sağol banucum iyiyim sen nasılsın baya bi olaylar geçmiş seninde başından,ne yapcaksın cnm herkes iyi kötü bişeyler yaşıyo işte Allahım can sağlığı versin hepinizede, bundan sonra önemli olan o!
burcu bizimde döküldü cnm saçlar ama kel değilizz,sarı olduk sadece!
obez olmasındansa zayıf olsun sağlıklı olsun canım eşini takma kafanabengicim sağlığı iyi aslında ben takmıyorum ama eşim başımın etini yiyor nasıl zayıflar azmı besliyorsunuz şöyle böyle biliyorsun ben çalışıyorum annem bakıyor ama o herşeyiyle ilgilşeniyor ama bunu eşim anlamıyor.
kardeş başka ya iyi olmuş hasret gidermişsinizdirselam kızlar,
valla bende oğluşumdan fırsat bulupda yazamıyorum bir türlü,şimdi oyun halısında e eee diyip duruyor biraz önce uyutmaya çalıştım uyumadı şimdi uykusu geldi galiba,iki saatte bir en az yarım saat uyuyor..şimdi beni al diye ağlıyor ama (dayanamadım aldım uyuttum geldim)
haftasonu boluda okuyan kardeşim bendeydi ohh ne güzeldi özlemiştim,temizliğimide yaptı gitti sağolsun.sizleride çok özledim bu arada bi türlü fırsat bulup giremiyorum,bu yavrular bizi nasıl yoruyo böyle dimi!Dağhan maşallah bana çok düşkün,beni görünce kimseyi istemiyor,anneci oldu.Sizinkilerde öylemi?
çek de göreyim diyecektim ama :)Böcekçim hşgeldin
Kızlar şimdide anakucağında paşa oyuncağıyla oynuyo tutup atıyo ya cins benimki :))) bi ka foto çekeyim :)))
bayağı dökülmüş ama hala çoooooooooookkk yakışıklı maşallah belki kıvırcık çıkacaktır yerine
iyilik cnm , çekildim kenara kağanı izliyom kendi kendine takılmasını öğreniyo:kedi: sen nasılsın,
bide kağanın saçları döküldü ya sizinkilerin döküldümü kel oğlum diye diye kel yaptı adam ğluşumu yaananiknanik
yerim seni beeeeeeeeeennnn
iyiyim şekerim geçti gitti inşallah bu kadardır geçmişe sünger çektim gelecek daha önemli tatlım
kızlar eve gideceğim ıspanak makarna ve yoğurt var menüde yemek yapacağım birazdan çıkarım bende
tülaycım iyi akşamlar tatlım selini anneni kardeşini ve seni kocaman öpüyorum
burcum kağanın çoraplarının aynısı durudada var :))))))))))))))))))))
hayırlı olsun canım inşallah alırsınız darısı olmayanlarakızlar,biz sanırım ev alacağız:))):sm_cool::sm_cool::sm_cool: ayyy içim içime sığmıyor yaaa!!!!delikafaduldendelikafadulden
gerçi daha kesin değil,bu kadar heveslenmeyeyim,çünkü hayal kırıklığı çok kötü oluyor.:bbo:
karşı komşumuzun bir dairesi vardı şimdi oturduğum yere yakın bi yer,hatta balkondan gözüküyor. çok uygun fiyat söylemiş, ailecek iyi görüştüğümüz için.
asıl düşüncemiz tarsustan kaba inşaat bir ev alalım, zaten 4-5 yıl daha buralardayız,biz memlekete dönene kadar yavaş yavaş içini keyfimize göre yaptırırız diye düşünmüştük.
ama hem burda kira verip hem de ev için çekeceğimiz krediyi ödemek ağır gelebilir diye düşündük.
burdaki evi de eşim görmüştü ama ben hiç görmemiştim. git bi bak dedi. biraz önce gittik komşumla baktık. çok beğendim:lepi::lepi:
biraz düşünelim.
