2009 Mayıs Anneleri

kızlrrr ogluşş uyandııı emişiozzzz ben kacarrrr emer emmez cıkmalıyız sokaga yoksa burnumdn getırırrrr...gorusuruzzzzzzzz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım en büyük yanım sabrım benim anne olunca insan daha şefkat dolu oluyor yani bizim için geçerli ne anne yürekleri var kayınvalidem gibi kızlarıma gitsin yaptığım iyilikler Allah katında inan kızlarımı düşünerek hareket ediyorum her şeyde tatlım içimde kalmadı değil ama kin beslemiyorum sadece kırgınım bir yanım eksik ama eşim ne yapsın ben elkızıyım oda oğulları onun işi bdaha zor diyorum o şekilde teselli buluyorum görümceme kapımı açtım okadar stres dolu senelere rağmen ağzımı açmadım ama en zoruda o kadar emeğe karşılık bana küs gibi gitmesi oldu sanki uslu durduda ben gönderdim kendisi rahat durmadı şimdide tavır yapıyor gibi gitti iyikide gitti ben yinede hakkımı helal ediyorum ama soracak olursan benim kapım kapalı artık eşimin ailesine sabrım kalmadı bitanem artık

Ayşecimm kızzzz hayırlı lsun darısı basımıza inş :))) inş. gönlüne göre olur :)))

Banucm sabır tası gibisin vallahi... gerçi sabır tası olsa çatlardı şimdye kadar

Semracım iyiyim bitanem sen nasılsın, yemeklerimi yaptım evimi topladım, duş alıcamda alamıyom kağanla ter içinde kaldım... senin bakıcısız günün nasıl geçiyo

Gülhancm senin spora ihtiyacın yok cnm bu çcuk zayıflatıcak seni ztn yaramass boracık annişini üzmesin artık, kaynananıda gçndermişin sana yardımcı oldumu bari, bizim salıncak kağanı bi kaç gün oyaladı sonrasında içinde bile durmadı ama başlarda çok süper uyuyodu içinde

Aslıcım benim yerimede gez şekercim ben henüz gezmelere başlayamadım ara ara marmarise gidiyoz sadece, kipaya tansaşa bide alışverise kadar :)))bide banu için yazdıklarına %100 katılıyorum

selam kızlar nasılsınız herkes iyi mi ben oğlanı uyuttum ancak girebildim okulda çok işim oluyor çok zor yetişiyorum eskiden işimin ağır olmasından yakınırdım şimdi o boş anları mumla arıyorum

ben geldim ya bu ikinci yazışım ya sitede sorun var yada benim nettee

geç geldim ....aksam düğünden geç geldik yattık ettik sabah dokuzbuçukta kalktık

çocuklara kahvaltı hazırladım....yedirdim sonra kendimiz ettik....

sonra faceye resimleri yükle geçmişe bak ancak geldim....

beni soranlar olmuşş anacığım ancak gelebildimm....

herkeslere tünaydın güsel haftalar diliyorum....

gelelim düğüne çok güzel bir düğün oldu harikaydı herşey ,heleki kızımız çok çokk güzeldi

gelinliğ,saçı,makyajı,tam bir uyum içindeydi taş bebek gibiydi

düğün başlamadan slyat gösterisi oldu kızımızla damadımızın resimleri bebeklik resimlerinden

sevgili iken çekildikleri, sözleri ,nişanları.....ve sevdiği akrabalarının veeeeeeee

alişimle ömüşümün resimleri ,halam alişe kıyak geçmiş iki tane ufacık hallerinin resmini

koydurmuşş....nikah salonda oldu....başta erkek tarafı başladı pek sönük kaldılar

sonra biz aldık oyun işini kızın annesi yani ,halam giresunlu,babası (eniştem)çanakkaleli

ama kızımız sürekli giresun karşılaması kolbastı isteyince kızın babasına giresunun neresindensiniz diye sormaya başladılar....

bana gelinceee eşim ve çocuklar evde kaldı hem uzak oluşu hemde şahsi arabamız olmayışı bizi caydırdı....

ha diyince kalkıp gidemeyiz dedi eşim....o evde kaldı küçük aşklarımla....

ben bi oynadım bi oynadımm anam ayakkabılarımı çıkarmısım çorabın altı parçalanadı

acısını çıkardım yani....süper geçtiii gece 1 geçiyordu eve geldik....

