2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. annemlere geldimde. hemen girip yazayım dedim. cumartesi malum doktora gitmiştim. herşey yolunda çok şükür. benim oğluş maşallah 6 gün ilerde gidiyormuş böyle giderse 4 kilo doğar dedi doktor.nasıl ellerini,kafasını filan hareket ettiriyordu görseydiniz. 250 gr olmuş.üçlü test içinde kan verdim. salı yada çarşamba alıcam sonuçları.sonra 1,5 ay sonraya randevu verdi. 17 ocakta gitcem tekrar.sabahları taze sıkılmış portakal suyu iç mutlaka dedi.birde pekmez içmem gerekiyormuş mutlaka.sizinde haberiniz olsun.kansızlık için.benim kan değerlerim normal ama doktor içmelisin dedi. birde doktordan önce sağlık ocağına gitmiştim bana tetanoz yaptılar. kolum çok ağrıyor sormayın. 25 aralıkta bir daha yapacaklarmış. aşı kartı verdiler bana.işte bizen böyle.inşallah diğer giden arakadaşlarımda hayırlı haberler getirisiniz.ben şimdi çıkıyorum.pazaretsi girerim tekrar.hepinizi öptüm.iyi akşamlar..

hayirli akşamlar hanimlar a.s.

öncelikle hasta olanlara cok cok gecmiş olsun a.s. test sonuclari iyi cikanlari tebrik ederim,hayirli olsunn a.s.

bebislerin cinsiyetlerini ögrenenlere hayirli olsun a.s. Rabbim hepimizin bebeişini korusun,saglikli,hayirli,salih evlat etsin inşaAllahhhh :)

doktora gidenlerinde hayirli haberlerini bekliyoruzzz

bana gelince :) biliyorsunuz hirsiz olayini..cuma günü anneme gittim..canim annem benim..evi daginik görüp moralim bozulmasin diye sabah erkenden tüm evi yerleştirmiş..bitek kapiyi gördüm..cok ilginç ama ya..o koca kilidi nasil ortadan kirabilmişler şok oldum..kilidi değiştirdik..ekstradan 3.kilidi yaptirdik..Allah'a emanet artik..

cok sukur pis hirsizlar bişey almamişlar..polislerin dedigine göre bunlar sadece altin hirsiziymiş..hiçbişeyi almamişlar cünkü..enazindan bilgisayari götürebilirlerdi..annemin emitasyon bi yüzügü vardi..bitek onu almişlar :)

babam yurtdişinda oldugu için annem altkatta ananemde kaliyor aylardir..oyuzden buzdolabinin felan fişi cekik,kapisi acik..belki oyuzden cok cok kariştirmadilar evi..cünkü geçen aylarda eşimin teyzesine hirsiz girdi..pis herifler dogmamiş bebegin giysilerinden tutunda mutfaktaki pirinc kavanozlarina kadar herşeyi dökmüşlerdi..annemin salon ve yatak odasini dökmüşler sadece..

polis muhakkak 2-3 kilidiniz olsun dedi..birini acarlar ama ikincisine cesaret edemezler dedi..cünkü yakalanma riski artar dedi..annem evdeyken bile alttan üstten kitlerdi..ama işte olcagi varmiş hrhalde..ogun bitek alti kitlemiş..bi o sokakta 20senedir bitek bizim apartmana hirsiz girmemişti..o da oldu..

neyse işte..annemin morali iyiydi..tahmin ettiğim kadar kötü olmadi cok sukur..2 gün orda kaldik..bugun eve geldik..bi bahaneyle bende annemle ananemle dedemle vakit gecirdim bolbol..

böyle işte hatunlar..kapilariniza pencerelerinize dikkat edin..tedbir sizden kismet Allah'tan

dikiş dikmem gerek şimdi..ama hiiiç dikemicem cok ters bi zamanda bu kursa yazildim..sabah uyanmak işkence oluyor..yarinda gidemicem büyük ihtimalle..temizlikte yapmam lazim..

cok sevindim canimmmm :) tombiş bir bebiş daha geliyor he diger randevun epey uzakmiş..ama geçer günler hizlica merak etme su tetanoz icin bende gitsem iyi olcak artik..hala gitmedim saglik ocagina :))

öptüm canim..hayirli aksamlar a.s.

