arkadaşlar canım sıkıldı biraz arkadaşım yeni doğum yaptı 2 aylık.kayınvalidesi bakcaktı bebişe ama evlerinde kedi var ve kediyi atmıyorlar bu yüzden arkadaşımda bakıcı tutmaya karar vermiş ve çok canı sıkkın ya insan kediye torununu değişirmi??
arkadaşlar canım sıkıldı biraz arkadaşım yeni doğum yaptı 2 aylık.kayınvalidesi bakcaktı bebişe ama evlerinde kedi var ve kediyi atmıyorlar bu yüzden arkadaşımda bakıcı tutmaya karar vermiş ve çok canı sıkkın ya insan kediye torununu değişirmi??
Saolasın canım herşey gayet iyi çok şükür26 aralıkta artık tüm organları ve gelişiminin takibi için 4 boyutlu ultrasona giricez.
arkadaşlar ben şimdiden yazayım da. sonra işim filan çıkar haber veremem.
malum yarın büyük gün. şimdi ben zaten 12:30 doktorda olacağım. yarında işten izin aldım gelmeyeceğim.bu sebepten dolayı sanırım kk ya yarın giremem. ama annemlere filan gidersem cumartesi yada pazar günü ordan yazarım size. yoksa pazartesi yazarım tamam mı şekerler haberiniz olsun şimdiden.yazmadım sanmayın.sizide merak ederim ya şimdi ne yapayım artık haftasonu giremezsem pazartesi görüşürüz.
Canım hayırlı haberler alırsın inşallah. Benden yarın 12'de gideceğim kısmetse. Hafta sonu ancak kayınvalidemlere gidersem nete girer durumdan haberdar ederim. Olmazsa bende pazartesi sabahı burdayım. Büyük güne az kaldı :)
inşallah sende hayırlı haberler getirirsin bize canım.ayy bir yarın sabah olsaydı. birde şimdi o kadar bekledik bekledik zaman geçmedi. doktorun odasında da ne kadar çok kalırsak kalalım hemen vakit geçer hiçbirşey anlamayız.birde bakmışız çıkmışız.
malum yarın büyük gün. şimdi ben zaten 12:30 doktorda olacağım. yarında işten izin aldım gelmeyeceğim.bu sebepten dolayı sanırım kk ya yarın giremem. ama annemlere filan gidersem cumartesi yada pazar günü ordan yazarım size. yoksa pazartesi yazarım tamam mı şekerler haberiniz olsun şimdiden.yazmadım sanmayın.sizide merak ederim ya şimdi ne yapayım artık haftasonu giremezsem pazartesi görüşürüz.
sanırım ondan cnm.1 saat ara verdim gecti gibi basağrım :). sanada gecmiş olsun cnmSağolasın canım bilgiler için... Bekleyip göreceğiz o zaman :)
Güle güle canım. Bende de var bugün baş ağrısı. Sanırım ekrana çok bakmaktan oluyor
ooo masallah cnm oğlusun hayırlı olsun..Kızlar merhaba,
Mutahhara çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın.
Doktordan yeni geldim bende ilk defa Leyla Altuntaş'a gittim.Acayip memnun kaldım.Bu arada oğluşum geliyooo kesin öğrendik.Doktor teyzesi pipisinin resmini bile verdi bize :))
Nasıl olsa güzel prenseslerimiz çok artık talip olucaz hepsine.
cnm ben hep c.tesileride çalıştığımdan ne sinir bişey olduğunu cok iyi biliyorum senin adına cok sevindim bol bol dinlenir gezersin bebişinle..arkadaşlar süprizzzzzzzzzzz biz artık cumartesi günleri çalışmıyoruz çok mutluyum mayısa kadar :))) zaten sonrada hayırlısıyla doğum iznine ayrılacağım çok iyi oldu benim için
benimde annem bakacak oturduğu evi kiraya verip benim yakınımda bir ev kiralayacağız allah nasip ederse.kadın kaç yıllık alışkanlıklarından vazgeçecek canım annem benim ya:)
arkadaşlar herkese iyi akşamlar....kendinize iyi bakın bebişlerede....
kızlarrrrrr ben şimdi dr geldim herşeyi çok güzel canlarım kocaman olmuş bebeğim kızlar dr göre 17+3 muşum yani nerdeyse 10 gün daha büyük ve cok yaramaz dedi hep zıplıyor.Cokta terbiyesiz canlarım bacakları bi açtı pipi ortada yani oğlum oluyor benim.Allah herkesin gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin eşimle birlikte hep gülüyoruz çok şaşkınız cok mutluyuzzzzzzz
kızlarrrrrr ben şimdi dr geldim herşeyi çok güzel canlarım kocaman olmuş bebeğim kızlar dr göre 17+3 muşum yani nerdeyse 10 gün daha büyük ve cok yaramaz dedi hep zıplıyor.Cokta terbiyesiz canlarım bacakları bi açtı pipi ortada yani oğlum oluyor benim.Allah herkesin gönlüne göre hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin eşimle birlikte hep gülüyoruz çok şaşkınız cok mutluyuzzzzzzz
arkadaşlar herkese iyi akşamlar....kendinize iyi bakın bebişlerede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?