• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Cnm belliki pişman olmuş, inan affetmesende yeriiii, amaaaaa sen affedersen ondan kat kat üstün olursun ve sana karşı ömrü ldukça ezik olur gibi geliyo bana, ama dediğim gibi ne yaparsan yap bu konuda hklısın kesinlikle
fisfisfis

yok be bitanem ne pişmanlığı abisini aramış önce abiside benim kardeşine kırgın olduğumu biliyor ya yengenide ara demiştir bende seni aradık o kadar bakmadın dedim oda önemsemedim gelen çağrıları dedi benimde bir kere daha zoruma gitti ben evimi açtım ona kendi hayatımdan çok şey verdim giderken bir teşekkür bile etmeden gitti sen olsan affedebilir misin canım yaaa

kızlar şimdi kasımda düğünü var eşimin erkek kardeşinin sizce gitmelimiyim babası bizim düğünümüze gelmedi anneside bostan korkuluğu gibi geldi gitti şimdi ben geçmişte yaşadıklarımı düşününce bile sinirleniyorum ki düğünde annesini babasını görüp geçmiş aklıma gelirse üzülürmüyüm sizce bana akıl verin ya kızlar

burcu evde olsam bende altı ay sadece emzirirdim yağmur tam bir yaşına kadar emdi onda çalışmıyordum ara verdim bir yıl kadar ama duruda ek besinlere dördüncü ayda yavaş yavaş başladık daha doğrusu zorunda kaldım çalışınca şimdi günde en fazla 100 cc anne sütü alıyor iyice azaldı benimde bugün 40 cc ancak çıktı sağınca

haklısın cnm bende 2.5 yaşına kadar emzirmeyi kesmemeyi düşünüyrum eğer kağan reddetmezse ve sütüm yeterse

yok be bitanem ne pişmanlığı abisini aramış önce abiside benim kardeşine kırgın olduğumu biliyor ya yengenide ara demiştir bende seni aradık o kadar bakmadın dedim oda önemsemedim gelen çağrıları dedi benimde bir kere daha zoruma gitti ben evimi açtım ona kendi hayatımdan çok şey verdim giderken bir teşekkür bile etmeden gitti sen olsan affedebilir misin canım yaaa

eşek hala eşek yani... bu durumda takmaaaaaaaaaa dicem evli evine köylü köyüne, senede 1 defa ya örürsün ya görmezsin , bende öyle yapıyorum kaynana ve görümce bozuntularınaaaaaa:oklava:

kızlar şimdi kasımda düğünü var eşimin erkek kardeşinin sizce gitmelimiyim babası bizim düğünümüze gelmedi anneside bostan korkuluğu gibi geldi gitti şimdi ben geçmişte yaşadıklarımı düşününce bile sinirleniyorum ki düğünde annesini babasını görüp geçmiş aklıma gelirse üzülürmüyüm sizce bana akıl verin ya kızlar

bostan korkuluğu gibi git cnm sende hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ilgilenme bile sorma umrun olmasın altını tak dönnn bence

Son düzenleme:
banucum ya bence artık üzülme geçmişide düşünme geriye bakıkca üzülceksin nasılsa o kızın yada ailesinin umrunda değilki.düğün konusunda bilmiyorumki canım içindn ne geliyorsa onu yap.

bostan korkuluğu gibi git cnm sende hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ilgilenme bile sorma umrun olmasın altını tak dönnn bence

burcum sağol canım gitmeyi düşünüyorum eşimi kırmamak adına ve erkek kardeşinin suçu ne ama ne zaman düğüne gitsem gözlerim doluyor içimde öyle çok şey kalmış ki :çok üzgünüm:

banucum ya bence artık üzülme geçmişide düşünme geriye bakıkca üzülceksin nasılsa o kızın yada ailesinin umrunda değilki.düğün konusunda bilmiyorumki canım içindn ne geliyorsa onu yap.

haklısın canım onlarım umrunda bile değiliz düğün konusunda kararsızım tatlım gideriz onla ra yaptıklarını bize hiçbirşey yapmadıklarını görünce sorun eder eşimle tartışırsam diye korkuyorum

burcu evet canım emdirebildiğin yere kadar emzir ama 6.aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaları tattır.arkadaşım 2,5 yaşına kadar emzirdi fazla ek gıda evrmedi şimdi oğlu hiçbişey yemiyor sadece süt zar zor yemeklerden veriyorlar onuda ya 1 kaşık yiyor ya yemiyor.bende nerdeyse 1 aya yakındır artık süt vermiyorum tamamen gitti gibi ama çlışan anne olmak çok zor:((

burcum sağol canım gitmeyi düşünüyorum eşimi kırmamak adına ve erkek kardeşinin suçu ne ama ne zaman düğüne gitsem gözlerim doluyor içimde öyle çok şey kalmış ki :çok üzgünüm:

