2009 Mayıs Anneleri

slm kızlar cınsıyetını ogrenenlere hayırlı olsun dıyorum bende bu cumartesı gıdecegım o zaman kesınlesır kız demıstı ama bakalım hayırlısı olsun ...

ya haklısın aslında ama sütü zaten sırf kalsiyum die düşünüyorum ben. hatta drlar light süt için besleyici değeri yoktur kalsiyumu daha yoğundur diyolar. ama ben zaten bu bulantılardan daha sağlıklı beslenmeye bi türlü geçemedim ki..
cnm nerde oturuyorsun sen izmir de? hamile kıyafeti nerelerden alabilirim çok dolasacak durumum ve zamanım yok ne yazık ki.
valla canım benim bildiğim tek yer kemeraltındaki zuhal butik. ama daha gidip bakamadım. bir de ben zaten çok büyük bedenim bi de hamilelikte nası kıyafet bulucam bilmiom. nolur sen gidersen bana da sorar mısın büyük beden var mı die? valla senle paslaşalım ne nerde ucuza bulunur birbirimize yardımcı olalım. gerçi ben daha dışarı çıkıp hiçbi yere bakamadım ama...

tmm cnm bu hafta içi gitmek istiyorum..bi dolasayım bakayım kemeraltında.tmm cnm sorarım senin içinde merak etme.

fıstıklar napıyorsunuz biz biraz yoğunduk bebişimle çalıştık işleri toparladık arasıra atıştırdık ve az kaldı çıkacağız sizde ne var ne yok güzel anneler :))))

fıstıklar napıyorsunuz biz biraz yoğunduk bebişimle çalıştık işleri toparladık arasıra atıştırdık ve az kaldı çıkacağız sizde ne var ne yok güzel anneler :))))

Valla bende işleri toparlamaya çalışıyorum canım ama sanırım daha fazla dağılıyor :) Hiç bitmiyo bu işler a.s 26 Aralık içinde ayrıntılı ultrason randevumuzu aldık çok şükür. Gün geçmesini beklicez artık :)

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.gerçi kimsecikler kalmamış ama.kendinize iyi bakın.

İyi akşamlar canım sanada... Kendine ve bebişine iyi bak :)

yogun bır gun gecırmışın melegınle ıyı akşamlar sana canım

arkadaşlar herkese iyi akşamlar.gerçi kimsecikler kalmamış ama.kendinize iyi bakın.

ıyı akşamlar canım yarın goruşuruz

arkadaşlar ben hala çok kötüyüm.artık öksürmekten başım zonkluyor resmen. ve tüm selpakları bitirdim burnumu silmekten. allahım ne olur yarına geçsin artık.burnum yanıyor silmekten kıpkırmızı oldu.

Slm kızlar..... biz sonuç bekliyoruz hala ama arada kontrole gitmemi söylemişti prof.olan.yani kendi normal doktoruma.c.tesi gittim doktorum bebeğimi iyi gördüğünü söyledi hep birlikte sonucu bekleyeceğiz dedi ama ilk sonuç iyi olduğu için kötü çıkacağını sanmıyorum dedi.yalnız 19. haftada ayrıntılı ultrason da prof.e git dedi o incelesin .kalbini falan...prof..zaten 18 ile 22. haftalar arasında sonuç iyi çıkarsa bebeğin organlarını inceleyeceğiz demişti.cinsiyetine bir bakalım dedi.bacaklarını açmış dr yakınlaştırdı.erkek bu dedi.sonra kendi kendine erkek evet erkek dedi.yine bakarız tekrar biraz sonra dedi.ölçümlerini yaptı omurgasını gösterdi bize.ölçümler bitince tekrar cinsiyetine bakacaktıki bizimkisi poposunu döndü bize dr bakamadı tabi.bekliyordu dönmesini bakmak için.eşimde bizim için cinsiyeti önemli değil.sağlığı önemli diyince öylemi tamam o zaman beklemeyelim bir dahaki kontrolde inşallah bakarız dedi. tabiki herşeyden önce sağlığı önemli dedi.şimdi işte sonuç bekliyoruz bakalım...dua edin kızlar..

Ay canım ya geçmedi dimi daha... İlaç almıştın dimi doktordan. Yarına fayda eder inşallah :çok üzgünüm:

Canım tabiki en önemlisi sağlığı. Sağlıklıymış ya gerisi boş. Sonuçlarında inşallah iyi çıkar canım...

ayy canım ya.inşallah sonuçların temiz çıkar.bütün kalbimden diliyorum inanki.dualarım seninle.mutlaka haber ver sonuçları alınca merakta bırakma bizi.

slm kızlar... bugün çok yoğundum yeni okuyabildim yazılanları. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum , bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerin de gözleri aydın olsun... ben yeni bir dr dan randevu aldım bu akşam 18:30da gitcem, inşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Heyecan bastı şimdiden, artık bende paylaşmak istiyorum sizinle kuzucumun cinsiyetini...

şimdiden gözün aydın canım insallah sonuçlarda iyi cıkar sen gönlünü ferah tut. bir erkek daha mı geliyor yoksa kaydirigubbakcemile5

merhaba canım teşekkür ederiz teyzesi benimde oğlum oluyormuş inşallah sağlıklıdır ve cinsiyetinide öğreniriz bize haber vermeyi unutma bu arada kime gideceksin canım:CüvCüv:

Ay hadi hayırlısı canım. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…