2009 Mayıs Anneleri

sağol canım içimi rahatlattın ya kızının resmi çok güzel sonun kadar sağlıkla inş
buda herhalde ben kızım dediği resim ::)))
benimkide tam bir kanıtlasaydı kendini :::))))

kızlar bu tetanoz aşısını kimler yaptırdı kaç dozmuş kaçıncı haftalarda acaba

Ya ben heyecandan doktoruma sormayı unuttum :) Bu hafta arayıp soracağım bakalım...

sağol canım içimi rahatlattın ya kızının resmi çok güzel sonun kadar sağlıkla inş
buda herhalde ben kızım dediği resim ::)))
benimkide tam bir kanıtlasaydı kendini :::))))

Evet canım edepsiz bacakları açmış bekliyomuş zaten bizi :) Gerçi biri bu resmi bana gösterse erkek derdim. Pipisi var sanki :)

kızlar birşey soracağım demir hapı sizdede bulantı yapıyor mu beni biraz rahatsız ediyor sabah işe gelmeden alıyorum

ya canım normal bende yazıyorum bir sürü sorularımı gidince bir haller oluyor nutkum tutuluyor yarısını sormadan geliyorum yarın doktora sorucam haber ederim
ama pınarcım bak şanslısın çoğu kız bebek çok geç gösteriyormuş hatta doğuma kadar kesinleşmeyenler varmış
hatta bizim bir akraba 2 tane oğlu vardı üçünceye son aylara kadar kız dedi doktor herşeyini aldılar bileziğine kadar sonra son aylarda erkek olduğu ortaya çıktı dünde görümcem anlattı üst komşusunun son hafta erkek olduğu ortaya çıkmış :::)))

kızlar birşey soracağım demir hapı sizdede bulantı yapıyor mu beni biraz rahatsız ediyor sabah işe gelmeden alıyorum

ben daha başlamadım canım. Bugün başlayacağım kısmetse. Bi durum kontrolü yaparım bakalım...

Ahaha ay biizmkide olur mu öyle dicem ama edepsiz açtı gösterdi. Heralde yoktur bi yanlışlık. Ama yinede eli ayağı düzgün olsun sağlıkla sıhhatle doğsunda gerisinin hiç önemi yok :)

ılgıncım ben başından beri kullanıyorum biraz kansızlık vardı
önce ferrum fort kullandım o çok kötü yaptı mide bulantısı
doktora söledim oda santafer fort diye bir demir hapı verdi o iyi 1 aydır düzenli içiyorum mide bulantısı yapmadı

Günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım bugün,çoğunuz öğrenmissiniz cinsiyetleri maşallah
inş bende bugün 3lü test için dr.a gidicem,bizim inatçı gösterirse öğrenicez bizdekaydirigubbakcemile3
ya sabahtan beri arıyorum ,sekreteri açmıyor dr.un telefonu:mymeka:hala randevu alamadım,inş alabilirim ya,sizede haber veririmŞeniz

canım merhaba nasılsın teşekkür ederim canım bende bir daha ki kontrolüme doktora söyleyeceğim değiştirsin ozaman a.s.

bizim zillide hemen gösterdi cinsiyetini bu kızlar şimdiden cimcime olacak:)))))) yerim ben onları

Evet evet cimcime olsunlar :) Kurban olurum ben onlara :)

Aaaa banada ferrum vermiş. Şimdi reçeteme baktım da. Henüz başlamadım. Yapar mı bulantı acaba :çok üzgünüm: CADIARZU

Hadi canım inşallah hem testin için hayırlı sonuçlar alırsın , hemde cinsiyetini gösterir kuzun...

Canım çok çok sevindim. Hadi gözünüz aydın. Ay bak yine heyecanlandım yarın bi olsa... Ohhh kızlar önde derken erkekler atağa kalktı bu ara hayırdır :) Bizim kızları başkaları kapacak diye mi heyecanlandılar naptılar :)[/QUOTE]

günaydın canım cok teşekkür ederim seninde gözün aydın allahımıza şükürler olsun ne kadar şanslıyız canım ya bebişlerimiz sağlıklı

hepinize günaydın arkadaşlar

umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.Cuma günü size neler yazdığımı bie hatırlamıyorum kızlar heyecandan.Başka cinsiyet öğrenen veya bebişleri gören annelerin gözü aydın inşallah hep böyle iyi haberlerinizi alırız.Kızlar bende tetenoz aşısını sormayı unuttum telefon açarım artık bir gün.Kabızlık sorunu olan arkadaşlar activa yiyebilirmişiz bilginiz olsun bende işe yarıyor.

kızlar size bir önerim var gün kurusu kayısı varya sabah iki üç tane yiyin kabızlık şikayeti çekmiyorsunuz hiç ben iki gündür çok rahatım ardındanda ılık su içiyorum birde akşamları yatmadan pekmez kansızlık için tüketiyorum :)))))))))

göstermiyormu canım benim ya utanıyordur annesi hadi canım git gel inş haberlerini bekliyoruz

Sağolasın canım. Bu hafta soralım bakalım şu tetanoz aşısını. Vakti varsa geçirmeyelim ya hatırlatalım birbirimize. Bu heyecanlı kafayla unutup duruyoruz bişeyleri :)

Çok şükür hiç sorun olmadı bende. Ama activya'da işe yarıyormuş...

ben yiyiyorum ama olmuyor canım ya sanırım benim biraz daha ciddi ama yemeye devam ediyorum geçiçi olabileceğini söyledi dr bakalım artık pekmezde gerçekten herkes tüketsin teşekkürler:1no2:

kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün bebişlerimizin kesesi göreceğiz kalp atışını duyacağız diye heyecanlanırken şimdi bebişlerimizin hareketlerini gördük cinsiyetlerini bile öğrendik çok şükür bir bakmışız ki hayırlısıyla kucağımızda minik meleklerimiz:)))))))))) burada güzel dostluklar güzel paylaşımlar sayesinde insan daha çok huzur buluyor sizleri tanıdığım için çok mutluyum güzel kardeşlerim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…