2009 Mayıs Anneleri

Kızlar tam işe baslıcaktımki kağandan bi üüüü sesi geldi, uyandı kuzumm

Kağanişimi emzreyim acıkmış kuzum bana bakıp yutkunuyo :)))kaydirigubbakcemile3

Hşgeldin cnm :)) okurken heh aynı ben dedim :)) 2 haftadır temizlik yapıym paso ((
burcucum afiyet olsun. öyle canım gerçi doktor çok sağlıklı oldğunu söyledi gelişimi falan çok iyi ama kilo ermese daha iyi olcaktı ama allah daha beter dert vermessin nasılsa düzelir yakında

amin cnm inş.

anaaa kız benim oğluş da uyandıııı :)
tülaycım sıkma canını sağlıklı mı gelişimi normal mi sen ona bak benim bebeğim de bi çok bebekten zayıf ama gelişimi epey iyi o yüzden sorun etmiyorum artık eskiden üzülüyodum

hoş geldin canım ev işi bitmez bitmeeez sıkma canını kızçenle ilgilen sen

bengicim sağlığı iyi aslında ben takmıyorum ama eşim başımın etini yiyor nasıl zayıflar azmı besliyorsunuz şöyle böyle biliyorsun ben çalışıyorum annem bakıyor ama o herşeyiyle ilgilşeniyor ama bunu eşim anlamıyor.

Canım bakma sen ona ay bu erkeklerde çk biliyolar he kendisi beslesin o zaman
kötükedihüso

selam kızlar,
valla bende oğluşumdan fırsat bulupda yazamıyorum bir türlü,şimdi oyun halısında e eee diyip duruyor biraz önce uyutmaya çalıştım uyumadı şimdi uykusu geldi galiba,iki saatte bir en az yarım saat uyuyor..şimdi beni al diye ağlıyor ama (dayanamadım aldım uyuttum geldim)
haftasonu boluda okuyan kardeşim bendeydi ohh ne güzeldi özlemiştim,temizliğimide yaptı gitti sağolsun.sizleride çok özledim bu arada bi türlü fırsat bulup giremiyorum,bu yavrular bizi nasıl yoruyo böyle dimi!Dağhan maşallah bana çok düşkün,beni görünce kimseyi istemiyor,anneci oldu.Sizinkilerde öylemi?

Böcekçim hşgeldin

Kızlar şimdide anakucağında paşa oyuncağıyla oynuyo tutup atıyo ya cins benimki :))) bi ka foto çekeyim :)))

Çektim he he :))) kızlar kağan bi yandan reklam izliyo :)))kaydirigubbakcemile3

tülaycım eşini kafana takma,çok biliyolar zaten gelsinde kendisi baksın kolaysa,çocuk be bi alır bi verir kiloyu,önemli olan sağlıklı olması değilmi?sen canını sıkma bence bildiğini yap.

hoşbulduk cnm nasılsın?

iyilik cnm , çekildim kenara kağanı izliyom kendi kendine takılmasını öğreniyo:kedi: sen nasılsın,
bide kağanın saçları döküldü ya sizinkilerin döküldümü kel oğlum diye diye kel yaptı adam ğluşumu yaa
naniknanik

tülaycım canını sıkma tatlım erkekler herşeye karışır çok bilirler ama nedense uygulamaya geldimi geri çekilirler hiç canını sıkma tatlım seline senin gibi kimse iyi bakamaz emin ol

böcekcim hoşgeldin canım nasılsın ohh kardeşinle özlem gidermişsindir

burcu canım kağanın fotosunu eklesene :))) görelim afacanı

:))) ekledim cnm :)))Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…