kızlar birşey soracağım demir hapı sizdede bulantı yapıyor
mu beni biraz rahatsız ediyor sabah işe gelmeden alıyorum
Günaydın kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım bugün,çoğunuz öğrenmissiniz cinsiyetleri maşallah
inş bende bugün 3lü test için dr.a gidicem,bizim inatçı gösterirse öğrenicez bizdekaydirigubbakcemile3
ya sabahtan beri arıyorum ,sekreteri açmıyor dr.un telefonu:mymeka:hala randevu alamadım,inş alabilirim ya,sizede haber veririmŞeniz
İnan bana şuanda aynı şey benim aklımdan geçiyordu. Zaman öyle çabuk geçiyoki. ve ben burda olmaktan, sizinle herşeyi paylaşmaktan çok keyif alıyorum. Umarım doğumdan sonrada bu şekilde devamlılık gösteririz...
yaaa kızlar! internetimiz hala bozuk! perşembeden beri meraktan çatlıyorum. neler oldu görüşmeyeli? geçmişi okumayada vaktim yokki??
bu arada sanırım benim meleğim de bir kız:) çok mutlu oldum,öyle istiyor,öyle hissediyordum zaten:) çok şükür sağlıkla büyüyor teyzeleri! hepinizi çok özledim. çookk öpüyorum...
arkadaşlar canım sıkıldı biraz arkadaşım yeni doğum yaptı 2 aylık.kayınvalidesi bakcaktı bebişe ama evlerinde kedi var ve kediyi atmıyorlar bu yüzden arkadaşımda bakıcı tutmaya karar vermiş ve çok canı sıkkın ya insan kediye torununu değişirmi??
kızlar bu tetanoz aşısını kimler yaptırdı kaç dozmuş kaçıncı haftalarda acaba
Merhaba canım. kusura bakma ya formul dedim unuttum yazmayı dalmışım yazıları okumaya.kaydirigubbakcemile3
Gelelim formulumuze;
1.çiğ sütün kaymağı(Bu işlem görmemiş süt.sütü kaynatırken üzerinde kaymak çıkıyormuş onu dolapta bi gün bekletince bildiğin kaymak olur dedi doktor.)
2.Birkaç damla limon.
3.istersende bikaç damla havuç yada kayısı suyu .Bunları güzelce karıştırıp her sabah sürünce çatlak felan olmuyormuş.kızlar inş işe yarar ben hemen yapıcam bu formulu bizim komşuya her hafta sütçü geliyodu bari bende ondan alıym artık sütü.Kaymağıda işime yarıycak nasıl olsakaydirigubbakcemile2
bacım o sütün kaymağını kullanabiliriz ama sütü içmemiz yasak bildiğim kadarıyla. pastörize olmayan sütlerde toxoplazma ve daha bi sürü mikrop olabiliyomuş. o yüzden benim doktorum kesinlikle yasakladı açık sütleri. sen de bi danış istersen.
amma uzun yazdım kızlar. eee haftalık yazınca böyle oluyo galba. kusura kalmayın
herkeze merhabalar ben hamilelik bunalımına gırdım galıba pantolonlarım olmuyo artık ama hıc göbeğimde yok dun bıle alısverıs yaparken kadın 2 aylık mı hamılesınız dedı buhafta 18haftalık olduk bıdeişe zor gelıyorum mutsuz olmaya basladım işyerınde.yarın evlılık yıldonumümüz eşime ne alıcam ona bıle karar veremedım halaa...bu haftaya kötü başladım galiba umarım yarına geçer....
teşekkür ediyorum. bende iyi değilim aslında.bende fena halde gribim ve boğaz ağrısı var, öksürük var.bu yazıyı yazaren bile elimi burnumdan çekemiyorum. ağrı kesici bende parol kullanıyorum.ama cmtsi doktorum grib için bir şurup yazdı.üst solunum yolları içinmiş.bugün alıcam bende.sanada geçmiş olsun.
kızlar sizleri takip ettim ama pek yazamadım yine kaç gündür. mide bulantılarım beni mahvetmeye devam ediyor.
