2009 Mayıs Anneleri

maşallah bebişi görmüssün cnm. erkek gibi demek hadi hayırlısı.inşallah test sonuclarında iyi çıkar.

arkadaşlar 3 lü test açmı tok karnamı yapılıyor

farketmiyorki. ben cumartesi yedim içtim öyle doktora gittim. zaten doktorda açmısın tokmusun diye sormuyor. ilk önce gittim ultrasonda baktı. bazı ölçümler yaptı. sonrada teste gönderdi. işte çarşambada gidip sonuçları alıcam.

Doktorumun asistanı aradı. Ayrıntılı ultrason için 26 Aralık'a Cuma'ya gün almış. Oh oh daha geç olur diye korkuyodum :) 25 gün var yani kuzumu tekrar görmeye :)

maşallah yerim ben onu ne kadar büyümüş kıyamam ya çok yakışıklı olacak oğluşumuz a.s.

teşekkürler teyzesi.zaten doktor amcasıda dedi. gerçekten güzel bir bebek, doğduğunda güzel olacak dedi. inşallah hepimiz birbirimize doğduklarındaki resimleride göndereceğiz dimi kıslar

Ebet çok geç değil ben belki 1,5 ay falan der diye korkmuştum. Bu arada ayrıntılı ultrson muayenesi 300.-ytl'miş kafamçokkarıştı

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Ağrı kesici dışında bi ilaç vermiyor mu doktor?

canım vıtamın verıyor bıde bu tylol hotlar varya onalrdan gunde bır tane ıcebılırsın dedı
ama bır taneyı 3 e bolerek yanı bır paketı 3 kerede ama ben ıcmedım sadece parolla ıdare etmeye calışıyorum

burun tıkanıklıgım var canım bende vıck kullanıyorum ama cok sukur oksuruk yok hapşırmam var

canım sanada cok gecmış olsun gercekten hamılelıkde cok zormuş hastalık

canım merhaba biz iyiyiz sana çok geçmiş olsun tatlım

sagol tatlım kış hamışi olmanın zor yanlarıda bu olsa gerek

Doktorumun asistanı aradı. Ayrıntılı ultrason için 26 Aralık'a Cuma'ya gün almış. Oh oh daha geç olur diye korkuyodum :) 25 gün var yani kuzumu tekrar görmeye :)
benımde ayrıntılı ultrasonum perşembe ama ben her hafta ultrasona gırıp goruyorum kuzucuklarımı bu konuda şanslıyım sanırım

selamlar hürmetler hanimlar a.s.

ay ne güzel yegenlerimizin güzel haberlerini aldik :) yerim ben onlariiii Şeniz

kizlar evimin halini bir görseniz pazara geldik sanarsiniz :))) ya hangi arada böyle karişiyor anlamiyorum..herşeye dokunmayi yasaklasammi napsam :)) 12de kalktim..hala toplamaya baslamadim..ögleni kilip baslicam dedim..ikindiyi kilip baslicam dedim..aksam namazi okunmadan basliyim ben en iyisi yoksa yarina kalcak :)))

hadi öptüm hepiniziiii Şeniz

canım bende kalkınca hemen yapıyorum yoksa kalıyor bıde bılgısayar başına gecınce hepten salıyorum herşeyı

Ya şu profesöre söylesem acaba ayrıntılı ultrason yerine jinekolojik muayene falan yazar mı faturaya :) Bende gebelik değilde normal kadın doğum kontrolü olarak sağlık sigortasından alsam. Boşuna 300.-ytl vermesem laelaelaelaelae

ya bu 3 boyutlu ultrason çok güselll
bende istiyom
yarın sorcam doktora

evet canım ben hep 3 boyutluda renklı ultrasonda gırıyorum cok guzel oluyor cok net gorunuyor bıde bana doktorum her gıttıgımde cdye cekıp verıyor hareketlerını zaten her hafta gıdıyorum

bacım ozel saglık sıgortanmı var benım ozel saglık sıgortam var o karşılıyor senın ayrıntılı ultrasonu karşılamıyormu

bacım ozel saglık sıgortanmı var benım ozel saglık sıgortam var o karşılıyor senın ayrıntılı ultrasonu karşılamıyormu

Evet canım var ama Şubat ayında yaptırdım. Annelik teminatı için 1 yıl bekleme süresi varya. O yüzden şuanda herşeyi cepten veriyoruz. Şubat'tan sonra karşılayacak herşeyi. Bende diyorum hani doktor jinekolojik muayene yazarsa faturaya, yani gebelik dışı bi muayene gibi yazarsa öder şirketim...

300 çokmuş canım ya

evet canım ben hep 3 boyutluda renklı ultrasonda gırıyorum cok guzel oluyor cok net gorunuyor bıde bana doktorum her gıttıgımde cdye cekıp verıyor hareketlerını zaten her hafta gıdıyorum

ayy ne güzel vallahi senin hastane değil herhalde özel muayenenin farkı burada sanırım
bakalım bende yarın sorcam ben özel bir hastaneye gidiyorum ama doktorum çok iyi ve tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…