Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım ya taşınmadık evi topladık ama bizim şimdi yeni evde biraz tadilat yapıcaz onu bekliyoruz baya işimiz var yaniEsra iyi damadın merak etme tatlım.Eh artık iş düğüne kaldı.Sen tasındın mı nerelerdesin.
Ayse öyle olur canım işi gucu olmayan emek harcamayan herzaman daha sanslıdır.Sen dıdın dur.Su duğun işinden sonra belki daha cok destek olurlar beklesenız bıraz anlasıp
Filizcım sonuçları bende merak ediyorum.Nasıl bir yol izleneceğinide.Gönlum Normal cıkmasından yana ama bakalım.Doruk ta yabancılıyormuş ya kıyamam zamanla cevreye ve insanlara alışacaklar.Borada 2 aylıkken yabancılamaya basladı.
a.s.a.s.a.s.burcu nasılsın bitanem
günaydın arkadaşlar. nasılsınız? biz kalktık oğluşumla. yedik içtik,biraz oynaştık. geri uyudu kuzum şimdi. birazdan babamız gelecek yemeğe. yemeğimizde hazır.taze barbunya ve pirinç pilavı var menümüzdecokacimcoook bir de sizlere bakayım dedim.a.s.
kızlar oğluşuma mama sandalyesi aldık dün. çok hoşuma gitti,oğlum da çok sevdi. mama yemekten ziyade,vakit geçirmek için kullandık dün ve bugünkaydirigubbakcemile3 hemde rahat rahat tv seyretti kuzumkaydirigubbakcemile3 resmini eklerim birazdanyerimseniben
Merhabalar Herkese,
Yine yoğunluk patlıycam sıkıntıdan.Bi sabah işe geldiğimi hatırlıyorum birde çıktığımı ne zaman hafifleyecek bilemiyorum.Haftasonu arkadaşlarımızın düğünü vardı.Hazırlanırken yatak odasında yağızıda bizim yatağın ortasında koydum.Nerdeyse 5 m mesafeye biberonunu almaya gitmiştim.Bir döndmkü düşmüş.Aklım çıktı inanın nasıl bir korkuydu anlatamam.Allahtan geri geri kaymış ve ayaklarının üzerine basıp yana devrilmiş.Direk kafasının üzerine düşse ay allahım düşünmek bile istemiyorum.O telaşla bişey anlamadık korkudan.Doktorumu aradım.50 cm yüksek değilse düştüğü yer telaşlanma,gözlemle dedi.1 saat uyutmamamı söyledi.Gözbebeklerine bakmamı,kusması olup olmadığını sordu çok şükür bişey olmadı aman siz dikkatli olun.
Dünde tüm gün eğitim sunumundaydım girme fırsatım olmadı.Hepinizi çok özledim.Hakikaten çok sakinlemiş site.Ayşecim bu arada mama sandalyeniz hayırlı olsun bende alıcam en kısa zamanda.
merhaba kizlarr a.s.
yaklaşik 2 haftadir buraya bişi yazamadim..daha dogrusu yazmadim :) sıkılmıstım..cünkü bi ara cidden herkes (bende dahil) otomatige baglamişti..herkes bugun sunu yaptim bunu yaptim buraya gittim şöyle oldu böyle oldu diye rapor verip cikiyordu..birbirimizin nerdeyse kac kere tuvalete gittiğini bile biliyorduk ama ortada bi muhabbet yoktu..buda bana bi süre sonra sacma gelmeye basladi :) neyseki yavas yavas normale dönmüş buralar :)
hasta olan bebişlerimize acil şifalar inşaAllahel kadar bebeler hasta olunca insan mahvoluyor ya..Rabbim hepsini korusun inşaAllah..
gulhancim canim oglusun adam oldu heee :) yerim ben onu ya..cokta tatli cikmiş maşaAllahhh :) cok sukur sorunsuzca atlatmişsiniz..canim cok agliyor demişsin..yeme düzeni nasil? acaba azmi geliyor yedikleri ya..
esencim sanada kizçene cok gecmiş olsun tatlim..biran önce gecerde iyileşirsiniz inşaAllah..sicak banyo yaptir onu her gece..mikroplari atsin..
aysecim hayirli olsun mama sandalyeniz..ama daha erken diilmi ya onun için :) gerçi hiç araştirmadim..
sibelcim geçmiş olsun..cok sukur bişi olmamiş..Allah korumus..bir daha olmaz inşaAllah canim..
banucum senin işin hepimizden zor canim ya..2 cocuk..calişmak..evhanimliği..cocuklarda büyüdükçe ugrasida büyüyor sanki..ama sabir canim..inşaAllah karşiliğini alinca,feraha erince iyiki katlanmişim o sıkıntılara diyeceksin![]()
tülaycim canim sıkma canini kilo olayina..saglikli olsun da..bu ay cogu bebiş az kilo aldi..boya gitmiş zaten seninki maşaAllah![]()
gülşahcim işe basliyormussun hayirli olsun kolay gelsin tatlim :)
birsencim facede resimleride videolarida gördüm :) cok mutlu olsun kuzenin inşaAllahh a.s.
