2009 Mayıs Anneleri

yeni_anne benim oglumunda kafasi arkadan nerdeyse düzz olduu.hic yanlara dogru yatmiyor ..gece bile yastiginin altina destek olmasi icin havlu felan katlayip koyuyorum.ki düz dönmesin diyeee.ama nasil beceriyosa yarim saat icinde eski haline dönuyorr..bas edemedim anlayacaginkafamçokkarıştı.sezeryan le alakasi yok ,benim kizim da dogdugunda kafasi geriye dogru cook uzundu.normal dogum esnasinda pompayla cektilerr kafasini...sonralari onunkide bir taraftan egri olmaya basladi sonra duzeldi.hem kizlar erkekler gibi deil saclari uzun görunmuyorr..oglumun kafasi tahta giibi olmasin istiyorumm cok uzuluyorumm:çok üzgünüm:ilk 6 ay muddeti varmiss.yoksa duzelmezmisss...bu sonay cok ugrasiyorum insallah yanlara yatarda arkasi biraz yuvarlak olur diyee:Saruboceq:

sen bu son ay ugras yinede birazz..dikkatini cekecek renkli sesli oyuncak felan ass yukariya...ortasi cökmus bi yastik dene...oyun halisi birazda duzlestirdi oglumun kafasiniii belki senin isine yarar sen dene bakalim...a.s.

ayyy gözunuz aydin cnm yaa...nasil tatlidir simdi...benim oglanda bugunlerde cok mizmizlaniyorrr.hicbir belirti yok...uykusuzzzzzz..yemek istemiyorr...yatmak istemiyor...hafiften ishal ama..salya da var .....bazi cocuklar belirtisiz cikario disleri...darisi basimizaa ..masallah ceylineealkisalkisalkis

sağol canım. tesadüfen farkettim elimi ağzına götürüp duruyordu. anaaa bi bakktım sivri bişey değdi parmağıma. hemen çay bardağıyla vurdum ki çın çın ses geliyor. inşallah sizinkilerde böyle rahat çıkarır.

aslım napıyon?? kuzuyla uğraşmaktan başka?? :)) kuaföre gidince yağızı napcan? benimde gitmem lazım ama akşama misafir var,hazırlıklar yetişmez

kıs ayse naptın anam hazırlıklar tamammı kolay gele bacım....
ben kuafordeyken eşim oglanı ananemlere bıraktı işim bitince geldım ben bacım....
bugun bura pek sesızmış yahu bende oglanı zorla uyuttum şimdi benımkı tam cinsss olmka uzere kızlar mınderde ters sallan ıyo9 şimdide yanı sırt ustu yatmıyo ya kapatarak mındere yatırıp ole sallıyom ancak ole uyuyoooo yafskafamçokkarıştıbakalım daha ne cins lıler cıkartcak sıpaaa..
salladıımın yarısı kadar uyuyo bıde pöffffffffffffffffff gene basladı mıkırdanmaya...yarımsat sallıyom 15dk anca uyuyo yafs

hadi gözün aydın canım

ceylinnnn gozunaydın cnm...oh negusel kolaycacık cıkmıs dişşşşii maşş kuzuya..
benım oglanda herseyı agzına goturuo salya desen aylardır hep akıtıyo ama daha diş miş yok..dr en son gecen hafta gıttımızde baktı daha yok dedı...ne gusel darısı bızım başımıza inşşşş..cokta sewımlı oluolar ole tek dişle falan guldumu bebişler ben bayılıom o sayılı dişli hallerıne :)))))))))))))))

HAYIRLI OLSUN CNMa.s.

Aslıcım sana Allahtan sabır diliyrum vallahi zorrr, neyseki eşin yardım ediyo sana buna şükür diyelim... bide kapatmak ne demek ya anlamıyom ben onu

Ayşecim :))) komikus :))) varya kk nın gülen yüzüsün kardeşimya bunu bilir bunu söylerim, hep öyle kal canımmm :)))

Ceylin hayırlı olsun cnm :))) ilk diş çıkınca diğerleri peşinden geliyomuşşş

Cicibici cnm sağol bilgi paylaşımı için, annem eşim babam fln normal diyo hatta babam kızıp duruy bana çocukta aranıp duruyomuşum, neyse cnm sağlıklı olsunlarda...
Bizde var oyun halısı ama sor 5 dk bile zooooooooooor yatıyo kağan orda , anca onu atıcan yatağın üstüne başlıcan mıncıklamaya öyle durur sırtüstü yoksa yırtaaaar kendini al beni burdan diye, dönenceyede bakmıyo

Pınarrr kıııız bende nerelerde bu diye düşünüydum cnm, geçmiş olsun

hepinize teşekkür ederiz. tam çıksın gözle görünsün de çok şeker olacak kuzum. ya ben hala buraya resim koymayı beceremedim. inşallah yapabilirsem çekip sizlerle paylaşmayı çok istiyorum :1hug:

Kizlar Iyi Geceler,

Yoktum bir süredir. Bilgisayarim bozuldu, kaloriferlerimiz bozuldu, esim hastalandi yine, sonra ben. Hala öksürük var ve yorgunluk had safhada Allahtan Doruk'da birsey yok. Bazen öksürüyor gerci. (günde iki üc defa falan) ama tükürük yuttugu icin diye düsünüyorum, elleri hep agzinda, agzida salyali. Doktora mi götürsem acaba?

