bırlık olduktan sora herseyın ustesınden gelınır cnm ..şukur tabı ama eşinin aılesınede katlanılacak gıbı deılmış yanı kusura bakma tekrardan .klava:Allahtan senın gıbı bı gelıne dusmusler cadı bı gelın olaydı burunlarından getırırldı cnm ya..sabrına hayranm kaldım yani..alkisalkisalkis.ben bana yaptıklarını kı senınkılerının ysanında hiçbişi hala unutamıyorum bazen temcıt pılavı gıbı eşimin onune koyuyorum,senı tebrık edıorum ..bıde onca seye ragmen ewını actın gorumcene...haklısın ALLAH buyuk cnm....:Saruboceq:
Selam Kızlar,
Umarım herkes ıyıdır.Hasta olan bebış ve annışlere coooook gecmış olsun.Gecmış bırıkmış okuyamadım.Biraz önce kayınvalıdemı gönderdım bende.
Borada uyudu sıze koştum.Ya kızlar cok huysuz bu cocuk vala ağrımadık yerim kalmıyor.Gözunun içine bakıyorum uyusun diye.Simdide yeni modası uykusu gelince cıldırır gıbı ağlıyor.Ayaktan atıyor kendını,salıncakta durmuyor nasıl uyur bu velet bilmiyorum.Ve uyanıkken hep ilgi ve kucakta gezme 5 dk kendisini oyalamıyor.Esımde cok zor bu iş demeye başladı artık.Ama allahtan babannesini yabancılamadı bide onunla uğrasıcaktım.
Bizimde 5.ayımız dün bitti.Ama sünnetten dolayı dr ası yapamam 15.gelin diyor.Ama ek gıda işi için tel acayım cocuk bıktı kabak,patates ve havuçtan artık.
Gelelim sünnete.Erken yaptırmak isteyenler varsa kesinlikle tavsıye ederim.Çok kolaydı.Sadece 1. gün biraz canı acıdı oda cok az ağladı.
Genel aneztesı uygulandı.6 yasa kadar öyleymiş.9da hasteneye gittik.12 de aldılar Borayı tabı 3 saat actı.Ama ben giderken 200 cc muhallebi yedirdiğim için acıkmadı bile.1 saat sonra geldi kuzum tabı biraz uykuluydu.Uyanınca hiç problem yasamadık.Bezıne merhem sürüp sık değiştirdik altını.2 gün sonrada yıkadık.Şimdi şişliğide indi rengide normale döndü.İste böyle bacılar....
Ay cok sey birikmiş ama artık burdayım yazarım bol bol
Bide benım çiftlik acılmıyor ya...
selam kızlar nasılsınız herkes iyi mi ben oğlanı uyuttum ancak girebildim okulda çok işim oluyor çok zor yetişiyorum eskiden işimin ağır olmasından yakınırdım şimdi o boş anları mumla arıyorum
ben geldim ya bu ikinci yazışım ya sitede sorun var yada benim nettee
geç geldim ....aksam düğünden geç geldik yattık ettik sabah dokuzbuçukta kalktık
çocuklara kahvaltı hazırladım....yedirdim sonra kendimiz ettik....
sonra faceye resimleri yükle geçmişe bak ancak geldim....
beni soranlar olmuşş anacığım ancak gelebildimm....
herkeslere tünaydın güsel haftalar diliyorum....
gelelim düğüne çok güzel bir düğün oldu harikaydı herşey ,heleki kızımız çok çokk güzeldi
gelinliğ,saçı,makyajı,tam bir uyum içindeydi taş bebek gibiydi
düğün başlamadan slyat gösterisi oldu kızımızla damadımızın resimleri bebeklik resimlerinden
sevgili iken çekildikleri, sözleri ,nişanları.....ve sevdiği akrabalarının veeeeeeee
alişimle ömüşümün resimleri ,halam alişe kıyak geçmiş iki tane ufacık hallerinin resmini
koydurmuşş....nikah salonda oldu....başta erkek tarafı başladı pek sönük kaldılar
sonra biz aldık oyun işini kızın annesi yani ,halam giresunlu,babası (eniştem)çanakkaleli
ama kızımız sürekli giresun karşılaması kolbastı isteyince kızın babasına giresunun neresindensiniz diye sormaya başladılar....
bana gelinceee eşim ve çocuklar evde kaldı hem uzak oluşu hemde şahsi arabamız olmayışı bizi caydırdı....
ha diyince kalkıp gidemeyiz dedi eşim....o evde kaldı küçük aşklarımla....
ben bi oynadım bi oynadımm anam ayakkabılarımı çıkarmısım çorabın altı parçalanadı
acısını çıkardım yani....süper geçtiii gece 1 geçiyordu eve geldik....
Ayşecimm kızzzz hayırlı lsun darısı basımıza inş :))) inş. gönlüne göre olur :)))
Banucm sabır tası gibisin vallahi... gerçi sabır tası olsa çatlardı şimdye kadar
Semracım iyiyim bitanem sen nasılsın, yemeklerimi yaptım evimi topladım, duş alıcamda alamıyom kağanla ter içinde kaldım... senin bakıcısız günün nasıl geçiyo
Gülhancm senin spora ihtiyacın yok cnm bu çcuk zayıflatıcak seni ztn yaramass boracık annişini üzmesin artık, kaynananıda gçndermişin sana yardımcı oldumu bari, bizim salıncak kağanı bi kaç gün oyaladı sonrasında içinde bile durmadı ama başlarda çok süper uyuyodu içinde
Aslıcım benim yerimede gez şekercim ben henüz gezmelere başlayamadım ara ara marmarise gidiyoz sadece, kipaya tansaşa bide alışverise kadar :)))bide banu için yazdıklarına %100 katılıyorum
ıyı sayılır valla burcucum ama hıc iş yapamıyorum sadece onlarla ugrasıyorum benım yaramazlar uyumuyor gunduz oglum sabah 6 da kalktı hala ayakta nazlı sımdı salıncakta uyuyor bıraz ama en fazla yarım saat uyur
aslında tame temızlık havası yarın yagmurluymuş hava ama kaldı benım işlr neyse onlarla ılgılenebılıyorumya onada razıyım
kaanlar uyudu desene :)
burcu canım saolasın iyiyim bn işyerindeyim çalışıyorum.kızımda iyi teyzesi yalnız cumartesi doktor kontrolümüz ve rota aşımızın 2.si vardı.kızım 10 gündür ishaldi ve 7,5 kilodan 7 kiloya düşmüş boyumuz 69 cm olmuş ama doktorumuz zayıf buldu o yüzden canım sıkkın biraz. işte ishalden dolayı tahlil yapatılar idrar ve kaka tahlilimiz allaha şükür temiz çıktı.işte zayıflamasını iştahsızlığına ve diş çıkarmaya başlıyormuş ona bağladılar.bizden böyle burcucum siz nasılsınız paşa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?