anaaaa kız araba almşlar daha ne istiyorsun bi<ze hiçbişe yapmadılar ama tabi eğer adillerse size de hatırı sayılır bir yardım yapmalılarrrinşallah banucum. amaa şimdiki sorunumuz şu;
eşimin ailesi kaynımı evlendirecekler,bu ay sonuna düğünümüz var. kaynım tarsusta. ve kaynanamgilin 2 tane evleri vardı tarsusta. birinde kendileri oturuyor,birini de işte 20milyar filan tadilat yaptırıp kaynıma verdiler.
yeni evlendiğimizde bize de sıfır arabamızı almışlardı ama ev ile araba bir olurmu?? bize 25 milyara araba aldılar, kaynımın evi 80-90 milyara geldi.
sorun şu ki; bize ne kadar yardım yapacaklar??? eğer onlar adaletli davranıp güzel bir yardım yaparlarsa,biz bu evi çok rahat alırız. yapmazlarsa yine alırız ama biraz sıkıntılı olur vee onları bu adaletsizliklerinden dolayı asla affetmem!!!klava: klava: akşama konuşacaz bakalım. bekliyorum.:1closedeyes:
oh hadi atlattın şükür hayırlı olsun tekrardan tatlımmSelam Kızlar,
Umarım herkes ıyıdır.Hasta olan bebış ve annışlere coooook gecmış olsun.Gecmış bırıkmış okuyamadım.Biraz önce kayınvalıdemı gönderdım bende.
Borada uyudu sıze koştum.Ya kızlar cok huysuz bu cocuk vala ağrımadık yerim kalmıyor.Gözunun içine bakıyorum uyusun diye.Simdide yeni modası uykusu gelince cıldırır gıbı ağlıyor.Ayaktan atıyor kendını,salıncakta durmuyor nasıl uyur bu velet bilmiyorum.Ve uyanıkken hep ilgi ve kucakta gezme 5 dk kendisini oyalamıyor.Esımde cok zor bu iş demeye başladı artık.Ama allahtan babannesini yabancılamadı bide onunla uğrasıcaktım.
Bizimde 5.ayımız dün bitti.Ama sünnetten dolayı dr ası yapamam 15.gelin diyor.Ama ek gıda işi için tel acayım cocuk bıktı kabak,patates ve havuçtan artık.
Gelelim sünnete.Erken yaptırmak isteyenler varsa kesinlikle tavsıye ederim.Çok kolaydı.Sadece 1. gün biraz canı acıdı oda cok az ağladı.
Genel aneztesı uygulandı.6 yasa kadar öyleymiş.9da hasteneye gittik.12 de aldılar Borayı tabı 3 saat actı.Ama ben giderken 200 cc muhallebi yedirdiğim için acıkmadı bile.1 saat sonra geldi kuzum tabı biraz uykuluydu.Uyanınca hiç problem yasamadık.Bezıne merhem sürüp sık değiştirdik altını.2 gün sonrada yıkadık.Şimdi şişliğide indi rengide normale döndü.İste böyle bacılar....
Ay cok sey birikmiş ama artık burdayım yazarım bol bol
Bide benım çiftlik acılmıyor ya...
ohhhhhhh sefan olsun birsen hanım dökmüşsün kurtlarını ben de oynamak istiyorum banane yaaaaben geldim ya bu ikinci yazışım ya sitede sorun var yada benim nettee
geç geldim ....aksam düğünden geç geldik yattık ettik sabah dokuzbuçukta kalktık
çocuklara kahvaltı hazırladım....yedirdim sonra kendimiz ettik....
sonra faceye resimleri yükle geçmişe bak ancak geldim....
beni soranlar olmuşş anacığım ancak gelebildimm....
herkeslere tünaydın güsel haftalar diliyorum....
