• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

hülyacım şimdi kitapta okuyorum,diş çıkaran bebeklerde yemeyi reddederlermiş başak mesela kulaklarını çekiştirip,ağazlarında bişey varmış gibi çenelerini oynatırmlarmı,şu anda dağhan ikkisinide yapıyo..huzursuzluk uykusuzluk hepsi dişler yüzünden gece uyanmaları bile ondan,diyoki kitapta gece uyandığında acıkmış olabileceğini düşünüp her seferinde beslemeyin onu yeniden eski düzenine döndürebilirsiniz,diş kaşınmaları ve ağrıları uyku arasındada hissedilebilrmiş ve ondan uyanırlarmış..bilginize..
Sağl cnmmmmmm
Selamlar,

Ferda o agrilardan bende de var canim, özellikle sabah kalktigimda yataktan dogrulamiyorum, bir süre kendime gelmem gerekiyor oglumu kucagima alabilmem icin. Gün icinde de oluyor zaman zaman...

Tuba Isvicre diyetine gectin demek. Bu hafta sonunda, kilo almana neden olmasin sakinkaydirigubbakcemile3 Saka bir yana, raporlarini bekliyorum, belki bende ilham alir baslarim aybasina böylece. Sürekli Dorugu bahane edip duruyor bilincaltim:olmaz: Bu arada dikkat et, hasta olmasin kuzucugun Annesi, insanin ici gidiyor, caresiz kaliyorsun ya...:çok üzgünüm:

Nurten, sabah yazacaktim gözden kacirmisim. Eger bebekte sakatlik riski yüksekse, bence kararlarini kari-koca versinler canim. Cok büyük bir yükümlülük sakat bir cocuk dünyaya getirmek. Öte yandan doktorlar umut var diyorlarsa, insan herseye ragmen dogurur bence.

Bu arada Doruk kac gündür azar azar günde 1 kere kaka yapiyordu, birazda ondan sancisi vardi. Öglene dogru bir kaka yapti, heryeri batmis bir vaziyette. Kivamida pek iyi degildi, yarin bir doktora götürmem sart oldu artik. Birde cisini yaparken kendini biraz titretiyor, sizde de böyle oluyor mu kizlar?
Banyo yaptirdim, bir rahatlamis, gözünü uykudan alamiyor, emip emip yatiyor. Umarim gece cektirmez bana...

Götür bakalm ne dicek, yok bizimki öyle yapmıyo

Birsom yaaa valla sen böle dedikçe bende çok daralıyorum.Senin tabi 2 kat fazla sorumluluk allah yardımcın olsun.Geçecek tatlım şu bebeleri 1 yaşına bi getirsek bize karada ölüm yok.

Nurtencim hiç bilmiyorum valla ama kızamıkçık testi ilk yapılan testler içinde hemen ne çabuk tespit etmişler şaşırdım valla.Halada bu kadar detay vermene rağmen aldırcam demesi çok ilginç o bu pimpiriklilikle doğan çocuğada bakamaz.Kaç haftalık olmuş bu arada?

Esencim sütün için üzülme tatlım ya dönemseldir muhtemelen üzüldükçe dahada gidiyor benden tecrübeyle sabit.

Pınarım kuzum nolmuş gelinim öle zilli aynı nişanlısı gibi ayakta durucak hep.Bunlar kendilerini 1 yaşında falan sanıyorlar sanırım :) bıraksak yürüyecekler...

Semoşum oğlanın bişeyi olmamasına çok sevindim.Bebek tüyleri demekki.

Burcucum doktorum banada bastırma demişti ama bu ay desteksiz sert yere koyun oturmayı öğrensin arada da bastırın dedi.Kağanıma maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah çok güzel yerim ben onu boncuk gözlerine kurbn olsunlar.Bu tipi görünce sabah sabah ne kadar kızsanda sakinleşirsin hemen.

Ayşecim ne güzel telaşlar valla kendi evine yeni bişeyler almak dekore etmek kolay gelsin.Arkadaşınada geçmiş olsun en kısa zamanda yeni bir melek versin rabbim.

Esracım kolay gelsin sana ev taşıyormuşsun tez zamanda işlerini bitirirsin inşallah.

Bir akıllı bıdık daha Recebimde çokkk tatlı çıkmış.

