2009 Mayıs Anneleri

inşallah banucum. amaa şimdiki sorunumuz şu;
eşimin ailesi kaynımı evlendirecekler,bu ay sonuna düğünümüz var. kaynım tarsusta. ve kaynanamgilin 2 tane evleri vardı tarsusta. birinde kendileri oturuyor,birini de işte 20milyar filan tadilat yaptırıp kaynıma verdiler.

yeni evlendiğimizde bize de sıfır arabamızı almışlardı ama ev ile araba bir olurmu?? bize 25 milyara araba aldılar, kaynımın evi 80-90 milyara geldi.
sorun şu ki; bize ne kadar yardım yapacaklar??? eğer onlar adaletli davranıp güzel bir yardım yaparlarsa,biz bu evi çok rahat alırız. yapmazlarsa yine alırız ama biraz sıkıntılı olur vee onları bu adaletsizliklerinden dolayı asla affetmem!!! klava:klava: akşama konuşacaz bakalım. bekliyorum.:1closedeyes:

ayşecim inşallah sizede güzel bir yardım yaparlarda alırsınız evinizi güle güle oturursunuz bitanem bizim ev işi biraz zor kendimiz alabilirsek biriktirdiğimizle ne mutlu

Günaydııııııııııııııın :)
Kabus dolu uykusuz bi gecenin ardından hepinize koocamann bi merhabaaaa :)

guanydınnnn canımm nasılsın

gunaydın canım kolay gelsın sana Allah yardımcın olsun

günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar bilgisayarım yapıldı sonunda şükür :)))))

gunaydın canım hoşgeldın

canım hayırlısıyla alırsınız insallah evı kaynananların yardım etmesı gerekır tabıkı yoksa adil olmaz hıc arabayla ev aynı olurmu yaw

ayşecim inşallah sizede güzel bir yardım yaparlarda alırsınız evinizi güle güle oturursunuz bitanem bizim ev işi biraz zor kendimiz alabilirsek biriktirdiğimizle ne mutlu
biz biriktirdiğimizle almayı beklersek daha çok beklerizkaydirigubbakcemile3
ama düğünde takılan altınlar duruyor daha. ona güveniyorum biraz. eh birazda kaynanagile işte. sonuçta 2 tane çocukları var sadece. ikiside emekli ve yatırımları da var işte. konuşalım bakalım.

canım hayırlısıyla alırsınız insallah evı kaynananların yardım etmesı gerekır tabıkı yoksa adil olmaz hıc arabayla ev aynı olurmu yaw

evet semracım,olmaz tabiki. bi konuşalım bakalım:)

Selam Kızlar,

Umarım herkes ıyıdır.Hasta olan bebış ve annışlere coooook gecmış olsun.Gecmış bırıkmış okuyamadım.Biraz önce kayınvalıdemı gönderdım bende.
Borada uyudu sıze koştum.Ya kızlar cok huysuz bu cocuk vala ağrımadık yerim kalmıyor.Gözunun içine bakıyorum uyusun diye.Simdide yeni modası uykusu gelince cıldırır gıbı ağlıyor.Ayaktan atıyor kendını,salıncakta durmuyor nasıl uyur bu velet bilmiyorum.Ve uyanıkken hep ilgi ve kucakta gezme 5 dk kendisini oyalamıyor.Esımde cok zor bu iş demeye başladı artık.Ama allahtan babannesini yabancılamadı bide onunla uğrasıcaktım.
Bizimde 5.ayımız dün bitti.Ama sünnetten dolayı dr ası yapamam 15.gelin diyor.Ama ek gıda işi için tel acayım cocuk bıktı kabak,patates ve havuçtan artık.
Gelelim sünnete.Erken yaptırmak isteyenler varsa kesinlikle tavsıye ederim.Çok kolaydı.Sadece 1. gün biraz canı acıdı oda cok az ağladı.
Genel aneztesı uygulandı.6 yasa kadar öyleymiş.9da hasteneye gittik.12 de aldılar Borayı tabı 3 saat actı.Ama ben giderken 200 cc muhallebi yedirdiğim için acıkmadı bile.1 saat sonra geldi kuzum tabı biraz uykuluydu.Uyanınca hiç problem yasamadık.Bezıne merhem sürüp sık değiştirdik altını.2 gün sonrada yıkadık.Şimdi şişliğide indi rengide normale döndü.ıste böyle bacılar....

Ay cok sey birikmiş ama artık burdayım yazarım bol bol

Bide benım çiftlik acılmıyor ya...

hayırlı olsun bitanem çok sevindim kıyamam herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

tülaycım hoşgeldin hayatım a.s.

gülhan canım benim kızımda uykusu gelşince nefesiş kesilinceye kadar ağlıyor artık ben o anda kollarını ve ellerini ince battaniye sarıyprum 1-2 dak sonra sesi kesip uykuya dalıyor

Sağol Banucum cok şükür atlattık.Ohh senınde keyfin yerinde masallah allah ağzınızın tadını hiç bozmasın hele dışardan birileri için hiç deymez.

Günaydın Tülaycım.

Aslıııııııııııı napıcaz bu oğlanları seninki uslandımı yoksa.

amin canım benim hepimizin huzuru hiç bozulmasın

Ayaktamı uyutuyosun Tülaycım.Ben de ellerini tutuyorum ama sarmıyorum bide onu denıyeyım.

Ya cok heyecanlı dişler mi gelmeye basladı

Melih Kaan ve Ecrın galiba diş cıkarmış masallah bebişlerimize.