gelelim düğüne çok güzel bir düğün oldu harikaydı herşey ,heleki kızımız çok çokk güzeldi
gelinliğ,saçı,makyajı,tam bir uyum içindeydi taş bebek gibiydi
düğün başlamadan slyat gösterisi oldu kızımızla damadımızın resimleri bebeklik resimlerinden
sevgili iken çekildikleri, sözleri ,nişanları.....ve sevdiği akrabalarının veeeeeeee
alişimle ömüşümün resimleri ,halam alişe kıyak geçmiş iki tane ufacık hallerinin resmini
koydurmuşş....nikah salonda oldu....başta erkek tarafı başladı pek sönük kaldılar
sonra biz aldık oyun işini kızın annesi yani ,halam giresunlu,babası (eniştem)çanakkaleli
ama kızımız sürekli giresun karşılaması kolbastı isteyince kızın babasına giresunun neresindensiniz diye sormaya başladılar....
bana gelinceee eşim ve çocuklar evde kaldı hem uzak oluşu hemde şahsi arabamız olmayışı bizi caydırdı....
ha diyince kalkıp gidemeyiz dedi eşim....o evde kaldı küçük aşklarımla....
ben bi oynadım bi oynadımm anam ayakkabılarımı çıkarmısım çorabın altı parçalanadı
acısını çıkardım yani....süper geçtiii gece 1 geçiyordu eve geldik....
aynı yemeklerden bizde de var tevafuk olmuşşiyiyim şekerim geçti gitti inşallah bu kadardır geçmişe sünger çektim gelecek daha önemli tatlım
kızlar eve gideceğim ıspanak makarna ve yoğurt var menüde yemek yapacağım birazdan çıkarım bende
tülaycım iyi akşamlar tatlım selini anneni kardeşini ve seni kocaman öpüyorum
ayyy çok sinirliyim!!! tam dışarı çıkıyoduk,oğluşu sağlık ocağına götürmek için, benim müdürle konuştuk ücretsiz izine ayrılıyorum ya ben,onun için. dilekçeyi ayın 5'inde verdim ben. gerizekalı beyinsiz adam,milli eğitime göndermemiş. daha bugün götürmüş. eee bugün ayın 12'si. maaşlar yapılmış maliyeye gitmiş!! eee ben izinde olacam bu ay çalışmayacam, neymiş efendim maaş yatacak,çekip faizi ile beraber maliyeye iade edecem!! adamın sorumsuzluğu yüzünden ben kaç saat uğraşacam, ödeyeceğim faiz de cabası!!
neyse tam da dışarı çıkıyoduk,gidip yanına bi kapışalım dedik. anaa araba çalışmıyor! onu ettik bunu ettik çalışmıyor. bide bizim araba otomatik vites, çok da kurcalamak istemiyoz. müdür gidecek, sağlık ocağı kapanacak! attık oğlanı bebek arabasına sürr!! :)) müdüre yetişemedik. neyse zaten yapacak bişey de yok artık. sağlık ocağına gittik kuzumu tarttırdık. 7800gr geldi. 500gr almış bu ay. bana hiç almadı gibi geliyodu ya neyse bunada şükür:))
eve döndük geri,kociş arabayla uğraşıyordu. şükür aküdenmiş problem. hallettiler. şimdi de bi arkadaşını yemeğe getiriyormuş ya!! bu saattemi söylenir bu? deli edecek bu adam beni!!klava:
gidimde bişiler hazırlayım.
sağol banucum iyiyim sen nasılsın baya bi olaylar geçmiş seninde başından,ne yapcaksın cnm herkes iyi kötü bişeyler yaşıyo işte Allahım can sağlığı versin hepinizede, bundan sonra önemli olan o!
burcu bizimde döküldü cnm saçlar ama kel değilizz,sarı olduk sadece!
