herkeze hayırlı geceler emme krizimiz var çooook zor emziriyorum işin garibi verilecek alternatif yok hep emiyodu varyaa bizim alt kattaki karının nazarı değdi inanmıyodum çok ama değmez neresine değsin benim oğlumun diyodum fakat bi gün bize gelmiş onunki emmeyi bırakmak üzere mama tatlı gelmiş süt az geliyomuş onun karı durmadan ay ne güzel emiyo ay ne güzel emiyo seninki emiyo dedi durdu gözü kaldı yavrumda napcam ben yaaa bune şimdi kaynanam her çocuk 5 ayında onu yapar mecbur emecek verme bişey diyoda içim el vermiyo 4 saat falan aç kalıyo kerata yaa resmen kucağımda köprü kuruyo uyku zaten zamansız kafaya göre takılıyo işte oyunu öğrendi tatlı geliyo artık herkezi öpüyorum tekrar hayırlı geceler
merhaba kızlar baya uzun zamandır yazamaya fırsat bulamıyorum heraan durunun yanındayım kucagımdayken okuyoruz ama yazamıyorum gecen hafta bebgımı düşürdüm yataktan ıkı dakka arkamı döndüm pat dıye ses geldı cok hareketlıler herkez dıkkatlı olsun ben düşürmem dıyodum her dakka yanındayım dıyodum ama kaş göz arası dönüyolar helekı hareketlıyse cok zor allahbıdaha yasatmasın o agladı ben agladım hala yatak odamda yatamıyorum gozumun onunden gıtmıyo aglaması allah bıdaha yasatmasın ınsallah
persembe gunu işe baslıyorum Çok üzgünüm çoook geldı gorumcem sakaryadan o bakacak bızım kıza ama evın ıcınde bı 3. zor olucak galıba alısmısız esımle basbasa olmaya hep allah yardımcım olsun ne dıyım
ek gıdalarada basladık buarada bızım kıs memeden baska bıseyı agzına sokmuyodu ama 1 haftadır mılupanın pırınclı sutlu muhallebısını ıkı öğün verıyorum dun gece 12dede verdım gece cok kalkıyo karnı doysun rahat uyusun dıye ama aksam 8de verılmelıymıs öle okudum ınternette bızım doktorda saolsun yogurda basla ıstersen muhallebı ver dedı okadar ınsan bı program falan yapar yogurdu nasıl yapmam gerektıgını bıle sölemedı garıp ama adam ıyı doktor napalım
gecmısı takıpteyım sureklı yazamasamda unutmayın benı emı anacım
merhaba kızlar baya uzun zamandır yazamaya fırsat bulamıyorum heraan durunun yanındayım kucagımdayken okuyoruz ama yazamıyorum gecen hafta bebgımı düşürdüm yataktan ıkı dakka arkamı döndüm pat dıye ses geldı cok hareketlıler herkez dıkkatlı olsun ben düşürmem dıyodum her dakka yanındayım dıyodum ama kaş göz arası dönüyolar helekı hareketlıyse cok zor allahbıdaha yasatmasın o agladı ben agladım hala yatak odamda yatamıyorum gozumun onunden gıtmıyo aglaması allah bıdaha yasatmasın ınsallah
persembe gunu işe baslıyorum Çok üzgünüm çoook geldı gorumcem sakaryadan o bakacak bızım kıza ama evın ıcınde bı 3. zor olucak galıba alısmısız esımle basbasa olmaya hep allah yardımcım olsun ne dıyım
ek gıdalarada basladık buarada bızım kıs memeden baska bıseyı agzına sokmuyodu ama 1 haftadır mılupanın pırınclı sutlu muhallebısını ıkı öğün verıyorum dun gece 12dede verdım gece cok kalkıyo karnı doysun rahat uyusun dıye ama aksam 8de verılmelıymıs öle okudum ınternette bızım doktorda saolsun yogurda basla ıstersen muhallebı ver dedı okadar ınsan bı program falan yapar yogurdu nasıl yapmam gerektıgını bıle sölemedı garıp ama adam ıyı doktor napalım
gecmısı takıpteyım sureklı yazamasamda unutmayın benı emı anacım
iyi gecelr kızlar
semacım nazardır o benimde ööle gıcıkbiri ayyy emiyor yaramısta sütün falan demişti komsumdu hatta ertesi gün göğsüm yara odu emmemeye basladı.nazar duası oku sen...
seherim allah kolaylık versin tatlım...2 tane çooook zor..
burcu kız damadımın kafasına laf etmesinler söööle o tanıdıklara:)
Günaydın cnm, inş. öğrencilerin bugün sessiz durur sende rahat edersin..günaydınnn
Ahsen uyuyorken bir bakayım dedim şimdi kahvaltı yapıcam sonra okula gidicem sesim iyice gitti nasıl ders anlatacaksam orası da meçhull
bigudi geçmiş olsun canım dikkat et duru yaa işe başlamak çok zor Allah yardımcın olsun
herkese hayırlı günler kızlar öpüldünüzz
günaydın kızlar. ben uyuyodum ama oğluşum uyanınc zzoorrla kaldırdı benide:))
esencim çok kötü yaa,çocukları susturamazsın bile( bari her ders için öğrencilerden birini seç,sen öğretmensin bu ders de. hoşlarına gidiyor,hemde sen çok yorulmazsın bacım.
burcu sen yokken ben kendim çalıp oynuyodum, şimdide sen benim yerime geçmişsin:))
bize gelince,bugün 5. ayımız bitti:))) öğleden sonra babamız gelince ölçülerini almaya gidecez kuzumun. bu ay çok kilo almamaış gibime geliyor ya hayırlısı(
günaydın herkese iyi haftalar nasılsınız kızlar bilgisayarım yapıldı sonunda şükür :)))))
Günaydın cnmmm :))) hşgeldinnn , geçmişi okudum ddemin bana düğün yapmadılar demişsin içten içe üzüldüm canım yaa bi resim bari çekilseydiniz gelinlikle çekildinizmi:1hug:, Allah onları bildiği gibi yapsın emi...klava:
kızlar,biz sanırım ev alacağız:))):sm_cool::sm_cool::sm_cool: ayyy içim içime sığmıyor yaaa!!!!delikafaduldendelikafadulden
gerçi daha kesin değil,bu kadar heveslenmeyeyim,çünkü hayal kırıklığı çok kötü oluyor.:bbo:
karşı komşumuzun bir dairesi vardı şimdi oturduğum yere yakın bi yer,hatta balkondan gözüküyor. çok uygun fiyat söylemiş, ailecek iyi görüştüğümüz için.
asıl düşüncemiz tarsustan kaba inşaat bir ev alalım, zaten 4-5 yıl daha buralardayız,biz memlekete dönene kadar yavaş yavaş içini keyfimize göre yaptırırız diye düşünmüştük.
ama hem burda kira verip hem de ev için çekeceğimiz krediyi ödemek ağır gelebilir diye düşündük.
burdaki evi de eşim görmüştü ama ben hiç görmemiştim. git bi bak dedi. biraz önce gittik komşumla baktık. çok beğendim:lepi::lepi:
biraz düşünelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?