• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

kızlar ya bişey sorucam bizim 6.ay aşısı için 2 aralıkta çağırdılar geç değilmi sizce?14 kasımda 6.ay bitiyor.

valla tubacım genelde dağhan bey hep o saatlerde uyanıyordfa ben fırsat bulup yazamıyorum alışkınım yanii,kargalara özendiğimiz kesin :))
Gülşah cnm ben de 3.ayından beri odasında yatırıyorum gerçekten çok ama çok rahat oluyor,hem niye için rahat etmiyorki onlar yatakalrında gayet rahatlar,bende kalkıp emziriyorum gidiyorum odasına oturuyorum pufuma emzirip ohh doğru yatağıma bence sende yatır artık!!

oğlum hala uyuyor...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ama ben tembellik yapıyorum,birsürü iş var ama kocişi bekliyorum bugün yarım gün gelsinde oğlumu satarım ona sonra gömül işlere,gerçi gezmekte istiyorum dur bakalım hangisi ağır basacak..

Günaydınlar Kızlar;

Bugün benimde tam gün Gülşahcım üzülme yarın evdeyim çok şükür.Bu arada sabah tartıldım 2 günde 790 gram vermişim şok oldum sanırım önce ödemi atıyorum yoksa bu kadar verebileceğimi sanmıyorum.Ama acayip moal oldu bu gazla ben hayatta diyeti bırakmam.

Burcucum ek gıda işinde ksam kendini tatlım kağan ne kadar yerse o kadar verki reddetmeyi öğrenmesin.Suyu alabilesiye ver doktorumda öle demişti.Ben bir suluk koyuyorum yaklaşık 150 cc içiyor ama yağız ek gıdaya başlayalı 3 ay oldu.Sen ver fazla gelince almaz zaten.Yoğurtlarıda ben meyve püresi kavanozlarına mayalıyorum.Yaklaşık 120 cc hepsini yiyor.Taze muzada 15 gün oldu başlayalı bence biraz daha bekle ek gıdaya geçeli 1 ayınız dolsun en azından.

Ayşecim hayırlı yolculuklar kuzun sorun çıkarmaz inşallah.İyi eğlenceler bu arada bizim yerimizde oyna.

Banucum Tülaycım sizede iyi muhabbetler oh ne güzel görüşeceksiniz benim dünürde bi gelse yollarını gözler olduk.

Bengicim gözün aydın canım ne güzel hasret giderirsin kardeşinle.

Cerencim ne güzel haftasonuyla birleştiriyormuşunuz tatili oh ne güzel kuzunla doya doya vakit geçirirsin.

Pınarım en iyisini yapmışsın valla ohhhh.Birdaha ona göre plan yapar.Özledim fındığımı yaaa görüşelim biran önce hatta Birsenede sözümü var biliyosun.

Filizcim günaydın tatlım uyku düzenini ne güzel oturtmuşsunuz biraz darısı başımıza.

Günaydın canım a.s. Valla bende çok özledim. Hafta sonu oldu mu bizimki evde ya bi yere gideyim istemiyor. Ama dur ayarlayacağım en kısa zamanda merak etme sen yerimseniben

Aaa 790 gr süper ya bravo bacım. Tabi ilk gidenler ödem ama olsun sonrada yağlar başlayacak inşallah a.s.

günaydın kızlar.....nasılsınız.pınarcım hadi atlatmışssın misafirleri.sibelcim bu arada iyi kilo vermişssin ben hala aynıyım ya anlamadım gitti bu diyet ne biçim şey ya.canım senin listeyi göndercketinya bana müsait bir zaman yazarsan sevinirim.banucum evet beklişyorummmmmmmmmm mutlaka seniii..

Günaydın canım a.s. Afferim Selin'e kız. Bizimkide arada ağlarken anne der gibi ses çıkarıyor Halit çok bozuluyor kaydirigubbakcemile3

kıvılcım pınarcım sibelcim tülaycım günaydın kızlar nasılsınız

sibelcim evet ya tülayla görüşünce çok eğleniyoruz çarşıya çıkacağız birlikte selinde duruya ciciler bakacağız:))))))

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

bebişlerı nerde yatırıyosunuz benımkı sepetıne sıgmıyo artık odasındada yanlız bırakmaya gonlum razı olmuyo 2saatte bır memeye kalkıyo cunku odasıda kücük,salonda yer yatagı attım bırımız kızla yer yatagında dıgerımız koltukta yatıyo ama göcebe gıbı olduk ya odasında yanlız yataran varmı?