Filizcim çok çok geçmiş olsun doruk hastalanmış kıyamam.

Gülhan helal valla sana kilolar uçtu gitti manken gibi oldun diyebiliriz :)

Sağl cnmmmmmmmm
a.s.
herkese günaydın kızlar,bizde 8 de uyandık oğlumla,şimdi ikinci uykumuzdayız bu kez ayağımda,omzumda taşımaya halim yok vall,kopuyo omuzlarım sırtım,sizde yokmu bu ağrılar kızlar yaa bi bendemi var doktora da gittim iki kez olur diyo ama dayanamıyorum...
aysun,burcu,pınar bebişler süper valla,hepside birbirinden güzel bu veletlerin yaa...
banucum günaydın cnm..
knk geçmiş olsun umarım sorun çıkmaz cnm..
bende dıgıturk alıcam valla sırf baby tv için bizimkide çok seviyo tv yi..ama korkuyorum ..

Sağl cnmmmmmmma.s.
canim ya..işin zor..bundan kimsenin şüphesi yok :S ama kabullenmek lazim..bazen ben bile tek cocukla bunaliyorum..sonra diyorum "tuba bu işi biri gelip yapmicak,sen yapicaksin..şimdi yapmassan 2 saat sonra dahada sıkışcaksin ve gene yapicaksin" :) sürekli nasihat veriyorum kendime :D

canim bide su kilo durumunu söylemişsin..dügünde felan filan..birsencim istedigin kadar az ye..diyet gibi olmuyor maalesef..ben bi sabah bi aksam yerim normalde..ama işte kalorili şeyler yiyince gitmiyor..belki kilo almiyorsun ama vermiyorsun da..ee vermen gerektigini de bilince cok sıkıyor insani..yedikçe sıkılıyorsun,sıkıldıkça yiyorsun..bunlari kendi adima söylüyorum..ben öyleyim..öyleydim daha dogrusu..3.günüm bugun kendimi cok iyi ve mutlu hissediyorum..üşendigim herşeyide cok rahat yapiyorum..vs vs..sporda zaten mutluluk hormonunu arttiriyor..yani nacizane tavsiyem bu..belki senin sıkıntının bunlarla hicbir alakasi yoktur..ben sadece benimkine benzettiğim için bunlari söyledim canim ;)

ohh sende kafileye katildin sonunda şişkocuk :) zayiflamadan rahat rahat dalgami geceyim :D hadi hayirli olsun hayatim..inşaAllah tüm fazlaliklarindan kurtulursun..lütfen bogazna dikkat et..ki işe yarasin bu program ;) destekcin olarak arkandayim ;)

canim ya..birak kendi karar versin herşeye..nihayetinde kendi yasayacak..sende sıkma canini..

burcucum valla zor iş oluyor o ya..serrada bazen öyle yapiyor..hatta dün yapti daha..cildirasi geliyor insanin..biliyorsunki onunda uykusu var ama cadilar uyumuyorlar ya :))

resimlerede bayildimmm :) maşaAllah oglusumaaa :) videoyu daha izlemedim..izlerim birazdan ;)

günaydin canim..bizde seni özledik tatlim..işlerini hallette gel tez zamanda inşaAllah ;)

yesinler senin oglusunuuu :) maşaAllah subhanAllah :) bizde de yok baby tv..alsakmi yaf :) gerçi o birazda anne babayla ve cocukla alakadar bişi..benim kuzenimde birden konustu..ve okadar düzgün konusurduki administration bile diyordu :D ben dedirtiyordum :D tevfik dedirtiyordum bide :D bütün zor kelimeleri söyletiyordum,söylüyordu cadi :)

günaydin tatlim..cok sukur..sen nasilsin durucuk nasil?

