2009 Mayıs Anneleri

Ben kaçıyorum artık bayanlar... Herkesi keyifli akşamlar. Öptüm kuzularınızı :) Yarın sabah görüşmek üzere...

İyi akşamlar canım. Oğluşunu da seni de öptüm kocaman... İnşallah yarına kadar geçer hastalığın canım...

çıkmadan yazayım dedim.teşekkür ediyorum sağol canım ya.inşallah geçer.yoksa bilmiyorum artık ne yapacaksam.bende prensesini kocaman öpüyorum senin.iyi akşamlar.

arkadaşlar hafta sonu girmedim nete. bugün çok yoğundu yazdıklarınızı okuyamadım bile. birazcık okuyup eve gidicem bende. size bişi sorucam yanlız .. karın ağrımı hatırlarsanız 2 gün yatmıştım geçen hafta ancak öyle geçmişti ağrım.. şimdi ımık ımık hala ağrıyor ama soracağım hapşırık sonrası 2 büklüm oluyorum ve çok kötü spazm giriyor karnıma.direk karnımın alt orta kısma yani bebişimin olduğu yere giriyor spazm. çok korkuyorum öyleolunca. sizdede bu tip şiddetli ağrılar oluyormu.. ve 17 hafta oldum ama dün bile kustum heralde benim kusmalarım 9 ay sürecek.. hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın

beyzak canım tekrar geçmiş olsun .allahın izniyle sonuçlar çok iyi cıkacak .. zaten gidişat da onu gösteriyor ..sen allaha olan inancını kaybetme canım bol bol dua oku ....
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum ... herkese hayırlı akşamlar....

cnm dualarımız seninle hiç merak etme sen..

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

evet cnm hapsırmaya ve öksürmeye korkar oldum resmen..ben hapsırcağım zaman eğiliyorum biraz sanki daha az acıyor gibi.

canim benim yaaa..cok cok gecmiş olsun..inşaAllah yarina kadar gecer ya..kendine cok dikkat et lütfen..

canimmm..dualarimiz herzaman seninle tatlim..inşaAllah yegenimizin saglikli haberlerini alicaz..merak etme

ay canim yaa..cok gecmis olsun..inşaAllah biran önce gecer bulantilarin..

bende de cok agri oluyor..tamda dedigin gibi bebişin oldugu yerlerde oluyor..doktorum normal dedi..kalsiyumu bol tüket dedi..dinlenceksin dedi..sende bi sor doktoruna canimcim..

ay ben yerim bu cadiyiiiiiii :))) nasilda acmis prenses yaa :) canim saglikla hayirla huzurla mutlulukla kucagina alirsin inşaAllahhh

sagolasin canim..senden de hayirli haberler bekliyoruz canim..yolcluk işini doktora sormayi unutmassin inşaAllah

canim inşaAllah sende güzel güzel haberler almişindir bugun hayirli haberlerini bekliyoruzzz

kizimmmmmm biz hamileyizzz..böyle duygusal laflar söyleme :) aglatma beni senağlama

ama dedigin cok dogru :) hayatimizin en güzel anlarini paylasiyoruz..inşaAllah gün gelicek bebişlerimizi saglikla kucagimiza alicaz,onlarin resimlerinide paylascaz..inşaAllahhh

göstericez tabi inşaAllah :) ozamanda heyecanlarimiz olcak..onlarida paylascaz inşaAllahh

hey Allah ya..gecmedi gitti su bulantilarin canim ya..inşaAllah atlaticaksin canim..

ay ama bu cok güzel bişey yaaaaaa senağlama senağlama

aman be güzelim taktigin şeye bak :) boşverrrrrrrrr..zayiflicaz dogumdan sonra merak etme sen ne güzell..bebişin büyüyor..mutlu ol..yeterki saglikli olsun onlar..kilo hiiiççç sorun degil..gereksiz yere kendini sıkıntıya sokma..eşinede bi gömlek al olsun bitsin bebişinide kendini uzmeee eşinle ve bebişinle nice mutlu huzurlu saglikli yillar dilerim canim

oyy kiyamam sana yaa..dinlen bitanem..sen ikiz annesisin..cift dikiş gidiyorsun bize göre..bolbol yat dinlen..bu grip ilaç alsanda almasanda yatmadan zor geciyor..sen dinlenmene bak

canim cok teşekkürler gecmis olsun dileklerin için..

kedi konusunda bende sana katiliyorum..dişari cikmayan,aşilari vurulan kedilerin hiç bir zarari yok..benimde 2 kedim var..annemdeler..eşim istemedigi için ordalar :) evden cikmiyorlar..psikolojik acidan ben bile cok faydasini gördüm yillarca..cocuklar icinde iyi olcagini düsünüyorum..ama dedigin gibi aşilari ve dişariyla temasi olmamasi cok önemli

bak bakalım olmuşmu?

teyzesi yesin onuuuuuuuuuu :) bokscu velet seniiiiiii :) masaAllahh :) Rabbim saglikla,huzurla,mutlulukla kucagina almani nasip etsin bitanem :)

had bakalim hayirli sonuclarini bekliyoruz canimcim..bi prensimiz daha olcak gibi :))

canim yaa :) heycanini anliyorum :) inşaAllah güzel haberlerle gelirsin :) bakalim yegenimizin cinsiyeti neymişşşş :)

kızlar bu gün kasıklarımda ağrı var neden oluyo acaba ara ara giriyo nabız atar gibi

geçmiş olsun canim..canim sen gene doktoruna bi sor..ama bende de oluyordu..doktorum normal dedi..bendeki regl agrisi gibiydi..sanki reglim sökülüyor gibi..normal dedi..kalsiyum hapi verdi..bolbol süt iç dedi..bide yat dedi..

kizlar bu arada muhakkak sizinde aklinza geliyordur ama ben bebegimi ve sizinkileri cok merak ediyorum :) nasil bişeyler..kime benziyecekler..hele şimdi ultrason görüntülerimizde artti aramizda..heyecan had safhada yani ay saglikli olsunlarda..en önemlisi o ya :)

canım benim iyi dileklerin için teşekkür ederim öncelikle bu arada bende çok merak ediyorum bebişiimin kime benzeyeceğini gözlerini ellerini o inicik ayaklarını hep hayal ediyorum kollarımda olduğunu şimi şurada yatıyo diye ayyy çok heyecan verici gerçekten gün geçtikçe daha çok özlemle ve hasretle bekliyorum yavrumun yollarını

kızlar benım bır arkadaşım hamıle ve bebegının kalp seslerını hanı bu tansıyon olcme aletının kulaklıgı varya doktorlarda muayane ederken kullanır onu karnına tutarak duyuyormuş ama ben duyamadım sızınde evınde olanlar varsa bır deneyın bakalım duyabılıcekmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…