merhaba canım teşekkür ederiz teyzesi benimde oğlum oluyormuş inşallah sağlıklıdır ve cinsiyetinide öğreniriz bize haber vermeyi unutma bu arada kime gideceksin canım:CüvCüv:[/QUO
canım medikal parkda murat arslana gideceğim. Arkadaşım gidiyor çok memnun olduğunu söledi. biliyorsun ben gülin okana gidiyorum ve hiç memnun diilim. bakalım inşallah murat beyden memnun kalırım. Artık bu son olsun istiyorum dr değiştirmekten yoruldum yaaa...
merhaba canım teşekkür ederiz teyzesi benimde oğlum oluyormuş inşallah sağlıklıdır ve cinsiyetinide öğreniriz bize haber vermeyi unutma bu arada kime gideceksin canım:CüvCüv:[/QUO
canım medikal parkda murat arslana gideceğim. Arkadaşım gidiyor çok memnun olduğunu söledi. biliyorsun ben gülin okana gidiyorum ve hiç memnun diilim. bakalım inşallah murat beyden memnun kalırım. Artık bu son olsun istiyorum dr değiştirmekten yoruldum yaaa...
hadi bakalım canım inşallah memnun kalırsın güzel haberlerle dönersin bize
Arkadaşlar hadi herkese iyi akşamlar ben kaçıyorum yarın görüşürüz.
İyi akşamlar canım. Oğluşunu da seni de öptüm kocaman... İnşallah yarına kadar geçer hastalığın canım...
cnm dualarımız seninle hiç merak etme sen..Slm kızlar..... biz sonuç bekliyoruz hala ama arada kontrole gitmemi söylemişti prof.olan.yani kendi normal doktoruma.c.tesi gittim doktorum bebeğimi iyi gördüğünü söyledi hep birlikte sonucu bekleyeceğiz dedi ama ilk sonuç iyi olduğu için kötü çıkacağını sanmıyorum dedi.yalnız 19. haftada ayrıntılı ultrason da prof.e git dedi o incelesin .kalbini falan...prof..zaten 18 ile 22. haftalar arasında sonuç iyi çıkarsa bebeğin organlarını inceleyeceğiz demişti.cinsiyetine bir bakalım dedi.bacaklarını açmış dr yakınlaştırdı.erkek bu dedi.sonra kendi kendine erkek evet erkek dedi.yine bakarız tekrar biraz sonra dedi.ölçümlerini yaptı omurgasını gösterdi bize.ölçümler bitince tekrar cinsiyetine bakacaktıki bizimkisi poposunu döndü bize dr bakamadı tabi.bekliyordu dönmesini bakmak için.eşimde bizim için cinsiyeti önemli değil.sağlığı önemli diyince öylemi tamam o zaman beklemeyelim bir dahaki kontrolde inşallah bakarız dedi. tabiki herşeyden önce sağlığı önemli dedi.şimdi işte sonuç bekliyoruz bakalım...dua edin kızlar..
slm kızlar... bugün çok yoğundum yeni okuyabildim yazılanları. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum , bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerin de gözleri aydın olsun... ben yeni bir dr dan randevu aldım bu akşam 18:30da gitcem, inşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Heyecan bastı şimdiden, artık bende paylaşmak istiyorum sizinle kuzucumun cinsiyetini...
arkadaşlar hafta sonu girmedim nete. bugün çok yoğundu yazdıklarınızı okuyamadım bile. birazcık okuyup eve gidicem bende. size bişi sorucam yanlız .. karın ağrımı hatırlarsanız 2 gün yatmıştım geçen hafta ancak öyle geçmişti ağrım.. şimdi ımık ımık hala ağrıyor ama soracağım hapşırık sonrası 2 büklüm oluyorum ve çok kötü spazm giriyor karnıma.direk karnımın alt orta kısma yani bebişimin olduğu yere giriyor spazm. çok korkuyorum öyleolunca. sizdede bu tip şiddetli ağrılar oluyormu.. ve 17 hafta oldum ama dün bile kustum heralde benim kusmalarım 9 ay sürecek.. hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın
Doktorumun asistanı aradı. Ayrıntılı ultrason için 26 Aralık'a Cuma'ya gün almış. Oh oh daha geç olur diye korkuyodum :) 25 gün var yani kuzumu tekrar görmeye :)
arkadaşlar ben hala çok kötüyüm.artık öksürmekten başım zonkluyor resmen. ve tüm selpakları bitirdim burnumu silmekten. allahım ne olur yarına geçsin artık.burnum yanıyor silmekten kıpkırmızı oldu.