canimcim cok sert basladigimi söylemişsin :) ama inan sert degil..he isvec diyeti için söylüyorsan evet sert :) ama zaten o öglene kadar sürdü :D sonra isvicre diyeti oldu diyorum ya :Pp ben normal zamanda da düzenli beslenmem..sabah ve aksam yerim..ögle yemegi anlayişim pek yoktur..oyuzden öyle saglik beslenmeler,3+3 yemeler felan bana uymuyor :) tabi şimdi mecburen ögle yemegi yiyorum..anneciginede maşaAllah..ama ben zeytinyagli yemeklerle yapamam valla :) bilincaltim onlari yemekten saymiyor :D ben daha cok protein agirlikli diyet yapiyorum..zaten bu kacinci diyetim :) denemediğim çeşit yoktur :) bana en uygunu,şu ana kadar sonuca ulaştirmiş olan tek diyet cesidi bu :)

dorugun uyku düzenine gelince..bence cok normal..serraninda pek farki yok..20-21 gibi gece uykusuna geciyor..gece 12 gibi bazen uyurken bazen uyanik mama yediriyorum..sonra 6 da uyaniyor..8-9 gibi 1 saat felan uyuyor..sonra kahvalti saati geliyor..meyvesi felan derken 11.30-12.00 gibi uyuyor..ortalama 1 saat uyuyor..sonra bidaha ikindi vakti 17 gibi uyuyor..işte o hiç belli olmuyor..bazen 15dak oluyor..bazen 1 saat..yani hemen hemen ayni gibi :)

günaydin canim..geçmiş olsun arkadasina a.s.

Sağl cnmmmmmmmma.s.
günaydin kizlarrr a.s.

bugun süperim valla :) dün aksam yarim saat spor yaptim yerde..bu sabahta yarim saat yaptim..artik sabah-aksam böyle gidicem..bide yürüyüş katsam şu işe süper olcak :) diyet raporumu ilgili basliga yazarim artik :)

serros hanimda dün bi tuhafti..sanirim hasta oluyor kuzum :( burnu tikali gibi..öksürtüyor onu..ay bide gözü kanlanmiş dün.bktim bugunde duruyor :S ay inşaAllah hasta olmaz kuzum yaa :(

gece mama vereyim dedim 12de..ay bi uyandi..1.30a kadar salladim..nasil uykum vardi anlatamam..cildircaktim valla..o saatte nasil bi enerjisi oluyor bu cocuklarin yaa..nerdeyse kolbasti oynayacak..

şimdi gideyim biraz iş güç yapayim :) sonrada ögle yemegimi yiyeyim serros uyanmadan :)

öptüm sizi tizlarrr a.s.

Kız bunlardaki enerjiyee hastayım zaten sürekli aerobic halindeler
kaydirigubbakcemile3
Gunaydıııııııın....

Cok şukur sorunsuz bır akşam gecırdık.Sancısızdı Bora.Haftasonu cok kotu olunca esım dun babamı aramış.Gulhan bu aralar kendını iyi hıssetmıyor bı sure bızde kalın baba demış.Bu akşam gelıyor edıyle büdü bakalım.Kayınpederımde dun iki defa aradı benı cok sorgun görmuş gözlerım parlamıyormuş dıkkat et kendıne dıyor.Koçışte gunde bes kere arıyor.Ben bu depresyondan hıç cıkmıyayım barı.Saka bı yana herkesi korkuttum galıba.

Biraz sonra gecmışe bakıcam bı duş alıp geleyım.

Bazı sahışlar dıet karbon terapilerı pesınde.Eh gec olsunda guç olmasın artık.Böyle seyler ayıptır ama 500 gr cığım da benı terk ettı.....

Aman cnm ya dikkat et kendine, bide tebriklerr
a.s.

............................................

Son düzenleme:
ebrunun programı saat kaçta yaa bende yapayım birkaç hareket
gerçi okulda belki onkere merdiven inip çıkıyorum ama olsun fazla hareket göz çıkarmaz:)),

birsencim geçmiş olsun baban inşallah hemencecik iyileşir,
tatlım sen bebelerine gayet güzel bakıyorsun ne demek bakamıyorum kendini suçlamayı bırak lütfen

................................................

Son düzenleme:
herkeslere mrb lar...bende epeydir giremiodum bazı arkadaşlar gibi..ama ara sıra girip okuyodum yazılanları...ist.a geldik geleli günler yoğun geçiyo...ayrıca benim oğlanda da sanırım diş sıkıntıları var her yere saldırıyo..çenemi bi kapıyo elleriylede saçıma yapışıoki çenemi çekemiyim diye :)))) bu arada bende diyete başladım umarım muvaffak oluruz.. çok takıyorum özellikle de eski resimlere baktıkça... resmen 5 yaş daha büyük gözüküorum bide her gelen ay sen gittikçe kilomu alıosun diyo yaaaa ayy nasıl sinir oluyorum neyse umarım en kısa zmanda veririm şu kilolalrı yaa...