kağanıma bak yerim ben onu ham yapar teyzesi maşallah kıyamam canım benim
burcum kağanın çoraplarının aynısı durudada var :))))))))))))))))))))
obez olmasındansa zayıf olsun sağlıklı olsun canım eşini takma kafana
benim de annem bakıyor gözüm kapalı güveniyorum ona
kardeş başka ya iyi olmuş hasret gidermişsinizdir
çek de göreyim diyecektim ama :)
bayağı dökülmüş ama hala çoooooooooookkk yakışıklı maşallah belki kıvırcık çıkacaktır yerine
yerim seni beeeeeeeeeennnn
geleceğe bak banucum iyi dayandın mutlaka bi şkilde alacaksın mükafatını öp kızlarını benim için :)
eveeeeett bizde de vaaar bi de yeşili var :)
ayyy çok sinirliyim!!! tam dışarı çıkıyoduk,oğluşu sağlık ocağına götürmek için, benim müdürle konuştuk ücretsiz izine ayrılıyorum ya ben,onun için. dilekçeyi ayın 5'inde verdim ben. gerizekalı beyinsiz adam,milli eğitime göndermemiş. daha bugün götürmüş. eee bugün ayın 12'si. maaşlar yapılmış maliyeye gitmiş!! eee ben izinde olacam bu ay çalışmayacam, neymiş efendim maaş yatacak,çekip faizi ile beraber maliyeye iade edecem!! adamın sorumsuzluğu yüzünden ben kaç saat uğraşacam, ödeyeceğim faiz de cabası!!
neyse tam da dışarı çıkıyoduk,gidip yanına bi kapışalım dedik. anaa araba çalışmıyor! onu ettik bunu ettik çalışmıyor. bide bizim araba otomatik vites, çok da kurcalamak istemiyoz. müdür gidecek, sağlık ocağı kapanacak! attık oğlanı bebek arabasına sürr!! :)) müdüre yetişemedik. neyse zaten yapacak bişey de yok artık. sağlık ocağına gittik kuzumu tarttırdık. 7800gr geldi. 500gr almış bu ay. bana hiç almadı gibi geliyodu ya neyse bunada şükür:))
eve döndük geri,kociş arabayla uğraşıyordu. şükür aküdenmiş problem. hallettiler. şimdi de bi arkadaşını yemeğe getiriyormuş ya!! bu saattemi söylenir bu? deli edecek bu adam beni!!klava:
gidimde bişiler hazırlayım.
Iyi Aksamlar Kizlar,
Doruk uyudu az önce, bugün armut püresi tattirayim dedim. Cok sevdi yarim kavanoz yedi neredeyse, versem hepsini yiyecekti. Az önce emerken memeyi birakiyor ve agzini sapirdatip yine istiyor sipa:) Istahli olacak galiba.
Bu arada Burcu ve Seher, benim kafam karisik, her kafadan bir ses cikiyor su memeden kesme konusunda. Doktorda dahil kesebilirsin dedi. Ama vazgectim, haklisiniz emebildigi kadar emsin oglum, bir zarari yok nasil olsa...
Tesekkür ederım kızlar gecmişi bile tam okuyamıyorum alıntılı yazamıyorum kusura bakmayın kızlar.
Yıne cok zor uyuttuk Borayı valla o uyudu ben balkona cıktım ağladım acıldım biraz.Neden böyle benım bebeğim ya kızlar cok caresız ve yorgunum.Bugun abdest alıp dua ettım bol bol allah yardımcım olsun.Ne ilaçne dr care oldu.
Hep ağlıyor kıyamıyorum 5 aylık cocuğun sesi kısıldı ağlamaktan ve bağırmaktan.
Baktırdım Burcum ya idrar kaka tahlıllerı yapıldı.Her ay mutlaka dr gıdıyor heryerıne bakıyor kadın yok birseyı.Ağrısı olunca ağlaması farklı zaten sınırden ağlıyor hep.Bilmiyorum kı persembe yıne gidicem dr sorayım tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?