çok teşekkür ediyorum sağol.evet randevum bayağı uzak. sende bir an önce git kaydını yaptır.aşı önemli çünkü.
sizede tekrar geçmiş olsun.allah bir daha böyle üzücü olaylar yaşatmasın.

teşekkür ederim iyi dileklerin için.evet yapıyor doktor.ilk önce gittiğimde ultrasonda birşeyler ölçtü.sonra teste gönderdi.

hımm unuttum arkadaşlar yazmayı. birde doktora ne zaman oynadığını hissederim diye sordum.22. haftaya kadar olabilir dedi.sizde endişelenmeyin oynadığını hssetmiyorsanız. ayy bu arada kolum fena ağrıyor aşıdan dolayı. kıpırtadamıyorum valla. birde griptimya onun için bir ilaç yazdı ama daha almadım.boğazımda da ağrı başladı.pazar gününü yatarak geçirdim valla.

cnm çok geçmiş olsun ben pek takip edemedim hırısızlık olayını duymadım yani......
allahım çok kötü bişey offff......benim eşim çok pinpiriklidir .....biz 6 katta oturuyoruz ama apartmanımız çok muhafazalı değil demir kapıyı açık bırakıyolar ....o yüzden evden çıkarken eşim heryeri kitler.....eğerki seyhate gidiyorsa bütün fişler tlf dahil çekilir camlara bakılır ....suları kontrol eder çöpleri toplar...öle çıkarız evimiz çatı katı hertarafı camla kapalı..neyse allah birdaha göstermesin çok çok geçmiş olsun yani...

bizde yarın 15 haftamızın içine gireceğiz yani çok ilginç bi hesap ben 13+2 deyken hemşire bana kaç haftalıksın dedi 13 dedim eminmisin dedi neden dedim tam 13 mü dedi yok 13+2 dedim o zaman 14 haftaya girdin sen dedi....eğer öle dersek 16 haftaya yol adlık.....inş.cuma günü bebeklerimi görecem cinsiyetlerinide öğreniriim ...kızlar bu ara çok uyuyorum neden anlamadım dün aksam saat sekizbuçukda uyudum sabah dokuzbucukda kalktım bugünde 2 ssat uyudum birdaha

bu arada göğüs ucumda sarı bişey vardı çıkardım böle yumuşak bişey sizlerde böle bişey varmı kızlar yawww

cnm gözünaydın..maşallah tombiş bi oğlan gelicek demek testin sonuclarıda iyi çıkar inşallah..

sevindim cnm ucuz atlattınız sonucta..allah beterinden korusun.

:) bende bu cuma göreceğim bebişimi cinsiyetinide söyler inşallah..bu cumada bizim büyük gün desene..:teytey:

canim uykuculuk bende de had safhada..hele sen ikiz annesisin cok normal uyumana bak

canim gögsünden cikan muhtemelen süt bezesidir..bende de genç kizken olmuştu..dedem doktor..o süt bezesi demişti..ama için rahat etmesi için sen genede kendi doktoruna bi sor

canim vallahi onun filizlenmesini bekleyene kadar zaten ultrason görüntüsü kesinleşir zaten bu grupta hemen hemen herkesinki kesinleşti

ben sahsen denemem..günah gibime geliyor..nimet sonucunda..ve keyfi yapilan bişey..hani bi zorunluluk olsa neyse ama ne bilim :)