Slm kızlar..... biz sonuç bekliyoruz hala ama arada kontrole gitmemi söylemişti prof.olan.yani kendi normal doktoruma.c.tesi gittim doktorum bebeğimi iyi gördüğünü söyledi hep birlikte sonucu bekleyeceğiz dedi ama ilk sonuç iyi olduğu için kötü çıkacağını sanmıyorum dedi.yalnız 19. haftada ayrıntılı ultrason da prof.e git dedi o incelesin .kalbini falan...prof..zaten 18 ile 22. haftalar arasında sonuç iyi çıkarsa bebeğin organlarını inceleyeceğiz demişti.cinsiyetine bir bakalım dedi.bacaklarını açmış dr yakınlaştırdı.erkek bu dedi.sonra kendi kendine erkek evet erkek dedi.yine bakarız tekrar biraz sonra dedi.ölçümlerini yaptı omurgasını gösterdi bize.ölçümler bitince tekrar cinsiyetine bakacaktıki bizimkisi poposunu döndü bize dr bakamadı tabi.bekliyordu dönmesini bakmak için.eşimde bizim için cinsiyeti önemli değil.sağlığı önemli diyince öylemi tamam o zaman beklemeyelim bir dahaki kontrolde inşallah bakarız dedi. tabiki herşeyden önce sağlığı önemli dedi.şimdi işte sonuç bekliyoruz bakalım...dua edin kızlar..
arkadaşlar hafta sonu girmedim nete. bugün çok yoğundu yazdıklarınızı okuyamadım bile. birazcık okuyup eve gidicem bende. size bişi sorucam yanlız .. karın ağrımı hatırlarsanız 2 gün yatmıştım geçen hafta ancak öyle geçmişti ağrım.. şimdi ımık ımık hala ağrıyor ama soracağım hapşırık sonrası 2 büklüm oluyorum ve çok kötü spazm giriyor karnıma.direk karnımın alt orta kısma yani bebişimin olduğu yere giriyor spazm. çok korkuyorum öyleolunca. sizdede bu tip şiddetli ağrılar oluyormu.. ve 17 hafta oldum ama dün bile kustum heralde benim kusmalarım 9 ay sürecek.. hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın
Arkadaşlar herkese günaydınlar, iyi haftalar. Şimdi eşim ofise bıraktı. 9'a kadar uyuyacağım ama hemen siteye girip size cumartesi detaylarını vereyim dedim. Gittik kuzumu gördük. Doktorumuz tüm ölçümlerini yaptı. Bi bakalım doğru bilmiş miyiz kızmıymış dedi. Bi baktık bizim edepsiz prenses açmış bacakları bizi bekliyo. Yani kızımız tescillendi :) 218 gr olmuş. 5 gün önden gidiyor dedi. 3'lü test için kan alındı cuma çıkacak sonuçlar. 1 ay sonrada ayrıntılı ultrasonla tüm organları kontrol edilecekmiş. Onun için Amerikan Hastanesi'nden Rıza Hoca'dan randevu alıp bu hafta haber vericekler bana. Hamilelik bitimine kadar kullanmam için demir hapı verdi. Bacaklarımda ki ağrılar içinde her rahatsız olduğumda günde 3 taneye kadar alabileceğim magnezyum hapı. Tetanoz aşısını sormayı unuttum. Oda bişey demedi. Bu hafta bir arayıp sorayım da vakti varsa geçirmeden olayım bari. Bizim kız bir hareketli bir hareketli. Doktor şaşırdı. Geçen bir ayda hareketliliğinden hiçbişey kaybetmemiş dedi :) Sürekli dönüyor, taklalar atıyor, bacaklarını karate yapar gibi bi sağa bi sola sallıyorBirde bana çekeceği kesin. Ağzı hep oynuyor :) Kesin çenebaz olacak sırnaşık şey Elleri hep ağzında. Baş parmaklarından sıkıldığı zaman serçe parmağını ağzına sokuyor öyle güzel ki. He birde resmini koyayım teyzeleri. Ama maşşallah diyin kızıma Bu arada toplamda 4 kilo 800 gram almışım. Çok değil ama bundan sonra dikkat etmelisin dedi. Asıl bu aylardan sonra almaya başlayacaksın o yüzden biraz daha dikkat istiyorum senden dedi Bugün tam 4 ayımız bitti kısmetse :)
