2009 Mayıs Anneleri

sağol banucum iyiyim sen nasılsın baya bi olaylar geçmiş seninde başından,ne yapcaksın cnm herkes iyi kötü bişeyler yaşıyo işte Allahım can sağlığı versin hepinizede, bundan sonra önemli olan o!
burcu bizimde döküldü cnm saçlar ama kel değilizz,sarı olduk sadece!

iyiyim şekerim geçti gitti inşallah bu kadardır geçmişe sünger çektim gelecek daha önemli tatlım
kızlar eve gideceğim ıspanak makarna ve yoğurt var menüde yemek yapacağım birazdan çıkarım bende
tülaycım iyi akşamlar tatlım selini anneni kardeşini ve seni kocaman öpüyorum

obez olmasındansa zayıf olsun sağlıklı olsun canım eşini takma kafana
benim de annem bakıyor gözüm kapalı güveniyorum ona
kardeş başka ya iyi olmuş hasret gidermişsinizdir
Böcekçim hşgeldin

Kızlar şimdide anakucağında paşa oyuncağıyla oynuyo tutup atıyo ya cins benimki :))) bi ka foto çekeyim :)))
çek de göreyim diyecektim ama :)
bayağı dökülmüş ama hala çoooooooooookkk yakışıklı maşallah belki kıvırcık çıkacaktır yerine

Burdada ben hiç bulaşmıyorum tv seyrediyo :)))kaydirigubbakcemile2

yerim seni beeeeeeeeeennnn

geleceğe bak banucum iyi dayandın mutlaka bi şkilde alacaksın mükafatını öp kızlarını benim için :)

ayyy çok sinirliyim!!! tam dışarı çıkıyoduk,oğluşu sağlık ocağına götürmek için, benim müdürle konuştuk ücretsiz izine ayrılıyorum ya ben,onun için. dilekçeyi ayın 5'inde verdim ben. gerizekalı beyinsiz adam,milli eğitime göndermemiş. daha bugün götürmüş. eee bugün ayın 12'si. maaşlar yapılmış maliyeye gitmiş!! eee ben izinde olacam bu ay çalışmayacam, neymiş efendim maaş yatacak,çekip faizi ile beraber maliyeye iade edecem!! adamın sorumsuzluğu yüzünden ben kaç saat uğraşacam, ödeyeceğim faiz de cabası!!
neyse tam da dışarı çıkıyoduk,gidip yanına bi kapışalım dedik. anaa araba çalışmıyor! onu ettik bunu ettik çalışmıyor. bide bizim araba otomatik vites, çok da kurcalamak istemiyoz. müdür gidecek, sağlık ocağı kapanacak! attık oğlanı bebek arabasına sürr!! :)) müdüre yetişemedik. neyse zaten yapacak bişey de yok artık. sağlık ocağına gittik kuzumu tarttırdık. 7800gr geldi. 500gr almış bu ay. bana hiç almadı gibi geliyodu ya neyse bunada şükür:))
eve döndük geri,kociş arabayla uğraşıyordu. şükür aküdenmiş problem. hallettiler. şimdi de bi arkadaşını yemeğe getiriyormuş ya!! bu saattemi söylenir bu? deli edecek bu adam beni!!klava:
gidimde bişiler hazırlayım.

ay cerencim çok kötü bi durum yaaa bak sinir oldum ben de anlıyorum seni bazı müdürler böyle gıcıklık yapıyorlar işte
vardır her işte bi hikmet görüşememeniz daha iyidir belki de
hallettin mi şimdi aldın mı iznini ooooooh ne güzeeelll :)
oğluşun da iyi almış benim oğluş aldı mı bilmem sünnetten sonra 2 gün çok az emdi kesin bu ay azdır

hayırlı olsun canım inşallah alırsınız darısı olmayanlara
anaaaa kız araba almşlar daha ne istiyorsun bi<ze hiçbişe yapmadılar ama tabi eğer adillerse size de hatırı sayılır bir yardım yapmalılarrr
oh hadi atlattın şükür hayırlı olsun tekrardan tatlımm

ohhhhhhh sefan olsun birsen hanım dökmüşsün kurtlarını ben de oynamak istiyorum banane yaaaa
size çok güzel bir sürpriz yapmışlar ne güzel,
kuzenini de Allah bir yastıkta kocatsın

aynı yemeklerden bizde de var tevafuk olmuşş

adam tam uyuzmuş he unutulur mu böyle bişe ne kadar ayıpp
neyse arabanın bozulmasında vardır bir hayır belki cidden kapışacaktınız sonuçta müdürün senin okula başlayınca sıkıntı veriri

Iyi Aksamlar Kizlar,

Doruk uyudu az önce, bugün armut püresi tattirayim dedim. Cok sevdi yarim kavanoz yedi neredeyse, versem hepsini yiyecekti. Az önce emerken memeyi birakiyor ve agzini sapirdatip yine istiyor sipa:) Istahli olacak galiba.

Bu arada Burcu ve Seher, benim kafam karisik, her kafadan bir ses cikiyor su memeden kesme konusunda. Doktorda dahil kesebilirsin dedi. Ama vazgectim, haklisiniz emebildigi kadar emsin oglum, bir zarari yok nasil olsa...

kesinlikle emzir canım kuran bile 2 yaşına kadar emzirmeyi tavsiye ediyor
sadece 7 8 aylık olunca ek gıda almasına engel olursa gün içinde vermeyin diyorlar ama engel değilse her fırsatta ver bence de

:))) ham yaparım ben bu kabak kafaları :)))
kağanıma bak yerim ben onu ham yapar teyzesi maşallah kıyamam canım benim

:))) teşekkür ederis tetesi şimdi kağan gece uykusunda pposunda pireler uçuşuyo :)))
kaydirigubbakcemile3
burcum kağanın çoraplarının aynısı durudada var :))))))))))))))))))))

:))) çok severek giydiriyorum onları patileri var altta :)))

Teşekkür ederis tetesiii :))) ye onu ye ısır poposunu :)))kaydirigubbakcemile3
eveeeeett bizde de vaaar bi de yeşili var :)

yeşilide güzel olur

Ay gıcık oldum o müdüreee bide müdür diye vermişler tepenize heklava:

:1hug::1hug:

evet esenciğim cnm yaaa çok güseldi kızz senin içinde kurtlarımızı dökeriz sen yeterki isteee hehehe

Tesekkür ederım kızlar gecmişi bile tam okuyamıyorum alıntılı yazamıyorum kusura bakmayın kızlar.

Yıne cok zor uyuttuk Borayı valla o uyudu ben balkona cıktım ağladım acıldım biraz.Neden böyle benım bebeğim ya kızlar cok caresız ve yorgunum.Bugun abdest alıp dua ettım bol bol allah yardımcım olsun.Ne ilaçne dr care oldu.

Hep ağlıyor kıyamıyorum 5 aylık cocuğun sesi kısıldı ağlamaktan ve bağırmaktan.

Gülhancım cnm iç organlarına kulağına kemiklerine fln baktırdınızmı cnm ya bi ağrısı olmasın kuzucumun:1hug:

Baktırdım Burcum ya idrar kaka tahlıllerı yapıldı.Her ay mutlaka dr gıdıyor heryerıne bakıyor kadın yok birseyı.Ağrısı olunca ağlaması farklı zaten sınırden ağlıyor hep.Bilmiyorum kı persembe yıne gidicem dr sorayım tekrardan.

canım ya Allah kolaylık vrsın yoruluyorsun tabı bıze geldıgınde bıle 2 dakıka oturamadın hala öylemı canım ya
benım nazlı ılk 3 ay oyleydı kafayı yıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…