slm canlara.s.a.s.a.s.
kaç gün oldu öslediiiimmm:gitme::gitme:
inanın tam gaz temizlik yapıyorum bitniyo anacım bitmiyo ancak benm kızuyuyunca bişiler yapıyorum oda olmuyo günlerce uzadı çok sıkıldım ya.. cumartesi akşamı adapazarında dügünümüz vardı oradaydık dün gece geldik biraz iyi oldu açıldım ama yapıcak çok işim var..
annemde saagolsun bikaçgün geldi defneye baktı ama oonunda misafirleri geliyo yrn yatılı gelemez hayatta kutlaya salça olacam napım o baksın ben bitiririm..
çokkk özledim yaramazlık varmı bakım??
şu pc açık arada bakarım oalayını ben beceremiyorum ya işler kalıyo buraya oturdummu kalkamıyorum ..
onun için şimdi çıkmama lazım kızımı yıkadım ayagımda uyuyor sallanmayım
geçmişe bakamıyorum önemli gelime varsa yazın..
burcucum afiyet olsun. öyle canım gerçi doktor çok sağlıklı oldğunu söyledi gelişimi falan çok iyi ama kilo ermese daha iyi olcaktı ama allah daha beter dert vermessin nasılsa düzelir yakında
slm canlara.s.a.s.a.s.
kaç gün oldu öslediiiimmm:gitme::gitme:
inanın tam gaz temizlik yapıyorum bitniyo anacım bitmiyo ancak benm kızuyuyunca bişiler yapıyorum oda olmuyo günlerce uzadı çok sıkıldım ya.. cumartesi akşamı adapazarında dügünümüz vardı oradaydık dün gece geldik biraz iyi oldu açıldım ama yapıcak çok işim var..
annemde saagolsun bikaçgün geldi defneye baktı ama oonunda misafirleri geliyo yrn yatılı gelemez hayatta kutlaya salça olacam napım o baksın ben bitiririm..
çokkk özledim yaramazlık varmı bakım??
şu pc açık arada bakarım oalayını ben beceremiyorum ya işler kalıyo buraya oturdummu kalkamıyorum ..
onun için şimdi çıkmama lazım kızımı yıkadım ayagımda uyuyor sallanmayım
geçmişe bakamıyorum önemli gelime varsa yazın..
bengicim sağlığı iyi aslında ben takmıyorum ama eşim başımın etini yiyor nasıl zayıflar azmı besliyorsunuz şöyle böyle biliyorsun ben çalışıyorum annem bakıyor ama o herşeyiyle ilgilşeniyor ama bunu eşim anlamıyor.
Böcekçim hşgeldin
Kızlar şimdide anakucağında paşa oyuncağıyla oynuyo tutup atıyo ya cins benimki :))) bi ka foto çekeyim :)))
hoşbulduk cnm nasılsın?
tülaycım canını sıkma tatlım erkekler herşeye karışır çok bilirler ama nedense uygulamaya geldimi geri çekilirler hiç canını sıkma tatlım seline senin gibi kimse iyi bakamaz emin ol
böcekcim hoşgeldin canım nasılsın ohh kardeşinle özlem gidermişsindir
burcu canım kağanın fotosunu eklesene :))) görelim afacanı
burcu yerim ben bu mavişi yaaa
maşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?