:((( öyle cnm yaşananlar unutulmuy zaten unutulmasında... maalesef acı veriyolar hep...
:1hug:

civcivim çok geçmiş olsun ya deniz suyu ve ortibebe öneriyorum benim ömer öle düzeldi

Kız hülyaa geçmiş olsun prensesimeee inş. atlatır hemencik yaŞeniz

slm hatunlar...

gülhan'ım borayı anlatıyosun ya zaten degişik bi çocuk oldugu belli kuduruk oglun çok akıllı olacak maş. nazar degmesin ama şu testi çok merak ettim dr nasıl karar verdi test yapmaya?? senmi istedin??
bu arada kendine eziyet edip durma zayıflayacam die gayet formdasın bizim gibi yada benim gibi tosuncuk çıkmamışsın resimlerde...
sünnetinizde hayırlı olsun heyecanını paylaştım resimleri görünce..

sibel'im yagıza ve sana geçmiş olsun sanki benim başıma gelecekmiş gibi temkinlliyim niyeyse.. sana kolay gelsin ayrıca bidaha görüşemedik cnm ya mail geldi degilmi??

esen sana ve kızına çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize..

gülşah'cım işe başlıyormuşsun cnm hayırlısı olsun.. duru yagmurda düşmüş cnm ya geçmiş olsun olacak böyle kazalar sen dikkatli ol ve panik olma ya. görümceeyle aran nasıl bakabilecekmi kıza??

ayşe'cim mama sandalyesi ve eviniz hayırlı olsun kaynanalar ihtiyaç olunca kırparlar malesef...

filizcim doruk u ve seni çok öpüyorum ve şu cd olayına bende girişiyorum..

hülyacım geçmiş olsun benimde burnum tıkanıyo ya kabusum bu bennim temizligimde bitmediiii..

burcu mm 2.bebeler falan insanın fikri neyse zikride o olurmuş kakar verdin galiba?? büyük cesaret aynı şeyleri sil baştan belki seneye..

offf yaaaa unuttugum şeyler oldu kusura bakmayın..

heee tubayı merak etmiştim gelmiş.. herşey yolunda inş. hergünü rapor halinde okuyunca merak ediyo insan...

kızlar beni kızım tamamen bıraktı yani emmiyor 1 hafta oldu uykusundada deddedince ve emmeyince sagdıgımdada 10cc bile çıkmıyordu bunun içinmi saatlerce ugraşacam dedim ve 1 haftadır hiç sagmadım ve emzirmedim..
çok sıkılmıştım emmiyo diyo bıraktı işte diyip kestim birden.. birazda o stres kalktı üzerimden bu kadarmış saglık olsun.. yapıcak bişi kalmadı...

bişi soracagım kızıma çorba yaptımiçinde pat,havuc,kabak,brokoli,azyeşil merci,kırmızı meci ve 3 adet kuşbaşı et parçası attım pişince çıkarıcaktım içinden ama unuttum ve rondoya vurdum etler parçalanı ama çorba çok oldu 12 günlük çorbası çıktı düşünün yani..
tek ögünlük yapıp buzluga attım çıkarıp içine kaşık maması katıp yediyorum ve defne çok severek yiyor.. zararı olmaz inş. yeşil mercimekte atınca pratein çok oldu gibi geldi..
birsen sanada demişler paşalar kıymalı yiyebilir die onu görünce rahatladım bizim 6.ayımız 24bitiyo..

bişiler dha diyecektim emme unuttum gari..

geçde olmuş hepinizi öpüyorumm

çokk saolun kızlarrr ŞenizŞeniz

hoşbuldum canimm saolasin a.s.

hoşbuldum canim :) kiz belki cocuk klasik muzikten dolayi agliyordur :) sen mod değiştirmeyi dene bence :) eşinede maşaAllah..Bora'nin IQ sonucuda hayirlisi olsun inşaAllah..zeki olsun ama fazlasida zor oluyor cidden..oyuzden hayirlisi dedim :) buarada 6 aylik bebege nasil iq testi yapiliyormus onu merak ettim??

evet güzel bi fikir..benimde gecen gün buna benzer bişi geldi aklima..haftada bigün sirayla belli konularda araştirmalar yapip buraya yazalim..aslinda ayni şeye cikiyor..sonunda tartişiriz işte :) hem bişeyler ögreniriz hem güzel vakit geciririz..ne bilim işte :))

hoşbuldum canim ;)

Allah gözünü doyursun canim :D

bi tane daha :D Allah seninde gözünü doyursun ne diyim :DD

kuzum yaa gecmedimi halaaa :( sanada gecmis olsun canim..bolbol limonlu cay iç..