sanada hayirli günler canim

Arkadaşlar herkese günaydınlar, iyi haftalar. Şimdi eşim ofise bıraktı. 9'a kadar uyuyacağım ama hemen siteye girip size cumartesi detaylarını vereyim dedim. Gittik kuzumu gördük. Doktorumuz tüm ölçümlerini yaptı. Bi bakalım doğru bilmiş miyiz kızmıymış dedi. Bi baktık bizim edepsiz prenses açmış bacakları bizi bekliyo. Yani kızımız tescillendi :) 218 gr olmuş. 5 gün önden gidiyor dedi. 3'lü test için kan alındı cuma çıkacak sonuçlar. 1 ay sonrada ayrıntılı ultrasonla tüm organları kontrol edilecekmiş. Onun için Amerikan Hastanesi'nden Rıza Hoca'dan randevu alıp bu hafta haber vericekler bana. Hamilelik bitimine kadar kullanmam için demir hapı verdi. Bacaklarımda ki ağrılar içinde her rahatsız olduğumda günde 3 taneye kadar alabileceğim magnezyum hapı. Tetanoz aşısını sormayı unuttum. Oda bişey demedi. Bu hafta bir arayıp sorayım da vakti varsa geçirmeden olayım bari. Bizim kız bir hareketli bir hareketli. Doktor şaşırdı. Geçen bir ayda hareketliliğinden hiçbişey kaybetmemiş dedi :) Sürekli dönüyor, taklalar atıyor, bacaklarını karate yapar gibi bi sağa bi sola sallıyor Birde bana çekeceği kesin. Ağzı hep oynuyor :) Kesin çenebaz olacak sırnaşık şey Elleri hep ağzında. Baş parmaklarından sıkıldığı zaman serçe parmağını ağzına sokuyor öyle güzel ki. He birde resmini koyayım teyzeleri. Ama maşşallah diyin kızıma Bu arada toplamda 4 kilo 800 gram almışım. Çok değil ama bundan sonra dikkat etmelisin dedi. Asıl bu aylardan sonra almaya başlayacaksın o yüzden biraz daha dikkat istiyorum senden dedi Bugün tam 4 ayımız bitti kısmetse :)
Haftasonumuzda hava güzel diye bol bol temiz hava aldık kuzumla. Hatta Darıca Hayvanat Bahçesi'ne gittik dün :) Kuzumuza ilk hayvan sevgisini aşıladık heralde artık :) Sonra babası bize sahilde yemek ısmarladı. Anlayacağınız çok keyifliydik bu haftasonu çoookk :)

Canım selam. Ohhh gördük çok şükür kuzularımızı. Sağlıklı olduklarını öğrendik. Hadi gözümüz aydın diyelim... Bu hafta bu keyifle çabucak geçer :) Zaten haftaya 9 gün tatil. Bi sonraki ay çabucak gelir. Test sonuçlarımızda inşallah sorunsuz çıkarsa tatil keyfi süper olur valla hihoyyyt Oğluşumuz tosuncuk mu olacak bakalım :) Allah nazarlardan saklasın inşallah Seninki hareketli benimki hareketli Allah sonumuzu hayır etsin bacım :dance:

Tüm hasta olan arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun...

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımın da gözleri aydın diyorum.

Umarım hepimiz sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı... :CüvCüv:

kızlar herkese günaydın iyi haftalar nasılsınız doktora giden ve cinsiyetlerini öğrenen tüm arkadaşları tebrik ederim :))))))))

günaydın arkadaşlar
pınar ojeli fıstık tebrik ederim kardeşler sonuna kadar hep böyle ağız tadıyla
mutahhara çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış

biz kuzumla işimize geldik çalışıyoruz yarın 3 lü test sonuçlarını almaya gideceğiz yine görücem meleğimi
doktora giden arkadaşlar bu kadarmı hadi kızlar haber bekliyoruz
birde kızlar ben bayram tatili için 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam ama 2 saat sonra mola var sizce bir sakıncası varmıdır.

Ilgın ve Marylin sağolun kızlar. Allah hepimize böyle güzel mutluluklar yaşatsın inşallah...

2 saatte bir mola verildiği takdirde bi skaıncası yok diye biliyorum canım. Öyle söylemişti doktorum. Bide arada kalkar otobüsün içinde bi hareket edersin sorun olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…