptı yapcanı ewe geldık salıncaımda sallanmaya bayılan cocuk oturmazoldu salıncaga ıllaha battanıyede sallancakmıs kanter içinde kaldık eşimle uyutcaz dıye...benımkı dısarda battanıyede sallayarak uyuyo ayakta sallatmıyo kendıbnı et kopartıyolarcasına aglıyo awazhihoyyyt awazzz...nasıl vazgecırcem bu huyundan bılmıyom kızlarrrrr...
bırazdanda cıkcaz eşim supurge tutuyo ewe sorda ben kuafore eşim berbere...zemuszemusgorusuruz hatunlarrrr

akşama yemeğe misafirim var. eşimin bekar öğretmen arkadaşları gelecek. hazırlıkla uğraşıyorum. ara sıra çiftliğime bakıyorum, burayı okuyup gidiyorum.

pınarcım, esencim geçmiş olsun canım. esen daha kurtulamadın canım ya( otribebe'yi birsen demişti bana ama geçti gibi oldu diye almamıştım. sanrım benimde almam gerekecek. hala burnu tıkalı kuzumun. spreyi sıkınca açılıyor ama sümüğü çıkaramıyorki dışarı yavrum(

kız burcu, ne ağlıyon benim sıpanın başı da sivri:)) hele doğduğunda uzaylı gibiydi,aynı vakumla çekilmiş gibiydi. şimdi biraz düzeldi gibi. ama saçlar çıkınca belli olmaz boşver:)))

aslım napıyon?? kuzuyla uğraşmaktan başka?? :)) kuaföre gidince yağızı napcan? benimde gitmem lazım ama akşama misafir var,hazırlıklar yetişmez

merha kızlar sabhtan beri elektirikler kesikti deli oldum hiç bir işte yapmadım yeni geldi benim kızım çok sıçrıyor uyurken hep suratını buruşturuyor korkuyor gibi yarın okutturucam korku için falan dua varmış onu okutturucam herşeye sıçrıyor ya anlamdım gitti

teyzeleri ceylinin dişi çıkmış, az önce farkettim. ayyy çok heyecanlandım. ilk inci bizden geldi darısı başınıza. ama hiç belirtisi yoktu ne ishal ne ateş ne de huysuzluk sadece herşeyi ağzına götürüyordu ve bol bol salyası vardı. yavrum kolay çıkardı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…