Valla canım ben 3 gece odasında yatırdım ama bizim yatak odasına uzak. Gece uyanıp ağlamadığı için kendi kendine oynayıp uykusu açıldı. Sonrada 2 saat dikti bizi ayağa. En azından yanımdayken gık dese kalkıyorum. Bu aralar yine yatırayım dedim bu seferde saat başı falan kalkmaya başladı. Yatak odasından onun odasına git emzir geri gel derken vazgeçtim. Sepetine de sığmıyor. Bizde oturma odamdaki küçük deri pufu alıp bizim yatak odasına koyduk. Onun üzerine salıncağını demirlerinden çıkarıp yatak gibi koyuyoruz. Orda yatıyor. Şu gece uyanmaları eskisi gibi olsun yani sabaha kadar uyusun hemen odasına atacağım kuzumu a.s.

günaydin kizlarrr a.s.

anam bu kız beni cildirtcak..sabahin 6sinda hortluyor yaa..daha dogrusu artik 5 te..ama beni 6 da uyandiriyor :) hatta babasida iyice uyanayim diye kizini alip yanima koyuyor sıkıysa uyu der gibi :)) aksamda 2 kuzenim gelcek eşleriyle..bende sabahtan kekimi yaptim..tavuk gögsümü yaptim..yaninada patates ve makarna salatasi yapicam..he bide milföy böregi..mümkün oldugu kadar az yicem tabi :)))

aysecim hayirli yolculuklar a.s. sag salim gidin gelin ;) okyanus suyu sık canim boncugun burnuna..iyi geliyor..

banucum günaydin :) oh tülayla buluscaksiniz he :) bizim içinde keyif yapin,zilli kizlarinizi öpün :)

filizcim serraninda uyku düzeni sapitmaya basladi biraz..18.30da uyuyor muhallebi yemeden..20.30da kalkip muhallebi yiyor..21.30-22.30 arasi yatiyor..o 28.30daki uykuyu öne almam lazim bi şekilde..yoksa huy edicek iyice :)

ferdacim sizde erkencisiniz bugun he :) kargalarami baktik nedir hamileyken :D hepsi hortluyor sabahin köründe :)

gülsahcim ve cerencim Allah kolaylik versin kizlar calişiyormussunuz bugun..gününüz kola ve cabuk gecsin diyelim :)

gelelim pinara :D kiz napmişsin sen öyle :))))) gerçi iyi olmus..bende nefret ederim cat kapi olayindan..kimseye yapmam,kimsede bana yapmasin..ama sende de kabaht var..ne anneni o kadar yoruyorsun..kadin zaten kac günde bir görüyormus..sen yap et temizliğini annen gelince torunuyla kiziyla keyif yapsin :) zaten anneler sen herşeyi yapsanda muhakkak evde yapacak bi iş bulurlar :)) nasil beceriyorlar bilmiyorum :)) ama enazindan temizlik gibi yorucu ve zaman alici bi işle ugramasinlar :)

Günaydın canım a.s. Saatler geri alındı bizimkilerinden biyolojik saatleri geri alındı kesin kafamçokkarıştı

Kız valla anneme diyorum sen Defne ile oyna ben yapıcam diye. Defne'nin de annem gelince uyuyası tutuyor. Tabi benimki boş durabilir mi. Hadi sen süpür ben sileyim, dur orayı da toparlayayım, dur şunu da yapayım derken bütün evi temizliyor. Annen yokken yap temizliği dersen inan Defne durmadığı için 2 saatlik işi 5-6 saatte yapıyorum. Annem gelince en azından o Defne'ye baksın diyorum ama yukarıda anlattığım gibi oluyor işte :kedi:

Kayınvalidem ise adı üstünde kayınvalide kafamçokkarıştı

benimki uyudu ama arada mızırdanıyor.
zorda olsa kahvaltımı yaptım.
pınar senin kaynana çok tuhafmış ya. madem herşeyi kendisi yapacak niye senin evi işgal ediyor. bari seni çağırsaydı evine. sende iyi yapmışsın.
cerencim sana iyi yolculuklar umarım oğlun hastalanmaz dikkat et kendine. bizimde 8 kasımda haırlısıyla atlatırız umarım düğün telaşını.
çalışan anneler sizlere kolay gelsin. zaman su gibi aksın.

Aaaaa Defne'yi özlemiştir tatlım. Daha bigün önce görmedi ya ölmüşlerdir hasretinden dimi :oklava:

Bende Defnoş yerde oyalanırken sandviç yaptım kendime. Çayla yedim. Defnoş'umu emzirdim uyudu. Şimdi balkondaki çamaşırlarımı toplayayım da birazını ütüleyeyim. Akşam spor var malum. Azcık hareket edip akşama hazırlık yapayım kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bişey sorucam bizim 6.ay aşısı için 2 aralıkta çağırdılar geç değilmi sizce?14 kasımda 6.ay bitiyor.

