merhaba arkadaşlar ..ne guzel haberlerle gelmişsinız insanın okudukça içi açılıyor ... maşallah bebeklerın gelişimi çok guzel allahım bu mutlulukları daim etsin .. hepınızı tebrık edıyorum ... ben de bugun 3 lu test için kan verdım dr olçumler yaptı fakat benım dr um degıldı asıstanıydı test sonuçları cıkınca cuma gunu kendı dr uma gıdecegım ... bebegımı gordum cok guzel bır duyguydu.. erkege benzıyor dedi .. tabıı kesın kararı dr um verecek .. allah butun annelerı ve bebeklerını korusun...
arkadaşlar 3 lü test açmı tok karnamı yapılıyor
bak bakalım olmuşmu?
maşallah yerim ben onu ne kadar büyümüş kıyamam ya çok yakışıklı olacak oğluşumuza.s.
Doktorumun asistanı aradı. Ayrıntılı ultrason için 26 Aralık'a Cuma'ya gün almış. Oh oh daha geç olur diye korkuyodum :) 25 gün var yani kuzumu tekrar görmeye :)
Doktorumun asistanı aradı. Ayrıntılı ultrason için 26 Aralık'a Cuma'ya gün almış. Oh oh daha geç olur diye korkuyodum :) 25 gün var yani kuzumu tekrar görmeye :)
Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun. Ağrı kesici dışında bi ilaç vermiyor mu doktor?
Çok geçmiş olsun canım ya hamilelikte grip mahvediyor gerçekten.Eğer burun tıkanıklığı ve öksürük varsa okaliptus buharı çok iyi geliyormuş.sıcak suya bikaç damla okaliptus yağı damlatıp buharını solumak çok iyi geliyormuş.Gebeliktede bir sakıncası olucağını sanmam çünkü yeni doğan bebeklere eskiden bu yöntemi uyguluyorlarmış.
teşekkür ediyorum. bende iyi değilim aslında.bende fena halde gribim ve boğaz ağrısı var, öksürük var.bu yazıyı yazaren bile elimi burnumdan çekemiyorum. ağrı kesici bende parol kullanıyorum.ama cmtsi doktorum grib için bir şurup yazdı.üst solunum yolları içinmiş.bugün alıcam bende.sanada geçmiş olsun.
canım merhaba biz iyiyiz sana çok geçmiş olsun tatlım
benımde ayrıntılı ultrasonum perşembe ama ben her hafta ultrasona gırıp goruyorum kuzucuklarımı bu konuda şanslıyım sanırımDoktorumun asistanı aradı. Ayrıntılı ultrason için 26 Aralık'a Cuma'ya gün almış. Oh oh daha geç olur diye korkuyodum :) 25 gün var yani kuzumu tekrar görmeye :)
selamlar hürmetler hanimlar a.s.
ay ne güzel yegenlerimizin güzel haberlerini aldik :) yerim ben onlariiii Şeniz
kizlar evimin halini bir görseniz pazara geldik sanarsiniz :))) ya hangi arada böyle karişiyor anlamiyorum..herşeye dokunmayi yasaklasammi napsam :)) 12de kalktim..hala toplamaya baslamadim..ögleni kilip baslicam dedim..ikindiyi kilip baslicam dedim..aksam namazi okunmadan basliyim ben en iyisi yoksa yarina kalcak :)))
hadi öptüm hepiniziiii Şeniz
ya bu 3 boyutlu ultrason çok güselll
bende istiyom
yarın sorcam doktora
Ya şu profesöre söylesem acaba ayrıntılı ultrason yerine jinekolojik muayene falan yazar mı faturaya :) Bende gebelik değilde normal kadın doğum kontrolü olarak sağlık sigortasından alsam. Boşuna 300.-ytl vermesem laelaelaelaelae
bacım ozel saglık sıgortanmı var benım ozel saglık sıgortam var o karşılıyor senın ayrıntılı ultrasonu karşılamıyormu
Ya şu profesöre söylesem acaba ayrıntılı ultrason yerine jinekolojik muayene falan yazar mı faturaya :) Bende gebelik değilde normal kadın doğum kontrolü olarak sağlık sigortasından alsam. Boşuna 300.-ytl vermesem laelaelaelaelae
evet canım ben hep 3 boyutluda renklı ultrasonda gırıyorum cok guzel oluyor cok net gorunuyor bıde bana doktorum her gıttıgımde cdye cekıp verıyor hareketlerını zaten her hafta gıdıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?