Gecmisi okudum ve aklimda kaldigi kadariyla:

Esen, cok gecmis olsun, umarim en kisa sürede atlatirsin.

Pinar, Defnos'a gecmis olsun, göze gelmisdir belki kuzucuk. Bir an önce toparlanir insallah.

Sema, bebegin emmiyorsa belki yedigin birsey sütün tadini bozuyordur. Sarmisak, limon, portakal gibi seylerden tüketiyor musun? Doruk'unda emmeme sorunu vardi, ömrümden ömür gidiyordu. Sarmisak kullaniyordum bazen yemeklerde, onu kestim ve su anda emiyor.

Ayse, kaynana ne sekilde söylersen söyle, garanti bozum olacaktir. Iyisi mi, cok üstünde durma, bir cirpida söyle ve rahatla. "Bakici ile anlastik, hem ucuz, hem güvenilir hemde ev islerini falanda yapacak. Sizde düzeninizi bozmayin" falan dersin.

Gülhan cok gecmis olsun canim, nihayet atlatmissiniz sünneti. Umarim hayatinin en zorlu dönemeclerini hep böyle rahat atlatir.

Ve belki huysuzlugu idrar kanallarindaki bir sorun ile ilgiliydi? Neyseki bir tasla iki kus vurmussunuz. Darisi bizim basimiza artik. Bizde bir sünnet derdi var, askerlikten yirttik sayilir. Cifte vatandas oldu Doruk, eger kendisi arzu etmezse, askerlik yapmaz ileride.

Asli senin oglan tam bitirim canim ama cok tatli ya. Esimede gösterdim resimlerini, o da cok sevdi.

Burcu, degisik pozisyonlarda yatir Kagan'cigimii, eminim düzelecektir. Ben bebekken kafam yassilasmis sürekli ayni pozisyonda yatmamdan. Annemde cok üzülmüs senin gibi ve bir süre degisik pozisyonlarda yatirmis beni.Büyüdükce gecmis kafamdaki yassilik.

Ve kizlar keci sütünden yogurt mayalasam, bir sakincasi olur mu acaba? Haftaya yavastan ek gidalara gecmeyi düsünüyorum, yavas yavas alisalim bizde.

Unuttuklarim varsa affola.

misafirim yeni gitti kızlar. çok yorgunumkafamçokkarıştı gelen iki bekar erkek olunca, herşeyle kendim ilgilenmek zorunda kaldım. yemek çay tatlı meyve bulaşık derken ee tabi bide yanı sıra ilgi bekleyen melih kaan, çok yoruldum accuk çiftliğime bakiimde yatayımlülülülülülü iyi geceler hepinizea.s.

hoşgeldin kıvılcımm! geçmiş olsun canım. aslında haklısın kaynana konusunda. bi çırpıda söyleyim gitsin!! ahh bi gelse o söyleyeceğim günler!! ama lafı da sokacam söylerken. hanfendi yerini yapıyordu daha gelmeden, yemek,bulaşık hiç bir işe karışmam diye. bende söylicem, yemeğimi de yapacak temizliğimi de diye!! iple çekiyorum o anı ve yüz ifadesini:lepi:

Bastan kötü niyetle geliyor, hic affetme! Insan olan, "elimden geldigi kadariyla yaparim kizim" diye hos, incitmeden konusur. 5 ay boyunca cekilecek dert degil, en iyisini yapiyorsun kadin tutmakla bence.

Bende ufaktan yatayim, beynimin ici zonkluyor resmen...mafoldumben

kızlar duru kucağımdaydı yazamadım kaç gündür işte bilgisayarım yoktu giremedim evdede iş çocuklar derken fırsatım olmadı herkesi çok özledim geçmiş birikmiş okuma fırsatım olmadı umarım herkes iidir

Esencim geçmiş olsun bidenema.s.
sağol canım inşallah biran önce iyileşirim kızımı öpmeyi özledim yaaa
sağol canım daha atlatamadım malesef
otribebe çok işe yaradı yaa valla resmen nefes alışı değişiyor

hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
kıvılcım nasılsın canım hayırdır nedeen bu baş ağrısı

bizde seni özledik canım nasılsın

siribron valla iyi sabırlısın yağız seni sabırlı yaptı hee ben olsam dayanırmıydım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…