Kızlar oğluşu uyuttum yemek yiyiyorum, dinleneyim azcık snra oturma odasında bi tv sehpası var onun içini halledicem

evet ben de kesinlikle tavsiye ederim
bizim damar yolunda zorladılar çocuğumu diğer her şey iyiydi şükür
o huysuzluğu sünnettendir bizim bi hafta sürdü huy değişikliği şimdi nazar değmesin bıraktığım yerde uyuabiliyo daha az kucak istiyo kendi kendine oyalanıyo

Hoşgeldin cnm, bende aynen yeni uyuttum :))

Ohh dökmüşün kurtlarını benim içinde oynasaydın :)))

süpersin birsencim resimleri gördüm şimdi oh iyi olmuş stres falan kalmamıştır

ıyı sayılır valla burcucum ama hıc iş yapamıyorum sadece onlarla ugrasıyorum benım yaramazlar uyumuyor gunduz oglum sabah 6 da kalktı hala ayakta nazlı sımdı salıncakta uyuyor bıraz ama en fazla yarım saat uyur
aslında tame temızlık havası yarın yagmurluymuş hava ama kaldı benım işlr neyse onlarla ılgılenebılıyorumya onada razıyım

birsencim allah huzurlu ve mutlu yubva nasip etsin baktım resimlere çok güzeller.oyy kendi düğünüm geldi aklıma bende çok fena oynamıştım:))):

Cnm sen boşver bugün temizlik fln at onları yatağın üstüne mıncıkla :))) ben kağana yapıyorum çk seviyo :)))kaydirigubbakcemile3
kaanlar uyudu desene :)

öyle cnm kntrole gidiyorum mışıllllll aynen devam yehuuuuuu :)))
:lepi:

Birsom bende baktım eğlendiğiniz yüzünüzden bile belli, ne zamandır bi düğüne ihtiyacım olduğunu farkettim :))) artık seneye abimin düğününe saklarım kendimi kağanımla kudururuz :)))zemuszemus

burcu canım saolasın iyiyim bn işyerindeyim çalışıyorum.kızımda iyi teyzesi yalnız cumartesi doktor kontrolümüz ve rota aşımızın 2.si vardı.kızım 10 gündür ishaldi ve 7,5 kilodan 7 kiloya düşmüş boyumuz 69 cm olmuş ama doktorumuz zayıf buldu o yüzden canım sıkkın biraz. işte ishalden dolayı tahlil yapatılar idrar ve kaka tahlilimiz allaha şükür temiz çıktı.işte zayıflamasını iştahsızlığına ve diş çıkarmaya başlıyormuş ona bağladılar.bizden böyle burcucum siz nasılsınız paşa nasıl

Kızlar çok canım çekti bi türk kahvesi yapıp içicem bitter çikolatayla mmm tavsiye ederim :))) yrgunluğa birebir :)))a.s.

Cnm benim yaa kıyamam selinime ( bizde çok çektik ishalden hemde yenidoğan döneminde ve yazın ortasında en tehlikeli zamanda.. neyse dr dr gezdik kurtulduk sonunda şükür, inş. çk fazla yıpranmadan selinimde atlatacak annesi Allah'ın izniyle, kağanı demin tarttyım tartı doğruysa bu ay kağanda önceki aylara göre az kg almış, ama üzülmeyeceğm çk şükür sağlıklı bebeklerimiz önemli olanda bu, selinimde şu dönemi bi atlatsın bak görürsün nasıl toparlayacak kendini üzülme sen :1hug:

slm canlara.s.a.s.a.s.

kaç gün oldu öslediiiimmm:gitme::gitme:

inanın tam gaz temizlik yapıyorum bitniyo anacım bitmiyo ancak benm kızuyuyunca bişiler yapıyorum oda olmuyo günlerce uzadı çok sıkıldım ya.. cumartesi akşamı adapazarında dügünümüz vardı oradaydık dün gece geldik biraz iyi oldu açıldım ama yapıcak çok işim var..

annemde saagolsun bikaçgün geldi defneye baktı ama oonunda misafirleri geliyo yrn yatılı gelemez hayatta kutlaya salça olacam napım o baksın ben bitiririm..

çokkk özledim yaramazlık varmı bakım??

şu pc açık arada bakarım oalayını ben beceremiyorum ya işler kalıyo buraya oturdummu kalkamıyorum ..

onun için şimdi çıkmama lazım kızımı yıkadım ayagımda uyuyor sallanmayım
geçmişe bakamıyorum önemli gelime varsa yazın..

burcucum afiyet olsun. öyle canım gerçi doktor çok sağlıklı oldğunu söyledi gelişimi falan çok iyi ama kilo ermese daha iyi olcaktı ama allah daha beter dert vermessin nasılsa düzelir yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…