Ilgın ve Marylin sağolun kızlar. Allah hepimize böyle güzel mutluluklar yaşatsın inşallah...
2 saatte bir mola verildiği takdirde bi skaıncası yok diye biliyorum canım. Öyle söylemişti doktorum. Bide arada kalkar otobüsün içinde bi hareket edersin sorun olmaz...
kızlar bu tetanoz aşısını kimler yaptırdı kaç dozmuş kaçıncı haftalarda acaba
sağol canım içimi rahatlattın ya kızının resmi çok güzel sonun kadar sağlıkla inş
buda herhalde ben kızım dediği resim ::)))
benimkide tam bir kanıtlasaydı kendini :::))))
Arkadaşlar herkese günaydınlar, iyi haftalar. Şimdi eşim ofise bıraktı. 9'a kadar uyuyacağım ama hemen siteye girip size cumartesi detaylarını vereyim dedim. Gittik kuzumu gördük. Doktorumuz tüm ölçümlerini yaptı. Bi bakalım doğru bilmiş miyiz kızmıymış dedi. Bi baktık bizim edepsiz prenses açmış bacakları bizi bekliyo. Yani kızımız tescillendi :) 218 gr olmuş. 5 gün önden gidiyor dedi. 3'lü test için kan alındı cuma çıkacak sonuçlar. 1 ay sonrada ayrıntılı ultrasonla tüm organları kontrol edilecekmiş. Onun için Amerikan Hastanesi'nden Rıza Hoca'dan randevu alıp bu hafta haber vericekler bana. Hamilelik bitimine kadar kullanmam için demir hapı verdi. Bacaklarımda ki ağrılar içinde her rahatsız olduğumda günde 3 taneye kadar alabileceğim magnezyum hapı. Tetanoz aşısını sormayı unuttum. Oda bişey demedi. Bu hafta bir arayıp sorayım da vakti varsa geçirmeden olayım bari. Bizim kız bir hareketli bir hareketli. Doktor şaşırdı. Geçen bir ayda hareketliliğinden hiçbişey kaybetmemiş dedi :) Sürekli dönüyor, taklalar atıyor, bacaklarını karate yapar gibi bi sağa bi sola sallıyorBirde bana çekeceği kesin. Ağzı hep oynuyor :) Kesin çenebaz olacak sırnaşık şey Elleri hep ağzında. Baş parmaklarından sıkıldığı zaman serçe parmağını ağzına sokuyor öyle güzel ki. He birde resmini koyayım teyzeleri. Ama maşşallah diyin kızıma Bu arada toplamda 4 kilo 800 gram almışım. Çok değil ama bundan sonra dikkat etmelisin dedi. Asıl bu aylardan sonra almaya başlayacaksın o yüzden biraz daha dikkat istiyorum senden dedi Bugün tam 4 ayımız bitti kısmetse :)
Haftasonumuzda hava güzel diye bol bol temiz hava aldık kuzumla. Hatta Darıca Hayvanat Bahçesi'ne gittik dün :) Kuzumuza ilk hayvan sevgisini aşıladık heralde artık :) Sonra babası bize sahilde yemek ısmarladı. Anlayacağınız çok keyifliydik bu haftasonu çoookk :)
canım çok sevindim senin adına bir prenses daha geliyor hayırlısıyla:1hug:
Ya ben heyecandan doktoruma sormayı unuttum :) Bu hafta arayıp soracağım bakalım...
