2009 Mayıs Anneleri

kızlarrr ojelifıstık ve pınarcım nasıl etkilendiysem sizin doktor saatlerinizde 12 ve 12:30du aklımdan gectiniz. :) güzel haberlerinize çook sevindim bütün arkadasların.

kızlar birşey soracağım demir hapı sizdede bulantı yapıyor
mu beni biraz rahatsız ediyor sabah işe gelmeden alıyorum

demir hapına ilk basladığım günlerde cok bulantı yaptı bende.ama bu aralar iyiyim cnm.

hayırlısı olsun cnm.inşallah güzel hbrlerle dönersin sende..

seninn bebişini yerim ben .. maşallah..

cnm seninde gözün aydın..:teytey:
kızlarr galiba bugunden itibaren cinsiyetini öğrenemeyen tek ben ve dırımkızı kalacak :))

kızlar sizleri takip ettim ama pek yazamadım yine kaç gündür. mide bulantılarım beni mahvetmeye devam ediyor.
Mutahharacım öncelikle sana ve annene geçmiş olsun. Allah beterinden saklamış.
bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen ve testleri iyi çıkan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.

arkadaşlar evde hayvan olması bebekler için sanıldığı kadar da zararlı değil. benim de evimde kedim var ve bebek gelince de hiçbir yere vermeyi düşünmüyorum. veterinerimizle ve doktorumuzla konuştuk. herhangi bir problem yok. aşıları tam olduğu sürece zaten evde hayvan olması bebek için de iyi hem alerjilere karşı bağışıklık kazanması hem de paylaşmayı öğrenmesi açısından. hadi köpek dışarı çıktığı için pisleniyor ama kedi daha kolay en azından evden dışarı çıkmıyor ve çok temiz bir hayvan. gerçi senin arkadaşınki dışarı çıkıyormuş galiba. bence asıl problem o kedinin dışarı çıkması. dışarı çıkan kedi dışarıda pis şeyler de yiyebilir eve mikrop da taşıyabilir. ama nolursunuz hayvanları kökten zararlı saymayın. yoksa ben kendi bebeğim için böyle bir kötülük düşünür müyüm?

kızlar bu tetanoz aşısını kimler yaptırdı kaç dozmuş kaçıncı haftalarda acaba

beni bu hafta sağlık ocağından çağırmışlar. annem bayramdan sonra gelsin demiş onlar da tamam demişler bakalım haftaya gitçem

bacım o sütün kaymağını kullanabiliriz ama sütü içmemiz yasak bildiğim kadarıyla. pastörize olmayan sütlerde toxoplazma ve daha bi sürü mikrop olabiliyomuş. o yüzden benim doktorum kesinlikle yasakladı açık sütleri. sen de bi danış istersen.

amma uzun yazdım kızlar. eee haftalık yazınca böyle oluyo galba. kusura kalmayın

Bende cinsiyeti öğrenemedim henüz.Bizimkiler ağır çıktı galiba öööle hemen göstertmiyolar oralarını buralarını kaydirigubbakcemile3

Canım ya kime inanıcağımızı şaşırdık resmen.Bazı doktorlarda pastörize sütleri hiç tavsiye etmiyor.Mesela prf.ibrahim saraçoğlu.diyorki satılan pastörize sütlerin sudan hiçbir farkı yok.onların mikroplarını öldürürken içindeki bütün vitamin ve minarallerde ölüyormuş.Benimde kafam karıştı öbür sütlerede güvenemiyorum fazla ne içcez ozamaann..Ama yinede doğaldan zarar gelmez gibime geliyor açıkcası.

cnm benim bunlar çok normal zaman zaman bende kendimi kötü hissediyorum.aynı sekilde dün 2 saat bütün pantolonlarımı denedim ama nafilee...birinin içine giremedim :) hamile pant.almam gerek.. gecici bi durum cnm en azında sanslıyız burda birbirimizi bulduk :teytey:

cnm cook gecmiş olsun..seherim sanada cook gecmiş olsun bu arada.bi an önce iyileşirsiniz inşallah kızlar.

cnm nerde oturuyorsun sen izmir de? hamile kıyafeti nerelerden alabilirim çok dolasacak durumum ve zamanım yok ne yazık ki.

Bende cinsiyeti öğrenemedim henüz.Bizimkiler ağır çıktı galiba öööle hemen göstertmiyolar oralarını buralarını kaydirigubbakcemile3

yalnız değilmişim bu konuda cnm..bende bilmiyorum daha cinsiyeti

Ay yerim ben o erkeki yerimmm :) Kurban olurum onu verene. Nasıl da güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Erkek olduğu nasıl belli ama . Boks pozisyonu almış kereta :)

güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. allah sanada ve tüm hamiş arakadaşlara da nasip tesin kucağına almayı inşallah.(boksör oğlum benim)

merhaba arkadaşlar ..ne guzel haberlerle gelmişsinız insanın okudukça içi açılıyor ... maşallah bebeklerın gelişimi çok guzel allahım bu mutlulukları daim etsin .. hepınızı tebrık edıyorum ... ben de bugun 3 lu test için kan verdım dr olçumler yaptı fakat benım dr um degıldı asıstanıydı test sonuçları cıkınca cuma gunu kendı dr uma gıdecegım ... bebegımı gordum cok guzel bır duyguydu.. erkege benzıyor dedi .. tabıı kesın kararı dr um verecek .. allah butun annelerı ve bebeklerını korusun...

Canım hoşgeldin. Sağolasın güzel dileklerin için. Vay oğluş geliyo gibi he :) Hadi bakalım hayırlısı. Umarım test sonuçların da çok güzel çıkar canım....

oh oh ne güzel bak sende bebişini görmüş gelmişsin.oğluma bir kardeş daha geliyor desene.inşallah test sonuçlarında iyi çıkar. bende çarşamba günü gidip alırım herhalde sonuçlarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…