herkese günaydın
ben de 17+5 günlük hamişim..siteye yeni kayıt oldum..sizleri hep takip ediyordum ama işyerinden giriş yapmayı yeni becerebildim..:CüvCüv:
günaydın arkadaşlar herkese güsel sabahlar kızlar.....
sizler cinsiyetlerini kilolarını öğrendikce benim nefesim kesiliyor
sabırsızlıkla 5 aralığı bekliyorum onları görmeyi kaç gr olduklarını kaç cm olduklarını
özellikle cinsiyetlerini şimdiye kadar hiç düşünmedim ama şimdi sizlerinkini gördükce sabırsızlanıyorum.....
arkadaşlar bugün bende rahatsızlandım sabah demir hapı içtim işe geldim bir bulantı bir halsizlik bayılcam zannettim hiçbirşey yiyemedim bu saate kadar yan etkisi sanırım ilacın(((
Aman canım çok şükür. Biraz daha iyisin en azından. Öksürük zaten çok fena ediyor insanı. Geçmiş olsun bacım tekrar... 3'lü testin sonuçlarını telefonda öğrensen olmuyor mu? Benim doktor test sonuçları için arıyo beni. Tüm detayları söylüyo. Bir daha gitmiyorum ben kontrole...
yok canım ya. sordum doktora cumartesi. telefonda olurmu diye.yok buraya gelmen lazım dedi. sen gelemezsen eşin gelsin dedi ama eşim hiç izin alamaz o yüzden ben gitcem.bir önceki yaptığı testlerin sonuçlarını telefonda söylemişti. ama bunun için gelmen lazım dedi yani işte böyle.
Hımm anladım canım. Bana yine ben seni ararım dedi doktorum da acaba senin de olur mu dedim. Neyse bu arada oğluşunu görürsün belki yine sırnaşık şey
selam kızlarr! ara ara sayfaları okuyorum gündemdem çok geri kalmayım diye ama, kaldım bile anlaşılansenağlama ya bir gün internet çalışmadı, bizde kocişle dayanamadık orayı burayı parmakladık. sonra anladıkki arıza hatlardaymış. herkesinki düzeldi ama biz modemin ayarlarını bozmuşuz,daha halledemedik yaa deli olacamkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu- okulda da çok vaktim olmuyorki gireyimkafamçokkarıştı
off ya umarım hepiniz iyisinizdir! bu kk nasıl bir bağımlılık yapmış böyle yaa:bbo:
evet ya belki tekrar ultrasonda birşeye bakması gerekir dimi):::::::dance:
Hımm anladım canım. Bana yine ben seni ararım dedi doktorum da acaba senin de olur mu dedim. Neyse bu arada oğluşunu görürsün belki yine sırnaşık şey
ben de dün 3 lü test için kan verdim
sonuçları perşembe günü alıcam ve doktor bana da gel dedi
bu arada ikili ve üçlü test sonuçlarını iyi saklamak gerekiyormuş, çünkü ayrıntılı ultrasona gitmey düşünüyorsanız mutlaka bu sonuçları götürmek gerekiyormuş bir de ayrıntılı ultrason tarihinden 10 gün önce günde 3 litre su içmeye başlamak...
bu arada benim doktorum su içiyomusun diye sordu
evet günde 2-2,5 litre içiyorum dedim
eğer günde 2 litreden fazla içersen mutlaka 1 tane de soda iç dedi ama fazla diil
çünkü çıok su içmek vücudun elektrolit dengesini bozabiliyomuş:uhm:
benimde üçlü testim bu ay yapılacak doktorun test sonuçlarına göre araması çok güzel ben ilkinde kendim alıp gitmiştim test sonuçlarımı göstermeye
Sen farklı bi yerde mi yaptırıyosun canım? Benim zaten doktorun çalıştığı klinikte yapılıyor. Sonuçlar çıkınca doktoruma iletiyolar. Oda arıyo hemen beni..
canım araştırma hastanesindeki doktorun özeline gidiyorum testler için beni labaratuvara yönlendiriyor orada yaptırıyorum a.s.
arkadaşlar ayakkabı düzmü kullanıyorsunuz iş gereği topuklu giyiyordum ama artık hafif dolgu topuk kullanmaya başladım zaten vücudumuz ağırlaşmaya başladıkça yürümekte zorlanacağız
gunaydın kızlar bugun bıraz uykucu olmuşum yenı uyandım
dun akşam yazdım ama kımse okumamışmı bana cevap yazan olmamış bır arkdaşım bu eskı tansıyon olcme aletlerı varya onun kulaklık kısmıyla hanı doktorlarda muayane ederlerya onu karnına tutunca bebişin kalp atışlarını duyuyormuş ama ben duyamadım sızde olan varsa deneyın bakalım duyan olucakmı cok merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?