Valla canım doktor aşılar için 1 hafta geçebilir demişti ama 18 gün geç geldi bana biraz CADIARZU

oğlum hala uyuyor...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ama ben tembellik yapıyorum,birsürü iş var ama kocişi bekliyorum bugün yarım gün gelsinde oğlumu satarım ona sonra gömül işlere,gerçi gezmekte istiyorum dur bakalım hangisi ağır basacak..

Onlar uyurken bi halt etmiyoruz sonrada uyandıkları zaman koşuşturuyoruz. AYnı ben valla alemiz he kaydirigubbakcemile3

Bu arada benim kızım bugün tam 6 ayını bitirdi :lepi:

Yarı yaş doğum günü yapsam mı kızıma he he kaydirigubbakcemile3

valla tubacım genelde dağhan bey hep o saatlerde uyanıyordfa ben fırsat bulup yazamıyorum alışkınım yanii,kargalara özendiğimiz kesin :))
Gülşah cnm ben de 3.ayından beri odasında yatırıyorum gerçekten çok ama çok rahat oluyor,hem niye için rahat etmiyorki onlar yatakalrında gayet rahatlar,bende kalkıp emziriyorum gidiyorum odasına oturuyorum pufuma emzirip ohh doğru yatağıma bence sende yatır artık!!

canım bazı saglık ocakları çok yogun oldukları ıcın ertelıyolar asıları merak etme onlar hesaplıyor son gunune kadar ama sen yınede takıpte ol:lepi:

pınarcım saol canım ama annem saolsun o kadar çok konuşuyorki karşısında çocuk yakında dillenecek:)))

kızlar dun mılupanın kıtapcıgını okurken bısey farkettım bebeklerın gunde 700gr en az anne sütü almaları gerekıyormuş ek gıdaya baslansa bıle ben anne sutuyle besledıgım halde gunde okadar ıcmıyor takvıye sart bıze artık bebek sütü verıyomusun gunde nekadar?

eeee günaydınnnn biliyorsunuz dün kaygana geldi......
alllahım kadın bunamış ....çenesi hiç durmuyor bana müge anlıdaki şeyleri anlatıp duruyor
en sonunda dedim ben çok dinlemek istesem açar dinlerim bana anlatma dedimmm.....
neyse dün öle geçti ....çocuklarla oynuyor vs..
aksam üzeri komşumun kızı geldi neti ortak kullanıyoruz net yokmuş ...bende dedim bende de yok
ayy acil bi işim vardı dedi....bende ne oldu dedim işten ayrılcam vs.dedi..
bende konuşuyorum...alllahım kadın sen kap tabureyi çocuk kucağında oturdu kapının ağzına
aaa dedim ne yapıyorsun oturuyorum ben şimdi içeri geçecem dedim ....sinir oldum yaa...
buu sabahda kalkmış çocuğu almış kucağına benim yatak odasında bak ali burda kim uyuyor kim uyuyor ...açtım gözümü sonra.....adım yatırdım alişi ömere mama yaptım....ben 9 9.30 kadar uyurum anne dedim kafam yerine gelmez yoksa dedim.......çıktı neyse çamaşır asmış çocukları oyalamış çayı demlemiş...bende kalktım kahvaltı hazıradım yedik...bugün sağlıklı beslenmeye çalışcam ve artı yürüyüş yapacam.....3 gün 3 gündür.......

ama yemek vs.yapmam lazım şimdi aliş uyanık ona kahvaltı verecemm

evet pınarrrrrrrr siboşun sözü var artık ben evdeyim

pöfff kaynana oğu ile konuştu şimdi hafta sonuna doğru gidecem diyor yaaaa.....
aaaa ben kafayı yerim yaaa aytunç seyahtteyken annemler gelecek eee onlar gidecek kaynana gelecek çekemem beeee....bide destiizdivacı izliyor bağra bağraaa manyak ya uyurdım içerde çocuk kalkıyor sesine dedim tınnnn kadına

kızlar sizin kocaları bilmiyorum ama benimki 29 ekimde evde inş. nurtene gidebiliriz hem kaygana olacak evde ben yanlız da gelebilirim çocukların biri ilede
oylamaya sunuyorum

pınarcım saol canım ama annem saolsun o kadar çok konuşuyorki karşısında çocuk yakında dillenecek:)))

KOnuşsun canım konuşsun erken iyidir yerimseniben

kızlar dun mılupanın kıtapcıgını okurken bısey farkettım bebeklerın gunde 700gr en az anne sütü almaları gerekıyormuş ek gıdaya baslansa bıle ben anne sutuyle besledıgım halde gunde okadar ıcmıyor takvıye sart bıze artık bebek sütü verıyomusun gunde nekadar?