Haftasonumuzda hava güzel diye bol bol temiz hava aldık kuzumla. Hatta Darıca Hayvanat Bahçesi'ne gittik dün :) Kuzumuza ilk hayvan sevgisini aşıladık heralde artık :) Sonra babası bize sahilde yemek ısmarladı. Anlayacağınız çok keyifliydik bu haftasonu çoookk :)
Canım selam. Ohhh gördük çok şükür kuzularımızı. Sağlıklı olduklarını öğrendik. Hadi gözümüz aydın diyelim... Bu hafta bu keyifle çabucak geçer :) Zaten haftaya 9 gün tatil. Bi sonraki ay çabucak gelir. Test sonuçlarımızda inşallah sorunsuz çıkarsa tatil keyfi süper olur valla hihoyyyt Oğluşumuz tosuncuk mu olacak bakalım :) Allah nazarlardan saklasın inşallahSeninki hareketli benimki hareketli Allah sonumuzu hayır etsin bacım
Tüm hasta olan arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun...
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlarımın da gözleri aydın diyorum.
Umarım hepimiz sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı...
günaydın arkadaşlar
pınar ojeli fıstık tebrik ederim kardeşler sonuna kadar hep böyle ağız tadıyla
mutahhara çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış
biz kuzumla işimize geldik çalışıyoruz yarın 3 lü test sonuçlarını almaya gideceğiz yine görücem meleğimi
doktora giden arkadaşlar bu kadarmı hadi kızlar haber bekliyoruz
birde kızlar ben bayram tatili için 5 saatlik bir otobüs yolculuğu yapıcam ama 2 saat sonra mola var sizce bir sakıncası varmıdır.
Günaydın kızlarrrrrrr
çok heyecanlıyım bugün,çoğunuz öğrenmissiniz cinsiyetleri maşallah
inş bende bugün 3lü test için dr.a gidicem,bizim inatçı gösterirse öğrenicez bizde
ya sabahtan beri arıyorum ,sekreteri açmıyor dr.un telefonu:mymeka:hala randevu alamadım,inş alabilirim ya,sizede haber veririm
kızlar zaman ne kadar çabuk geçiyor daha dün bebişlerimizin kesesi göreceğiz kalp atışını duyacağız diye heyecanlanırken şimdi bebişlerimizin hareketlerini gördük cinsiyetlerini bile öğrendik çok şükür bir bakmışız ki hayırlısıyla kucağımızda minik meleklerimiz:)))))))))) burada güzel dostluklar güzel paylaşımlar sayesinde insan daha çok huzur buluyor sizleri tanıdığım için çok mutluyum güzel kardeşlerim benim
İnan bana şuanda aynı şey benim aklımdan geçiyordu. Zaman öyle çabuk geçiyoki. ve ben burda olmaktan, sizinle herşeyi paylaşmaktan çok keyif alıyorum. Umarım doğumdan sonrada bu şekilde devamlılık gösteririz...
arkadaşlar günaydın ojelifıstık ve pınarcım çok sevindim bebişlerinize.inşallah hep böyle devam eder. benim bebişte 10 gün ilerden gidiyormuş:)): sanırım benimkide tombik olucak ama yarın bizim doktor muayenemiz var çok heyecanlıyım.bizde dün temiz hava alalım diye köye gitmiştik gitmez olsaydım keşke mide bulantılarım çok fazlalaştı.inşallah geçer.anca okuyabildim sayfaları bu arada 1 gün girmeyince ne kadar çok sayfa oluyor.
