inşallah cnm..herseyin hayırlısı.. bende haftaya vericem kan.bu gün gittiğinde ayrıntılı her yerine baktı mı doktor bebişin?
hayır canım maalesef
şansıma ultrason aleti çok kötüydü haftaya değiştirecekler dedi
çok moralimi bozdu o da
neyse
selam kızllarr herkez iyi inşallahh ayy bugün bi çok anne bebişini görecekk ne güzelll ..ama bende istiyorumm yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zaten bende şimdi aradımm randevuyu çarşambaya aldımm sizi kıskandım yahuu :roflol::roflol:
bu arada kabızlık sorunu yaşayan varmı kızlarr ben çok fenayımm ya şimdi dr aradımm dufalak diye bi ilaç varmış onu al dedi birde sabahları çay yasakk onun yerine sütlü nescafe yemeklerde prinç plavı yasak onun yerinede bulgur plavı yiyecekmişimmm
kızzzzzzzz seherimmm ben burda neler çekiyorumm sen beyaz melekle alışş veriştesinn değil miiiklava: klava: klava:
hem birazdanda kaynanamm gelecek temizlik yapmaya off off canımm hiç bişi yapmak istemiyor yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkese merhaba nasılsınız arkadaşlar biz evdeyiz bebişimle birde kızımla birlikte ohh ne rahat ev gibisi yok valla:))))))
selam kızllarr herkez iyi inşallahh ayy bugün bi çok anne bebişini görecekk ne güzelll ..ama bende istiyorumm yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zaten bende şimdi aradımm randevuyu çarşambaya aldımm sizi kıskandım yahuu :roflol::roflol:
bu arada kabızlık sorunu yaşayan varmı kızlarr ben çok fenayımm ya şimdi dr aradımm dufalak diye bi ilaç varmış onu al dedi birde sabahları çay yasakk onun yerine sütlü nescafe yemeklerde prinç plavı yasak onun yerinede bulgur plavı yiyecekmişimmm
kızzzzzzzz seherimmm ben burda neler çekiyorumm sen beyaz melekle alışş veriştesinn değil miiiklava: klava: klava:
hem birazdanda kaynanamm gelecek temizlik yapmaya off off canımm hiç bişi yapmak istemiyor yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya kızlar ben grıp oldum felaket oldum ya sadece parol ıcebılıyorum agrı kesıcı olarak ben ıhlamur falanda cok ıcemem hemen mıdem agrır bulanır ya
geçmiş olsun ben üç günde ilaç kullanmadan geçirdim gribi. tavsiye ederim ballı limon. ılık su
ya kızlar ben grıp oldum felaket oldum ya sadece parol ıcebılıyorum agrı kesıcı olarak ben ıhlamur falanda cok ıcemem hemen mıdem agrır bulanır ya
cnm kabızlık için sabahları aç karnına kuru kayısı ye 4 5 tane.üzerine 2 bardak ılık su iç.aralıksız birkaç sabah tekrerla bunu.çok işe yarıyor. oo çok sanslısın ne iyi kaynanan varmıs..
ahh canımm saol önerin için ama ben hiç sabah kalkmıyorum kii hep öğledenn sonra uyanıyorummmsanada çokk geçmişş olsun canımm baş ağrın için umarım en kısa zamanda geçerr a.s.
saol cnm.sen nasılsın bakalım? bende evdeyim bugun.havada cok soğumus zaten hiç çıkasım gelmedi dısarı.
merhaba arkadaşlar doktora gıden arkadaşlardan haber yok mu?
civciv olsun öğlen kalksanda farketmez kahvaltıdan önce yap dediğimi 15 20 dk bekledikten sonra kahvaltını yap.ben denedim gercekten işe yarıyor cnm
selam kızlar bu gün 3 lü testin sonuçlarını aldım sonuçlar gayet iyi çıktı çokkk mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?