Bebek sütü dediğin mama ise günde 450 cc falan ancak içiyor bizimki. Ama hani Pınar'ın falan bebek sütlerini diyosan onu vermedim hiç a.s.

eeee günaydınnnn biliyorsunuz dün kaygana geldi......
alllahım kadın bunamış ....çenesi hiç durmuyor bana müge anlıdaki şeyleri anlatıp duruyor
en sonunda dedim ben çok dinlemek istesem açar dinlerim bana anlatma dedimmm.....
neyse dün öle geçti ....çocuklarla oynuyor vs..
aksam üzeri komşumun kızı geldi neti ortak kullanıyoruz net yokmuş ...bende dedim bende de yok
ayy acil bi işim vardı dedi....bende ne oldu dedim işten ayrılcam vs.dedi..
bende konuşuyorum...alllahım kadın sen kap tabureyi çocuk kucağında oturdu kapının ağzına
aaa dedim ne yapıyorsun oturuyorum ben şimdi içeri geçecem dedim ....sinir oldum yaa...
buu sabahda kalkmış çocuğu almış kucağına benim yatak odasında bak ali burda kim uyuyor kim uyuyor ...açtım gözümü sonra.....adım yatırdım alişi ömere mama yaptım....ben 9 9.30 kadar uyurum anne dedim kafam yerine gelmez yoksa dedim.......çıktı neyse çamaşır asmış çocukları oyalamış çayı demlemiş...bende kalktım kahvaltı hazıradım yedik...bugün sağlıklı beslenmeye çalışcam ve artı yürüyüş yapacam.....3 gün 3 gündür.......

ama yemek vs.yapmam lazım şimdi aliş uyanık ona kahvaltı verecemm

evet pınarrrrrrrr siboşun sözü var artık ben evdeyim

pöfff kaynana oğu ile konuştu şimdi hafta sonuna doğru gidecem diyor yaaaa.....
aaaa ben kafayı yerim yaaa aytunç seyahtteyken annemler gelecek eee onlar gidecek kaynana gelecek çekemem beeee....bide destiizdivacı izliyor bağra bağraaa manyak ya uyurdım içerde çocuk kalkıyor sesine dedim tınnnn kadına

Senin kaynanada ayrı bi alem valla :oklava:

Oh be akşam spora gideceğim için Defnoş'a bakmaya görümcem gelicek. Bende kayınvalideme gitmekten kurtuluyorum bu akşam hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bende gelmek istiyordum yaaaa birseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
ama hava yağmurlu araba da yok nasıl gelicem kii neyse bir eşime sorayım bakalım araba bulabilecek mii
pınarcım benim kayınvalidemde bazen aynı şeyi yapıyor ama heryeri toplayıp gidiyor bende işime bakıyorum açıkcası pek bişeye elimi sürmüyorum sende iyi yapmışsın canım ayıp olmamıştır babannem çocuklu kadının kusuruna bakılmaz derdi hep
başka ne okumuştum ben yaaa hafıza kaybına uğradım
:uhm:

ayy herkes burda ama kimse yok...

Site de sorun varya canım herkes ancak okuyordur a.s.

bende gelmek istiyordum yaaaa birseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
ama hava yağmurlu araba da yok nasıl gelicem kii neyse bir eşime sorayım bakalım araba bulabilecek mii
pınarcım benim kayınvalidemde bazen aynı şeyi yapıyor ama heryeri toplayıp gidiyor bende işime bakıyorum açıkcası pek bişeye elimi sürmüyorum sende iyi yapmışsın canım ayıp olmamıştır babannem çocuklu kadının kusuruna bakılmaz derdi hep
başka ne okumuştum ben yaaa hafıza kaybına uğradım
:uhm:

Valla canım benimkide toplamadan gitmez ama yinede gıcık oldum böyle son dakika emrivaki yapınca. Neyse sabah aradı. Yarım ağızla kusura bakmayın anne yorgunluktan uyumuşum dedim. Aaa olur mu kızım çocuklu kadının ayıbı olmaz dedi aynen babanen gibi. Eee ayıbı olmazda yorulması olmazmı sanki. Bi rahat yok bana :oklava:

Back
X