Günaydın kızlar nasılsınız, size bişi danışıcam, dr bana kağanı yan yatırmamı söylüyor kafa şeklinde bi bozukluk yok diyor, anneannem ve bikaç tanıdıkta çocuğun kafasının arkası geriye doğru uzun kalır diyor sırt üstü yatırmamı söylüyor , dikkat ettim banada geriye dğru biraz uzun gibi geldi, aklım karıştı , sizin çocukların kafalarının arkası dümdüzmü bombelimi kağanın biraz bombeli uzun gibi geldi bana eşimde çcuğun yüzü ince uzun zaten yapısı bu falan diyo, emzirme odasında bi bayanla tanıştım o da bana sezaryenle doğan çocukların kafaları yuvarlak olur geriye doğru dedi aklım iyice karıştı, neyse kızlar fikirlerinizi bekliyrum bide bu kafa şekillenmesinin kaçıncı aya kadr olduğunu biliyonusmu
teyzeleri ceylinin dişi çıkmış, az önce farkettim. ayyy çok heyecanlandım. ilk inci bizden geldi darısı başınıza. ama hiç belirtisi yoktu ne ishal ne ateş ne de huysuzluk sadece herşeyi ağzına götürüyordu ve bol bol salyası vardı. yavrum kolay çıkardı maşallah.
ayyy gözunuz aydin cnm yaa...nasil tatlidir simdi...benim oglanda bugunlerde cok mizmizlaniyorrr.hicbir belirti yok...uykusuzzzzzz..yemek istemiyorr...yatmak istemiyor...hafiften ishal ama..salya da var .....bazi cocuklar belirtisiz cikario disleri...darisi basimizaa ..masallah ceylineealkisalkisalkis
aslım napıyon?? kuzuyla uğraşmaktan başka?? :)) kuaföre gidince yağızı napcan? benimde gitmem lazım ama akşama misafir var,hazırlıklar yetişmez
teyzeleri ceylinin dişi çıkmış, az önce farkettim. ayyy çok heyecanlandım. ilk inci bizden geldi darısı başınıza. ama hiç belirtisi yoktu ne ishal ne ateş ne de huysuzluk sadece herşeyi ağzına götürüyordu ve bol bol salyası vardı. yavrum kolay çıkardı maşallah.
hadi gözün aydın canım
Ayşecim :))) komikus :))) varya kk nın gülen yüzüsün kardeşimya bunu bilir bunu söylerim, hep öyle kal canımmm :)))
hoşgeldin kıvılcımm! geçmiş olsun canım. aslında haklısın kaynana konusunda. bi çırpıda söyleyim gitsin!! ahh bi gelse o söyleyeceğim günler!! ama lafı da sokacam söylerken. hanfendi yerini yapıyordu daha gelmeden, yemek,bulaşık hiç bir işe karışmam diye. bende söylicem, yemeğimi de yapacak temizliğimi de diye!! iple çekiyorum o anı ve yüz ifadesini:lepi:
sağol canım inşallah biran önce iyileşirim kızımı öpmeyi özledim yaaaEsencim geçmiş olsun bidenema.s.
sağol canım daha atlatamadım malesefakşama yemeğe misafirim var. eşimin bekar öğretmen arkadaşları gelecek. hazırlıkla uğraşıyorum. ara sıra çiftliğime bakıyorum, burayı okuyup gidiyorum.
pınarcım, esencim geçmiş olsun canım. esen daha kurtulamadın canım ya( otribebe'yi birsen demişti bana ama geçti gibi oldu diye almamıştım. sanrım benimde almam gerekecek. hala burnu tıkalı kuzumun. spreyi sıkınca açılıyor ama sümüğü çıkaramıyorki dışarı yavrum (
))
hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallahteyzeleri ceylinin dişi çıkmış, az önce farkettim. ayyy çok heyecanlandım. ilk inci bizden geldi darısı başınıza. ama hiç belirtisi yoktu ne ishal ne ateş ne de huysuzluk sadece herşeyi ağzına götürüyordu ve bol bol salyası vardı. yavrum kolay çıkardı maşallah.
kıvılcım nasılsın canım hayırdır nedeen bu baş ağrısıBastan kötü niyetle geliyor, hic affetme! Insan olan, "elimden geldigi kadariyla yaparim kizim" diye hos, incitmeden konusur. 5 ay boyunca cekilecek dert degil, en iyisini yapiyorsun kadin tutmakla bence.
Bende ufaktan yatayim, beynimin ici zonkluyor resmen...mafoldumben
kızlar duru kucağımdaydı yazamadım kaç gündür işte bilgisayarım yoktu giremedim evdede iş çocuklar derken fırsatım olmadı herkesi çok özledim geçmiş birikmiş okuma fırsatım olmadı umarım herkes iidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?