18 hafta yaşındayım; anneciğim geceleri uyuyamıyor, ben onu incitmek istemiyorum ama ben de burada sıkılıyorum ve o benimle konuşmuyor. Heeeeyyyy neden benimle konuşmuyorsun sen? Ama ben seni seviyorum. Annemin tansiyon denen şeyi düşmüş, ani hareketler yapıp, ayağa kalkmaması gerekiyormuş. Artık 210 gr. oldum anneme daha çok benziyorum. Bir de bağırsaklarım mekonyum denen bir şey yapıyor, o çok gereksiz bir şey…
bitanem buda senin içina.s.:1hug:
herkeze merhabalar ben hamilelik bunalımına gırdım galıba pantolonlarım olmuyo artık ama hıc göbeğimde yok dun bıle alısverıs yaparken kadın 2 aylık mı hamılesınız dedı buhafta 18haftalık olduk bıdeişe zor gelıyorum mutsuz olmaya basladım işyerınde.yarın evlılık yıldonumümüz eşime ne alıcam ona bıle karar veremedım halaa...bu haftaya kötü başladım galiba umarım yarına geçer....
selam kızlar nasılsınız benı grıp maf ettı ılac alamıyorum sadece vıtamın ve agrı kesıcı parol kullanabılıyorum
bu arada ne guzel doktordan gelenler yazmış herşeyı benımde ayrıntılı ultrasonum perşembe gunu cok sabırsızım kuzucuklarımı gorucem
kızlar sizleri takip ettim ama pek yazamadım yine kaç gündür. mide bulantılarım beni mahvetmeye devam ediyor.
Mutahharacım öncelikle sana ve annene geçmiş olsun. Allah beterinden saklamış.
bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen ve testleri iyi çıkan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum.
arkadaşlar evde hayvan olması bebekler için sanıldığı kadar da zararlı değil. benim de evimde kedim var ve bebek gelince de hiçbir yere vermeyi düşünmüyorum. veterinerimizle ve doktorumuzla konuştuk. herhangi bir problem yok. aşıları tam olduğu sürece zaten evde hayvan olması bebek için de iyi hem alerjilere karşı bağışıklık kazanması hem de paylaşmayı öğrenmesi açısından. hadi köpek dışarı çıktığı için pisleniyor ama kedi daha kolay en azından evden dışarı çıkmıyor ve çok temiz bir hayvan. gerçi senin arkadaşınki dışarı çıkıyormuş galiba. bence asıl problem o kedinin dışarı çıkması. dışarı çıkan kedi dışarıda pis şeyler de yiyebilir eve mikrop da taşıyabilir. ama nolursunuz hayvanları kökten zararlı saymayın. yoksa ben kendi bebeğim için böyle bir kötülük düşünür müyüm?
beni bu hafta sağlık ocağından çağırmışlar. annem bayramdan sonra gelsin demiş onlar da tamam demişler bakalım haftaya gitçem
bacım o sütün kaymağını kullanabiliriz ama sütü içmemiz yasak bildiğim kadarıyla. pastörize olmayan sütlerde toxoplazma ve daha bi sürü mikrop olabiliyomuş. o yüzden benim doktorum kesinlikle yasakladı açık sütleri. sen de bi danış istersen.
amma uzun yazdım kızlar. eee haftalık yazınca böyle oluyo galba. kusura kalmayın
bak bakalım olmuşmu?
merhaba arkadaşlar ..ne guzel haberlerle gelmişsinız insanın okudukça içi açılıyor ... maşallah bebeklerın gelişimi çok guzel allahım bu mutlulukları daim etsin .. hepınızı tebrık edıyorum ... ben de bugun 3 lu test için kan verdım dr olçumler yaptı fakat benım dr um degıldı asıstanıydı test sonuçları cıkınca cuma gunu kendı dr uma gıdecegım ... bebegımı gordum cok guzel bır duyguydu.. erkege benzıyor dedi .. tabıı kesın kararı dr um verecek .. allah butun annelerı ve bebeklerını korusun...
slm kızlar... bugün çok yoğundum yeni okuyabildim yazılanları. hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum , bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenen annelerin de gözleri aydın olsun... ben yeni bir dr dan randevu aldım bu akşam 18:30da gitcem, inşallah cinsiyetini öğrenebilirim. Heyecan bastı şimdiden, artık bende paylaşmak istiyorum sizinle kuzucumun cinsiyetini...
kızlar bu gün kasıklarımda ağrı var neden oluyo acaba ara ara giriyo nabız atar gibi
kizlar bu arada muhakkak sizinde aklinza geliyordur ama ben bebegimi ve sizinkileri cok merak ediyorum :) nasil bişeyler..kime benziyecekler..hele şimdi ultrason görüntülerimizde artti aramizda..heyecan had safhada yaniay saglikli olsunlarda..en önemlisi o ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?