kızlarrr ben doktora cıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi ayy titriyorum valla
Evet ben bir gidip kendime limonlu sıcak su hazırlayayım en iyisi.çünkü hiç iyi değilim .sağolun kızlar.
kızlarrr ben doktora cıkıyorum şimdi öpüyorum hepinizi ayy titriyorum valla
Görüyorumki kizlar hemen hemen hepiniz catlaklara karsi krem kullaniyorsunuz, ama size sunu söyleyebilirimki pek faydasi olmuyor ince bir deriye sahipseniz ne yaparsaniz yapin catlak olusuna karsi cikamiyorsunuz. Ben ilk hamilelegimde hic bir krem kullanmadim ama allahtanda hic catlagim olmadi insallah bundada öyle olur. Cildim kuru oldugu icin nemlendirici kullaniyorum:
Çatlaklar birçok hamile kadının karşılaştığı ve önleyemediği bir sorundur. Uzmanlara göre, çatlaklar ırsidir ve derinin çok içerisinde oluştuklarından çatlak önleyici kremler istenilen sonuçları veremeyecektir. Doğum sonrasında çatlak eğer hala pembe ise doktorun vereceği bazı ilaçlar belki yararlı olabilir, ancak kahverengimsi ya da beyazımsı bir renk aldıklarında maalesef yok etmek imkansızlaşıyor. Lazer teknolojisi bu konuda çok ilerlemeler kaydetmiş olsa da çatlakların tamamen ortadan kaldırmak için henüz yeteri kadar iyi bir yöntem değil. Göbekten aşağı doğru inen kahverengi çizgi ise doğumdan sonra kendiliğinden kaybolacaktır.
Birde ilk hamile olan kizlar yakinda göbeginizden alt tarafa kadar kahverengi bir cizgi olusacak bu hamileliginiz ilerledikce koyulasacak, ama dogumdan sonra birsey kalmiyor kisa zamanda kayboluyor hihoyyyt
kızlar ben kaçıyorum ..basım ağrıyor biraz.iyi hissedersem gelirim yine.öpüyorum hepinizi
antalyalı hamiş iki kişiyiz canım biz ne zaman buluşuyoruz:CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar merhaba,
Mutahhara çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.
Doktordan yeni geldim bende ilk defa Leyla Altuntaş'a gittim.Acayip memnun kaldım.Bu arada oğluşum geliyooo kesin öğrendik.Doktor teyzesi pipisinin resmini bile verdi bize :))
Nasıl olsa güzel prenseslerimiz çok artık talip olucaz hepsine.
antalyalı hamiş iki kişiyiz canım biz ne zaman
buluşuyoruz:CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar merhaba,
Mutahhara çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.
Doktordan yeni geldim bende ilk defa Leyla Altuntaş'a gittim.Acayip memnun kaldım.Bu arada oğluşum geliyooo kesin öğrendik.Doktor teyzesi pipisinin resmini bile verdi bize :))
Nasıl olsa güzel prenseslerimiz çok artık talip olucaz hepsine.
arkadaşlar süprizzzzzzzzzzz biz artık cumartesi günleri çalışmıyoruz çok mutluyum mayısa kadar :))) zaten sonrada hayırlısıyla doğum iznine ayrılacağım çok iyi oldu benim için
arkadaşlar süprizzzzzzzzzzz biz artık cumartesi günleri çalışmıyoruz çok mutluyum mayısa kadar :))) zaten sonrada hayırlısıyla doğum iznine ayrılacağım çok iyi oldu benim için
arkadaşlar canım sıkıldı biraz arkadaşım yeni doğum yaptı 2 aylık.kayınvalidesi bakcaktı bebişe ama evlerinde kedi var ve kediyi atmıyorlar bu yüzden arkadaşımda bakıcı tutmaya karar vermiş ve çok canı sıkkın ya insan kediye torununu değişirmi??
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun oğluşun... Nasıl herşey yolunda?
canım çok sevindim.ben zaten çalışmıyorum cts ve pzr ları çok iyi oluyor dinlenme açısından.
canım çok haklısın nasıl bir torun sevgisi bu anlamadım doğrusu bebek olan evde hayvan beslemek hiç doğru değil Allah arkadaşının yardımcısı olsun canım çok zor bebişi çok küçük ve tanımadığı birine emanet etmek hiç kolay değil kayınvalidesinin biraz duyarlı olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?