FILIZCIM tamam demedın fesat benm zuzuya sadece yaymazzz işte gozlerınden cinlik akıuyooo şimdiden nerde karıstırılacak esya war oraya el uzatıyooo:))))))))
ESEN cnm inş iyileşirisin en kısa zamanda bıtanem yaaaa acil şifa versın vıks falan denesen kısa zamanda toparlıyo...
SEMRA cnm valla degmiş hatunun nazarııı...offya ne ısterler anlamam kıyamam ya inş tekrardan emer gusel gusel kuzucuk..
BURCU kıs sende koparttın benı newar kıs kaganın kafasında maşallahh pek dusgun o yamuk dıenler halt etmişş....
AYSE kıs senın oglanın kellesıde guselmış bacım...:)))su oyuncaınızı bende cok begendım nerden aldınız bacım onu...?
he burarda ev için hayırlı olsun şimdikten Allah gonlune gore wersın arkadasım...inş alırsınız kaynanalarda inş gusel bı yardım yaparlar...
BIRSEN dugun hayırlı olsun tosunlarım nazara gelmesın kıs aman dıkkat....
ILGIN kusura bakma ama ne aıleler var ya sen arkadasından alıosun gelınlıı ve kaynanalar ses bıle cıkartmıolar...canım ya neyusekı gerıde kalmıs ....ben oolsam cok zor affederdım heralde..gorumcedende kurtulmuusn ıı hadi...
AYSE kon trol varmıs hadı hayırlı hbr ler inşşşş...aman boswer saglıklı olsunlarda varsın tombişş olmasınlar bacım....

bıze gelınce oglum uyuyo ...bırazdan arkadasıma oturmaya gıtcez tam cıkcm ewden uyudu benım sıpa uyansın dıe beklıyom...

Ya su tavana asılan salıncaklardan mı alsam acaba cıkıp dışarıya.Burcu sen yapmıştın nasıl duruyormu kağan içinde canım

GULHAN hosgeldınn canımmmmmmmmŞeniz
yok anam nerde usluluk hıc yakısmıyo benım oglana o nekı nasıl bişikaydirigubbakcemile3
her gun yenı bı huy cıkartıyo valla gulhanım gezmeye gıtcem uyutup uyanıp ole cıkıyoz sokaga yoksa bı kucakta yagız elımde bebek arabası ole gelıoz ewelaelaelaelaelae
uykusunu duzene soktumda bıde accuk uslansa.....
:kedi::kedi:
senınkı nasıl tam gaz dewammı huysuzlugaaaaa:bbo:

GULHAN benımkıde salıncakta durmuyodu mındrde poposunu kaldıra kaldıra aglıyodu kaldır benı der gıbı yuz ustu yatır mındere,mınder cok yumusak olmasın tabı ben buyukce yer mınderınde sallıom yagızı , ole salla bacım benımkıne o kar ettı ole uyudu 4 gun sonra duzeldı şimdi oturuyo salıncaga gene...bıde emzırırken ayakta emzır yuru hafıf salla kucaında olede memede uyuyup kalıyo benımkı...inşş işe yarar uyumaması cok zor gulhanım yaaaaa bende sen gıbı bakıom ole gozunun içine ama artık erskıye oranla uykusu cok daha ıyı maşallahhhhhhhh

bıde uyukusunun gelmesını bekleme sallamak için..ben saat tuttum azcok bılıom nezaman uyucaını yarımsaat onceden oyun yapa yapa uom salıncaına sora yawas yawas baslıom sallamaya ozaman
ses cıkartmıyo ama uyukusu gelınce cıyak cıyak yıkıyo ortalıgı hıc bıyerde durmuyodu bole yapınca aglamıyo cok fazla

canım ben tek iğne görmedim eşimin ailesinden şükür ki şimdi herşeyimiz var sağlığımız yerinde iki tane kızım var sağlıklı çok şükür ben iyi yaklaştım hep eşimin ailesidir dedim ama artık son olaylar bardağı taşırdı ben kayınvalideme mesaj attım biz ayrılıyoruz diye kadın birkere aramadı olur mu öyle şey diye sebebide kendi kızıydı oysa Allah büyük canım

Ayaktamı uyutuyosun Tülaycım.Ben de ellerini tutuyorum ama sarmıyorum bide onu denıyeyım.

Ya cok heyecanlı dişler mi gelmeye basladı

Melih Kaan ve Ecrın galiba diş cıkarmış masallah bebişlerimize.
evet canım,daha gözle görünmüyo ama elimle hissediyorum.:))

canım oyuncağı mersinde bi yerden aldım ama nette de bulursun sanırım. tiny love puset oyuncağı dersen çıkar. bikaç çeşidi de var.
ev işi içinde sıvadık bakalım kolları:) hayırlısı olsun inşallah.
kontrol değil de kilosuna baktırcam 1 ay oluyor 7300dü.

gülhancım ayakta yada salıncağında farketmiyor ama ayakta sallamak daha etkili oluyor bide kayahanın ninni şarkısı varya onuda söyleyince anında dalıyor:))

bırlık olduktan sora herseyın ustesınden gelınır cnm ..şukur tabı ama eşinin aılesınede katlanılacak gıbı deılmış yanı kusura bakma tekrardan .klava:Allahtan senın gıbı bı gelıne dusmusler cadı bı gelın olaydı burunlarından getırırldı cnm ya..sabrına hayranm kaldım yani..alkisalkisalkis.ben bana yaptıklarını kı senınkılerının ysanında hiçbişi hala unutamıyorum bazen temcıt pılavı gıbı eşimin onune koyuyorum,senı tebrık edıorum ..bıde onca seye ragmen ewını actın gorumcene...haklısın ALLAH buyuk cnm....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…