Evet canım edepsiz bacakları açmış bekliyomuş zaten bizi :) Gerçi biri bu resmi bana gösterse erkek derdim. Pipisi var sanki :)
kızlar birşey soracağım demir hapı sizdede bulantı yapıyor mu beni biraz rahatsız ediyor sabah işe gelmeden alıyorum
ya canım normal bende yazıyorum bir sürü sorularımı gidince bir haller oluyor nutkum tutuluyor yarısını sormadan geliyorum yarın doktora sorucam haber ederim
ama pınarcım bak şanslısın çoğu kız bebek çok geç gösteriyormuş hatta doğuma kadar kesinleşmeyenler varmış
hatta bizim bir akraba 2 tane oğlu vardı üçünceye son aylara kadar kız dedi doktor herşeyini aldılar bileziğine kadar sonra son aylarda erkek olduğu ortaya çıktı dünde görümcem anlattı üst komşusunun son hafta erkek olduğu ortaya çıkmış :::)))
kızlar birşey soracağım demir hapı sizdede bulantı yapıyor mu beni biraz rahatsız ediyor sabah işe gelmeden alıyorum
ılgıncım ben başından beri kullanıyorum biraz kansızlık vardı
önce ferrum fort kullandım o çok kötü yaptı mide bulantısı
doktora söledim oda santafer fort diye bir demir hapı verdi o iyi 1 aydır düzenli içiyorum mide bulantısı yapmadı
bizim zillide hemen gösterdi cinsiyetini bu kızlar şimdiden cimcime olacak:)))))) yerim ben onları
ılgıncım ben başından beri kullanıyorum biraz kansızlık vardı
önce ferrum fort kullandım o çok kötü yaptı mide bulantısı
doktora söledim oda santafer fort diye bir demir hapı verdi o iyi 1 aydır düzenli içiyorum mide bulantısı yapmadı
Günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım bugün,çoğunuz öğrenmissiniz cinsiyetleri maşallah
inş bende bugün 3lü test için dr.a gidicem,bizim inatçı gösterirse öğrenicez bizdekaydirigubbakcemile3
ya sabahtan beri arıyorum ,sekreteri açmıyor dr.un telefonu:mymeka:hala randevu alamadım,inş alabilirim ya,sizede haber veririmŞeniz
ay ne güzel.maşallah.çok sevindim.bebişin sağlıklıymış.allah sizinde gönlünüze göre versin herzaman.teşekkür ederim.
teşekkür ederim fıstığım sanada günaydın
coook sevindim güzelim..gözünaydın maşallah bebişinebu ara yine erkekler arttı sanki...
günaydın canım başlangıçta kızlar fazlaydı ama erkekler atakta sanki
selam kızlar kımse yokmuuu ıncıhan gozun aydın canım ogluşun olcakmış kac gram olmuş bebışın soyledımı
günaydın seherim 198 gr olmuş bebeğim normalmi anlamadım bazı arkadaşların 250 gr olmuş ama bi araştıracam bakalım canım:ecrin_bebek:
Günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım bugün,çoğunuz öğrenmissiniz cinsiyetleri maşallah
inş bende bugün 3lü test için dr.a gidicem,bizim inatçı gösterirse öğrenicez bizdekaydirigubbakcemile3
ya sabahtan beri arıyorum ,sekreteri açmıyor dr.un telefonu:mymeka:hala randevu alamadım,inş alabilirim ya,sizede haber veririmŞeniz
hepinize günaydın arkadaşlar
umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.Cuma günü size neler yazdığımı bie hatırlamıyorum kızlar heyecandan.Başka cinsiyet öğrenen veya bebişleri gören annelerin gözü aydın inşallah hep böyle iyi haberlerinizi alırız.Kızlar bende tetenoz aşısını sormayı unuttum telefon açarım artık bir gün.Kabızlık sorunu olan arkadaşlar activa yiyebilirmişiz bilginiz olsun bende işe yarıyor.
kızlar size bir önerim var gün kurusu kayısı varya sabah iki üç tane yiyin kabızlık şikayeti çekmiyorsunuz hiç ben iki gündür çok rahatım ardındanda ılık su içiyorum birde akşamları yatmadan pekmez kansızlık için tüketiyorum :)))))))))
pınarcım demir hapı bazı bünyelerde kabızlık yapıyor((
kızlar size bir önerim var gün kurusu kayısı varya sabah iki üç tane yiyin kabızlık şikayeti çekmiyorsunuz hiç ben iki gündür çok rahatım ardındanda ılık su içiyorum birde akşamları yatmadan pekmez kansızlık için tüketiyorum :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?