Mutahharacım öncelikle sana ve annene geçmiş olsun. Allah beterinden saklamış.
bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen ve testleri iyi çıkan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.
arkadaşlar evde hayvan olması bebekler için sanıldığı kadar da zararlı değil. benim de evimde kedim var ve bebek gelince de hiçbir yere vermeyi düşünmüyorum. veterinerimizle ve doktorumuzla konuştuk. herhangi bir problem yok. aşıları tam olduğu sürece zaten evde hayvan olması bebek için de iyi hem alerjilere karşı bağışıklık kazanması hem de paylaşmayı öğrenmesi açısından. hadi köpek dışarı çıktığı için pisleniyor ama kedi daha kolay en azından evden dışarı çıkmıyor ve çok temiz bir hayvan. gerçi senin arkadaşınki dışarı çıkıyormuş galiba. bence asıl problem o kedinin dışarı çıkması. dışarı çıkan kedi dışarıda pis şeyler de yiyebilir eve mikrop da taşıyabilir. ama nolursunuz hayvanları kökten zararlı saymayın. yoksa ben kendi bebeğim için böyle bir kötülük düşünür müyüm?
beni bu hafta sağlık ocağından çağırmışlar. annem bayramdan sonra gelsin demiş onlar da tamam demişler bakalım haftaya gitçem
bacım o sütün kaymağını kullanabiliriz ama sütü içmemiz yasak bildiğim kadarıyla. pastörize olmayan sütlerde toxoplazma ve daha bi sürü mikrop olabiliyomuş. o yüzden benim doktorum kesinlikle yasakladı açık sütleri. sen de bi danış istersen.
amma uzun yazdım kızlar. eee haftalık yazınca böyle oluyo galba. kusura kalmayın
Bende cinsiyeti öğrenemedim henüz.Bizimkiler ağır çıktı galiba öööle hemen göstertmiyolar oralarını buralarını kaydirigubbakcemile3
bak bakalım olmuşmu?
bak bakalım olmuşmu?
bak bakalım olmuşmu?
fıstıkım boks yapıyor galiba oğluşun:hooray:
bak bakalım olmuşmu?
bak bakalım olmuşmu?
Ay yerim ben o erkeki yerimmm :) Kurban olurum onu verene. Nasıl da güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Erkek olduğu nasıl belli ama . Boks pozisyonu almış kereta :)
güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. allah sanada ve tüm hamiş arakadaşlara da nasip tesin kucağına almayı inşallah.(boksör oğlum benim)
merhaba arkadaşlar ..ne guzel haberlerle gelmişsinız insanın okudukça içi açılıyor ... maşallah bebeklerın gelişimi çok guzel allahım bu mutlulukları daim etsin .. hepınızı tebrık edıyorum ... ben de bugun 3 lu test için kan verdım dr olçumler yaptı fakat benım dr um degıldı asıstanıydı test sonuçları cıkınca cuma gunu kendı dr uma gıdecegım ... bebegımı gordum cok guzel bır duyguydu.. erkege benzıyor dedi .. tabıı kesın kararı dr um verecek .. allah butun annelerı ve bebeklerını korusun...
merhaba arkadaşlar ..ne guzel haberlerle gelmişsinız insanın okudukça içi açılıyor ... maşallah bebeklerın gelişimi çok guzel allahım bu mutlulukları daim etsin .. hepınızı tebrık edıyorum ... ben de bugun 3 lu test için kan verdım dr olçumler yaptı fakat benım dr um degıldı asıstanıydı test sonuçları cıkınca cuma gunu kendı dr uma gıdecegım ... bebegımı gordum cok guzel bır duyguydu.. erkege benzıyor dedi .. tabıı kesın kararı dr um verecek .. allah butun annelerı ve bebeklerını korusun...
arkadaşlar 3 lü test açmı tok karnamı yapılıyor
evet dimi teyzesi. elleri hep böyle hareket ediyordu işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?