2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar göbeğinde tüyler fazlalaşan var mı?? ben de hiç tüy yokken bunların olması bir garip geldi gerçi normal doğumdan sonra dökülür diyorlar ama sizlerde de varmı merak ettim??

evet aynen.geçen karnıma bakarken benimde kıllar dikkatimi çekti.tüy şeklinde ama bende şaşırdım.halbuki ben kıllanma yapar diye badem yağı bile kullanmıyorum.birde kullansam ne olurdu acaba?

Merhaba kızlar, benimde bebeğim 25 mayısta doğacak kısmetse,insallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız

Hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun bbeişin inşallah...

evet aynen.geçen karnıma bakarken benimde kıllar dikkatimi çekti.tüy şeklinde ama bende şaşırdım.halbuki ben kıllanma yapar diye badem yağı bile kullanmıyorum.birde kullansam ne olurdu acaba?

Dur bakim bi takibe alayım bende de çıkacak mı acaba? Normalde zaten genel olarak az tüylüyümdür. Belki bende de çoğalır...

pınarcım kullanmıyorum sadece mustela kullanıyorum.

Anammm mustela yapar mı acep :) Bende onu kullanıyorum ama şimdiik yok. teyzeme sordum şimdi meraklı olarak. Onda da ilk hamileliğinde olmuş ama doğumdan bikaç ay sonra dökülmüş. İkincisinde olmamış. Genel demek ki...

bende de var biraz ama şimdi çatlak olmasın diye bebek yağımı kullanayım yoksa krem mi arada kaldım.

Canım valla ben bebek yağını her duştan sonra nemliyken tüm vücuduma sürüyorum. Çatlak kremini ise her sabah karnıma ve basenlerime sürüyorum...

ben yaklaşık 1 aydır bebeyağı kullanıyorum ama bende de tüylenme oldu. acaba kullandıklarımızdan mı oluyo yoksa normal bir süreç mi anlamadım...
Buarada dr um sadece karnına diil göğüslerine de sür dedi ordada çatlaklar olur dedi ,bilginize...

bende mustela ve bebe yağı kullanıyorum şimdilik birşey yok ama hormonlardan oluyor heralde kızlar çünkü bebe yağını yıllardan beri duştan sonra kullanırım yinede takip edelim bakalım:):)

canım o yapmaz arkadaşlarımda kullanmıştı.hamileliğimin ilk başlarında vardı ama pek önemsememiştim şimdi göbek büyüyünce ve sertleşince dikkatimi çekti benimde:)))

canım o yapmaz arkadaşlarımda kullanmıştı.hamileliğimin ilk başlarında vardı ama pek önemsememiştim şimdi göbek büyüyünce ve sertleşince dikkatimi çekti benimde:)))

Neyse bacım yapıcak bişi yok. Olursa olacak artık. Dökülmesini bekleriz bizde :)

kızlar benim gribim artacak herhalde. burnum hala çok sızlıyor. ağrının şiddeti giderek artıyor.allahım ne olur hemen geçsin.dua edin.neyseki yarın doktora gidiyorum. en azından belki bir ilaç filan yazar.

kızlar bende patronumu gönderdim şehir dışına :)) şimdi oturabilirim keyfimce

Ohhh bak keyfine :)

kızlar benim gribim artacak herhalde. burnum hala çok sızlıyor. ağrının şiddeti giderek artıyor.allahım ne olur hemen geçsin.dua edin.neyseki yarın doktora gidiyorum. en azından belki bir ilaç filan yazar.

Ay canım ya tüh İnşallah geçer hemen canım. Bende yarın soracağım. Hani grip olmaya başladığımızı hissettiğimiz anda önlemini alabilelim diye ilaç ismi söylesin bari...

canım geçmiş olsun.bol limonlu sıcak su içsen faydası olur belki.

Evet ben bir gidip kendime limonlu sıcak su hazırlayayım en iyisi.çünkü hiç iyi değilim .sağolun kızlar.

Hayırlı cumalar kızlarr....

Herkez iyi keyifler yerinde maşşallahh...

duydumkii bursalı anneler buluşuyormuşşş ..biz İstanbullu annelerin başı kel mi??klava:klava:biz neden buluşmuyoruzzzz kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…