:)))))) ayseeeeee cocuk büyümeden kilo altini al derim :D büyüdükçe masrafiniz artcak yoksa :D

hülyaaa ilk madde biraz yanliş gibi geldi bana :D 18den sonra nikahsiz oturamaz felan deseydin bari kizim :D 18den önce oturmasinda bi sakinca yokki zaten :D

bişi olmaz canim afiyet olsun yarasin boncukuma :) daaa o corbanin içine bi daha neden kasik mamasi katiyorsunki?cok agir olur gibime geldi..merak ettiğin içinde tşkler canimmm a.s.

hemen ;)

tünaydin canim..cok sukur sen ve durucuk ygmurcuk nasilsiniz :)

bakalimmm :)

ay sende benim gibi..güya bugun uyuyacaktim..ama ne mümkün..serra hanim 6.30da uyandi..bi daha 8.30da yatti..inat ettim uyucam diye..tam dalicaktim 9da uyandi :D khvaltisini felan yedireyim derken uykum kacti gene :)) kaldim böyle :)

ay buda dogurcak anlasildi :)

hoşgeldin canim a.s.

kızz bu karuya kalsa 18 den önce alacak kızımı herhalde nikahsız oturamaz Çok üzgünüm çoook
hemde iç güvey gelcekk oğluşu bana ben vermem tek kızımı nasıl olsa o ikinci düşünüyor :dilcikar::dilcikar:

selam kızlar. şu ev mevzusunda bikaç arkadaş eşimin tepkisini sormuştu. (alıntı yapmayınca kim olduğunu unutmuşum,kusura bakmayın) eşim anasına hiiiç bişey demez!!! bana habire onları savunuyor. naapsınlar ,o çocuğun hiçbişeyi yok, benim maaşım var çok şükür!!! beni daha beter deli ediyor!!

bu arada benim kaynana 15.000'e çıkarmış limiti! bide biz arabayı satıp biraz daha düşük model bişi alalım,ordan da hiç yoksa 10.000 TL eve aktarırız diye düşünüyorduk. efendim arabayı satmayacamışız, kayınpeder öyle diyormuş!!! aslında bende arabamızı seviyodum,satmak istemiyodum ama adam böyle deyince gıcıklığına satmak istiyorum!! hem arabayı sattırma, hem keseyi açma, ohh ne ala memleket!! üstüne de çek krediyi, yıllarca onu öde!!! çok kızgınım çokk!!

annemle konuştuk biraz önce,o da beni gaza getiriyo yaa iyice gıcık oluyorum!! hep kocan yüzünden diyo! aslında haklı ama kocama laf söylesin de istemiyorum:((

kızlar yaa,çok canım sıkkın. hamileliğimden hatırlayanlar vardır belki,ben bişeyi kafaya taktımmı uyku bile girmiyo gözüme:(( gece 1,5 filandı uyuduğumda 5'te de geri uyandım. düşünmekten uyuyamıyorum:çok üzgünüm:

bacım herşeyde bi hayır vardır dert etme ne yazılmışsa o olacaktır zaten hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah a.s.

Bİde kızlar aklıma gelmişken siz tetenozun 3. dozunu vuruldunuzmu ben unutmuşum ya 3 ay geçti nerdeyse .napsamkii.birdahaki aşıya götürdüğümde vurulsam olurmuki acaba.

cnm ben 4.ay aşımızda yaptırdım 3.dozu kaydirigubbakcemile2

sağol tülaycım

ne resmi kızlar gerçi face yok ki burada göremem yasak

ayşecim çok şey istemiyorsun herkes ister bir evi olsun ama huzur daha önemli bitanem

kızlar az önce telefonum çaldı kim arıyor yüzsüz görümce gitti gideli ilk defa aradı bende artık arama beni abinle görüş benimle değil dedim çok kırgınım ona kıza beş yıl önce hediye ettiğim şeyleri bile küfreder gibi bırakmış gitmiş zoruma gitti bende benimde kapım sana kapalı dedim kapattım telefonu

yüzsüzz şey hangi yüzle arıyor seni beee :oklava::oklava:iyi yapmışsın:içelim:

Kızlar bugün kntrole gittik, oğluş iyi kg ı yine aynı almış ama bana önceki aylara göre az almış gibi geliyo heralde boydan olabilir , neyse ek besin fln yok dedi, ysa ben baya hevesliydim bu konuda , neyse nasılsa hep beslicez dimi sabredelim bi ay daha, bide kızlar ya ben bu ekbesin olayına çooooooook fransızım ya..benneyaptımki

maşAllah kaan bebişee kaydirigubbakcemile2herşey yolunda olduğuna sevindim cnm :hulya:

ek gıda işinide ilk zamanlar zorlansanda zamanla alışıyorsun mecburen ama bu alışma yaklaşık 1 ayını alıyor kaydirigubbakcemile3

ben olsam gitmezdimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

banucum bence böylesi daha iyi herşeyi kendiniz yaptınız onlar yaptıklarından kendi utansın bence göğsünü gere gere dimdik durmalısın.artı eşinin bundan suçu yok bence hiç olayı büyütme canım git düğüne hiçbişeyide takma canım.