Hoş geldin cnm, sanırım hepsi aynı anda çıkaracak dişleri

iyi geceler ......hala keyifsizim ..içimde bi sıkıntı var ne yapsam etsem yanlız kalınca , sesiz kalınca buluyor beni.....babam bu c.tesi ameliyat olacak acaba ondanmı ....boğazından parça alındı ....sonuç normal çıktı dedi....acaba sorun mu var....ameliyat olacak bizi istemiyor gelmeyin diyor...pöfffffffff

bugün çocukları doktora götürdüm...alişin iki kaş atası göz kısımlarında kızarıklıklar oluyordu ama sadece kafa kısmında ....dermatolog gördü ...aşırı hareketten ter bezeleri ile alakalı dedi....bi losyon verdi......

öksürdükleri için götürdüm..ayrıca havalar ,mevsim ve çoğu kişinin nezle olması etken dedi..
ömerde daha çok sorun var....alişe göre ..bu sefer öksürük şurubu verdi 5 gün kullan dedi...
sanki daha iyi gibi ........anlamıyroum bakamıyormuyum bu çocuklara ben ya....
işte böle bizdeeeeee

İnş. kolayca atlatır baban ameliyatı cnm, kız saçmalama senden ala annemi olur be yırtınıyosun bebelere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler kız esn sen daha yatmadınmı?? gitde dinlen cnm benm

ebruda sanırsam 10 gibi falan başlıyo sankim çok ihtiyacın var

gunaydınlar canlarımopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım
acılısı yapayım dedım hazır oglusum uyurken
soyle bır gecmıse dalayım

günaydın kızlar ne yaptınız bakimm bugün sanırım sizlerle olabiliceğim. akşama kadar burdayım çünkü öğleyin çıkmayacağım bugünlük.
herkes iyidir umarımm hepinize güzel bir gün diliyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile2

Günaydınlaaar,opuyorumnanaktan
Aysun Ceren Simal sizlerede günaydın kızlar,opuyorumnanaktan oğlan uyudu tabi çam. mak. sesine uyanmazsa, bende geldim, kızlar ya kağan demin yine uykusu gelince mızmızlandı yine huyumu değişiyo çocuğun noluyo ya...
:çok üzgünüm:

Günaydınlaaar,opuyorumnanaktan
Aysun Ceren Simal sizlerede günaydın kızlar,opuyorumnanaktan oğlan uyudu tabi çam. mak. sesine uyanmazsa, bende geldim, kızlar ya kağan demin yine uykusu gelince mızmızlandı yine huyumu değişiyo çocuğun noluyo ya...
:çok üzgünüm:

cnm gunaydın gece nasıl oldu rahat uyudumua.s.

cnm gunaydın gece nasıl oldu rahat uyudumua.s.

Bu gece düne göre daha az kalktı yaklasık 2 saatte bir ayaktaydı, aysun bide uyurken inliyo bazen dün farkettim ne olaki ya, bugün dr a götüreyim oğluşumu (da dediğim gibi burdaki dr çk kötü ya... neyse en azından dişinin gelip gelmediğini söyleyebilir diye düşünüyrum) a.s

Bu gece düne göre daha az kalktı yaklasık 2 saatte bir ayaktaydı, aysun bide uyurken inliyo bazen dün farkettim ne olaki ya, bugün dr a götüreyim oğluşumu (da dediğim gibi burdaki dr çk kötü ya... neyse en azından dişinin gelip gelmediğini söyleyebilir diye düşünüyrum) a.s

günaydın canım benim oğlumda uykusunda ağlıyo çok üzülüyorum neden öyle oluyoki acaba

günaydın canım benim oğlumda uykusunda ağlıyo çok üzülüyorum neden öyle oluyoki acaba

Cnm bende anlamadım inan niye oluyo, bi değişiklik var ama dişinden olabilir diye şüphelenyorum ben uykusu arasında hissediydur belki kuzucuklarımız:çok üzgünüm:

Back
X