burcucum misafirin varmiş..Allah kolaylik versinkeltos olmus oglusun :) bizimkininde yenidogan zamaninda cok döküldü..şimdi yenileri cikiyor..kafa sekline takmişsin bu arada..cok güzel kafasinin sekli..saki öyle sirtüstü felan yatirip tepsi kafa yapma boncuguuuu :)
serros uyandi ben ucup geleyim :)
a.s.a.s.a.s.kesinlikle emzirebildiğin kadar emzir canım
off sorma ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum daha güzel bi yaşamı olacak deyip avutuyorum kendimi
kolay gelsin sana canım
hayırlı olsun canım benim oğluş uyuyo maşallah gece
ben yatmadan muhallebisini yedirip biraz da emziriyorum vitaminini verip yatırıyorum uyuyo umarım bi an önce düzelir kızının durumu bazen uyumuyodu çok zor oluyo o gün
güle güle kullan canım oturabiliyor mu rahatlıkla netten mi aldın ne kadar
kıyamam ya geçmiş olsun Allah korusun meleklerimizi
bir gelmişsin pir gelmişsin :)
hoş geldin
a.s.a.s.a.s.Selam Kızlar,
Benımde arkadasım geldı bugun Boradan 1 ay kucuk oğlu var kuzu masallah yavrum ağlamadı bıle gıdene kadar.Benım afacanda tam gaz devam.
Filizcım sağol.Ben hamılelıkten berı klasık musıc dınlerım.Hergunde evde acıktır musıc canım.Ama Bora cok dıkkat etmıyor sanırım.Masajı denememıştım bu gece denıyorum umarım sonuç alırım.Cok arastırma yapıyorum ve bır yerde okudum.Kolık sancıları yasayan bebekler ağrı cekmesede 6 ay ağlama krızını devam ettırırmış.Dış ortamı yasıtlarına göre daha erken farkedıp yabancılama yasarlarmış.Biliyorsundur Bora da kımseyı istemıyordu.Ve kıyaslamak doğru değil ama arkadaslarımın bebeklerıne baktığımda Bora cok farklı.Cok bılınçlı sesler,renkler ,kişiler herseye tepkı verıyor.Tabı bu ıyımı kötumu mechul tatlım.Ve cok komık ama kımseye söylemıyorum dr ıQ testı yapıcak 1 ay sonra.Cunku esım ilkokula 3.sınıftan baslamış.Ve aynı Bora gıbıymış
Tubışım hoşgeldın.Özledık senı.Evet erkek oldu oğluş sıra askerlıkte.
Burcu kolay gelsın canım.Bol bol bereket getırsın misafır insallah.
Sibelcım gecmış olsun.Allahtan bırsey olmamış.Gözun aydın.
bütün gün giremedim kızlar. biraz işim vardı. bi ara gittik alacak olduğumuz eve de baktık. ve flash haber!!okuyanlar bilirler,yazmıştım kaynanayla konuşacaz diye. konuştuk,tahmin edin ne kadar verecekmiş?? 10milyar!!! ben en az 20-30 verir diyordum!! nasıl bozuldum!!! kaynıma oluk oluk akıyor paralar, biz ev alacaz dedik 10 milyar düştü payımıza!! neymiş efendim traktör alacaklarmış!! bu yaştan sonra tarıma da başlıyolar Allahım yaaa!! kaynım ay sonuna evlenecek,doğru düzgün işi gücü yok. bunlarında tarlaları vardı, kiraya filan veriorlardı. eh artık kaynım çiftçi olacakmış! çok anlar ya gerizekalı. adam okumadı diye dertleniyolardı. keşke benimki de okumasaydı!! 80milyarlık ev yaptılar adama, eh bize de bişiler düşer diyorduk ev alırken. bu sefer de adamın traktörü çıktı başımıza!! hanfendi bid akıl veriyor,üstünü kredi çekin diyor!! biz düşünemiyoruz zaten o kadarını ya!! ayyy çok sinirlendim. bu dünyanın öteki tarafı da var,nasıl ödeyecekse bu adaletsizliğini!!
hemen canım yapalım sezeryanız ama napsakki Dırım kız şu fotoları merak ettim
kızlar sabah 6 da kalkıyorum 7 de işteyim 4 te evdeyim Türkiz özlemiş oluyor yemek onunla ilgilen derken zaman geçiyor eşimde pc yi bırakmıyor bana kısacası az giriyorum bu ara
öyle bir niyetimiz vardı ama ben kaynanamın daha iyi bir yapmasını bekliyrdum. şimdi biraz karıştı işler bakalım. zaten ev sıfır bina, yeni bitti. komşular yeni başladı taşınmaya. alırsak 10 gün içinde taşınacaz inşallah.ceren sizdemi ev alıyorsunuz hadi hayırlısı boşver kaynanayıda onlardan yarar olsaydı şaşardım zaten
canım benim düğünden sonra gelecek bi paraları yokki. ikiside emekli. verecekleri para zaten hep birikimlerinden olacak.Esra iyi damadın merak etme tatlım.Eh artık iş düğüne kaldı.Sen tasındın mı nerelerdesin.
