ben kaçıyorum kızlar.hadi hepinize iyi akşamlar. çok heyecanlıyım.çok sabırsızlanıyorum.bye bye
herkese merhaba kızlaar.seherim merhaba canım,ayıp ettin ben varıma.sher gün meraktan çatlıyorum kuzucuğum iyi mi diye.oldu olucak eve bir ultrason alsak keşke.hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum.bu arada çok da kilo alıyorum.en son toplam 3 kilo almıştım.şimdi 4 olmuştur herhelde.böyle giderse doğumhane kapısından zor geçicem:roflol:
vallahi seherim ben başından beri birer birer ekliyorum kiloları,doğru düzgün bulantım falan da olmadı çok şükür.ondan herhalde iştahım hiç azalmadı.aksine arttı.bir de hamilelikten önce sigara içiyordum,öğrenince bebişimizin geleceğini bıraktım.onun da belki etkisi vardır.aslında önlem alsam iyi olacak ama şu iştaha dur denmiyooookaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli biz serviste gelirken bebişim müziğin sesine tepki verdi bir tarafımda hissettim kuzucuğumu yanımda oturan iş arkadaşım bile farketti çok güzel bir duygu Allahım çok şükür hepinizi öpüyorum güzeller kociş gelecek annemlere yemeğe gideceğiz oradanda eşimle sinemaya :)))))) muckkkkkkkkkkkkkkk
ben varım olmazmı.........................
herkese günaydııın... ben de geldim...
kızlar günaydın
bugün doktordaydım ben de
cinsiyetini öğrenecektik ama bebişimiz yüzükoyun yatmış :)
sağlıklı olsun da benim için hiç fark etmiyor
:) kıyamam ben ona .. göstermedi demek..gözünaydın cnm görmüşsün sende bugun bebişini.bugun cok var doktora gidecek olan.ne güzell.benim haftaya
canım çok sağol , her şeyin hayırlısı
ben de bugün üçlü test için kan verdim, sonuçları haftaya
bakalım inşallah herşey yolunda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?