2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın kızlar hamılelıgımın ılk basından berı masallah subhanallah hıc mıde bulantım kusmam olmamıstı fakat cok afedersınız dun su magnezyumu ıctıkten sonra bır kustum bır kustum anlatamam cok ıgrenc bı sey bu magnezyum ya sızler nasıl ıcıyorsunuz ....

aynen bende de var. hapşuracam yada öksürecem diye korkuyorum.hapşuracağımı anlayınca elimle karnımın altını sıkıca tutuyorum.hele geçen sabah tam yataktan kalkerken öksürük geldi. neye uğradığımı şaşırdım. öyle bir sancı girdi.karnımın alt tarafı kaskatı kesildi.adımımı bile zor attım.yani korkma aynı şeyler bizdede var canım.benim kusmalarımda bu arada 18.haftada geçti.o yüzden seninkide geçer inşallah.

Günaydınlar güzel anneler ve bebişler,

Bizim çok uykumuz var inanılmaz...Bi şu uyku düşkünlüğüm geçmedi diyebilirim.Birde aynı kasık ağrıları bende de oluyor.Sanki adet olacakmışım gibi.

Birde şu tetenoz aşısı nolcak kızlar bende sormayı unuttum.Bilgisi olan bizi yönlendirebilirmi? ben 18+5 oldum çünkü.

günaydın kızlar dün doktora gittim ama benim inatçı bebeğim yine göstermedi cmt günü renkli usgye giricem inş ozaman gösterir

herkese günaydın
ben de 17+5 günlük hamişim..siteye yeni kayıt oldum..sizleri hep takip ediyordum ama işyerinden giriş yapmayı yeni becerebildim..:CüvCüv:

günaydın arkadaşlar herkese güsel sabahlar kızlar.....
sizler cinsiyetlerini kilolarını öğrendikce benim nefesim kesiliyor
sabırsızlıkla 5 aralığı bekliyorum onları görmeyi kaç gr olduklarını kaç cm olduklarını
özellikle cinsiyetlerini şimdiye kadar hiç düşünmedim ama şimdi sizlerinkini gördükce sabırsızlanıyorum.....

Son düzenleme:
Ay canım bizde aynı gün gidicez.:sm_cool:

Oh gelsin bakalım 26 Aralık :)

Valla benimkinin ayakları babaya benzeyecek heralde kocaman kocaman sanki sırnaşık şey

Banada doktorum ağrılarım olduğu için , rahatsız oldukça iç dedi. Dün aldım magnezyumu ama henüz hiç içmedim. Bide başlarsa bulantı of of :çok üzgünüm:

sevgili anneler ve bebişleri hepinize günaydın.hayırlı sabahlar.

Günaydın fıstığım. Sağolasın. Sen nasılsın? Nasıl oldu gribin?

Ay oy uyku hepimizde var heralde canım. Dün ben sağlık ocağını aradım. 5.ayda başlıyoruz dedi...

günaydın kızlar dün doktora gittim ama benim inatçı bebeğim yine göstermedi cmt günü renkli usgye giricem inş ozaman gösterir

Kız amma inatçı çıktı seninki de he :) Yandın valla :)

günaydın herkese arkadaşlar nasılsınız

Günaydın canım. Sağolasın. Belimde ağrı var bugün. Bazen fena oluyor. Sen naılsın?

herkese günaydın
ben de 17+5 günlük hamişim..siteye yeni kayıt oldum..sizleri hep takip ediyordum ama işyerinden giriş yapmayı yeni becerebildim..:CüvCüv:

Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun bebişin...