burcu evet canım emdirebildiğin yere kadar emzir ama 6.aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaları tattır.arkadaşım 2,5 yaşına kadar emzirdi fazla ek gıda evrmedi şimdi oğlu hiçbişey yemiyor sadece süt zar zor yemeklerden veriyorlar onuda ya 1 kaşık yiyor ya yemiyor.bende nerdeyse 1 aya yakındır artık süt vermiyorum tamamen gitti gibi ama çlışan anne olmak çok zor:((

çok haklısın canım ek gıdaya geç başlayan bebekler ilerde herşeyi yemiyorlar malesef benimde sütüm çok azaldı çalışan anne olmak gerçekten çok zor

merhaba kızlarrrrrrr
baya oldu giremeyeli özlemişim sizleri ya
konulara fransız oldum tabi giremeyince uzun zamandır
eşim evdeydi
gerçi halen evde pazartesiye kadar
aam iş için bi yerlere gidebilir haber bekliyoruz
pc onda oluyor evde olunca bana pek değmiyor
bide benim okul işi var tabi
git gel bakalım ne olacak sonumuz
umarım tüm bebeişler iyidir

slm kızlar,,,
yorgunum çok yorgunum sırtım ağrıyor..oğlan beni bitiriyor,bu aralar hep mızmız,hiçbi iş yapmadan sadece onla ilgileniyorum,ama hep mızıldanıyor.
sızinkiler nasıl bu arada?
Size sorularım var kızlar,bugün 5.ayımız bitti 6. aya girdik,ee şimdi ne olacak bişeyler vermeye başlayacakmıyız ne vericez ne olur yardımcı olsun verenler...
Kan damlasını vermiyorum kabız olunca daha huysuz oluyo Dağhan doktora gidince sorucam!
Sizlerin bebişler nasıl,hiç bakamadım geçmişe uyumuşken derdimi anlatıyım dedim,yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hepinizi öptüm..

ay kızlar ya içim sıkıldı havada kapalı yağmurlu kuzucmuda özledimm:(:( uykum deseniz öyle çokki heran uykuya dalabilirim.

merhaba kızlarrrrrrr
baya oldu giremeyeli özlemişim sizleri ya
konulara fransız oldum tabi giremeyince uzun zamandır
eşim evdeydi
gerçi halen evde pazartesiye kadar
aam iş için bi yerlere gidebilir haber bekliyoruz
pc onda oluyor evde olunca bana pek değmiyor
bide benim okul işi var tabi
git gel bakalım ne olacak sonumuz
umarım tüm bebeişler iyidir

iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl

kızlar yaa şu ev mevzusu yüzünden çok sıktım sizi ama bişey sormak istiyorum.
biz şimdi ev için altınlarımı bozduracaz ya, bi tane de kaynanamın doğumda taktığı bilezik var. 55gr filan. nerden baksan 2 milyarın üstünde. iyi para. ama dün telefonda konuşurken onu bozdurma dedi. aynısından 2 tane almış,biri bana biri de çocuğu olunca eltime. yıllardır saklıyormuş bizim için. o yüzden bozdurma onu takarsın dedi. ne yapsam bilmiyorum yaa!! sevdiğim bir insan olsa asla kırmam. ama gıcığım ya kadına,ne dese tersini yapasım geliyor:oklava::oklava:
siz olsanız ne yapardınız? ya da ne yapmamaı tavsiye edersiniz?

kızlar yaa şu ev mevzusu yüzünden çok sıktım sizi ama bişey sormak istiyorum.
biz şimdi ev için altınlarımı bozduracaz ya, bi tane de kaynanamın doğumda taktığı bilezik var. 55gr filan. nerden baksan 2 milyarın üstünde. iyi para. ama dün telefonda konuşurken onu bozdurma dedi. aynısından 2 tane almış,biri bana biri de çocuğu olunca eltime. yıllardır saklıyormuş bizim için. o yüzden bozdurma onu takarsın dedi. ne yapsam bilmiyorum yaa!! sevdiğim bir insan olsa asla kırmam. ama gıcığım ya kadına,ne dese tersini yapasım geliyor:oklava::oklava:
siz olsanız ne yapardınız? ya da ne yapmamaı tavsiye edersiniz?
ben olsam bozdurmazdım cnm özenerek almış,hem iki milyar için değmez bence,onunda gönlünü al belki onun yerine verir sana o parayı,bi tanede takarsın hem bilmiyorum zevkine uygunmu ama..Hangi kayınvalide 55 gr.bilezik taktı gelinine burda soruyorum sana...hihoyyytyerimseniben

Back
X