Bende sıcak suda duş alıyorum zararlımı yani?Birde ben duştan sonra genelde hemen işe gidiyorum.Zararlı ise sebsbi ne acaba düşük riski falan mı?kızlar benim duş olayım bile çok kötü inanın haftada birkere yapabiliyrum çünki hala ılık su ile banyo yapıyorum ...doktorum sıcak su yok dedi ben alışmısım sıcak suya üşüyorum duş alırken birde saçlarım gür birazda uzun alerji doktorum muhakak saçını hemen kurutmalısın dedi yani bennnn
her koşulda çok dikkat etmeliyim tam alerji mevsiminde doğum yapacaz allah izin verirse tabi ...
aşı olduğumda halde resksiyomnlarını baya iyi gösterip beni rahatsız ediyor
Bende sıcak suda duş alıyorum zararlımı yani?Birde ben duştan sonra genelde hemen işe gidiyorum.Zararlı ise sebsbi ne acaba düşük riski falan mı?
tam emın degılım zaten canım ama banada bır doktor arkadaş soyledı
senın doktorun kım canım canım kıme gıdıyorsun
Ben ilk önce acıabdemin dr Tufan Bilgine gittim ama memnun kalmadım şimdi de Jimer Gülin Okana gidiyorum... Gülin hnm güleryüzlü bi bayan ama sanki biranönce bitsin de gitsin gibi bi hali var , çok açıklama yapmıyor, açıkcası tatmin etmiyor beni...
bursalılar toplanmış bakıyorum yine benide unutmayın.canım memnun değilsen cok geç kalma değiştir derim sonra dr kabul etmeye biliyor
Aslında Gürkan Uncu Jimerinde dr u... sen memnunsun sanırım ona mı gitsem acaba çok karasız kaldım yaa..
bursalı mayıs annelerı toplanıp buluşalım kızlar bırgun ya tanışırız bneım bursadan 5 arkadaşım var devamlı goruştugumuz sıtede tanışmıştık devamlı gıdıp gelıyrouz sımdı bızde tanışalım beraber bebişlerımızı buyuturuz
canım benım bıldıgım gurkan hoca ve osman hoca jımerden ayrıldı tam emın degılım ama buyuk ıhtımalle oyle
tam emın degılım zaten canım ama banada bır doktor arkadaş soyledı
senın doktorun kım canım canım kıme gıdıyorsun
kızlar gürkan hoca jımerin kurulumunda prof ünvanı kullanılmış şimdi bir bağlantısı yok jımerle tahlinlerini orada yaptırıyor ve talep olursa ameliyatları ya jımer yada acıbademde.
Ben cok cok memnunum hep işine cok güveniyorum hemde ilişkileri çok iyi bence bir numara benim için herkese yavsiye ederim.
Ne güzel olur buluşursak kızlar bebişlerle evdeyiz yazın birbirimize gider geliriz süper olur vallahihoyyyt
gunaydın kızlar nasılsınız ben daha yenı uyandım sımdı kahvaltı yapıcam gercı benım kahvaltım sut ve mısır gevregı normal kahvaltı yapamıyorum mıdem bulanıyor kahvaltıdan
haftaya perşembe ayrıntılı ultrasona gırıcem ınsallah guzel gecer doktorumun yazdıgı receteyı aldım bır suru ılac yazmış bunlardan sızınde kullandıklarınız varmı
-----elevıt
-----balık yagı hapı
-----gynofren (kan ılacıymış)
----magnesıum( suda erıyor ıgrenc)
----calcımax(kalsıyum ve vıtamınmış buda suda erıyor bunun gebelık katagorısı c dıgerlerı hep a korktum doktoru aradım kullan sen dedı bırşey olmaz
ben malesef ıyı beslenemıyorum canım hıcbırşey ıstemıyor zorla yıyorum cunku bılıyorsunuz benım bebişler ıkız onlarda ac kalır dıye korkuyorum kan degerlerım duşmuş vucutta vıtamın kalmamış ınsallah bu ılaclar işe yarar
Bende sıcak suda duş alıyorum zararlımı yani?Birde ben duştan sonra genelde hemen işe gidiyorum.Zararlı ise sebsbi ne acaba düşük riski falan mı?
Çok sıcak su evet bildiğim kadarıyla zararlı. Düşük riski yarattığı için. Bende ılıktan biraz daha sıcak suyla duş alıyorum. Saç kurutma derdi bendede var maalesefSabahın köründe kurutmak ozr oluyor. ben 5,5 'da kalkıp 6'da evden çıktığım için...
kızlar gürkan hoca jımerin kurulumunda prof ünvanı kullanılmış şimdi bir bağlantısı yok jımerle tahlinlerini orada yaptırıyor ve talep olursa ameliyatları ya jımer yada acıbademde.
Ben cok cok memnunum hep işine cok güveniyorum hemde ilişkileri çok iyi bence bir numara benim için herkese yavsiye ederim.
Ne güzel olur buluşursak kızlar bebişlerle evdeyiz yazın birbirimize gider geliriz süper olur vallahihoyyyt
bence de buluşma fikri süper olur...
Buarada sen fakültede mi muayene oluyorsun ve doğumunu nerde yapacaksın??
bence de buluşma fikri süper olur...
Buarada sen fakültede mi muayene oluyorsun ve doğumunu nerde yapacaksın??
hayır canım gürkan hocanın fsm bulvarında kendi yeri var madonun yanında hemen.doğum içinde acıbadem olucak heralde şimdiki kararımız öyle canım :CüvCüv:
arkadaşlar göbeğinde tüyler fazlalaşan var mı?? ben de hiç tüy yokken bunların olması bir garip geldi gerçi normal doğumdan sonra dökülür diyorlar ama sizlerde de varmı merak ettim??
arkadaşlar göbeğinde tüyler fazlalaşan var mı?? ben de hiç tüy yokken bunların olması bir garip geldi gerçi normal doğumdan sonra dökülür diyorlar ama sizlerde de varmı merak ettim??
Ne kadar yanlış yapıyormuşum sağolun arkadaşlar birde ben işim gereği hep ayaktayım Allah korumuş '' Artık hiç banyo yapmıyormuşum falan'' Artık daha dikkatli olucam.
Bu arada beslenme uzmanı ile görüşen oldumu yani günlük almanız gereken gıda ve vitaminlerle ilgili
Bu arada mesaj yazarken sizin cevaplarınıza ve bilgilerinize yetişememişim bilgiler için teşkkürler
bendede aynı dert var 1 şişe badem yağını bitirmiştim ondan dıye tahmın edıyorum tüyleri.şimdi hergün bebek yağı kullanıyorum ama bu tüyleri ne yapcaz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?