Günaydın canım... Hadi bakalım 3 gün kaldı hayırlısıyla...

ben de dün öğrendim cinsiyetini..yüzde yüz kız dedi doktorkaydirigubbakcemile3..bu haftaya kadar hep büyük ihtimal erkek demiştigamyoncuiremsu
aman kızlar dikkat edin, sakın kilo almayıın ve tuz kısıtlamasına gitmeyin
tuzu azaltmak veya bırakmak bebeğe giden kan akışını azaltıyomuş
bençok kilo aldım 17+5 teyiz ama ben 8 kilo aldım bebek daha 200 gr. olmuş...
bana ekmek, pilav, makarna ve tatlı yasak

günaydın bayanlar kaç gündür giremiyordum umarım tüm anneler ve bebişleri iyidir hasta olanlar çok geçmiş olsun .bende bu cumartesi gidicem dr. kıskandım sizi :dilcikar:randevuyu 1 hafta önceye aldımhihoyyyt ya kızlr çok ilginç bişey var benim günlerdir sol gözüm atıyor ara ara tüm gün devam ediyor normalmi acabakafamçokkarıştı ay ilk defa böyle bişey oluyor 2-3gün oluyor nerdeyse sizdede varmı böyle birşey:uhm:

pınarcım sağolasın birazcık daha iyiyim bugün.doktorun verdiği şurup fayda etti. öksürüğüm azaldı.ama sesim hala gelmedi. burun akıntımda var hala.ama düne göre daha iyiyim.aman sizde dikkat edin. sakın bana dönmeyin.
birde bugün işim müsait olursa doktordan 3 lü testimin sonuçlarını alıcam.yoksa yarın öğleden sonra gitcem.inşallah bugün gidebilrim.çok merak ediyorum çünkü.

Aman canım çok şükür. Biraz daha iyisin en azından. Öksürük zaten çok fena ediyor insanı. Geçmiş olsun bacım tekrar... 3'lü testin sonuçlarını telefonda öğrensen olmuyor mu? Benim doktor test sonuçları için arıyo beni. Tüm detayları söylüyo. Bir daha gitmiyorum ben kontrole...

Günaydın canım. Kıskanç seniiiii dayanamadın dimi :) Valla bende hiç öyle gözseğirmesi olmadı canım nedirki acaba :uhm:

arkadaşlar bugün bende rahatsızlandım sabah demir hapı içtim işe geldim bir bulantı bir halsizlik bayılcam zannettim hiçbirşey yiyemedim bu saate kadar yan etkisi sanırım ilacın (((

arkadaşlar bugün bende rahatsızlandım sabah demir hapı içtim işe geldim bir bulantı bir halsizlik bayılcam zannettim hiçbirşey yiyemedim bu saate kadar yan etkisi sanırım ilacın (((

Ay canım geçmiş olsun. Bende bu sabah ilk defa içtim evden çıkarken. Sonra ofise geldim kahvaltımı ettim. Bende şimdilik yapmadı bulantı. Doktoruna söyle canım. Böyle durumlarda başka bir ilaç veriyormuş...

Günaydın canım. Kıskanç seniiiii dayanamadın dimi :) Valla bende hiç öyle gözseğirmesi olmadı canım nedirki acaba :uhm:

gerçekten çok ilginç canım bende anlamdım artık dr. gittiğimde sorarım

canım geçmiş olsun,dediğin gibi belki yan etkide yapmış olabilir bir tansiyonunu ölçtür canım düşmüş olabilir benim son zamanlarda çok düşüyr tansiyonun,eve tansiyon aleti aldım sabah akşam ölçüyorum hep düşük, hamilelikte normalmiş eğer tansiyon düşmesi falansa tuzlu ayran falan içersin

canım teşekkür ederim a.s.benim ilk hamileliğimdede böyle oldu değiştirdik yine oldu anlayacağın ilaçlara karşı çok hassasım ama demir ihtiyacımıda karşılamak zorundayım ilaçla offf napıcam ben ilkinde hastanelik olmuştum canım 4 şişe serum yemiştim doktorumla görüşmem lazım tekrar

Aaa bak bu durumları mutlaka söyle doktoruna canım. Ona göre bi önlem falan alsın. Olma yine ilki gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…