Ayse öyle olur canım işi gucu olmayan emek harcamayan herzaman daha sanslıdır.Sen dıdın dur.Su duğun işinden sonra belki daha cok destek olurlar beklesenız bıraz anlasıp
Filizcım sonuçları bende merak ediyorum.Nasıl bir yol izleneceğinide.Gönlum Normal cıkmasından yana ama bakalım.Doruk ta yabancılıyormuş ya kıyamam zamanla cevreye ve insanlara alışacaklar.Borada 2 aylıkken yabancılamaya basladı.
a.s.a.s.a.s.
Seni okudum bu akşam bu menüyü yaptım artı fırında patates kfte ve prenses tatlısı yapdumm
Ayşe kız alcaz bizde, bi karar versek hangisini alıcamıza...[/B]
Ayşecim senin kaynanayı alabilirmiyim değiş tokus yapalım sende esas gıcık olunası kaynanayı görmüş olursun faydası hiiiiiiiiiiiiç yok hep zarar hep zarar :)))[/B]kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana ayrımcılık yapmış resmen kötükedihüso
ya bende onu merak ediyom ya şimdi risklimi olcak bizim dooğumlar ne zararı var sezaryanıın
:uhm:
öyle bir niyetimiz vardı ama ben kaynanamın daha iyi bir yapmasını bekliyrdum. şimdi biraz karıştı işler bakalım. zaten ev sıfır bina, yeni bitti. komşular yeni başladı taşınmaya. alırsak 10 gün içinde taşınacaz inşallah.
canım benim düğünden sonra gelecek bi paraları yokki. ikiside emekli. verecekleri para zaten hep birikimlerinden olacak.
afiyet olsun canım. ben çok beğendim bu aldığımızı. fiyatı da uygun. kullanışı da.
aman al senin olsun kaynana değilmi işte en iyisi kaynar kazana!!
sezaryeni de 2 yıl önermiyolar doğumdan sonra canım. ama zorda kalırsan olabiliyor.
aslında bakacak biri olsa çocuk küçükken ikinciyi yapmak en mantıklısı. bugün kuaförüme gittim. kadının 5 yaşında kızı vardı,ikincisi oldu. şimdi bulduğu yerde sıkıştırıyor kardeşini!! hiç yalnız bırakamıyoruz diyor. abla olan kız nasıl zayıflamış kıskançlıktan bir görseniz!!! kadın bana sıkı sıkı tembih etti,imkanın varsa 2 yıl içinde hemen ikinciyi yap diyor-tatlicadiarzu- bunun hakkını verdikte ikinci kaldılmaz:
Ayse seninkiler yine insafliymis, bizimkiler benim dogum öncesi kredi cektirdiler bize 17.000 Euro. Faiziyle olur 25.000 Euro. Doruk okula baslayana kadar ödeceyecegiz. Doruga güzel bir dogum hediyesi oldu anlayacagin. Üstelik esime vermediler krediyi, benim onayim gerekti. Bende salakligima doymayayim, imzaladim, simdi bosansak ya da esim ölse, mecburen ben ödemek zorundayim. Uyduruk bir ev vereceklerdi güyya, sözü bile gecmiyor artik...Aklima gelince sinirlerim öyle geriliyor ki anlatamam...Diger kaynima ev yapilmasini birak, ogluna bile yapildi evlenince.
Ya Doruk'u alistirmaya calisiyorum bende Gülhan'cigim, sürekli gezmeye cikartiyorum, telefonda ben konusurken, sesi aciyorum, olabildigince kalabalik yerlere gidiyoruz. Öyle aglamiyor ama temkinli davraniyor, güvende hissetmek istiyor kendini.
Esra'cigim hosgeldin. Esinde biraz anlayisli davransa...
Kızlar iyi geceler ben yatıyorum ve cok korkuyorum felaket bir fırtına ve yağmur var.
Ve 2.yı düşünen cesur bacılar sezeryan doğumdan 4 ay hamıle kalır ve doğum yapabilirsiniz....
burcu men varım ama önce mani versin rabbimm
bende varım mevlam nasıp ederse bunlar 4 yasına gelsın tekrar ıstıyorum ınsallah