ayrıntılı ultrason ne kadar pahalıymıs..benim özel sağlık sigortamda yok
Normal de o kadar pahalı değildir canım. Hem özel muayene hemde profesör olunca bu kadar pahalı sanırım...[/QUOTE
haklısın cnm öyledir..yoksa cok pahalı geldii...
ya haklısın aslında ama sütü zaten sırf kalsiyum die düşünüyorum ben. hatta drlar light süt için besleyici değeri yoktur kalsiyumu daha yoğundur diyolar. ama ben zaten bu bulantılardan daha sağlıklı beslenmeye bi türlü geçemedim ki..Canım ya kime inanıcağımızı şaşırdık resmen.Bazı doktorlarda pastörize sütleri hiç tavsiye etmiyor.Mesela prf.ibrahim saraçoğlu.diyorki satılan pastörize sütlerin sudan hiçbir farkı yok.onların mikroplarını öldürürken içindeki bütün vitamin ve minarallerde ölüyormuş.Benimde kafam karıştı öbür sütlerede güvenemiyorum fazla ne içcez ozamaann..Ama yinede doğaldan zarar gelmez gibime geliyor açıkcası.
valla canım benim bildiğim tek yer kemeraltındaki zuhal butik. ama daha gidip bakamadım. bir de ben zaten çok büyük bedenim bi de hamilelikte nası kıyafet bulucam bilmiom. nolur sen gidersen bana da sorar mısın büyük beden var mı die? valla senle paslaşalım ne nerde ucuza bulunur birbirimize yardımcı olalım. gerçi ben daha dışarı çıkıp hiçbi yere bakamadım ama...cnm nerde oturuyorsun sen izmir de? hamile kıyafeti nerelerden alabilirim çok dolasacak durumum ve zamanım yok ne yazık ki.
ya haklısın aslında ama sütü zaten sırf kalsiyum die düşünüyorum ben. hatta drlar light süt için besleyici değeri yoktur kalsiyumu daha yoğundur diyolar. ama ben zaten bu bulantılardan daha sağlıklı beslenmeye bi türlü geçemedim ki..
valla canım benim bildiğim tek yer kemeraltındaki zuhal butik. ama daha gidip bakamadım. bir de ben zaten çok büyük bedenim bi de hamilelikte nası kıyafet bulucam bilmiom. nolur sen gidersen bana da sorar mısın büyük beden var mı die? valla senle paslaşalım ne nerde ucuza bulunur birbirimize yardımcı olalım. gerçi ben daha dışarı çıkıp hiçbi yere bakamadım ama...
fıstıklar napıyorsunuz biz biraz yoğunduk bebişimle çalıştık işleri toparladık arasıra atıştırdık ve az kaldı çıkacağız sizde ne var ne yok güzel anneler :))))
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.gerçi kimsecikler kalmamış ama.kendinize iyi bakın.
fıstıklar napıyorsunuz biz biraz yoğunduk bebişimle çalıştık işleri toparladık arasıra atıştırdık ve az kaldı çıkacağız sizde ne var ne yok güzel anneler :))))
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.gerçi kimsecikler kalmamış ama.kendinize iyi bakın.
arkadaşlar ben hala çok kötüyüm.artık öksürmekten başım zonkluyor resmen. ve tüm selpakları bitirdim burnumu silmekten. allahım ne olur yarına geçsin artık.burnum yanıyor silmekten kıpkırmızı oldu.
Slm kızlar..... biz sonuç bekliyoruz hala ama arada kontrole gitmemi söylemişti prof.olan.yani kendi normal doktoruma.c.tesi gittim doktorum bebeğimi iyi gördüğünü söyledi hep birlikte sonucu bekleyeceğiz dedi ama ilk sonuç iyi olduğu için kötü çıkacağını sanmıyorum dedi.yalnız 19. haftada ayrıntılı ultrason da prof.e git dedi o incelesin .kalbini falan...prof..zaten 18 ile 22. haftalar arasında sonuç iyi çıkarsa bebeğin organlarını inceleyeceğiz demişti.cinsiyetine bir bakalım dedi.bacaklarını açmış dr yakınlaştırdı.erkek bu dedi.sonra kendi kendine erkek evet erkek dedi.yine bakarız tekrar biraz sonra dedi.ölçümlerini yaptı omurgasını gösterdi bize.ölçümler bitince tekrar cinsiyetine bakacaktıki bizimkisi poposunu döndü bize dr bakamadı tabi.bekliyordu dönmesini bakmak için.eşimde bizim için cinsiyeti önemli değil.sağlığı önemli diyince öylemi tamam o zaman beklemeyelim bir dahaki kontrolde inşallah bakarız dedi. tabiki herşeyden önce sağlığı önemli dedi.şimdi işte sonuç bekliyoruz bakalım...dua edin kızlar..
Slm kızlar..... biz sonuç bekliyoruz hala ama arada kontrole gitmemi söylemişti prof.olan.yani kendi normal doktoruma.c.tesi gittim doktorum bebeğimi iyi gördüğünü söyledi hep birlikte sonucu bekleyeceğiz dedi ama ilk sonuç iyi olduğu için kötü çıkacağını sanmıyorum dedi.yalnız 19. haftada ayrıntılı ultrason da prof.e git dedi o incelesin .kalbini falan...prof..zaten 18 ile 22. haftalar arasında sonuç iyi çıkarsa bebeğin organlarını inceleyeceğiz demişti.cinsiyetine bir bakalım dedi.bacaklarını açmış dr yakınlaştırdı.erkek bu dedi.sonra kendi kendine erkek evet erkek dedi.yine bakarız tekrar biraz sonra dedi.ölçümlerini yaptı omurgasını gösterdi bize.ölçümler bitince tekrar cinsiyetine bakacaktıki bizimkisi poposunu döndü bize dr bakamadı tabi.bekliyordu dönmesini bakmak için.eşimde bizim için cinsiyeti önemli değil.sağlığı önemli diyince öylemi tamam o zaman beklemeyelim bir dahaki kontrolde inşallah bakarız dedi. tabiki herşeyden önce sağlığı önemli dedi.şimdi işte sonuç bekliyoruz bakalım...dua edin kızlar..
slm kızlar... bugün çok yoğundum yeni okuyabildim yazılanları. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum , bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerin de gözleri aydın olsun... ben yeni bir dr dan randevu aldım bu akşam 18:30da gitcem, inşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Heyecan bastı şimdiden, artık bende paylaşmak istiyorum sizinle kuzucumun cinsiyetini...
slm kızlar... bugün çok yoğundum yeni okuyabildim yazılanları. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum , bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerin de gözleri aydın olsun... ben yeni bir dr dan randevu aldım bu akşam 18:30da gitcem, inşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Heyecan bastı şimdiden, artık bende paylaşmak istiyorum sizinle kuzucumun cinsiyetini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?