arkadaşlar göbeğinde tüyler fazlalaşan var mı?? ben de hiç tüy yokken bunların olması bir garip geldi gerçi normal doğumdan sonra dökülür diyorlar ama sizlerde de varmı merak ettim??
Merhaba kızlar, benimde bebeğim 25 mayısta doğacak kısmetse,insallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız
evet aynen.geçen karnıma bakarken benimde kıllar dikkatimi çekti.tüy şeklinde ama bende şaşırdım.halbuki ben kıllanma yapar diye badem yağı bile kullanmıyorum.birde kullansam ne olurdu acaba?
pınarcım kullanmıyorum sadece mustela kullanıyorum.
bende de var biraz ama şimdi çatlak olmasın diye bebek yağımı kullanayım yoksa krem mi arada kaldım.
Merhaba kızlar, benimde bebeğim 25 mayısta doğacak kısmetse,insallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız
Anammm mustela yapar mı acep :) Bende onu kullanıyorum ama şimdiik yok. teyzeme sordum şimdi meraklı olarak. Onda da ilk hamileliğinde olmuş ama doğumdan bikaç ay sonra dökülmüş. İkincisinde olmamış. Genel demek ki...
canım o yapmaz arkadaşlarımda kullanmıştı.hamileliğimin ilk başlarında vardı ama pek önemsememiştim şimdi göbek büyüyünce ve sertleşince dikkatimi çekti benimde:)))
kızlar bende patronumu gönderdim şehir dışına :)) şimdi oturabilirim keyfimce
kızlar benim gribim artacak herhalde. burnum hala çok sızlıyor. ağrının şiddeti giderek artıyor.allahım ne olur hemen geçsin.dua edin.neyseki yarın doktora gidiyorum. en azından belki bir ilaç filan yazar.
kızlar bende patronumu gönderdim şehir dışına :)) şimdi oturabilirim keyfimce
kızlar benim gribim artacak herhalde. burnum hala çok sızlıyor. ağrının şiddeti giderek artıyor.allahım ne olur hemen geçsin.dua edin.neyseki yarın doktora gidiyorum. en azından belki bir ilaç filan yazar.
kızlarrr ben doktora cıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi ayy titriyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?