2009 Mayıs Anneleri

hımm.şimdi hatırladım. ne oldu biliyormusun.doktor ultrasonda bakarken eşim dediki bir problem yok herşeyi sağlıklı dimi dedi?doktorda yok korkmayın hiçbir sorun yok. ama yinede tatmin olmak istiyorsanız bizim burda tıp fakültesi var tamam mı.oraya götürün ayrıntılı inceletin dedi. orda ayrıntılı inceleme var dedi. sanırım senin dediğin de bu. ama ben sadece tahmin ediyorum.olmayabilirde. dediğim gibi sadece bir tahmin.benim gittiğim yerde özel hastane ama ayrıntılı ultrason sanırım fakülte de var.

cinsiyetler belli olunca bakıyorum tekvimler değişmeye başladı kızlar pnr cım ya senin kızı aynı erkek gibi ya benim görüntülere cok benziyor demekki ne kadar yakın birbirine

Herkese günaydın kızlar..ohh ne güzel hepiniz doktordan gelmişsiniz.cinsiyetler tescillenmiş.bi ben kaldım örenemeyen galiba :çok üzgünüm:
Ben gittiğim doktoru bıraktım kızlar hiç memnun kalmadım ondan.Başka bi doktora gidicem ama 4 aydan sonra sıfırdan başlamış gibi olucak bebeğim hakkında hiçbi bilgim yok şuan.kendisi her gittiğimde yazıyo çiziyo bişiyler ama bana sölemiyo sadece gelişimi iyi diyodu.Acaba yeni gidceğim yerde bu sorun olurmu kızlar.Size bebeklerinizin bilgilerini kağıt olarak veriyolarmı çok kafama takıldı.

Bide kızlar çatlaklar için tv.de bi dr çok basit bi formul verdi.iki gündür sizi bekliyodum vermek için.merak edin bakıym :jeyyar::jeyyar:

herkeze merhabalar ben hamilelik bunalımına gırdım galıba pantolonlarım olmuyo artık ama hıc göbeğimde yok dun bıle alısverıs yaparken kadın 2 aylık mı hamılesınız dedı buhafta 18haftalık olduk bıde işe zor gelıyorum mutsuz olmaya basladım işyerınde.yarın evlılık yıldonumümüz eşime ne alıcam ona bıle karar veremedım halaa...bu haftaya kötü başladım galiba umarım yarına geçer....

fisfisfis
canım sanırım yollar çok kıvrımlıydı o yüzden midem kötü oldu.canım benide 16 aralıkta çağırdılar o zaman 19 haftalık oluyorum galiba

Geçmiş olsun canım tekrar. Büyüyo bebişler büyüyo :) 17-18-19 ohh gidiyoruz sürekli :)

Anladım canım. Sanırım benim dediğimdir. Zaten ayrıntılı ultrason her yerde yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Birde yapacak kişi bişey dedi doktorum ama hatırlamıyorum şimdi. Bi bölüme bağlı olmalıymış. O yüzden beni asıl hastaneye profesöre yolladı...

cinsiyetler belli olunca bakıyorum tekvimler değişmeye başladı kızlar pnr cım ya senin kızı aynı erkek gibi ya benim görüntülere cok benziyor demekki ne kadar yakın birbirine

Evet evet bende diyorum erkek gibi bu diye :)

kızlar ayrıntılı ultrasona ne kadar ödeyeceksiniz

Valla canım tam bilmiyorum. Şu doktordan randevu alırsam arayıp bir öğreneceğim bakalım. Bide benimki profesör. Normal doktorum randevuya 140 alıyor bakalım bu kaç diyecek fisfisfis

Yok canım doktor bana yazılı bişeyler vermiyo. Resimlerini veriyor ve detaylı olarak durumunu, bundan sonra ne olacağını falan anlatıyor. Hatta test sonuçlarım bile onda. Testler çıkınca arayıp detaylı olarak bilgi veriyo bana. İnşallah yeni gideceğin doktordan memnun kalırsın. Doktor çok önemli...

selam kızlar nasılsınız benı grıp maf ettı ılac alamıyorum sadece vıtamın ve agrı kesıcı parol kullanabılıyorum
bu arada ne guzel doktordan gelenler yazmış herşeyı benımde ayrıntılı ultrasonum perşembe gunu cok sabırsızım kuzucuklarımı gorucem

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Ağrı kesici dışında bi ilaç vermiyor mu doktor?

Çok geçmiş olsun canım ya hamilelikte grip mahvediyor gerçekten.Eğer burun tıkanıklığı ve öksürük varsa okaliptus buharı çok iyi geliyormuş.sıcak suya bikaç damla okaliptus yağı damlatıp buharını solumak çok iyi geliyormuş.Gebeliktede bir sakıncası olucağını sanmam çünkü yeni doğan bebeklere eskiden bu yöntemi uyguluyorlarmış.

Sağolasın canım. Büyümüş dimi kızım teyzesi :) Evet 3 boyutlu ultrason canım. Her gittiğimde aynı cihazla bakıyordu ama hep normal görüntüydü. Bu seferde ölçümleri yine aynı normal ultrason görüntüsüyle yapıp ölçümler bittikten sonra bi tuşa bastı bi anda 3 boyutlu oldu kızım :) Daha önce çok küçük olduğu için bu şekilde baksaydık ta bişey anlamazdın o yüzden bu sefere kadar bekledim bi iyice büyüdüğünü anla diye dedi doktorum... Çok güzel gözüküyor valla. Bide ekranda 3 boyutlu oynarken görmek harika. Ellerini ağzına sokuşu, ağzını açıp kapaması... Anlatılır gibi değil...

teşekkür ediyorum. bende iyi değilim aslında.bende fena halde gribim ve boğaz ağrısı var, öksürük var.bu yazıyı yazaren bile elimi burnumdan çekemiyorum. ağrı kesici bende parol kullanıyorum.ama cmtsi doktorum grib için bir şurup yazdı.üst solunum yolları içinmiş.bugün alıcam bende.sanada geçmiş olsun.

mrb minju,
ben merak ettim valla çatlarlar için basit formülü

Merhaba canım. kusura bakma ya formul dedim unuttum yazmayı dalmışım yazıları okumaya.kaydirigubbakcemile3

Gelelim formulumuze;

1.çiğ sütün kaymağı(Bu işlem görmemiş süt.sütü kaynatırken üzerinde kaymak çıkıyormuş onu dolapta bi gün bekletince bildiğin kaymak olur dedi doktor.)
2.Birkaç damla limon.
3.istersende bikaç damla havuç yada kayısı suyu .Bunları güzelce karıştırıp her sabah sürünce çatlak felan olmuyormuş.kızlar inş işe yarar ben hemen yapıcam bu formulu bizim komşuya her hafta sütçü geliyodu bari bende ondan alıym artık sütü.Kaymağıda işime yarıycak nasıl olsakaydirigubbakcemile2

pınarcım sen bebişinin resmini tam yazıyın altına nasıl ekledin.bende eklemek istiyorum ama seninki gibi olsun istiyorum.

pınarcım sen bebişinin resmini tam yazıyın altına nasıl ekledin.bende eklemek istiyorum ama seninki gibi olsun istiyorum.

ImageShack® - Image Hosting bu siteye gir canım. Gözattan resmi seçip yükle. Sonra en altta Show Advanced Linking diye bi satır var ona tıkla canım. Altındaaçılacak olan linki kopyala mesaj yadığın sayfada grafik ekle diye sarı kare çerçeve gibi bişey var. Ona tıkla oraya yapıştır linki canım...

canım merhaba biz iyiyiz sana çok geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…